20 mars 2015

Ännu en gång har jag varit jätte dålig på att uppdatera här. Jag skyller på mobiltelefonen, man gör allt annat där nuförtiden och datorn står och samlar damm :) Och skriva via mobilen är bara jobbigt tycker jag. Men nu sitter jag vid datorn lite mer, kollar mail och letar upp saker till bilar. Jag gillar mitt extrajobb, än så länge ;) haha! Det kommer bli mkt jobb så hoppas att jag hittar balans mellan det och mitt nattjobb.
 
Jag har börjat träna och lägga om min kost. Jag mår mkt bättre ! Allt började förra sommaren, eller egentligen hösten 2013 då jag skaffade gymkortet men jag slarvade med att gå dit. I början är det jobbigt att gå dit själv, man vet inte riktigt vad man ska göra . Så sommaren 2014 fick jag kontakt med min dåvarande kompis stora syster som också ville börja gå på gym. Hon hade bara sysslat med hemmaövningar innan, men sjukt muskulös va hon redan då! Så vi blev tränarkompisar. Och det klickade verkligen, hon har blivit en god vän och en inspiration när vi tränar.
Alla fall, i mitten av Januari gick jag och min syster Charlotte med i en 40dagarsutmaning via Go och Gla. Där man skulle lägga om kosten och träna så mkt man orkade. Den som hade gått ner mest i fettprocent vinner! Jag lyckades gå ner cirka 2kg i fett, minska 3cm i midjan och ökat lite i muskelmassa. Jag kommer nog inte att vinna, eller få andra eller tredjepris. Men jag vann över mig själv! Dock hade jag många "fusk-dagar" Så hade jag verkligen skärpt mig så hade det gått bättre :) Men jag är så himla stolt över mig själv att vare sig jag är trött eller pigg så går jag till gymmet, har jag en dag då jag skulle vilja dra täcket över huvudet så försöker jag övertala mig själv att gå till gymmet. För det är så här, den bästa träningen är den som blir av. Dock tänkte jag att jag skulle gå dit innan jag ska hämta Therese på jobbet, men jag får se. Blir kanske en promenad sen. Jag är lite förkyld, så jag vill inte anstränga kroppen för mycket.
 
Det är ganska mycket som händer i mitt liv just nu. Många tankar och handlingar. Både med mig och de som är nära mig. Men det kommer lösa sig :)
Den största käftsmällen för mig va alla räkningar som jag fick när jag va tillsammans med M, som fortsatte när vi gjort slut. Dom blev så stora och många att jag inte kunde betala nån. Dom gick vidare och vidare.. och nu blir jag tvångstvungen att betala varenda krona. Dessutom ska han också betala, jag hoppas verkligen för hans egenskull att han gör det. Så mycket skit som han har orsakat mig så är det det minsta han kan göra.
Jag skulle egentligen få en ganska saftig summa av skatteåterbäringen, men tyvärr kommer jag inte se ett enda öre. Allt går till skulden, så ledsen jag blev. Och arg ! Dom pengarna förtjänade jag, det är pengar som jag har jobbat min röv av, dom pengarna kunde jag haft roligt för, eller till och med betala av mina andra lån! Men däremot kommer skulden sjunka mer än jag någonsin kunnat önska, och avbetalningstiden kommer bli mycket kortare. Så lite gladare blev jag sen.
 
Det blir så mycket som förändras för en sån grej. Jag som träffar en kille i Stockholm, kommer troligtvis inte ha en chans att åka upp dit dessa månaderna som jag kommer leva på minimum existens. Vilket gör mig verkligen ledsen, tycker ju om denna killen. Visst han kommer ju ner när han kan också, men oj.. jag ska vara glad om vi kan ses en gång i månaden :/ 
 
Nä, nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha till mellanmål. Blir kanske kesoplättar? Har aldrig ätit det innan så ska bli spännande att pröva något nytt!
 
Från Rehabgymmet.
 
 
Från Tomelilla Gym & Fitness Center.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0