Jag bytar bil

Jag trodde det aldrig.. men jag har köpt en skoda pickup (!!!) Jag vet, jag är själv förvånad över mig själv. Men som det ser ut just nu måste jag ha en bensinsnål bil. Min pansavagn dricker för mycket, det är liksom inte roligt att tanka och med tanke på att bensinen kostar nästan 15kr/litern.
I förra veckan kom där en kille och kollade på bilen, han var jätte på och ville ha bilen, helst på plats. Men jag sa att jag ville ha pengar om han skulle ta den och han hann inte till banken. Han terrade mig flera gånger om dagen, helt plötsligt ville han att den skulle besiktigas ifall där var större fel på den. Jag hade sagt ----kr som den står. Alla fall, jag gick med på besiktining eftersom han ville betala, men när vi väl kom ner där så var där ingen tid. Så jag sa att jag måste skaffa mig en annan bil först innan jag släpper volvon, Då tyckte han det var jätte jobbigt för att han var en sån person att när han ville ha nåt så skulle det hända nu. Jag är likadan, men ibland måste man svälja det och ha tålamod.
Alla fall, jag och Mattias jagade bil (vi visste redan en som Mattias skulle ha hämtat för länge sen) Så vi ringde snubben och hämtade den. Nästa dag får vi reda på att han killen har köpt en annan bil och vill inte ha min volvo.. Snacka om vi blev tosiga! Då kunde han ringt och sagt detta så att vi slapp att stressa med att skaffa en annan bil. !! Alltså, jag blir så trött på folk ibland :P
Så nu ska jag in i Skoda-gänget . haha! Vi slipade ner den igår och skulle lacka den svart. Har färg och allt, men förtunningsmedlet var fel så färgen rann av bilen. Så typiskt! Men den kommer nog bli fräck :) Jag är ingen större fan att bara ha två säten, men jag vänjer mig.
 
Det jobbiga var inte att slipa bilen, det var marskeringen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0