28 april 2012

Oj, jag har inte uppdaterat här på sex dagar. Vad har jag hittat på med? :P Nä, i tre dagar har jag jobbat. Mattias har haft datorn i huset och jag har inte orkat skriva genom mobilen för det är så jävla drygt. haha!
Det är inte mycket som har hänt faktiskt. Jag har jobbat och varit i huset. Så ser mitt liv ut just nu. :D
Jag började dagen idag med att deklarera och betala räkningar, skönt att ha det gjort. Jag längtar till skatteåterbärgningen kommer. Rätt in på sparkontot! :D haha!
Varje dag när jag vaknar, måste jag ligga i sängen i minst en halvtimme. Varför? Joo, för att få rätt på mina ben och fötter. Jag fattar inte vad jag gör på natten, spänner jag mig så mycket? Jag är så himla stel! Jag ligger och vrickar på fötterna tills det börjar kännas bra och jag tror att jag kan stå på dom. Jag bröt benet(foten) 2007 och sen dess har det inte blivit bra, är mycket stelare i den foten. Borde fan kräva skadestånd, man har ju tio år på sig eller hur var det nu?
Jag och Mattias hade världens mysigaste stund när jag kom hit till huset inatt (eller ja, vid tolvslaget) efter att ha jobbat. Man blir ju helt salig <3 På onsdag har vi varit tillsammans i 9månader, helt otroligt. Har inte haft så här långt förhållande sen jag var 14-15. Sorligt va? Nåja, jag ska slå det rekordet. haha! Jag älskar dig Mattias <3
Nu ska jag lägga på ett face, sen ska vi iväg. Blir nog Degeberga marknad :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0