No more.

Sista inlägget för ikväll tänkte jag.. Jag är så himla trött. Jag jobbar varje dag, okej inte 8timmar om dagen. Men man kan säga halvtid. Jag jobbar ungefär 3-4timmar om dagen. På helgerna brukar det bli mer.

Jag har börjat stamma mer tycker jag. Jag orkar inte prata längre, jag sitter hellre tyst. Det är ansträngande, eftersom jag oftas "blockerar" (som det heter när man stannar upp, pausar kan man också säga) så spänner man hela kroppen bara för att få fram ordet.. Och jag har märkt att jag upprepar mig väldigt mycke, men det är bara för att jag ska börja om igen och ta nya tag.
Det är sen jag slutade skolan. Det är nya saker som händer, man kommer ut i "vuxenlivet" lite mer. Det är mycket man ska tänka på helt enkelt, och då kan det bli för mycket för en. Jag märker ju när det börjar bli för mycke för mig, för då börjar jag stamma mer helt enkelt. Jag tror att jag ska ringa min logoped igen, jag blir alltid lugn när jag går till henne. Plus att bussresan dit är ganska avslappnande :) ca 50minuters resa till Lund. Härligt ! Sen kan man ta en vända till Nova Lund när man ändå är i Lund :) ha ha!På tal om Nova Lund, så ska mina två systrar dit på tisdag. Och antagligen kan jag inte följa med, för att jag ska jobba.. Jävla piss alltså, men jag hade ändå inte shoppat, för jag ska ju spara till mobilen :) Men troligtvis ska dom titta på den mobilen som jag o lotta ska ha. (vi ska ha vars sin färg) Och jag vill ju också det, för jag vill känna och klämma, för att se så den inte är för stor och klumpig :P he he.

Nåja, nu ska jag gå och duscha tänkte jag. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa boken. Jag som var sen läsoholik för ett tag sen. Men sen när jag börja jobba har jag inte orkat :P Men ikväll tänkte jag att jag skulle klara av ett kapitel :)

Go natt och Ciao!

Var är mina bilder?

Jag skickade ju bilder till mig själv i förmiddags, men dom har inte kommit än :(
Nu har jag kommit hem från jobbet. Där va en ny kille, han verkade vilsen :P Jag kände igen mig lite. ha ha!
Det blir jobb imorron också, klockan tio.. *iii* Jag trodde att jag var ledig eftersom dom har stängt, men nej då. Jag ska städa källaren.
Jag känner för att vara onyttig idag. Jag har inte ätit nått gott denna helgen, så nu en söndagskväll kan man faktiskt unna sig lite :) Det kanske bli choklad?


Bara älskar den :D hi hi.

Oj då :)

He he... Jag kom underfund med idag att jag kan ju ta bilder med min webcam :P

Inte världens bästa webcam. men men :P Mitt fönster är till vänster, det är därför det är så ljust där :) Jag är inte Gudsbarn precis . HAHA!

Och jag har skickat alla bilderna på kameran från mammas dator till min dator.. Men har dom kommit än? Nej. Så jag kan ju inte visa er gårdagens roligheter :/
Idag blir det jobb alla fall.. Chefen ringde och väckte mig. "Ska du jobba idag eller?" Tjaa, det vet väl inte jag! Han är för rolig :P ha ha!


Alkohol och snack om Bulgarien resan ;)

Ja, nu har jag kommit hem från festligheterna. Jag drack inte, för jag var chafför till mamma o pappa som var på 50årskalas :) Men det blev god mat och efterrätt. Efterrätten var så hård så att kniven bröts när man skulle skära i den :P Jag skojar inte, jag ska lägga upp bild senare :p he he..
Nåja, sängen kallar alla fall :) Jag skriver mer imorron.
Go natt och Ciao!

Saken är biff

Nu sitter jag här.. Trött som ett helt ålderdomshem. Jag har jobbat idag, så jag är kanske lite seg.
Ikväll blir det tjejmiddag :D *wiiie* Länge sen man träffade girlsen ju. Vi är ju inte fulla styrka, för två hoppade av efter bulgarien resan ;) Too bad for them! mohahaha!
Vad kan jag mer skriva? Inte så mycke mer än att jag längtar efter mobilen ;) Den var lite dyrare än den gråa, förstår inte varför, but I dont care. Jag vill ha den ändå :)
Nu ska jag göra mig iordning. Ciao!

jag blir så irriterad.

Att jag har påsar under ögonen :P

Okej, jag är IN FUCKING LOVE! Denna mobilen blir det.. öfcörs !


Tack Tessan för bilden.

Den är ju faktiskt lite rosa/lilla, Men den är ju såå söt :)
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet.
Ciao!

Så jävla trött.

Nu har jag bestämt mig, och jag ska ha Samsung U900 Soul rosa. Jag vet inte vilken rosa det är, för jag har inte sett den. Men jag har sett den gråa. Och ja, den är den stilrena som jag har pratat om. Men fan jag skiter i vilket, jag kan väl också ha stilrent nångång? Plus att det är much better kamera i denna än i den snygga mobilen.

Nu ska jag gå duscha, sen ska jag nanna. Det blir jobb imorron. Tidig sådan, redan klockan elva. Och jag vet inte när jag slutar.. Jag får hoppas att det blir innan vår tjejmiddag.

Go natt och Ciao!

Belive in yourself.

Den senaste tiden har det varit mycke mobilfeber här på min blogg, och även mycke av vilken mobil jag ska ha. Förlåt om det har varit för mycke, men jag vill ju vara säker på min sak :) Och äntligen har jag bestämt mig ju..

Dessutom är det ett evigt tjat på min syster Therese som tjatar hela tiden om att jag ska skaffa mig ett bättre jobb. Ja, detta jobbet jag har nu är kanske inte världsbäst betalda jobbet, men fan, det är ett jobb ! Och jag får pengar, inte mycke.. Men jag kan betala min telefonräkning alla fall ! (Typ den enda utgift jag har i månaden) Och dessutom spara så jag kan köpa en ny fucking mobil :P

På tal om brödrost, jag gick in på Reimans idag och frågade vart min sista lön tog vägen. Så klart hade chefen igen aning, för det var inte hon som tog hand om det. Och hon som tog hand om det har semester och kommer inte tillbaka förrän på tisdag, så jag ska helt enkelt komma tillbaka då så kan jag snacka med henne.. Dryygt.

Nu ska jag gå och göra mig en macka . Ciao!


Vad vill du mig?

Jag hade världens konstigaste dröm inatt. . Att jag åkte upp till Stockholm hela tiden, för att träffa en viss person, Daniel så klart. Men han ville inte ha med mig att göra nästan. Jobbigt men sant.

Nåja, nu sitter jag här med min morot, ett glas mjölk och väntar på att mina rostade mackor ska bli klara. Det är jobb idag också. Men idag fick jag låna bilen av MIN SNÄLLA MAMMA :) Jag bara längtar tills den dagen jag har egen bil . Åh, vad allt blir lättare att ta sig till platser . Om där är bensin på bilen så klart :)
Nej nu blir det lite bråttom till jobbet .
Ciao!

Men gud va svårt !

Jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt att bestämma sig en för en mobil. Ska man köpa den snygga mobilen, med 3.2mpix kamera, eller den mindre snygga mobilen med 5mpix kamera? Jag söker ju en mobil med bra kamera.. och det får jag ju med den mindre snygga mobilen.. Men fan.. Vad ska jag göra? Jag tycker egentligen att den är snygg.. Men det är ju jag, jag kan ju inte ha det stilrena.. Det måste hända nånting ju. Saker ska vara roliga att titta på.
Och det värsta är att det är ingen stor priskillnad på dom. Den mer snygga är billigare, dock "sämre" kamera.
Nu ska ju också syrran Lotta köpa mobil, och hon vill ha den stilrena, som jag var inne på först, men det visste inte hon ;) Men jag känner att den är inte Pauline, den är mer Lotta. Så jag tror faktiskt att jag köper den snygga istället. Om jag har lust så kan jag köpa en kamera senare ju :p Om jag inte är nöjd med kameran i mobilen :P

                  
Den snygga, eller den stilrena?

Nej damer och herrar.. Det är dax för sängen. Jag är extremt trött. Har varit seg hela dagen.. Jag gick upp en kvart innan jag skulle gå till tåget imorse. Jag ville lixom inte gå upp, så jag tänkte att jag skulle lägga mig i tid ikväll. För jag var inte människa på jobbet idag. Tur att där inte var så mycke att göra ;) hehe..
Min chef är konstig, eller rättare sagt senil.. Han säger gärna om saker som han har tidigare sagt, som "kan du gå och kasta flaskorna sen?" han sa det minst två gånger idag. Men det är bara att hålla med honom :) Och göra vad han säger.
Just det, sängen kallade ;)
Go natt och Ciao!

Den vill jag ha :D

Så gick jag och Tessan genom hela lilla mobilståndet på elgiganten :P Nästan, dom har inte så stort sortiment i Ystad faktiskt. Men jag hittade den mobilen jag ville ha :D Den kostade dock nästan 3500kr, så jag har bestämt mig för att köpa den via internet, för det blir så klart billigare.. Men jag måste vänta ett par veckor, så jag hinner få lite mer cash. Jag trodde verkligen att jag skulle få resten av min lön av Reimans denna månaden, för dom sa ju det. Men där har inte kommit nåna pengar ! Jävla sluggers.
Nu ska vi äta lite mackor och dricka te, det blir vår kvällsmat :) hi hi.


