1 april 2012

Vart tog januari, februari och mars vägen? Det är redan april. Vi får se hur många som lurar mig idag.. Jag tycker inte om första april för jag är så lättlurad :p haha! Folk på facebook har redan börjat skriva på sina statusar, men det är klassiker som "Jag är gravid" osv.
I fredags blev det jobb för hela slanten, kom hem vid halv tolv. Men stack till Sjöbo för att dricka ett glas vin, normalt? haha! Nä, skämt och sido. Mattias var hos en kompis och jag var också törstig :) Kom hem kl fem på morgonen. fy fan.
Igår vaknade jag elva, eller hann väl och sova tre timmar i stöten, sen börja M's telefon ringa stup i kvarten. Och det är jag som vaknar av det. Suck! Sen var jag tvungen att stiga upp, snabbt ner till systemet, sen hem och duscha och fixa mig. Marina kom vid halv tre så vi gjorde lite mat, sen tog vi byssen till Lynd :P haha! Det var skit länge sen jag åkte kollektivt, jag åkte mycket till Lund när jag gick på gymnasiet. Sen när jag fick körkort blev jag så jävla lat och bekväm :P haha!
Alla fall.. Väl i Lund gick vi en bra bit innan vi var framme hos Marinas kompis. Alla var jätte trevliga och snälla, och fick bra ös :) Kan ju säga att jag satte (självmant!!?) igång låten LowLow och började böja mig så där som jag inte borde, vill säga bakåt. Snacka om att jag har träningsvärk i låren idag! Smart drag.. men så går det efter några glas vin och en (läs; flera) shots :P
Sen blev klockan så pass mycket att det var dags att bege sig till centralen, själv. Marina skulle ju sova över där. Promenaden gick bra, har nog aldrig gått så fort. Jag trodde att det var längre än var det va, så jag trodde att jag skulle missa tåget. Men jag var 20minuter tidigt. haha! När jag satte mig på tåget kände jag hur trött jag var också, på hemvägen somnade jag nog mellan varven. Och det var ett helvete att gå hem också eftersom jag frös som fan. Men sen var det gutt att komma hem och direkt lägga sig i sängen med mannen <3
Idag stutsade jag upp ur sängen kl tio. Varför ska jag alltid vakna tidigt när jag är bakis? Jag vaknade redan vid åtta, men tänkte fan inte gå upp då :P haha!
Jag ska nog ta en dusch nu, sen blir det tårta hos Moster bus :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0