Städa städa varje... torsdag?

Har precis dammsugat och torkat hela lägenheten, plus dammat. Och jag fick rensa dammsugaren för påsen var full plus massa skit runt om och så, skit kul, men satan va den sög sen :P Så nu sitter jag och väntar på att golvet ska bli torrt så att jag kan gå ut och diska. Inget bakande blev det idag heller, kan göra det imorron.. Eller senare. Jag vet faktiskt inte.. eller så köper jag ett bröd faktiskt, variation är bra :) Jag funderar på vad jag ska göra till kvällsmat, jag tänkte lite korvstroganoff, men jag har ingen ris hemma. Jag kan göra på makaroner men det blir inte lika gott. Hmm.. beslutsångest. Jag vill ju helst ha maten klar när Mattias kommer hem för sen kommer becka och kim på besök :) Så det får bli vad vi har hemma. Japp japp!
Fick reda på idag att jag inte var folkboförd här i vår nya lägenhet. Jag tyckte att jag fixade det när jag adressändra, men antagligen har jag bara tagit eftersändning. Så snabbt in på skatteverket och fixade det :) Jag tyckte att det var lite konstigt att jag fortfarande fick brev som där stod fabriksgatan på. haha!
Jag gick ner en runda till byn med Izzi också i det fina vädret, som försvann på vägen hem så klart. Det är inte så kallt längre vilket är otroligt skönt :) Fick hämtat mina vinterskor också, självklart en aning för små. Men det skiter jag i. Jag är trött på att frysa om fötterna!

Jag och Gustaf är så lika :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0