5 mars 2012

God middag !

Tänkte att jag skulle skriva en snabb vända innan jag beger mig till jobbet. Det blir femdagars vecka, kasshiing! Fan, jag har glömt att göra mat också.  *springer till frysen och tittar, hittar nåt att slänga i stekpannan*
Vad har hänt i helgen då? Ja, i fredags natt fick jag jobba. Trodde att det skulle bli en lugn natt eftersom jag bara skulle vara där som stöd till en ny. Men blev att jag fick sitta med dom hela tiden. Puh.. När jag kom hem på lördagsmorgonen så hoppade jag snabbt in i duschen, sen gick jag och la mig och försökte sova en stund, blev en halv timme. Skakade när jag vaknade så trött jag va. Gjorde mig iordning, mötte upp marina och vi gick ner till Kåre. Jag var så himla trött så jag nästan somnade stående. haha! Tatueringen blev skit bra, och det gjorde inte så ont som jag trodde :) Det sved och stack bara. Och tog inte alls lång tid :) Man känner sig som hemma där på studion, alla där är så trevliga!
Efter det gick vi ner till systemet och handlade lite gott, sen gick jag direkt hem och la mig några timmar. Hann att sova tre timmar, sen upp igen. Göra sig iordning och bege sig till min svägerska för middag. Det blev grillat, såå gött ! Första för iår ;) Där var jätte trevligt, men vi var tvugna att åka vidare. Till Andre och Emma. Satt där och drack lite, snacka och skratta :) Sen körde vi till Ystad, men det blev bara till McDonalds, sen var vi tvugna att åka hem för någon blev dålig . INTE jag ;) haha!
Igår sov vi lääänge! Bara slappa, sen åkte vi till till Pia och Jerry för att käka lite tacos . Mycket gott som vanligt !

Nu ska jag fortsätta med maten, sen blir det jobb. Underbart väder btw :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0