Hembakat bröd är ljuvligt

Jag har precis lagt bröddegen i sina formar, dom ska jäsa en halvtimme, sen in i ugnen och blir riktigt goda :) Jag tycker det är jätte roligt att vara så huslig (läs: hemmafru), speciellt när min underbara man uppskattar det också. Han är inget större fan av vitt bröd, för det mättar inte. Han älskar mitt rågbröd :) Och då är det extra roligt att baka också. Jag är väl inget större fan av vitt bröd heller, mest när man ska fika så är det gott :)
Jag saknar min man, det är jobbigt att jobba natt, för då får jag inte sova bredvid honom. Men jag vet att det inte är den sista natten, där kommer mååånga fler! Jag ska leva med honom resten av mitt liv. Ja det ska jag :)
Jag hade helst velat jobba ett 7-16 jobb, det känns mer rätt. Men så är inte fallet, det finns heller inte många jobb så har det så. Ett fabriksjobb vill jag inte ha. Med detta jobbet jag har nu kan jag variera också; jobba morgon, eftermiddag eller natt. Känns väl helt okej. Jag ska ju utbildas till att kunna ta alla passen. Jag hoppas snart att det blir ordning på torpet, jag har varit där i två veckor och jag märker redan hur det klöddar hela tiden. Kanske bara bad timing att börja jobba där nu? :P haha! Nej då, klart att jag ställer upp. Annars får jag kanske inte jobba kvar :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0