6 juni 2011

Jag tänkte köra en snabb uppdatering innan jag beger mig till jobbet.

I lördes blev det jobb för hela slanten. Det var satan vad mycket dötid vi hade.. jag och anna har nog aldrig rökat och druckit så mycket kaffe som vi gjorde då :p haha! Men det blev ganska sent ändå, halv två kom vi från jobbet. Sen fick jag köra och hämta fyra fylletrattar på tingvalla, världens bästa stämning i bilen :D nooot!

Jag vaknade med et ryck klockan tio, jag trodde att klockan var åtta för jag brukar vakna en vända då. Vilken chock! Så jag for upp ur sängen. På schemat stod "stranden med T" :) Jag väckte honom och vi körde till Ica för att köpa lite gott till stranden, jag bestämde mig för att göra smarriga baguetter. Dom som man köper färdiga är oftas vääldigt torra.
När klockan nästan var tolv så begav vi oss. Det var ju inte riktigt meningen att klockan skulle bli så mycket, tänkte jag alla fall.
Det var verkligen jätte mysigt, vi hade med oss mina goda baguetter och gott kaffe <3
Efter stranden skulle vi köra och köpa en glass på jakten, men där var så himla mycket folk så vi körde till Tomelilla istället och tog en glass på Gun's. Det är så himla tråkigt att Bertils har skugga :/ Visste ni att det är sålt?

Sen blev det lite jobb i några timmar. Värdelöst och otrevliga!
Det blev afterwork med Anna. Pizza och saft för min del. Jag var så sugen på något starkare, men fan att man ska köra!
Efter pizzan gjorde vi oss iordning och skulle gå ut för att ta en öl. Helt lönlöst.. inget hade öppet! Förutom Kingan, men där var tre pers inne. Varför har ingen öppet när det faktiskt är röd dag imorron? Jag som tog på mig mascara för ingenting! haha!

Nu måste jag verkligen klä på mig sen bege mig till jobbet. Ciiiao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0