2 juli 2012

Godmorgon Julimånad!
Tänka sig att det är sommar nu, det kan man knappt tro när man tittar ut. Jo solen tittar fram då och då, men inga sommarvindar direkt :)
Det har varit full rulle den senaste veckan, knappt att jag har hunnit med mig själv kan jag säga :) Har det inte varit jobb så har det varit flytten. Men nu äntligen är vi flyttade :D Så underbart! Hörbybo kan jag kalla mig nu, haha! Ni ska veta hur skönt det är här ute, så lugnt och tyst.
Som sagt, förra veckan var hektiskt. Veckan innan fick jag ett samtal att en kvinna ville ha min lägenhet ju, panik i min hjärna kan jag säga, eftersom vi skulle vara ute efter nio dagar. Så det blev packa för hela slanten när jag inte jobbade. Man tror inte att man har så mycket grejer, men det blev 13lådor och massa sopsäckar (!) Nåja, på torsdagen blev det städning av lägenheten. Jag och Pia tog hand om den saken medans Mattias tog det sista i lägenheten och förrådet. Vi städade i nio timmar! Okej, med pauser och lunch. Men satan vad vi var trötta sen! Men attans fint blev det :D Kl tio på fredagen var det besiktning och den blev godkänd!
Sen iväg direkt på extrajobb, kashiiing! Sen har det varit jobb hela helgen också. Jag kan säga att jag har inte haft en lugn stund på hela förra veckan, jag är så slut i mitt huvud nu så jag vet inte vart jag ska bli av :P Och värk i mina ben har jag. Ja gnällig är jag också ! hahaha!
Nä nu ska jag göra mig iordning, sen blir det en runda in till byn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0