12 september 2011

God middag!

Jag är jätte dålig på att uppdatera här på bloggen tycker jag, det måste bli skärpning här på torpet ! Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna? Jo, klart jag gör :)
I torsdes var det jobb på lunchen, sen körde jag hem. Sen bjöd mamma på mat, Tessan och Lotta var också där :) Vid halv åtta körde jag, grannen och hans kompis till Sjöbo för att åka lite mustang bullit. Skoja inte att det var bättre än s.. you know! Dock fick jag sitta i mitten i baksätet, och det var hårt eftersom det bara är tvåsittig. Men häftigt va det, vilket ljuuud!



I fredes, blev det jobb hela dagen. Jag och Anna bestämt att vi skulle ta en afterwork, denna gången i Tomelilla. Kryss i taket ;) Vi planera att hon skulle ta tåget hem, men att hon åker med mig till tomelilla. Så jag säger "Nu ska du få åka "kaugan" (min bil) ikväll", anna svarar lite förvånad "Är det så tågen kallas nuförtiden?" Jag brast i garv! Av någon anledning lät hon jätte gammal när hon sa det ;) haha!
Alla fall så körde vi hem till mig. Gjorde oss i ordning, drack ett glas vin (läs: tre). Vi halvvinglade på våra klackar till Celticbaren och började vår kväll. Träffade massa goa folk, även dom man inte ville träffa.
Självklart blev jag och Anna hungriga, skräll! Så vi ringde till grannen och fråga om han kunde köra oss till McD, jag blev nämnligen sugen på chilicheese. Två killkompisar följde också med och väl inne på mcd går jag fram direkt till kassan och frågar om dom har CC. Självklart inte! Katastrofa! Men vi beställer lite cheeseburgare och lökringar, så klart ska jag och Anna vara värst att kränga. Vi käkade mer än killarna. haha! Sen var vi mätta som fan.. Kom ut till bilen, då bestämde jag mig för att jag skulle fan ha mina chilicheese! Även om jag var så mätt att jag kunde kräka. Så vi körde ner till Max i stan och jag köpte en stor påse med chilicheese! Det var ren lycka kan jag berätta :) haha!
Sen körde vi hem Anna, och sen mot tomelilla igen.

I lördes mådde jag väl kanske inte helt hallonsaft. Min svåger ringde och väckte mig tio i tio, jag försökte låta pigg men det funka inte så bra. Men jag gjorde mig iordning och begav mig till jobbet, för att jobba hela dagen. Det gick faktiskt bra. Jag tog med mig chips, så dagen var räddad ;) haha!

I söndes var jag ledig! Underbart. Det blev bullar till frukost, sen fira vi min stora lillebror som fyllde 19år i måndes! Det blev massa kaffe, go tårta från Reimans och så klart massa snack och skratt :D Jag och lotta kolla i våra lådor som mamma har sparat. Massa teckningar och sånt, jätte roligt att titta på :D
Sen blev det tacos med grannen och kompisen. Mums mums! :D Det var ju skit länge sen jag käkade det, och det är aldrig roligt att äta det själv :)

Vad händer idag? Jag håller på att tvätta alla fall. Jag tänkte att jag ska ta en städvända i badrummet, handla hem lite nödvändigheter, kasta mina papperskartonger på tippen, färga ögonbrynen och eventuellt baka kanelbullar :) Full rulle idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0