1 oktober 2011

God middag !

Jag säger det ännu en gång; Fan va jag är dålig på att skriva i bloggen ! Men så är det när man är kär och lycklig :D Jag vet heller knappt vad jag har gjort dom senaste dagarna? Hmm.. jag får försöka tänka lite här.

I tisdes var jag vaken sen klockan sex, skit va duktig jag var :D haha! Tanken var att jag skulle till Rusta och köpa tapeter, och det fick jag också :P Fast i Malmö. M och Robban kom hem hit och skulle "fika?" på förmiddagen och sa att de skulle till malmö och lämna en bil och behövde min hjälp med att köra också. Therese följde också med :) Och vi hade full rulle hela tiden. På Rusta fick jag köpt min tapet som jag ska sätta i min hall, det kommer säkert blir superfint :D Sen blev jag så himla kissnödig.. Vi letade efter McD och kom till Rosengård.. När vi ändå var på toa där så passade vi på att käka :P haha!
Väl hemma i Tomelilla så körde jag och Lotta till Boan och köpte lite färg till deras hus. STORT GRATTIS! Är så glada för er skull! Och jätte fint hus :D
Sen körde jag hem och la mig en stund. Jag var så himla trött! Jag fick sova en liten stund, sen ringde Peter och frågade om jag ville hjälpa han köra. Klart :) Fina bilar ! Så vi körde till Skanör/Falsterbo för att leverera en BMW 528 -11, snacka om att där var tryck i den! Det gick snabbt på E65 :P

Vad gjorde jag i onsdes? Jag jobbade några timmar, sen skulle jag köra ut till M's hus med kanelbullar. Tror ni att jag kan dit? Näää. På Kristianstadvägen så fick jag punktering på bilen! Har jag otur med bilar? Jaaa! :( Som tur var där ett reservdäck i bilen, så jag ringde M och Robban så fick dom komma och byta däck till mig.

I torsdes gick jag upp relativt tidigt. Skulle hjälpa till i huset, och det gick bra :D Var där nästan hela dagen och fixa och dona.
Mot kvällen så träffade jag min moster för att färga hennes hår och hon färga mitt :) Nu är jag en rödtott! Snyggt blev det också! Tyvärr blev inte moster lika nöjd med sitt, eftersom hon ville först bleka det från svart, för att bli ljusare brun :(

Igår blev det jobba för heela slanten.. Gud va jag var trött när jag kom hem. Vi hade en stort sällskap med byggarmän, ni kan tänka er språket där. Det blev många censureringar :P haha!
När jag kom hem så var jag lite sugen på baren, snackade med Lotta om det. Men vi kom fram till att vi var ganska trötta. Så det blev ett glas vin för mig, sen sängen :)

Nu idag ska jag jobba igen, kvällen och natten. Ser verkligen inte framemot det :/
Nä nu ska jag dricka mitt kaffe och ta en macka eller nåt . Ciiaoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0