Övning?

När jag skulle cykla till jobbet idag så ser jag en bit fram att där står skyltar på vägen "Olycka" och så står två poliser och smaskar i sig vars sin macka. Och den ena polisen stoppar mig, och frågar mig vart jag ska. Ja, till jobbet så klart.. Då hade dom brandövning och samhället skulle vara med på det. Hmm, tänkt om jag hade strejkat? :p haha!
Alla fall, inga bilar fick svänga in på den vägen som går till jobbet. Så det var rätt lugnt, för ingen kom och då fanns det inte mycke att göra. Men chefen var irriterad för personalen kunde ju inte komma. Förutom jag :) Men jag är ju ingen servitris. Men men, inga kunder kunde komma heller. Som sagt, det blev en lugn dag på jobbet och jag fick sluta kvart över ett :)
När jag cyklade till stationen skulle det såå klart vara motvind, så jag fick ta i för kung och fosterland, annars hade jag trillat :P ha ha! Väl på stationen träffade jag på min bror och min kusin, så jag hade sällskap med dom hem :)

Alltså nu är det så här, jag har bestämt mig. Det blir en mobil. Jag får vänta med klädshopping till en annan gång. För just nu behöver jag verkligen en ny mobil. Den jag har är så kass ! Jag messade precis Tessan och frågade om hon ville ta en tripp till elgiganten idag och titta på en mobil, men tanten svarar ju inte :P ha ha! Jag ringer henne istället :)

Ciao!

Nattidax

Oj, nu är klockan mycke och lilla Pauline är inte i sängen än :P Fyy på mig.
Jag har faktiskt kollat in mobiler.. Jag har hittat några stycken som jag kan tänka mig.. Jag ska ju helst ha en som är helt fri från abonemang och dylikt.. eftersom jag redan har :) Jag kollade på en samsung som har 5megapixel.. Såå snygg. Den kostar ungefär 2300kr, och finns på mobilia.. Inte i Ystad.. Så, om jag vill ha den, så får jag ta mig till storstan :P
Jag får kidnappa mamma och köra oss dit, för jag vill nämnligen låna deras elgigantenkort :) hi hi..
Men denna lilla snäckan ska man köpa med abonemang, så det sket sig.. Men jag vill ha den !


Okej, nu är det verkligen dax att nanna. Det är ju jobb imorron.
Go natt och Ciao!

Projekt Runway !Christian vann !!! Så klart skulle den lilla gaymannen vinna :) Jag tycker han är så fräck..

Vilken?!

Jag blev ganska kär i Sony ericsson W760i röd. Men nu blev jag kluven på om jag verkligen ska köpa en ny mobil. Dom som jag vill ha kostar ju uppmot 3 tusen, bara för att jag har krav. Men ! I reeeeaaalllyyy need a new mobile !
Ska jag verkligen lägga ut massa pengar? PAPPA , ge mig din åsikt !

Jag har ju lite pengar nu.. halva mobilen alla fall :) Men fan, jag vill ju shoppa kläder.. Och man vet ju inte hur länge jag har jobbet.. Dom kanske sparkar mig imorron?
På tal om jobbet.. Chefen har vänt på dig helt, nu är han på nåt så nära bra humör och till o med är skämtsam. Snacka om humörssvängningar :P ha ha!

Jag kollade precis på en kamera.. Den ska jag ha tänkte jag, kostade ju bara 990kr med 8.1 megapixel. Shit bra ju eller hur? Men om man skulle ha minneskort med den så kostar den 1249kr, och med 3års försäkring blir det ytterligare 599kr.. Så är vi redan uppe i två tusen kronor. .Då är det lika bra köpa en mobil ju ! Visst, där är kanske inte 8mp. Life sucks.
Vet ni vad jag gör? Jag åker till elgiganten och pratar med dom helt enkelt och frågar vilken mobil eller kamera är bäst för mig :p ha ha!

Enkel mat idag.

Jag körde in och handlade. Men jag hade ingen livlig fantasi, och jag va döttshungrig, så det blev korv med rotmos och majskolvar :) Muuuums!

De bloggar jag läser är:
Amir  http://amirakrouti.blogg.se/  - Helt enkelt gay and fabulous :) Också skit rolig och ärlig !
Kenza http://kenzas.se/ - En chic tös, gillar henne :)
Nikki http://niczue.blogg.se/ - Denna tösen kan ju inte vara mer orginal, gillar hennes stil och tankesätt. You go girl!
Stina-Lee http://stinalee.se/ - En jordnära tjej :)
Fan, blondinbella är inget jämnför med dessa. Har inte hon gjort sitt snart?
Så klart läser jag min familjs bloggar också :) Ni kan titta på "Länkar" så hittar ni dom där..

Jag har tänkt lite, jag vill verkligen ha en ny mobil och en kamera. Så varför inte köpa en mobil med väldigt bra kamera? Låter ju mest logiskt: :) 2in1 lixom . Så jag tänkte att jag skulle kolla runder lite och se vad jag kan köpa en bra mobil för ett bra pris :)


Hem ljuva hem.

Hemma igen då. Jag fick ställa min cykel på stationen i Ystad, usch, hoppas den inte blir stulen. Då blir jag ledsen. Jag vill fan ha en bil! Jag slutade klockan två idag, och tåget går 14.05 ! Nästa går inte förrän 16.05 ! Så jag får vänta i två timmar, hur spännande är det? Tänk sen när det blir riktigt kallt?! :S
Nåja, jag cyklade ner till H&M alla fall, jag skulle ändå ha lite smink och mamma ville ha ett par örhänge, härmapa ;) Men det tog typ ingen tid.. Så jag hade myyycke tid över. Tråkigt..

Är vi överviktiga dömda att klä oss fult?
Jag tänkte på en sak när jag satt och gjorde absolut ingenting och kollade på alla folk. Det är jätte svårt för överviktiga att köpa kläder. Jag har storlek L/XL i tröjor, och byxorna ska vi inte tala om, jo jag har storlek 46 (big mama ass :P) Alla fall, till exempel att man ska shoppa på H&M eller nåt dylikt, om där nu skulle vara en byxa i storlek 46 (som där oftas inte är) så är det små storlekar så det passar inte ändå!
Och om man skulle gå in i en affär för lite större, så är det fula kläder. Men jag vet faktiskt en bra affär för lite större, och det är Lis Mode i Ystad (Jag praktiserade där när jag gick i skolan, det är helt underbara människor som jobbar där). Dock får man kanske ge lite mer, men man kan inte gå runt naken. Tråkigt för dom som inte har råd :/
Är man så tvungen att gå ner i vikt för att kunna köpa sig kläder? Tydligen.


Kan inte gå lägga mig :P

Seriöst, vad ska jag göra?
Hur ska jag göra det?
Eller ska jag verkligen?
Ska jag köpa den där mobilen?


HAHA! Trodde ni va? ;)
Nej, nu när jag äntligen har tjänat en liten slant så ska jag så klart shoppa lite kläder och smycken, kanske också stövlar till hösten? Men jag ska spara lite till tänkte jag. Nästa månad kanske? Då har jag ju skaffat mig en peng kanske. Jag är helt skuldfri till mina föräldrar nu. Jag var ju mycke back med mina telefonräkningar, men nu är jag fri. Så nu ska jag shoppa för mina pengar :D
Men jag är mycket sugen på en mobil.. Dock kostade den 3tusen.. Så det svider ju lite, men jag tror inte att jag köper den.. Även om jag kan få mobilen på avbetalning. :/ Kläder är viktigare tycker jag ;)

Nu ska jag verkligen gå lägga mig.. Klockan är halv elva :S *iiii*

Katta fan !

Jag står ute och kallar på lina i en kvart typ, när jag kommer in så ligger hon i soffan och sover. AAAAH!

Nåja, nu är jag så himla trött så jag ska faktiskt gå lägga mig.. Jag kan inte lägga mig i sängen för Tessan och Jocce kommer hem inatt ju..

Go natt och Ciao!


Skuldfri !

Äntligen är jag skuldfri :) hi hi, tills nästa månad. Känns bra faktiskt. Nu kan jag shoppa för mina pengar :)
Snart kommer Marre så ska vi laga lite mat, jag är såå hungrig.
Tydligen kommer Tessan och Jocce hem inatt, lite paff jag blev. Trodde ju att dom skulle komma hem på fredag. Undrar vad som hände?

Så, vad händer?

