4 Maj 2012

God middag gott folk!

Jag har börjat bli sämre på att uppdatera här tycker jag. Men Mattias har datorn med i huset, då jag har mobilen som jag kan surfa på :) Dock tycker jag det är svindrygt att skriva här på bloggen, för det blir så konstigt.
Så vad har hänt? Jag jobbade valborg och första maj, kashiiing! Sen i onsdags körde jag upp till huset och lämnade Izzi och pussade på Mattias, sen körde jag till Nova Lund och handlade lite :) Jag kan säga att jag gillar inte alls sommarmodet! Så det blev inte mycket shoppande för min del, bara lite nödvändigheter.
När jag kom hem igen så körde vi till Pia och Jerry, käkade pizza och Jerry visade mig hur han putsar fönster :P Jag jobbade nämnligen för han igår.
Igår var det att gå upp tidigt, jag skulle befinna mig i Svenköp klockan åtta på morgonen, så jag steg upp sju. Fy fan, det är inte varje dag man är uppe så tidigt. Men jag kom dit så var ingen hemma så jag väntade en stund på Pia som skulle följa med mig. När hon kom så begav vi oss direkt. Vi skulle till Höör, eller utanför :) Så vi putsade fönster i tre timmar, och det gick faktiskt himla bra. När det blev fel så är det "gör om, gör rätt" haha! Kunderna blev jätte nöjda. Och dom var så himla kära! När vi var klara så bjöd dom på fika, så kärt :D
Efter det besöket körde vi till Hörby och fortsatte på annat jobb där, putsa fönster så klart :P haha! Och det gick fantastiskt bra där också. Jag var nöjd :)
När vi kom tillbaka till Svenköp så slängde vi oss i hammocken och jag somnade nästan så trött jag var! haha! Det var ju länge sen jag hade ett sånt fysiskt jobb. Jävlar vad ont i ben och knä jag hade också, gnäll gnäll gnäll! haha!
Sen kom Mattias med William, så vi körde till Kristianstad för att handla lite på biltema, så det blev lite smått och gott. Till och med en klotgrill ;) Efter blev det Jula, där jag fick arbetsbyxor av Mattias. haha! Pik eller? Nä, men det är bra att ha faktiskt. Om jag ska hjälpa till att skruva eller fixa jobb här hemma ;)
Efter det körde vi och hämtade Nelly, körde och köpte mat, körde hem och åt. Flyttade vår säng till det större rummet så att william kan ta det lilla :) Full rulle hela dagen. Lite efter tio kom vi i säng, så skööönt det var. Förutom att jag hade ont i benen!
Vad händer idag då? Just nu är det bara jag och william hemma, Mattias är en runda och hjälper en kompis. Vi får se vart dagen tar oss :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0