7 september 2012

God kväll.
 
Jag hade tydligen glömt att jag har en blogg. Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna. Jag ska försöka komma ihåg ;)
 
I lördags stack jag en vända till Nova Lund och shoppade lite, behövde verkligen byxor eftersom jag har tappat vikt så inget sitter snyggt. Fick äntligen tag på mina blåa byxor, dom är verkligen blåa ;) Sen när jag kom till sjöbo så träffade jag upp Veronicka och Samantha, och de skulle till Ystad och dricka lite så de fråga om jag ville hänga på. Så klart ! Så vi körde till Tomelilla, förfesta lite, sen tog vi tåget till Ystad.
Vi stack till Donna Gina och drack lite där, gick en vilse-promenad, sen skiljdes vi åt, jag stack till Lite Mer med Lotta och company, men så klart kom jag inte in! Så jag stack till Öja själv och mötte upp Kim och Ola. Hann att vara där i en halvtimme och svepa en rom&cola sen var det dax att åka hem.
Hela söndagen var jag bakis.. jag kommer inte ihåg vad jag gjorde? Jag åt från Gun's grill alla fall.. Trodde att jag hade supit bort mina nycklar (hittade dom sen på sängen). Jag tog nog bara lugnt.
I måndags blev det jobb för hela slanten .. BK. Mamma var och tittade på en lägenhet åt mig.
Tisdagen jobbade jag också. :) Fick besked att jag inte fick lägenheten.
Onsdags... Kommer inte ihåg vad jag gjorde? Ajja.. På kvällen blev det födelsedagsfirande på Pizzeria Regementet. Min kära stora lillebror blev 20år! Förstår ni? Tiden går så himla snabbt, skrämmande. Men vi hade jätte mysigt och man får sååå myyyed maaud :P
 



Mamma höll hela tiden på att fota, så jag blev inte glad. Stör mig inte när jag ÄTER! :P haha!
 

I torsdag, blev det jobb för hela slanten. Fick gå upp med tuppen. Ja så tidigt ! Skulle bara höör kl åtta på morgonen och putsa fönster. Helt otroligt, men det gick bra. Kunden blev som vanligt nöjd. Klart när det är jag som är i farten ;) hahahaha! Sen stack vi till Malmö, käkade lite på McD, sen försökte vi hitta en parkering. Jag hatar verkligen Malmö! Till sist hitta vi en och vi kunde fortsätta vår dag med att städa :) Fy fan va jag blev trött på eftermiddagen, och hög på alla starka medel. På vägen hem i bilen sved det i mina läppar. Helt sjukt.
Idag har jag varit uppe hos Oma och Bus en sväng, hade en del kläder som Becka skulle prova och få :)
Sen var jag och tittade på en lägenhet. Så himla mysig ! Håll tummarna för mig! Vill verkligen! Bara synd att inflyttningsdatumet är 1 dec .. Men om jag har tur (om jag får den) så kanske jag kan flytta tidigare om den som bor där nu vill flytta tidigare. Jag kan ju hoppas :) Inte så roligt att flytta mitt i vintern.. och i början av julen :S
Nu ikväll har jag och mamma käkat på thairesturangen, verkligen frossat i oss mat. Inte klokt, men sant :) Sen satt vi och ritade upp "min" lägenhet och planerade lite. Ja vi ropar hej innan vi är över ån. Så typiskt oss :P haha! Men man är så hoppfull ju.
Direkt när vi kom hem så gick jag in och la mig i sängen. Jag kan inte fatta att jag fortfarande är trött efter att ha jobbat igår. Okej, jag sov väl inte superbra inatt. Men jag hoppas att jag är utvilad till imorron då jag ska jobba igen :)
Godnatt och sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0