Dagen i sin hela helhet

Det är jätte skönt att solen har varit framme, dock inte lika roligt att det ändå har varit ganska kallt! Jag har varit yr hela dagen från och till, jag hoppas det verkligen är min vitaminbrist eller om det möjligtvis är min syn som har försämrats?
Vid middagstid körde jag och Tessan ut till pappa och bea för att hämta hunden Troja. Det blev kaffe och massa snack, och bus med DoggeLiten. Det var jätte mysigt som vanligt, även om de var lite sega sen gårdagen. Men det var jag också, fast inte för att jag hade druckit igår ;) hehe. Nykter på Valborg! Pappa protestera om att jag skrev att jag ville till Marocko igen, han tycker det är en tjuvland och massa muslimska män. haha! Nåja.. jag får se om jag klarar av den långa vintern ;)
Nu ikväll har jag tvättat, trodde inte att jag hade så lite tvätt. Men jag var behov av det ändå. Och jag lagade till och med middag! Känns som att det var år och dagar sen jag gjorde det. haha! Det var meningen att jag skulle ha kyckling, men när jag hade tinat upp den så visar det sig att den var för gammal! Så det fick bli korv, egengjorda klyftpotatis, grönsaker och murkelsås. :D Supergott var det och jag åt självklart för mycket så nu sitter jag och tycker synd om mig själv!
Nu ska jag fixa håret lite tänkte jag. Imorron blir det Malmö med Linda så jag pallar inte fixa det imorron bitti innan jag ska till Solhuset. Vi ska till Rosengård och fixa lite arabiska kryddor så att vi kan återuppleva Marocko ;) haha! Och så ska vi till Ikea, det blir säkert superbra :D

Snart ska jag hämta upp min sista tvätt ur torkskåpet, sen ska jag fixa mig!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag lovar Palles pappa, jag ska ta god hand om henne när vi drar iväg igen. Hon kom hem helskinnad sist, inte sant?! :P

2011-05-01 @ 19:26:48
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0