10 augusti 2012

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vill egentligen inte skriva. Jag vill egentligen bara skrika ut det. Allt är jobbigt nu. Jag ska flytta igen ! Ja, det är slut mellan oss. Väntat eller chockerande? Jag vet faktiskt inte. Känns som att jag inte vet nånting just nu, jag känner mig så splittrad. Drömmarna gick i kras. En dröm om ett familjeliv. Eller skulle det nånsin bli det?
Jag vill inte skriva ut detaljer, men det var båda parterna som ville detta men den ena tog tag i det så det blev gjort. Det är alltid jobbigt med en separation, hur den nu är. I mitt fall hade jag precis flyttat upp till huset och tycker mest det är jobbigt att jag måste flytta igen. Börja om på ruta ett att leta eget boende osv. Men jag har en på gång faktiskt. Allt har gått i racerfart, jag hinner knappt med.
Förresten, jag köpte nya byxor för någon dag sen. Storlek 40!!!! Jag har inte haft det på säkert tio år. Jag blev chockad. så nu ligger jag på 40/42 i nederstorlekar. Helt sjukt.
Det blir jobb i tre dagar. Hur ska jag orka? Jag har ingen energi just nu. Och mat.. ja, nånting får jag i mig om dagarna. Jag som nästan var matmissbrukare skulle nästan tro att jag fått en ätstörning nu. Jag har ingen aptit, jag är inte sugen på nånting, varje tugga jag tar vill jag spotta ut. Jag mår inte bra, jag har inte gjort det på ett tag.
Nä, jag orkar inte skriva om detta längre.
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hör av dig om du har tid att ses en dag. Kanske en tisdag?....krängar-tisdag;)Aptiten kommer tillbaka ska du se:)

2012-08-11 @ 09:59:12

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0