28 februari 2012

God eftermiddag

Jag har precis tagit en dusch nu mellan mina tvättar. Japp, det fick bli att jag tvättar idag :) Så nu sitter jag i soffan under filten och myser, tills det är dags att gå ner i tvättstugan igen.

Det har varit full rulle denna helgen. Lillen kom i fredags, så det blev fredagsmys så klart! Jag och Lillen bakade kanelbullar :D I lördags jobbade jag, tycker det är roligt på jobbet, men det är rätt drygt att vara så osäker och bli nervös. Jag hoppas att det släpper snart. I söndags blev det kalas för mig :D Hela kära familjen kom, plus oma och becka bus! Så härligt att ha alla samlade. Oma blev helt förtjust i mina Elvis tavlor, hon är också ett elvis fan ju ;) Jag har ju minst en tavla i varje rum. Sen på kvällen åkte william hem till sin mamma och vi tog det bara lugnt.
Igår blev det jobb igen, men innan det tog jag och Mattias en runda till Ystad för att handla lite grejer på Jem&Fix. Vi körde förbi mitt gamla jobb också, dom håller på att renovera och fixa för fullt. Lätt att jag ska dit och käka sen och se hur dom har förstört stället ;) haha! Sen blev det en snabb runda till Auto Classica och snacka lite.
Idag är jag ledig och det är sååå skönt. Så jag håller på att tvätta för fulla muggar. Mattias är ute hos pappa och fixar den lilla toaletten, sätta kakel och väva :)
Snart ska jag ner i tvättstugan igen. Jag som sitter så skönt här i soffan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0