7 februari 2012

God morgon!

Vill bara gratulera Farmor idag som fyller år :D Hade det inte varit sånt busväder hade jag promenerat till dig.
Jag gick faktiskt upp vid åtta idag, tänka sig. Det är ju så himla skönt att gå upp tidigt, synd bara att det inte är jul nu för då hade snön passat perfekt och jag hade julbakat :) Fast dock hade jag fortfarande jobbat på Värdshuset, tack för det. Mattias sa innan han gick att det var typ tio cm med snö. Ja han skoja ju inte! Varför ska det komma så mycket? Och varför nu? Det är februari månad, jag vill ha sol med kalla vindar :P
Jag ska ändå ut i detta vädret igen och gå ner till konsum, då jag kom på att Mattias inte köpte med sig rågsikt igår. Men det gör inget, då får jag lite motion :) Vad ska jag baka idag? Och vad ska jag göra till kvällsmat? Jag vet, jag tänker långt fram.
Igår hade jag och Marina lite kvalitetstid, eller ja.. Vi gick ner till banken, sen Bullen&Bönan och tog en kaffe, sen promenera vi till Ica och handlade lite och sen hem igen :) Det var länge sen jag gick så mycket, eller vad gående fot. Flera år sen. Förr gick man alltid vart man skulle, tog tåget och så vidare. Sen jag fick körkort har jag inte gått för mycket kan jag säga, men nu när inte min bil är påställd och Mattias har den andra bilen så får jag ta mina ben och gå med :P haha!
Väl hemma blev det en städning, fullt med småsten i hallen som man har dragit med sig in, ett rent hem är diktigt tycker jag :)
Sen körde jag ut till Linda i Gärarp, hon hade köpt med sig massa smycken från Marocko, skit snygga :D Vi har ju typ samma smak så hon prickade rätt på allt :) När jag kom hem och visade för Mattias och sa vad det kosta så blev han nog rätt sugen på att åka ner, allt är ju så billigt där :) Så det kanske blir en resa sen?
Jobbet som jag har fått (eller provjobbar nu allafall) är som personlig ass, i löderup. :)
Nu ska jag titta på lite recept, sen ska jag bege mig ut. Brrr!


Kommentarer
Postat av: Linda

När ni ska åka ner så säger du till mig så jag får följa med! :)

2012-02-07 @ 19:31:23
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Patricia

hoppas att det funkar bra med det nya jobbet då :)

2012-02-08 @ 15:24:15
Postat av: Linda

Ähhhhhh ni kan väl få lite private space ni med! =)

2012-02-08 @ 18:33:41
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Pauline

Tack :) Än så länge funkar det bra! Hoppas att det kommer fortsätta så också :)

2012-02-08 @ 20:31:46

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0