29 april 2012

Först vill jag gratta min stora syster som blir 30år idag ! :D Jag må hon leva jag må hon leva! Detta ska firas på en resturang med familjen och självklart kommer det bli mycket skratt och kackel :)

Igår blev det full rulle hela dagen, vi stack till Degeberga till veteranmarknaden men så klart så höll dom på att stänga ner pga det dåliga vädret. Men vi fick godis och munkar :D
Sen körde vi till Biltema i Kristianstad och köpte en bärarm och ett styrstag till min bil, sen ska ju besiktigas väldigt snart så allt måste fixas. Men tanke på att man kunde inte svänga fullt till vänster och där var glapp i länkarmen.
På vägen hem drog vi ett staket med bilen. haha! Kom lite för nära vägkanten ;) Men det blev inga större skador på bilen. Sidospegeln gick sönder och lite ytliga repor på bilen.


Det ser ut som att vi bara har parkerat bilen, men i själva verket flyttade vi en stolpe och lyckades sätta oss i det hålet. Bonden som har hagen kom körandes förbi och drog loss oss sen. Ni ser ju dom djupa spåren :)

Sen hem och börja på mecka med bilen, massa klödd med nåt som inte ville gå av. Så jävla typiskt! Varför ska det gå lätt liksom? Nåja, Micke och Adam kom och drack kaffe, sen körde vi hem till dom och hämtade en bil. Sen vidare till Pia och Jerry, för Pia fyllde år. Jag åt en GOD smörgåstårta faktiskt! Jag är ju inte superglad för det, men denna var supergod och väldigt mättande :D
Efter det körde vi hem igen och började på bilen igen. Efter många stön och stånk så ville det :D Underbart! Och så fixade han med styrstaget, som vi inte alls behövde byta. Bara justera lite, så den kan jag lämna tillbaka igen :D haha!


När Mattias justerar styrstaget.

Sen efter blev det godis och film. Jag somnade på soffan så trött jag var. Så skönt :)
Nu ska jag gå ut i verkstan till min gubbe och se vad han gör. Om ett par timmar ska jag ner till tomelilla så att jag kan ta en dusch och göra mig klar inför kvällen. Vad ska jag ha på mig? hmm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0