Valborg

Jag har ju glömt att berätta om valborgsfirande :P
Det började med att jag och T-A gick hem till Jocce, och vi började grilla där. Amir, Valon, Beijer och Sandra var också där. Vi hade jätte kul och när klockan började gå mot midnatt så gick vi vidare på en annan fest. Där shakade jag och Lotta loss på vardagsrummets golv. Och andra tittade på :P Ja, men v fan, man måste ju dansa på en fest . ha ha! Och sen kastade lotta min mobil på min näsa så jag trodde att den var knäckt eller nåt! Schiesse vad det gjorde ont! Och jag sa ord som jag ångrar, förlåt men det gjorde så förbaskat ont så jag visste inte vad jag sa. Aj aj, jag har fortfarande ont idag :P ha ha! Jag hade glömt det igår när jag vaknade, så när jag skulle kladda på fondation på näsan så höll jag på att skrika . Tur att jag inte gjorde det, för Alicia sov :P he he.
Alla fall, när klockan började närma sig ett så beslöt jag mig för att dra mig hemåt, jag skulle ju trots allt jobba dagendärpå. Och dom flesta hängde på, och vi var ett gäng som rörde oss ner mot byn.

Jag ska också tillägga att jag ska nog inte dricka dagen innan jag ska jobba, det var ingen hitt. Mina händer darrade dom första timmarna. Usch usch.



Roligt hade vi alla fall.

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Hahaha... fan du bettan!! Det hade jag heeelt glömt att jag gjorde :S ;) SORRY! Va inte meningen att göra din näsa något ont.. haha ;)

2009-05-02 @ 14:42:05
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0