26 Februari 2014

Räkningarna är betalda. Alltså shit.. jag får leva på nudlar denna månaden. Det gick inte alls ihop här. Nåja, det löser sig alltid. Bara jag har lite bensin i bilen så är jag nöjd. Måste klippa mitt bensinkort så jag inte använder det ! Jävla skitet kostar mer än vad det smakar.
Nåja, jag fick hem ett skrivbord igår av Linda. Det blev så snyggt här och jag är glad att jag har nånstans att ha min dator och alla mina papper på räkningar.. Känns så vuxet ;) haha!

Förresten så har jag fyllt år ! Den dagen jobbade jag, men det gjorde inte mig något eftersom det var en måndag :) Sen på kvällen körde jag ut till ett av mina jobb och fick lite mer tider i sommar. Kashiiiing ! Plus att han sa att om allt går bra så har jag kanske en tjänst sen ;) Underbart ! Körde där ifrån med ett leende och glädjetårar.
Efter det blev det en kvällsfika med fina broder och flickvän, för att de inte kunde komma till helgen då mitt kalas skulle äga rum.
I lördags blev det då kalas. Hela familjen kom och det var helt underbart att se alla på ett och samma ställe :) Minus Pontus då :(

Nu ska jag fortsätta min kreaktiva dag med att äta upp min knäckmacka och sen börja rensa i förrådet. Ciiiao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0