19 april 2012

Det blev en väldigt bra start på denna dagen. Vid tio körde jag in till Ystad och åt frukost med min man på Maria cafeét, så mysigt det var :)
Sen körde jag till Blomsterhuset och snacka lite med Carol, hon är verkligen menad till att jobba där. Du är så duktig :D Jag köpte en Fredskalla också, jätte fin! Så den står nu i köket.
Vad hände igår? Jag tvättade och städa, hade Marina på besök. Trodde att jag skulle på ett möte, men det var inte förrän om två veckor ;) haha! Tur att jag tittade på brevet igen innan jag begav mig :P
Sen blev det bara mys med Mattias, för en gång skull lagade jag mat. (!) Har inte gjort det på ett par veckor känns det som, antinge har vi blivit bjudna på mat, ätit hämtmat och så käkar jag färdigrätter på jobbet (I know, det är inte gott alls). Så igår gjorde jag panerad torsk (som jag panerade själv så klart), potatis och hollandiasesås.. Riktigt uppskattat blev det :D
Nu ska jag komma på nåt som jag kan göra.. Ska vika ihop tvätten som har hängt och torkat, sen ska jag kanske besöka Oma?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0