5 januari 2012

God middag !

Gud vad jag är dålig på att blogga nuförtiden :)
Jag har egentligen inte berättat hur det var på julafton, supermysigt alla fall ! Vi var hos Oma, som vi inte har varit på många år. Vi hade så mycket mat, och några nubbar blev det också :) Alla var med utom Lotta, vi firade inte alls jul med henne. Vilket kändes jävligt konstigt :S Annars brukar man alltid ha nån dag alla fall.
Dagen efter åkte vi upp till Oma igen för att äta en omgång till. Där blev så mycket mat över ju :D

I tisdags förra veckan blev jag stoppad av polisen, dom påstod att bilen inte var besiktigad. Det är den men inte påställd. Dom såg heller inte mina fyra sommardäck :P Plus att jag tydligen körde för fort, men dom ville inte säga hur fort jag körde. För jag hade inte koll på det själv.. det första dom frågar är "Hur fort får man köra inne i byn?" "50" säger jag. "Hur fort körde du då?" "ingen aning, jag tittade inte på mätaren" haha :D Fan va skakis jag var, blir alltid nervös när polisen stannar mig, jag är rädd för att dom ska ta mitt körkort :P haha! Denna gången hade jag kunnat åkt på såna jävla dryga böter, men jag gick fri. :D Helt otroligt. Jag körde med fyra sommardäck (1200kr per däck), jag körde för fort, plus att jag körde med en bil som är avställd (som dom påstod inte är besiktigad, men det är den) Turen i oturen kan man säga .
På kvällen blev det firande hos Lotta, som fyllde 25år ! Helt otroligt vad tiden går. Det var jätte trevligt där också, jätte god mat och trevligt sällskap :D Lotta lagar alltid så god mat. Hon gjorde samma rätt som jag gjorde på min 20års kalas. Sweetchilikyckling med klyftpotatis och en rödlöks/senapsås. Supergott ! :D

Jag har inte varit sjuk på hela december. Jätte skönt tyckte jag ju. Och nu blir jag förkyld igen ! Jag hatar det ! Okej, det kunde varit värre. Jag har ingen feber alla fall, som jag vet. Men näsan är täppt och halsen är lite svullen. Kunde jag verkligen inte slippa detta? Jag som har varit så mycket sjuk innan. Hela min marocko resa var jag dödssjuk nästan. En dag fick jag ligga i sängen och sova, medans Linda fick roa sig själv :P

Vad har annars hänt för kul? Carol kom och hälsade på igår, så vi körde till boan och gick där en sväng. Och så klart blev det en fika på Bullen & Bönan :D Det var ett tag sen jag var där nu ju.
Jag gjorde fläskpannkaka igår också, det blev jävligt gott :D Vi bjöd hem Robban, Cilla och lilla Alexandra och dom klaga inte :)

Nä, nu ska jag göra något vettigt. Som att äta frukost, börjar bli lite hungrig nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0