Godnatt

Jag tänkte ju faktiskt att jag skulle städa och fixa lägenheten, tror ni att jag gjorde det? Nää. Det var ju så fint väder att jag satte mig på balkongen för att sola. När det började bli lite molnigare bestämde jag mig för att bege mig in till Ystad för att hälsa på på FU och få papper påskrivna, men Emma den fisen hade redan åkt när jag kom dit. Jag skulle egentligen fika med Carol också, men det blev inställt.
Jag körde tillbaka till Tomelilla och haffade upp Tessan utanför henne. Jag var enormt kaffesugen, vilket jag nästan aldrig är. Så vi körde ner till Fiket och tog en kopp där i solen (ja, den hade kommit fram igen). Vi satt där en bra stund, en killkompis kom också förbi och tog en kaffe. Jag har inte snackat med honom på år och dagar, så det var mycket trevligt :)
Efter det körde jag och letade upp mamma, hon och pontus var hos Therese L och klippte sig. Sen följde jag med dom till Ica, jävla snorungar som cyklade och lekte på parkeringar som var full med körande bilar! Jag blev så förbannad att jag började skrika på dom. haha! Sen såg jag dom inte mer ;)
Jag följde med dom hem.. ja mamma och pontus för jag behövde hundmat. Så jag och mamma snackade en liten stund, det var ju länge sen :(

Nu ikväll har jag lagat mat och myst med T ! Jag ska ju jobba hela helgen så vi kommer ju inte träffas :(

Bebbo <3

Kommentarer
Postat av: Linda

Bebbo?! HAHAHA läser Mouloud här på din blogg så tror han det är honom du gullegullar med ;)

2011-05-27 @ 16:28:05
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Kiddy

Haha, ja... jävla ungar! dom höll på så för någon dag sedan med, då morrade jag med på dom! Tänka sig att det är vi som är dom gaggiga pensionärerna!!! :O haha

2011-05-28 @ 21:41:50

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0