28 Maj 2012

Nu är det ju riktigt länge sen jag uppdatera här :) Men jag har inte haft tid eller lust att skriva, har haft mycket att göra och umgåtts med nära och kära :)
Det händer ganska mycket just nu, allt går upp och ner så klart. Men en uppgång är att jag har skickat mail till min hyresvärd och sagt upp lägenheten (!) Ett steg närmare framtiden känns det som :) Österlenhem är jätte bra, hon som jag prata med sa att om vi ville flytta tidigare så kunde hon säkert ordna någon som kunde ta lägenheten tidigare. Helt underbart :)
Och huset går det framåt med, just nu har vi polacker där som hjälper oss med nedanvåningen. Jag läängtar tills det är klart, det kommer bli sååå fint :D Jag trivs som fisken i vattnet där så det är sjukt. Vi bor ju nästan där redan ;)
I helgen har jag varit ledig. Lördags blev det släktträff och släktningar från österrike var här på besök. Fick träna på min tyska lite ;) haha! En del fattar jag, men inte jätte mycket. Det var mycket trevligt alla fall och god mat blev det :D
Igår var det Morsdag och vi var uppe hos mamma och käkade thaimat och hade jätte mysigt som vanligt :)
Jag är så glad att mitt liv går framåt nu. Jag har en man som jag älskar överallt annat och han älskar mig lika mycket, vi har skaffat hus och planerar framtiden :) Ibland måste jag nypa mig i armen för att verkligen inse att det inte bara är en dröm <3
Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Ciiiao!


Kommentarer
Postat av: Linda

Fan vad smal du blivit!

2012-05-31 @ 00:04:27
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0