7 juli 2012

- Äntligen helg! Känns som att man har längtat efter denna helgen, man är nämnligen ledig :)
Jobbet gick bra igår, men jag fattar inte varför jag är så himla trött på eftermiddagarna? Det är nästan så att jag somnar, jag skojar inte?! Det kanske är (h)järnbrist? hahaha :D
Tror ni inte att min bil började krångla igår när jag skulle till jobbet? Jooo, jag skulle snabbt in på kvantum i tomelilla för att handla mat till jobbet. När jag kommer ut och ska starta bilen så vill den inte! Batteriet ville inte gå runt. Jag höll på att dööö! Jag visste att mitt slutsteg till baslådan tar mycket ström men batteriet ska ladda medans man kör? Alla fall, i panik ringde jag Tessan för jag tänkte att hon kunde komma och kabla bilen, nej då var hon hos pojkvännen. Men som tur hade vår morbror hennes bil så han körde ner och jag fick köra hennes bil till jobbet istället. Så typiskt att det alltid ska hända när man inte har tid med det! Men jag kom faktiskt till jobbet i tid, nån minut för sent bara :) Sen var Benny och Kickan jätte snälla som kom sent igårkväll och kablade bilen till mig, skönt att kunna ta hem bilen, plus att det hade varit jobbigt att behöva kabla bilen när där är massa andra bilar.
I onsdags var vi på Hörbymarknad och drack någon god.. ja det blev många, jag mådde väl inte helt hallonsaft när jag vaknade o torsdags. Dumt att ta en redbullvodka innan man ska hem! Men gratis är gott. haha! Det var alla fall trevligt där och jag till och med åkte karusell! År och dagar sen, men ska nog inte göra det när jag har druckit, haha!
Idag har jag varit inne i Hörby och handlat lite, vaknade upp med inga cigg och ingen frukost. Katastrof! haha! Fick med min två kassar hem förn över 400kr! Jag trodde att jag skulle dö, men okej, det var inte många billiga grejer jag köpte. Men jag tyckte att jag behövde dom :) hehe.
Nu ska jag göra något vettigt, och vänta på att mannen ska komma hem <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0