Chefen var på bra humör idag, han till o med skojade :S Lite paff jag blev.. Nåja, löning idag ;) Men det blev en lugn dag alla fall, med lite småpyssel som vanligt.. Bland annat att städa hyllorna i köket.. Alltså jag trodde det var damm, men tji fick jag, det var fett.. Roligt att torka bort det. Not !
Nu sitter jag här, har precis ätit nudlar. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske köra hem till mamma och lämna pengar?
Sen ska nog lägga mig i soffan sen och läsa min bok.
Jag saknar skolan ! Att kunna klä upp sig lite, åka bussen,sen gå en mil (okej, kanske inte en mil. Men det kändes så alla fall, det tog nog tio minuter alla fall), och träffa sina klasskompisar varje dag (som man ville träffa :P he he.) Och framförallt träffa min gaylärare Ulf-Herbert alias Hebbe, ulf, hebbe-lebbe (som han blev kallad för när han var lite berättade han) Gud va jag saknar honom. I love gay-guys, så är det och kommer alltid göra det. Vi har några gay killar i Ystad, men några av dom är riktiga bitchar :P
Ikväll blir det nog middag med Marre, eftersom både hon och jag är ensamma nu så är det lika bra att vi kan vara det tillsammans :) he he..
Nu ska jag köra ut till mamma. Ciao!

uppe med tuppen nästan ;)

Ja, här sitter jag och käkar mackor. Jag har gett vanilla sin medicin, och dom har fått gå ut, och fått mat.. Så nu återstår bara att jag ska bli färdig.. Men det tar inte så lång tid.. Plus att jag kör till jobbet, så man ska inte hinna med nån buss ;) sköönt.
När jag vaknade vid halv sex tiden imorse (inte för att jag skulle gå upp då) Så hör jag nån andas väldigt tungt, och tror att nån man ligger bredvid mig. Men när jag vänder mig, så är där ingen man (Damnet ! ha ha!) Och så tittar jag ner på golvet, ja då är det Vanilla som ligger och sover :P Hon är ju sjuk, och har trånga luftvägar, så hon kan låta som vilken karr som helst :P ha ha!
Nåja, jag får väl gå och fräscha upp mig nu :)
Ciao!


Lilla Vanilla.

Full rulle

Ja herre gud..
Dagen började med jobb. Jävla ägg, inte fan sätter jag äggen i kylen när jag har skalat dom där hemma. Jag äter fan upp dom! Ha ha! :p Ovanpå allt så fick jag gå till jobbet, och sen till stationen när jag skulle hem. Snacka om att jag va trött. Plus att springa runder på jobbet. Jag trodde jag skulle dö.. Men däremot är jag aptrött nu.
När jag kom hem körde jag o mamma till Bo Ohlsson, där jag hittade ett par jeans och ett par skor. Så jag blev jätte nöjd :D Behöver ju verkligen det.
Sen var det bara hem och packa.. Just det, Tessan, Jocce, hans syster och hennes pojkvän skulle till Italien nu ikväll. Bara så där huxflux. Men sen blev det ändringar, så det blev Amsterdam istället. Så här sitter jag och passar deras hus och hundar. Det är ganska skönt att komma lite hemmaifrån. Plus att jag får låna deras bil, så jag kommer smidigare till jobbet. Behöver inte vara i stan en timme tidigare, när cykelresan tar en kvart.. Liiite drygt..
Nåja, nu ska jag gå och föna håret. Sen ska jag nanna :)
Go natt och Ciao!

Börjar gå mot sängen.

Ja damer och herrar. Nu får jag tacka för mig idag. Ska röra mig mot sängen nu, och hoppas att där inte är några spindlar när jag ska ner och borsta tänderna :P Tänkte att jag skulle börja på en ny bok. Den förra jag läste blev jag klar med nu i veckan. Fan va seg jag var på att läsa den. Men det går i perioder att läsa. Ibland har man helt enkelt inte lust. Nu ska jag börja läsa en bok som heter Singel på nytt av Plum Sykes, det är även författaren till den enormt bra boken Bergdorfblondinerna.. det är trés bra ;) ha ha!
Go natt sötnosar, Ciao!


Kärt barn har många namn.

Det kan man säga :) Jag kallas för Pauline, Bettan, Pau, Pupsie, Pups, gumman, snäckan... You name it ;) haha!
Egentligen hade jag inget vettigt att skriva. men men :) Jag är grymt uttråkad.. Ville att mamma skulle skriva ut min telefon räkning, men det har hon inte gjort ! Jag blir nipprig, jag vill ju räkna ut vad jag har i skulder.. :P Jag ska spara pengar nu till shopping har jag bestämt mig för :) Jag o Lotta ska ta en shoppingdag på Nova Lund har jag/vi bestämt. Men fan, jag vill ju köpa den där kameran :/ *kluven*
16 dagar kvar tills jag ska klippa mig ! :D *wiiie* Hårfärgen står och väntar ;) he he..Förresten, när jag igår natt, skulle jag gå ner och kissa, borsta tänder .. När jag sitter och ska precis kissa, och skulle ta papper sitter där en långbentspindel så jag kastar iväg rullen och då får jag syn på en skit stor spindel som sitter en meter från mig, den var större än gandhi! Rena Hulken för fan ! Panik fick jag och börja leta efter nånting jag kunde döda den med.. Hittar kvast med skopa.. Tar skopan och försöker döda den.. Jag trodde att jag hade dödat den och skulle sopa upp den, men då springer den jäveln! Och jag skriker! Den springer mot mig, och jag sätter skopan på den, tar min tandborste och tandkräm och springer till den lilla toaletten. Fy fan va jag var äcklad ! Den var riktigt stor och grov. Säkert lika stor som min handflata..! UUUUURK!

Ja, vad säger man?

Jag trodde att jag skulle vara ledig idag, (ännu en gång) Men när jag ringer till chefen för jag skulle fråga vilken tid jag skulle komma på måndag. Då säger han, "du kan komma idag klockan två" AAAAAAAAAH! Nåja, det behövde ju verkligen mig. Det var mycke disk att diska :p ha ha!
Nåja, där blev några timmar där, slutade klockan halv sju, och då ringde jag till alla i familjen och frågade om nån kunde hämta mig. Nästa tåg gick ju inte förrän klockan åtta, det är inte så spännande att sitta och vänta på tåget i en och halv timme. Som tur kunde Tessan och Jocce offra sig, jag får passa bebisen gratis några gånger som tack ;) ha ha! När jag kom hem så var det att lappa ihop mina jobbebyxor, för när man har lite för mycke på låren så sliter man och då blir där hål. Ajja, det är jobbebyxor, så man kan lika bra lappa ihop dom. Det är inte så glamoröst jobb jag har ändå :p ha ha! Sen plocka jag ihopa alla mina smutskläder och började tvätta.. Herre gud, känns som jag inte har tvättat på två år :P ha ha!
Jag har glömt att äta kvällsmat, jag var så uppe i varv när jag kom hem så jag har helt enkelt glömt att äta :) Det blir pappas goda spagetti pch köttfärssås :) MUUUUMS!


Jag har ingen egen bild på det, så jag fick leta på internet ;) Denna är säkert inte lika god som pappas :P

Jobba igen.

Ja, när jag ringde till chefen och frågade när jag skulle komma på måndag, så säger han att jag ska komma idag klockan två. NEJ! Jag som trodde att jag skulle få söndagen ledig. Men men, jag hoppas att det inte är för många timmar, jag måste fan tvätta..
Nu ska jag kränga i mig lite mat, och göra mig iordning..

Den där kameran får jag nog vänta med tills jag har betalat av mina skulder. Det är trist, men sant. Skulle gärna vilja ha den nu ju :/ Det är så himla trist att inte kunna lägga in nya bilder här på bloggen.

Pizza.

har precis krängt i mig en halv pizza, mums :) Har jobbat kväll idag.. Diskat, diskat och åter diskat.. Det var ett ganska lugnt bröllop. Jag slutade klockan tio, så det blev ganska lagom tid ändå. Men det tråkiga är att Becka och Kim har fest idag, och jag kan inte komma. Det är lite långt att åka till Kristianstad så sent på kvällen, jag hade ju kommit dit lagom till alla hade dekat :P Sen frestade hon med att där va snygga killar ;) ha ha! Hon är för rolig!

Nåja, jag var helt uppe i varv när jag kom hem. Nu börjar tröttheten komma.. Äntligen :)
Så nu ska jag gå och nanna :)
Go natt och Ciao!

....

Jag vill inte jobba
Kan jag inte bara ta mitt pickpack och dra?
me like.

Kristianstad

Idag är det folk som ska kolla på huset. Mamma o pappa är inte glada på mig för det första gick jag upp försent. Sen för att jag gjorde mackor ! Jag ville faktiskt sova så länge jag kunde, för jag ska jobba ikväll !
Jag ska gå och ta en ibumetin och resorb.. Kan behövas.

Varför skulle jag?

Härliga stunder.

