8 maj 2012

Gud vad jag är trött! Ja jag öppnar detta inlägget med en klagelse. Dom senaste dagarna har jag varit trött på eftermiddagarna, fattar inte vad det är med mig? Kan det vara att mensen snart kommer? Pms besvär? :P haha! Jag har märkt att jag är jävligt känslig när mina pms perioder kommer. Det blir att jag blir ledsen för ingenting, tårarna bara kommer. Skit jobbigt! Jag vill inte vara någon cry baby .. haha! För en stund sen dängde jag stortån i dörrkarmen, höll på att dö av smärta! Okej, det har inget med mitt pms att göra :P haha!
Jag får skriva om något roligt istället :) Det blev jobb hela helgen, tycker inte om att jobba på helger eftersom jag gjorde det så mycket som servitris, men what to do? Nu får jag alla fall helg-ob! Så i söndags kväll körde jag till huset, det tar faktiskt bara en timme att köra från jobbet :)
Igår rensade vi lite på gården, jag fick äntligen använda mina arbetsbyxor. Så sexig jag var i dom ;) haha! Jag jävlades med Tessan och la upp en bild på byxorna på fb och skrev "Vem är mest manligast nu?", eftersom vi hade en diskution i påskas vem som var mest manligast av oss två :) haha! Nu ligger jag före alla fall! Nåja, vi körde bort lite skrot och körde till Bus och rensade lite där. Sen var det dax att hämta Nelly på skolan och vi körde hem och gjorde lite vettigheter. Senare på kvällen så grillade vi, guud så gott. Skulle kunna käka grillat sju dagar i veckan :D Efter det körde vi hem Nelly och hennes kompis, sen blev det bara mys framför tvn :)


Don't mess wiiith the maaaasterr! :D haha!

Idag har jag och Pia varit i Kristianstad och yrat runder. Bankomaten tog hennes kort så vi har yrat runder till alla banker, men inget var rätt och ingen sammarbetade med hennes bank heller! Inte ens Sparbanken sammarbetade med Sparbanken Öresund (!)
Sen sprang vi in på h&m, eftersom all parkeringstid gick nästan åt till bankerna. Jag hittade en kavaj, tunn och enkel. Precis som jag vill ha det :) Och så hittade jag vin på systembolaget ;) haha! Tre Apor <3
Nu ska jag ut till min man som är i verkstan, sen funderar jag på att lägga mig på soffan en stund. Kan vara farligt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0