20 april 2012

God förmiddag ! Tänka sig att jag har varit upp sen kl nio. Det blir så dumt när man jobbar från 14-23 för man vänder lite på dygnet, ibland önskar jag att jag jobbade morgon. Men däremot är jag ingen bra morgonmänniska, kan ni tänka er så många gånger jag hade försovit mig? haha! Sen är jag jätte nöjd med mitt pass, det passar mig :)
Jag och Mattias hade världens mysigaste dag igår. Jag blev nästan som nykär igen ;) På förmiddagen blev det frukost på Mariacafeét, mot kvällen hämtade jag honom i Ystad, vi körde och handlade mat. Färdiggrillad kyckling med potatissallad! Sen blev det massa mys och till sist käkade vi massa munkar ;) Tack Bea för att du gör goa munkar! Det blev en riktig mysdag, det var vi värda. Jag visade bilder på mig för Mattias när jag var lite större, han tyckte jag var lika vacker och sa "fan att jag inte träffade dig redan då". Ååååh <3 Tänka sig att vi snart har varit tillsammans i 8månader, tiden går så snabbt. Jag älskar han mer för varje dag <3
Frågan är vad jag ska göra idag, imorron och på söndag blir det jobb. Mattias sticker till huset idag och jag vet inte om jag stannar här eftersom jag ska jobba imorron. Jag får se hur jag gör, ska vi inte ses på hela helgen liiiksooom? haha! :D
Vet ni vad jag blev sugen på? Picknick med massa goda baguetter, med tonfisksallad och ägg. Åååh, jag gjorde det förra sommaren när man skulle till stranden, helt perfekt :)
Jag måste verkligen klippa och färga mitt hår, blev helt salig när jag tittade på bilder på mitt mörka hår. Dock var jag också lite solbränd, det är ju så jäävla snyggt :D Mina blåa ögon syns ännu mer då. Men när lönen kommer så måste jag ta tag i det! Jadå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0