Ja, då är man hemma igen :)
Anna mötte mig på stationen, sedan gick vi till Lottas och köpte dricka och terrade Carol lite, alltid lika roligt. :) Blev mycke snack och skratt. Sedan kom tre killkompisar till Anna, mycke trevliga killar.
Vid midnatt begav vi oss till Soft och tog lite dricka där. De andra skulle till Bar A bar, men jag var så himla trött, plus att jag visste inte hur jag skulle komma hem. Som tur skulle Tessan och Jocce hämta pappa vid ett tiden. Så jag åkte helt enkelt hem med dom.
Men det var mycke trevlig kväll.. Även om det inte blev mer, hade gärna shakat asset, var rätt sugen på det. Men man får tänka lite på kroppen också :) Och absolut på att man ska upp och jobba imorron. Okej, jag börjar inte förrän fyra, men jag ska ändå upp nåt så nära tidigt, för här ska hit folk och kolla på huset.. Åh, kan jag inte bara få sova ifred? Hade gärna sovit till tolv-ett imorron, men det går inte.. Men det var tur att jag kom hem i nåt så nära tid. :) På hela kvällen drack jag sex cider.. Så jag kommer ändå var seg imorron. Visst, jag brukar kunna dra i mig en flaska vin och några cider. Men då ligger jag dålig dagen efter. Man får ju tänka lite nu när man jobbar. :)
Nej gott folk, klockan är två och det är verkligen dax att lägga mig. Tänkte att ni skulle få en liten sammanfattning av kvällen trevligheter. :)
Go natt, och Ciao!

Egentligen trött.

Nu börjar jag känna hur tröttheten börjar komma, eller så är det alkoholen :P ha ha! Har redan druckit två cider, men jag ger mig fan på att jag ska iväg ändå :) Alltid roligt att komma ut och träffa nya folk ju,
Jag tänkte att jag skulle lägga in en bild på min outfit, men jag har ju inget program så att jag kan lägga in bilderna på datorn. Blir knäpp, hittar inte skivan som man ska installera heller. Drygt.
Nåja, jag får snart bege mig till tåget. Party tonight !
Ciao!

p.s. Är det ett brott att ha samma kläder två gånger när man går ut?

Äntligen fredag !

Anna har sagt på jobbet hela veckan "Snart är det fredag!" Hon sa det i tisdes, tyckte att det var lite tidigt att säga det :) ha ha! Men alla fall, så blir det nog en drink på Lottas ikväll med Anna och hennes kompisar. Alltid kul att träffa lite nytt folk :) Plus att vi ska terra Carol, för hon jobbar idag ;) Men jag har iingen aning vad jag ska ha på mig ! Jag funderade lite på den röda tunikan/klänningen som jag egentligen förstörde i Bulgarien. Det är inte jätte förstörd, den går ju att använda :)


Annars på jobbet var det okej. Jag var på strålande humör idag, gick och sjöng när jag dammsugade . Men tyvärr skulle chefen trycka ner mig lite, men han pratade med mig senare om det. Han menade ju inget illa.. Han vill bara göra det rätt för mig, men man behöver kanske inte ta i från tårna. :P
Jag slutade vid ett alla fall, sen cyklade jag ner till stan och köpte lite cider. Tänkte att jag skulle knäcka nån när jag gör mig iordning ikväll :) Alltid roligt ju !
Ska nog gå och pröva min outfit så det blir bra ikväll :)
ÅÅH! Jag har ÄNTLIGEN beställt klipptid :D ha ha! Den nioende smäller det ;) eller klipps det :P ha ha! Hon som klipper mig har gått i samma skola som jag. Samma årskurs dessutom, så det är jätte roligt att klippa sig hos henne, dels för att hon är jätte duktig och så kan man snacka lite skvaller ;) hehe.
Snart ska jag laga mat, blir korvstroganoff ikväll :) Mums !
Ciao!

Tåget går snart.

Tänkte att jag skulle skicka ut ett inlägg . Egentligen har jag inte nåt att skriva men men.
Idag blir det jobb, kanske blir utgång ikväll om jag inte ska jobba allt för tidigt imorron? :)
En snabbb tandborstning, sen måste jag cykla till tåget !
Ciao!

Halleluja !

Jag är hemma ! Jag o Marre träffades ialla fall, men det blev dock ingen fika. Vi körde in till Ystad för att hämta hennes bakljus till bilen, sen körde vi ut till familjen Elgemark och drack kaffe. Tony skulle ju byta bakljusen till Marre :) Men så klart blev det jätte sent, och jag ska upp och jobba imorron. Jag hade ju inte bilen med mig, marre körde för mig. Så jag kunde ju inte ta mig hem. Ajja, det var trevligt i kylan :) Token Tony gick med bar överkropp. Herre Gud ! att han inte frös, nej då, varmblodig var han.
Marre och jag planerade alla fall att girlsen skulle ha middag med dricka nästa lördag, så jag får verkligen hoppas att jag inte jobbar :/ Jag saknar ju mina babes !
Nu ska jag sova. Jag är trés trött. Go natt !

Fika.

Jag var/är så himla fika sugen idag ! Så tänkte jag att jag skulle fika med Marre, det var länge sen vi träffades. Men hon hade lixom lite tajt schema idag, jag vill ju kunna sitta ner i lugn och ro när jag fikar. Ska inte alls ha nån tidspress på sig :) Men men. vi skulle ta det imorron istället .

Jag är en helt vanlig tjej som bloggar här. Jag bor så långt ner i skåne man kan komma nästan (österlen heter det, eller helvetet. Ha ha!) Jag har märkt att dom flesta av dom största bloggarna är från storstäder, dels från Stockholm. Får inte vi "bönder" komma fram lite? :p Vi håller faktiskt också på med mode här nere. :)
Men men, hela mitt liv har jag fått nöja mig med det jag har fått. Jag kanske inte hade dom dyraste och nyaste kläderna,  och om jag ville ha något, få fick jag spara min månadspeng till det. Dessutom har jag varit överviktig hela mitt liv, och är det fortfarande. Det har varit en kamp, man blev retad för att man var tjock och stammade.
Jag är tacksam för att jag inte har varit bortskämd. Jag skulle inte vilja vara en bortskämd tös som får allt vad hon pekar på. Jag hjälper mycke till här hemma, och självklart kan då mamma o pappa ge nåt tillbaka till mig. Det lite negativa är att jag är nog lite bekväm ändå, men jag har mina anledningar till det. Som stammare är man gärna lite tillbakadragen och blyg, vill helst inte kommunicera med folk. Jag var sån förr, men med åren har jag växt upp. Visst ibland har man sina "dåliga" dagar när man inte orkar snacka med folk för att man vet att man kommer stamma.. Tro det eller ej, men det är faktiskt anträngande att stamma. Prova att stamma några gånger, spänn hela kroppen och försök. Det är jätte jobbigt, plus att man går helspänd hela tiden för man vet inte när man ska prata, och när man pratar vill man inte stamma. Så man gör allt för att inte göra det, och då spänner det i hela kroppen. När jag stammar alla fall så spänner det i halsen och tungan, efter en hel dag av snack så blir man jätte trött.
Ojsan, nu kom jag in på fel spår här. Ajja, det blev lite information om stamning alla fall :)

Här sitter jag i badrocken och en turban på huvudet. Det är så härligt att duscha ! ha ha!
Nu ska jag gå och tvätta kläder. Det behövs !

uuusch..

Det löser sig.. Jag ska sova hos Carol, så jag behöver inte tänka på annat :) skönt.
Men nu ska jag göra mig iordning och bege mig till Carol. Jag är sviiin trött, så det blir att lägga sig i sängen direkt !

Ny header.

Lotta hjälpte mig att ändra min header, vid detta laget borde jag ju veta hur man gör :) Men jag vill vara säker på mig sak. Och hon hjälpte mig att sätta dig min signatur i inläggen också. Den blev liten, men söt :) Helt perfekt.

Då blir det jobb imorron igen. Börjar klockan tio, vet i fan hur jag ska komma dit, för Carol är inte i Ystad, plus att min cykel står där också.. Fan! Kanske får köra och hämta min cykel helt enkelt. För antagligen får jag vara sen imorron, för tåget är inte inne förrän klockan tio. Fuckfuckfuck.
Var ute och körde den gule innan, lika kul som vanligt . Men det blåste som fan ! Så det blev bara en liten runda. Körde bara inne i lunnarp.
Ciao!


Min kära syster :)

Min syster Therese är väldigt känd för sina milslånga föreläsningar :) Denna var mycke speciell som jag fick idag :
Tezzan om Trött.:

Det handlar inte om att det inte är rätt bransch för dig... det handlar om att han är totalt blåst i huvet... Dem sakerna som du säger att du inte är nöjd med ta itu med dem!! Det är det enda man kan göra..ingen annan gör det åt dig...Skaffa energi??Alltså ärligt pauline.. har man ingen energi så får man göra saker o ting iaf.. det e så man gör...man gör saker o ting iaf.. o jooo jag vet att det e sviiiiiiin jobbigt...men du har inget val.. Sicka nu ditt CV till min dator så skriver jag ut några stycken o så skickar vi iväg dem... kom igen nu gumman.. se till o få din lön från det jävla stället o låtsas som ingenting o när du har fått det så säger du bara "Tack för denna tiden din jävla skitstövel"! o så går du... eller så säger du inget o bara helt enkelt struntar i att gå dit mer... Saker o ting som man inte är nöjd med i sitt liv måste man göra nåt åt så gott man kan.. o det gör du ju nu när det gäller din ekonomi men nu blir du ju så illa behandlad så nu mår du ju dåligt av det o då ska du inte stanna kvar.. det blir ingen förändring direkt men så småningom men man gör nåt iaf...eller hur? Vad du egentligen måste göra är att få din lön o sluta där,söka jobb så det ryker ur dina öron,Ta dig i kragen o gör nåt åt din hälsa för fan!Gå ut o gå en liten runda med Izzy det räcker!Hon behöver det oxå.. he he he..en liten runda det e allt som behövs..Det e ju verkligen nåt du KAN göra nåt åt iaf..nåt som du verkligen KAN ha kontroll över.. Det här med kärlekslivet ska du nog lägga på hatthyllan ett tag tills att du e nöjd med dig själv o ditt liv...det kan oxå ta tid men det kommer.. älskar man inte sig själv så kan man inte älska någon annan iheller.. Du alltså det löser sig men tyvärr så måste man göra nåt åt saker o ting oxå.. jag hjälper dig gärna genom att skriva ut en massa CV till dig.. Kom igen nu... Puss puss

