17 november 2011

God middag!

Jag tycker att tiden går för snabbt. Jag hinner inte med :P Det har gått tre dagar sen jag skrev här sist, jag kan knappt komma ihåg vad jag gjort :P haha! Vi gör ett försök.
I måndags kom Rebecka ner på besök, så himla roligt! Jag har inte träffat henne sen i början av sommaren! Vi båda har jobbat som dårar nu i sommar, varje gång jag ringer henne så är hon rädd att jag ska säga att jag är gravid. Hon har varit rädd för det ända sen vi var tonåringar :P För hon trodde att jag skulle få barn tidigt, och det trodde jag också. Men jag blir en gammal nucka istället :D Gutt!
I tisdags vid middestid blev det en fin stund <3 Resten av dagen tog jag det bara lugnt. Var en runda uppe hos oma och tog en snabb kaffe med henne, det är alltid lika svårt att bara vara där en liten stund. Trivs så bra med mina älskade oma <3
Igår blev det en fika med Anna, och så lite utdelning av mitt cv :P I know, it's time soon.
Sen på kvällen bar det åt till Jönköping och lämna en bil till en norrlänning (ja, linda. Han snacka riktig norrlänska :P) Bilen som han köpte, som vi körde upp var så himla svajig. Kändes som att man åkte lastbil, haha! Men det var bara en Mercedes :P Sen körde vi ner hans bil, bytesbilen. Jätte skön var den och gick som fan :) Jag fick ju köra nästan hela biten ner :) Vi kom ju inte hem förrän närmare ett inatt. Men det är skönt att komma ut lite, jag älskar ju att göra roadtrips :D och framförallt att köra bil.
Vad händer idag? Ska bara ta det lugnt. Jag ska jobba ikväll :)


Kommentarer
Postat av: Linda

Åååhy vrf fick inte jag joina? :D

2011-11-17 @ 18:47:12
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0