14 december 2012

God förmiddag !
 
Jag vaknade klockan åtta idag, funderade på om jag skulle upp redan då, men när jag insåg att det fortfarande var mörkt då så somna jag om :P haha! Jag gick upp halv nio istället, då var det lite ljusare alla fall.
En vecka kvar till "jordens undergång". Seriöst så tror jag inte att det inte kommer bli så mycket undergång. Möjligt att vi får en stor världskris, eller nån börjar kriga på allvar.
På tal om katastrofer.. Igår körde vi till Svenköp på förmiddagen för att Mattias skulle hjälpa Jerry med hans bil, på vägen hem får vi dieselstopp. Civilare kör förbi och frågar om vi har problem, och påpekar att bilen får inte köras. Ja jag är så van med att köra icke lagliga bilar så jag tog det med en klackspark. Jag övningkörde en hel vinter med slitna sommardäck, och mina päron var sega med att besiktiga sina bilar ;) Därför har jag blivit lite paraniod och besiktigar mina bilar och har vinterdäck på så fort det blir lag eller första snön kommer. haha! Dels också för att det är väääldigt dumt att köra med slitna sommardäck på vintern ;) Alla fall... Jerry kom med diesel och körde lika snabbt igen. Sen försökte vi få igång bilen, men då hade batteriet gått ner sig så vi var tvugna att ha starthjälp. Jerry var halvvägs till ett jobb, vi gick till huset bredvid och fråga om dom kunde hjälpa oss men icke. Så vi stod och frös i en timme cirka. Stanna några bilar och andra bara körde förbi och glodde även om vi försökte vinka in dom. Seriöst, är svenskar så jäääävla nonchalanta så dom inte ens kan hjälpa en person i nöd? Detta landet håller på att gå under. Barnen i skolan får ju heller inte klä ut sig till pepparkaksgubbar i lucia tåget för det är rasistisk! Hur sjukt är vår värld nu egentligen?! Ja, jag bytar ämne.. Efter många om och men så stannade vi en bil där gubben kunde alla fall köra oss tillbaka till Jerry så vi kunde få startkablar, sen värmde vi oss där och väntade på att Linus skulle komma. När vi kom hem var klockan närmare halv fem på kvällen. Suck !
Så vi gjorde mat när vi kom hem, sen körde vi ut och jagade julagran! Så det har vi nu också :) Ska bara köpa lite mer glitter.
Sen började vi rensa lite i det andra rummet. Så nu är den ena sidan rensad alla fall :) Ganska skönt faktiskt, hittade massa saker som jag har varit av med, eller trott det. hehe.
 
Idag ska vi göra massa pyssel, vill ju ha mysigt och fint imorron när vi ska ha kalas för William, storkillen blir 4år idag :)
Nu ska jag klä på mig alla fall, sitter fortfarande i morgonrocken :P
Ciiao och God Jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0