Förresten stavas det Izzi, inte med y :P

Nåja., det var en bra dag på jobbet. chefen var inte på mig, göttans :) Jag börjar väl kunna ta egna intiativ, ha ha! Något han har velat att jag skulle göra andra dagen tydligen.
Jag slutade jobbet kvart över två. Typiskt när tåget går hem går 14.05 och nästa går inte förrän 16.05. Men jag hade inget annat val än att vänta.. Så jag cyklade ner i stan och satte mig på en bänk utanför H&M och kollade på folk. Efter en halvtimme blev jag trött på det och gick in på H&M :P ha ha! Där blev det ett par örhänge och en börs/väska. Det är farligt att vänta-shoppa :P Kan bli hur dyrt som helst. Men jag har inte så jätte mycke pengar kvar så jag får hålla mig nästa gång :)
Till middag idag blir det kåldolmar med potatis och brunsås. Sååå gott :D Kommer fisa gott sen. ha ha!
Jag gick in på H&M:s hemsida för jag tänkte att där finns bilder på sakerna jag köpte idag, men nej då! Fanns inte, dålig stil.


Värk!

Ja, den är den där tiden i månaden nu. Åååh, vad jag hatar det ! Ibland önskar jag att jag var kille!
Nu måste jag klä på mig och gå till tåget :p
Ciao!

Bara jag.

Det är väldigt svårt att svara på frågor när det är en anonym som frågar. Vill gärna veta vem det är, annars svarar jag inte. :P
Nu har jag duschat och kollat på Bones. Ska alldeles strax byta sängkläder, sen ska jag sova sött.. Jag är extremt trött, och vill sova i hundra år. Jobb imorron, :/
Go natt sötnosar!

Trött.

Jag är ganska trött på allt nu. Jag är trött på mitt jobb (redan, ja jag vet) , mitt kärleks liv, min ekonomi, min kropp. Hela jag är slutkörd igen. Jag har bitit ner mina naglar, bara för att jag inte mår hallonsaft. Så jävla sjukt ! Jag älskade mina naglar!
Jag kan tänka mig att det berorpå att det börjar gå mot mörkare tider nu också. Men det är inte alls spännande, man blir irriterade på nära och kära, även om man inte menar det. Man är så himla trött och så får man en ful attityd. Jag hatar det själv, jag vill ju vara en glad och sprallig tjej.
Jag är också så himla trött på chefen. Jag har bara varit där i två veckor och han har redan tryckt ner mig till skorna. Han vill att jag ska vara igång hela tiden. Även om där inte är nåt att göra så ska jag göra nåt. Jag var ifullgång idag, och då var han på mig ändå att jag skulle snabba mig. Hur är det möjligt?! Dett är verkligen inte rätt bransch för mig.


Jag i orange hår, and i liked it ! :D

Nåja, nu måste jag komma på bättre tankar :) Jag ska söka jobb som fan tänkte jag. Ska bara skaffa energi till det :P Jag göra vad som helst för att komma därifrån. Jag hoppades verkligen på att Lis ville ha mer folk, men man kan inte få allt här i världen.

Nej nu ska jag städa mitt rum lite. Sen ska jag duscha. Tjingeling!

American boy.

Tessan, du är för rolig som skickar milslånga kommentarer :P

Jag fick mitt paket idag :D *wiiie* Så klart passade inte byxorna (hade jag förväntat mig nåt annat?)  Men eftersom dom bara kostade 149kr så kan jag lika bra behålla dom tills jag har gått ner dom där extra kilona ;) That's never gonna happend, men man kan alltid önska . ha ha!

Åh, jag träffade ju min gamla gaylärare imorse :D Så glad jag blev, jag tycker verkligen om honom. Han är typ 40år, men ascool :D Han och jag får nog ta en fika en dag och snacka skit, jag tycker det behövs.

Nåja, det blir jobb imorron igen. Jag ska dra till Carol sen.
Ciao!

Du är ett ha-begär.

HEMMA! Tänka sig att jag slutar klockan tre, men var inte hemma förrän halv fem . Inte klokt, ändå tar det bara en halv timme att åka tåg hem, men man ska vänta på tåget också ! Den gick ju inte förrän klockan fyra. Och jag kunde inte ta med min cykel, så jag fick cykla den till Carol och sen gå ner till stationen. Liiite drygt.

Jag tror att min chef inte tycker om mig. Ha ha! Han svor åt mig idag.. ja bakom ryggen, jag hörde honom!

Idag tänkte jag beställa en klipptid, men när jag sitter på tåget hem så ringer pappa mig och säger att bilmekanikern ska komma och fixa bilen. Hmm.. typiskt.. plus hur ska jag komma in till byn och handla mat nu då? Jag får ju givetvis vänta till han är klar. Vänta, har han ens kommit?

Nåja, vad händer nu?

Löning idag igen. Det blir den kameran ;) Wwwwiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeee!

Let me love you.

Här sitter jag och försöker trycka i mig min frukost.. Tåget går om en kvart och jag envisas om att skriva ett snabbt inlägg :)
Jag kunde knappt somna igår, dels för att min kära bror var uppe och skypade, och för att jag tänkte på annat. Men det skulle inte varit fel med lite lugn och ro.
Förhoppningsvis så köper jag den där kameran i slutet av månaden om allt går bra . Ska bli såå kul :D
Nu måste jag verkligen bege mig . PUSS på er alla !

Jag å mina snilleblixtar

Jag kom precis på en underbar tanke, och det är att jag kommer ju få resten av min lön av Reimans i slutet av månaden :D Det var verkligen underbart att tänka :) Då blir det lätt en kamera :D Med tanke på vad jag fick sist så . Plus att jag måste beställa en klipptid. Nu har jag ju verkligen pengar till det ;)Nu sitter jag är i turban och badrock, väntar på bättre tider.
nej, dax att föna håret. Sen nanna :)

Ångest.


Nu när det börjar bli mörkare, så kommer min ångest fram. Det är ganska jobbigt, för man vill helst inte göra nånting. Man vill bara vara och tro att allt löser sig ändå. Men det gör det ju inte :/


Jag vill verkligen hitta ett annat jobb, jag står inte ut där jag är nu. Carol ringde innan och sa att jag ska jobba imorron. Seriöst, så backar jag för min chef. Han är inte alls rolig. Jag klarar verkligen inte resturangbraschen, jag är ingen sån stark person som klarar mycket, och den pressen. Jag får stå ut så länge jag orkar alla fall, jag måste ju ha pengarna. AAAH!

Dessutom måste jag beställa en klipptid nu. Jag har den blonda slingfärgen framför mig, och jag är så sugen! Men jag måste vänta tills jag har klippt mig.. :P

Jag gjorde en lista på vad jag ska inhandla och vad kalaset gick på... Närmare tiotusen kronor :P ha ha! Tur att det finns avetalningar här i världen :) Men det allra första jag ska inhandla får bli kameran. Jag hittade ju en rosa kamera, men sen vill jag ha minneskort och väska till den, och så helt plötsligt blev det dyrare så klart. Äsch, jag får kolla lite närmare på detta :) Men sen däremot, man kan ju unna sig något.
Jag får nog skaffa min en laptop när jag har fått nåt så nära fast jobb, som det ser ut nu så vet man aldrig hur jag jobbar, och hur länge till.

Ye, jag får väl gå lägga mig nu. Gutten nach!

bakfylla?

Jag drack tre cider igår, och när jag vaknade så kändes det nästan som jag hade druckit en flaska vin till det.. Ha ha!
Men jag klädde på mig snabbt, för familjen skulle till Bo Ohlsson och jag ville med. Träffade på min underbaraste bästaste vän Rebecka, ! Tyvärr har hon flyttat till Kristianstad med sin pojkvän . Så det blev många mil mellan oss.
Det blev inget handlat på boan för mig, jo knästrumpor, vilken tant jag är :p Jag kom på att jag inte har såå jätte mycket pengar, så jag vill hålla mig borta lite.

Rebecka på hennes 19års fest. Lilla gumman, vi har varit kompisar sen första dagen på förskolan. I 16år har vi varit kompisar, vad tiden går. Hoppas det blir mååånga år till :D

När jag kom hem så var jag ute och körde den gule. Mamma o Aonuk var ute och snacka med en vännina till mamma så jag stannade till för att snacka.. Vänninan blev helt facinerad att jag körde en sån grej, och hon tyckte den var helgullig, hon hade gärna haft en sån. En kvinna på 60år, det hade varit skit coolt :D Men hon tyckte att hon kunde inte ha en sån, för hon var gammal och seg :P Naaw, en kär liten kvinna.
Nu ska jag skriva en inköpslista och dylikt.. Jag måste köpa en hjälm också, pappas är förstor :/


Jobb / Fest.

Vilket kväll på jobbet. Chefen blev inte glad på mig, HERRE GUD! Hur ska jag kunna veta allting! Snälla ge mig ett jobb så jag kan sluta där! Jävla ....
Alla fall, vid nio fick jag sluta. Så då tänkte jag "ÖJA", så jag ringde till Lotta, men hon var inte längre sugen på det. Och med en närmare eftertanke så var jag ganska trött. Men det blev en runda till McDonalds, jag provade Chicken Wrap och det var helt okej. Sen körde vi hem och jag gjorde mig snabbt iordning och begav mig in till Tomelilla igen. Dom hade nämnligen "öltältet" ikväll, och som alla andra Tomelillabor så måste man dit.. Fast jag är ju egentligen ingen Tomelillabo, men ändå :) Är man verkligen så strandsatt så att man måste gå till byns "höjdpunkt"? Alla fall, det blev två cider där och sång.
Efter att de hade stängt klockan tolv, så begav vi oss tjejer till Celticbaren (jag lovar, den baren är inte mer än 10kvadrat) Där var inte mycke livat, men det blev en cider och massa blattesnack ;) Va fan, man måste ju snacka det man har i blodet ;p Min morfar kommer från Jugoslavien.
Klockan blev äntligen ett, jag var trött som ett helt ålderdomshem. Jag o lotta gick till stationen för att vänta på tåget. Både hon och jag var trötta och ville bara hem.
Äntligen är jag hemma, och tänkte att jag ska skriva om min kväll. Jag slår vad om att chefen ringer imorron och vill ha min hjälp, även om han sa ikväll att han inte behövde mig imorron. Han är väl bara sur för att jag är hjärndö. HAHA! Bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite. Men det fattar inte han!

Gutten nach sweethearts!

p.s. Jag måste skaffa en kamera !

På tal om brödrost.

Inte festa tills det är spöknatta? Tjaa ! Det är inte förrän den 1/11! det är skit lång tid :P Heeell noo, så länge kan jag nog inte vänta :)

Alla fall, jag var ute och körde lite.. Det är så jävla askul! :D Körde en vänta till kverrestad, och sen upp till farmors och farfars gamla hus. Dessutom höll jag på att ramla av sadeln när jag skulle svänga! :P ha ha! Lite chockad jag blev där!
Pappa håller på att mecka med Saaben, så jag får hoppas att den blir frisk snart. Lille stackarn :(

Ha ha, han ser ut som Hitler :P

Jag måste skriva upp en inköpslista.. Jag har så mycke som jag vill inhandla, så jag måste nog göra ett budget och kolla hur det blir :) Och det är ju inte dom billiga grejerna precis.. Men jag vet att jag kommer få vänta med laptopen sist alla fall, om inte en mobil.. Kan ju alltid ta nån gammal som ligger och skräpar om denna som jag har nu lägger av :) Men dom är verkligen gamla, och vissa funkar inte.. Usch, vad det blev jobbigt :P

Nu ska jag hoppa i duschen.. Blir kanske öltältet ikväll om jag slutar i nåt så nära tid? Det vet man aldrig.

Jobb..

Usch jag vill inte ! Men jag måste.. Kan jag bara inte ringa och säga att jag är sjuk, sen dra till Öja? :P Nej, vilken hemsk tanke. Tänk om nån skulle se mig och säga det till chefen? :p ha ha! Nej jag får fan bita mig i läppen och le. Jag får vänta att festa till spök-valla, om jag ens är ledig då?

Nåja, jag tänkte ta en runda med fyrhjulingen. Det är så himla kul :D Förresten så har jag tänk att börja med folkrace. Kan man kvadda bilar hur man vill ;) Jag o min svåger ska dela på bil, men först måste jag ha licens .

23.32

Förresten så var jag på bo ohlsson efter jobbet och köpte mig mjukisbyxor och hårfärg :) Ja, blonda slingor ska det bli. Om jag får tummarna ur röven och beställer en klipptid.. Jag får nog göra det nästa vecka :)

Ikväll har det varit lugnt, Tessan och Jocce kom ut med en kaka. Lite torr den var ;) ha ha! Men det gick att äta. Jag börja stamma så mycke så jag nästan spotta ut kakan . HAHAHAHA! :P

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Det blir jobb imorron ju, men dock inte förrän på eftermiddagen så jag ska ut och köra pappas fyrhjuling :D hi hi.


Onyttigheter.

Ikväll blir det pizza, usch vad dåligt, men sååå gott :P
Imorron blir det jobb, så nej, ingen öja för min del :( Så himla tråkigt, det är ju sista sommaröja för detta året. Hade sett framemot att gå dit, men men.

Enda anledningen att jag kör Jocces bil är att avlasta mamma, det enda jag gör är att kör och handlar till henne. Som jag alltid brukar göra..

Våld och tjästefolk

Jag vill flytta, flytta, flytta !

Hemkommen från jobbet, fick hjälpa till idag att förbereda inför bröllopen imorron. Alltså, jag fick städa :p ha ha! Blir jobb imorron och på söndag.. Sorry Lotta, ingen Öja för min del :( Jag vill veeerkligen dit !

Va fan! Bara för att jag har varit med om två krockar så får inte jag köra bil? Jag kan förstå att folk är rädda om sina bilar, men när jag lånar en bil kör jag som folk ! Jag vill inte riskera att kvadda någonannans bil.
Nä, men jag ska sluta köra bil. Blir alla glada.. Fuck no ! I love to drive !!


Min älskade ford, r.i.p

God förmiddag

Det är alltid lika kul att bli väckt av sin chef.. Njaa, kanske inte direkt :p Men jag blev det idag, eller jag halvsov alla fall. Jag skulle egentligen vara ledig idag, men chefen ringde och behövde min hjälp. Så klart tackar man inte nej :)
Så nu sitter jag här med en turban på huvet och ska alldeles strax köra :P
Tjingeling !

Måste bara tillägga..

Vilken brightlight jag är egentligen :P Den datorn jag skrev om, den kostade inte 2990kr, man skulle lägga de i kontant. För datorn kostar ungefär 11tusen :) Nåja.. Tänka är inte mitt specialområde. Som tur så visade jag den för lotta, för hon är också ute efter en bärbar. Och så sa hon "Den kostar ju 11 571 spänn man betalar 2990 :- kontant.. sen betalar man ju av den." HAHAHA! Jag får nog lära mig att läsa liiiite mer nogrannare :)

Snart nanni-dax

Min föredetta svåger Michal var här precis. Vi ska ju renovera lite och han är byggare. Perfekt :) Nån som vill köpa hus? .

Ledig dag imorron. Jag önskar verkligen att jag kan få ett jobbeschema, jag får väl önska mig det i julklapp. HAHA! Så jag ska ringa han imorron kväll, jag vet att han vet att jag ska jobba till helgen. Så varför säger han bara inte det?! Sååå frusterande !

Jag är så nyfiken på kläderna som jag har beställt. Jag hoppas verkligen att byxorna passar :D Jag börjar låta som lotta. HAHA! ;) Men det är sååå kul ! Jag älskar att shoppa, men man ska ha pengar och rätt kropp till det.
Tyvärr är det ju så när man är lite överviktig, som jag då, att det är svårare att hitta kläder. Jag hade dödat för att bli en size medium igen. Men jag får väl ta mig i kragen och börja ändra lite på kosten och börja motionera.. Men skoja inte att jag får motion när jag cyklar till jobbet. När jag skulle cykla till stationen (som är ungefär knappt en km), dessutom var det motvind och inte den lilla vinden heller, men det kändes som jag hade cyklat en mil när jag kom till tågstationen. Herregud alltså!  vilken dålig kondis jag har :P

Dessutom, måste jag klippa mitt hår. Det har gått alldeles för lång tid sen sist, och jag märker hur slitet det börjar bli.. Men seriöst så vill jag nog inte ha den där Paris-style som jag har snackat om. Jag Älskar ju mitt lång hår! Varje gång jag får långt hår så vill jag klippa mig kort, eller så "råkar" frisören klippa det lite för mycke. Som hon säkerligen kommer göra denna gången, för det är ju en skam att ha slitet hår :P Men alla fall, efter jag har klippt mig (topparna då bara tänkte jag) Så ska jag lägga in lite ljusa slingor. Jag har en plan nämnligen ;) Jag tycker om att vara rödhårig på Halloween, och det börjar närma sig snart, så jag ska ljusa mitt hår lite så att jag kan färga det så mörkrött som jag vill ha det :) Sen till julen blir jag mörk, väldigt mörk. Som jag då tycker om mest.. But, you know me. Jag älskar förändringar :)


Detta är då Halloween 2007, man ser inte håret så mycket. Men lite för att avgöra. Jag ska lätt ha det så igen :)

En annan som passar asbra i rött hår (enligt mig) är min kära syster Lotta.


Visst är hon snygg??!  :D

Nu gott folk, ska denna skönheten sova. Eller alla fall lägga sig i sängen och försöka :)


Shoppat !

Säg inte att jag börjar bli som Lotta nu bara ;) Japp, jag har shoppat på nätet. Mycke farligt ;)
Men jag var helt enkelt tvungen.. Meningen var att jag bara skulle kolla jeans, men jag hittatde jätte billiga, sen kunde man inte handla under 200kr. Så jag var tvungen att hitta nåt mer, sen hitta jag ännu mer :p Men lugn, det blev inte för dyrt. Jag klarar det :)
Det blev alla fall:
Stuprörsjeans för otroliga 149kr :) Jag behöver VERKLIGEN nya jeans !
Ett halsband av effieltornet, tyckte det var himla chict. och den kostade 49kr
Leggings, 2-pack för 99kr. Det behövs alltid :)
En munkjacka för 149kr, tänkte att jag kunde behöva en sån.


Jag skulle kunna köpa lite till, men jag för behärska mig lite :)

Hemkommen.

Äntligen hemma. Jobbet var ganska okej idag. Som alla andra dagar, . Jag har inte riktigt kommit in i det, som min chef säkerligen hade hoppats på efter två dagar. Men det tar lite längre tid.. Plus tror han att jag skulle veta allt vad som ska göras. Nä! Nåt ljushuvud är jag inte ! :P
När jag skulle på tåget med min cykel, var där en flock med barnvagnar som så klart skulle in där jag skulle in (på pågatågen får man ju bara ha cykeln längst fram eller längst bak) Och alla barnvagnarna trängde sig före mig! Jag blir så galen ! Jag lovar, där var minst fem stycken av dom. Men jag lyckades tränga förbi mig, och när jag kommer in så har dom blockerat hela cykelstället, så jag får fråga snällt "Skulle jag kunna få plats med min cykel?" Med många suck och stön så gjorde dom plats till mig. Skulle jag stå där och hålla min cykel eller hade dom tänkt?! Hell no! dom jävla cykelställena är till för cyklarna! Inte barnvagnar!Så här såg det nästan ut, fast det var på tåget :P ha ha!

Så himla trött.

Jag är så himla trött ! Alla hundarna skäller här hemma. Jag pallar inte med det !! Jag har stått ut i många år. Skönt att komma bort ibland.
När jag kommer till Carol ska jag lägga mig i sängen och dra täcket över mig..

Over and out.

Jultomten.

Jag vet att det bara är augusti .. Men faktum är att 4månder till december, så det är ju faktiskt inte lång tid..
Men jag tänkte göra en önskelista :) Jag önskar mig inte mycke, men det kanske är dom dyraste grejerna :P

•  Bärbar dator - det skulle verkligen hjälpa mig, jag hatar min klumpdator .
•  
Digitalkamera - I really want ! Så jag kan fota allt :D
• 
Wavemaker - jag lånade syrrans en gång, och jag blev helt enkelt kär.
• 
Volumaster - jag älskar stor hår =)
  En mobil - det kan jag lika bra köpa själv. Det har jag alltid gjort :)

Se där, jag önskar mig inte så mycket. Men jag vet att jag kommer få köpa allt själv :D ha ha!

            
Denna datorn verkar bra :) Hittade den på Elgiganten.se för otroliga 2990kr :D
Kameran hittade jag också där för 1095kr, med minneskort kostar den 1249, så det blir ju troligast den. Så klart att jag ska ha en rosa kamera ;)
Mobil är jag lite kluven på.. Men jag blev så kär i den mobilen förra året. så det får nog bli den iaf :) Men jag måste ha en 3g telefon, för jag har comviq Player :/
Fast jag var inne nu på katshing.se och kollade lite mobilen. Och där hittade jag en. LG KF700. Så himla snygg !

Men däremot kostar den nästan 3tusen kronor. Det har jag lixom inte riktigt råd med.. än. :) Men den var snuskigt snygg, eller vad tycker ni?
Jag skulle kunna lägga ner knappt 2tusen kronor som det ser ut nu, men som det verkligen ser ut nu, så får jag vänta med att köpa mobil över huvudtaget :P he he..


Köttbullar.

Jag blev så sugen på köttbullar när jag läste lottas inlägg igår. Så jag var inne i byn och inhandlade :) Det var faktiskt länge sen vi hade köttbullar och makaroner, så det kan vi gottan ha :) Det blir även, brunsås, lingonsylt och inlagda gurkor. Tyvärr blir det inga självgjorda köttbullar, det orkade jag inte idag .

Jag håller på att hitta lite musik som jag ska skaffa mig. Än så länge har jag inte kommit så långt. Ni får gärna komma med tips om ny och bra musik :)

Rihanna - Disturbia
Pachanga - Calienta
Ne-yo - Closer
Enrique Iglesias - Can you hear me
Kate Ryan - Ella elle 'la
Lady Gaga - Just Dance
Crossfire - Lady (hörde den precis på tven)

Jag letar efter en låt också.. Jag vet inte vad den heter. Men den är på ztv reklam, alltså för själva ztv.. Och den har texten typ så här "cuz you are the greatest, yeah yeah" Jag vill så gärna ha den, för den är bra :D

Nu ska jag gå och laga lite mat :)

Can you hear me?

Jag tänkte ägna min dag åt bloggen. Sitta och skriva stup i kvarten och kanske hitta fler läsare. Jag har inte så många :/ Men jag uppskattar de som läser :D Tack så mycke !


Vad fick dig att blogga?
Egentligen var det min syster Lotta som lockade mig till att blogga. Jag tyckte det verkade vara en kul grej :) Dessutom har jag "bloggat" på Lunarstorm sen jag var 14år.

Hur bor du just nu?
Jag bor i en villa med mina föräldrar, lillebror och en massa hundar :) Men det är bara en tidsfråga innan jag hittar mitt eget, som jag förhoppningsvis gör snart .

Vad för musik lyssnar du på?
Nästan allt . Men RnB är det närmaste. Jag lyssnar på Elvis, Hårdrock, Pop osv. Det som faller mig i smaken helt enkelt .

Är du singel?
Ja, det är jag. Och har varit det i över ett halv år :P

Så det finns inget speciell just nu?
Inga kommenterer

Är du nöjd med hur du ser ut?
Ja, förutom att de där extra kilona kunde jag varit förutan. Jag skulle aldrig vilja skönsoperara mig. Jo! Ett undantag, och det skulle vara om jag fick hängiga bröst, skulle jag vilja lyfta upp dom, men jag skulle inte vilja göra dom större.

Tror du på Gud?
Jag tror på en övre makt. Men jag tror inte att där sitter en gubbe i himlen och håller reda på världen.

Din favorit drink?
Det måste ju vara Lennart och så klart Tequila Rose.

Vad är din dröm i livet?
Mycket bra fråga. Jag har så många drömmar, men min största är att bli kläddesigner, bli lika stor som Armani ;) Jag har inte kommit igång med att sy (jag gick kläderdesign gymnasiet), dels för att jag inte har en "syhörna".

När vill du stadga dig?
Alltså som jag och min syster Lotta prata om för någon vecka sen, jag kom fram till att jag inte vill skaffa barn förrän jag är 25år. Skaffa pojkvän kan man ju göra tidigare, jag är ju bara 20 . Men jag vill roa mig i 5år till alla fall :)

Om du fick träffa en person, död eller levande. Vem skulle det vara?
Elvis så klart :)

Ledig dag.

Jag har börjat läsa Amir's helläckra blogg (http://amirakrouti.blogg.se/) och där hade han nånting.
Om du vill vinna smink, bli medlem här http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=77709
Vem tackar nä till smink lixom? :)

En dag ledig. kunde varit hos dig nu om jag hade vetat det innan ! Det är så frustrerande när man inte vet när jag ska jobba! Det är fan asjobbigt. Jag får ringa chefen relativt sent på kvällen och fråga om jag ska jobba dagen därpå.

Nåja, jag var jätte sugen på Nova Lund idag. Men Lotta jobbar !  AAAH! I really need new pants ! Men har jag råd med det? Troligtvis inte, men jag kan inte gå med rumpar bar ju :P

Det är sista Öja på lördag, jag är jätte sugen på att dra dit. Men jag vet inte om jag jobbar (frustrerande) Så vi får se. Jag har nog inte lust att jobba bakis :P

Nu ska jag göra nåt vettigt :) Kanske städa?

This is how a heart breaks.

Jag jobbade bara två timmar idag.. Chefen var på lite dåligt humör idag och jag fick mig väl en fnys då och då. Ajja, det är bara till att hålla mun och inte säga emot :P

Jag fick cyklade till stationen i regn.. Åååh, plus att jag inte hade tillräckligt med kläder på mig, så frös gjorde jag.. Jag fick sitta och vänta på tåget i tre kvart ungefär, för jag slutade tidigare. Jobbigt, jag ville inte stanna kvar på jobbet och vänta heller. Eftersom chefen var på dåligt humör :P

Jag tog mig i kragen igår och köpte ett rabattkort, så jag får 20% av på alla resor. Alltså, det blir billigare att åka tåg nu. Pappa kommenterade att det kostar att köpa bilen, och underhålla den.. Det är inte bara tuta och köra alltså. Det som jag trodde hela tiden ! Nej, skämt och sido. Klart att det kostar en liten extra peng att ha bil, men det är mycke praktiskare tycker jag.. Slipper man ta med cyklen på tåget som bara tar plats och dessutom anpassa sig till tiderna.. Det är ganska jobbigt.. Men men, tills jag har skaffat mig ett rejält jobb så kan jag skaffa mig en bil :)

Usch, jag vet inte om jag orkar.. Gör jag verkligen? Kanske inte just nu, framtiden kommer .


Im shore.

Ännu en dag på jobbet. Kom lite försent, blev ingen hit precis.. kom bara tio minuter för sent. Men jag jobbade på flitigt :)
Sen blev det en runda i stan, gick in på Lis och prata lite med dom. Frågade om dom behövde lite mer folk, men nej då :/ Och jag gick in på Lindex och skulle hitta byxor (ja, jag är size Big . ha ha!) Men dom hade fan inga.. Jag o Lotta får köra till Nova Lund och hitta däristället :) Till min tröst gick jag in på H&m och köpte smink istället :D ha ha!
När jag kom hem var jag så himla trött, så jag la mig i sängen, och somnade.. Det var inte riktigt meningen, men jag hann bara sova i en timme som tur är. :)
Imorron blir det jobb igen alla fall.. Det är rätt frustrerande att man inte vet när man ska jobba.. :/ Men sånt är livet.
Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till Crolas.


I can't breath

Snälla,
kom och håll om mig.
Säg att allt ska bli bra igen.
Kyss mina läppar
och håll mig hårt.

Allt kommer ordna sig, säger du.
En vacker dag kanske inte du finns.
Låt oss leva för alltid, låt oss aldrig dö.
Solen skiner, och där står du framför mig.
- Vad vacker du är, säger du till mig.
- Tänk att jag är så lyckligt lottad att ha dig.
Solen börjar gå ner, och allt blir mörkt igen.


No air

Det kom bara en på visningen. Men visst, det ska bara behövas en för att köpas :) he he..
Det var synd att det inte kom nån alls nästan.. Men det är nog för det är OS och semestern börjar ta slut snart.. men men.
Imorron blir det jobb, börjar klockan nio. Städa, städa :P ha ha!

Det är helt sjukt vad tågbiljett kan kosta ! Om en vuxen åker till Ystad från Lunnarp (eller Tomelilla), och tar med sin cykel. För de första kostar vuxenbiljetten 27spänn (!) och sen PLUS, ska man betala halva biljetten för cyklen, och det blir ju 13 kr. Alltså 27+13=40kr!! Rena rånet ! Jag har räknat ut att det är billigare att köra bil :) he he.. För det kostar bara 35kr , alltså sparar man 5kronor per resa. Det kan bli mycke i längden :) ha ha!

Jag vill verkligen träffa dig, varför ska det vara så svårt? (L)

Idag händer det.

Ja, igår begav jag mig till Ystad. Tågkontrollanten var ASgrann. Riktig biff ;) Mums ! Sen cyklade jag ut till jobbet, hämtade nycklarna till lägenheten. Dom hade verkligen mycke att göra. Sen cykla jag till lägenheten. Fan va jag blev anfådd, dessutom hade jag motvind hela vägen. När jag var "hemma" så la jag mig i soffan och satte igång tven, så klart var där ingenting. Så jag la mig i sängen och ringde Tessan. Vi snackade i en timme och fyrtio minuter, tur att hon ringer gratis ;) ha ha! Sen nanna jag. Carol kom hem vid tre tiden. Hon hade jobbat ändå tills då. Stackarn.
Ja, sen var det upp vid åtta och cykla till jobbet. Det var mycke svinerier, det hade ju varit bröllop. Men jag klarade mig alla fall :) Blöt var jag när jag kom till jobbet, det regnade när jag cyklade dit, det var ingen hit. :P
Nu är jag äntligen hemma alla fall. Här är jätte fint och doftar gott :) Vi ska ha visning klockan fem, så alla hundarna är väck :P Känns jätte tomt, Izzi är inte här :( Men dom kommer tillbaka ikväll :DDetta är vårt hus, bilden är två år gammal. Det kan man se på bilarna :D vi har lixom inte dom längre . Hände nåt mystiskt med dom ;) ha ha!
Det är ju ett himla vackert hus, men vi kan inte bo kvar :/


Jag har pratat mycket om kärlek, och när jag läste min halvsysters blogg så blev helt paff. Hon hade skrivit nåt som stämmer alldeles bra. (Tycker jag alla fall) Så jag kopiera det.

http://channe.blogg.se/

Jag skulle våga påstå att de flesta inte vet vad kärlek är. Det blandas
jämt och ständigt i hop med beroende, som ju faktiskt är den största
kärleksdödaren av dom alla.

Man hör ofta hur förälskade människor beskriver det som att vara hel
tillsammans med personen. Det stämmer, personen i fråga känner
sig faktiskt hel. Det kan låta vackert, men det tycker jag verkligen inte
det är. Så länge personen behöver den andre för att må bra så finns
 där ett beroende. Hon är då inte förälskad i personen, utan i det
personen ger henne.

Resultatet av detta blir att det i framtiden kommer uppstå problem,
svartsjuka framför allt. Hon är så pass rädd att hon skall förlora det
hon får av honom, att hon blir djupt sårad, eller direkt arg, om han
skulle ge någon annan person sin uppmärksamhet. Hon går med
illusionen att kärlek är en bristvara som kan ta slut.

Ett annat resultat förekommer ofta; den ene kräver mer än den andre
orkar ge. Bråk uppstår! Hon känner sig inte älskad eftersom hon inte
får det hon vill av honom, och han känner sig inte älskad eftersom han
 får krav på sig. Båda blir missnöjda.

Det dom i detta fall inte förstår, är att man inte bör kräva saker av den
 andre, utan att fokusera på att ge. Ge till den andre, inte för att hon
behöver det, utan för att du helt enkelt vill. Samtliga behov bör tas bort,
först då kan sann kärlek existera.


Nu ska jag gå och göra nåt vettigt.


Y-town.

Jag måste skriva ett snabbt inlägg innan jag beger mig in till Carol :)

Idag har det varit full rulle i huset.. Det har tapeserats och städats, lite målning också :) Lotta var hemma en sväng, du och jag i en snygg trea ;)
Var inne i byn precis och träffade på Älex, snackade en bra stund med henne. Fick reda på lite vetiga grejer :) Bland annat vad som hände i bulgarien . he he.. Som allt kan bli fel när man är för många tjejer :)
Som sagt, dra sig till Ystad, cykla ut till jobbet, få nycklarna av Carol, sen cykla in till stan igen. Sooova :D

Ha det gött sötnosar, kommentera gärna :)

I wanna feel your skin

En tjej på lunarstorm skrev detta till mig:
 
saknar__dig___ F19 från Falkenberg (#13603)Lör 2 aug 11:37
hejsan heter du paula? har min pojkvän peter edström vart hos dig eller nåt? // Catta peter edströms tjej

Ser det ut som jag heter Paula? Råkar inte mitt användarnamn vara _Pauliine_ ?? Snälla, tänk lite! Och vad har hon med att hennes pojkvän har varit hos andra? njaa, okej, det lät fel :P Några dagar sen jag fick inlägget, men jag har glömt att lägga ut det :PNåja, idag har jag jobbat. Jag sov hos Carol inatt.. När vi låg i sängen och jag läste mig bok i lugn och ro, började Carol pilla på mitt blåmärke på armen! (som jag fick för att jag gick in i bardisken på jobbet) Och så börjar hon peta ännu mer på det. Snacka om psyko kvinna ! :P ha ha! Men hon fick smällar av mig med ;) Love you darling.
Jag ska inte jobba förrän på söndag, mmm, städa efter ett bröllop.. Ska nog bli spännande :P ha ha!
Efter jobbet så hämtade Marre mig och vi körde och färgade hennes hår. Man skulle kanske bli frisör? Jag är rätt grym på att färga hår ;) ha ha! Jag hade Izzi med mig också. Tant Bunny blev så glad :)
Sen var det bara att åka hem igen och laga mat till dom hungriga. Det blev kyckling red curry, det är såååå himla gott ! Det var stockholmdaniel som presentera mig för denna underbara rätten. Tack för det hjärtat :D

Gårdagen nyheter: Saaben är sönder ! Fläktremmen hoppade av.. så typiskt, men så går det när man inte lämnar in den på verkstan. Okej det kan vara en ekonomiskfråga också. :) Men stackars bil ! Ha ha, som tur var det inte jag som körde bilen när den paja :P Jag hade väl fått spader då.. Tredje bilen lixom.. Fast det var ju bara en tidsfråga innan saaben skulle paja.

Varför ska killar vara så jävla jobbiga? Eller jag kanske bara hittar dom "konstiga"? Tydligen så gör jag det. Och jag kan inte sluta ! Ärligt så ska jag fan sluta med att ragga.. Om nån kille vill ha mig, jaga mig. Förfölj mig inte bara :P ha ha!

Nej, nu ska jag nog nanna.. Min lediga dag imorron, och jag ska hjälpa att städa huset.


så tråkigt..

Jag är sjukt trött idag.. Ändå sov jag rätt länge..
Blev inga byxor till mig i Ystad, inga byxor passa mig ! AAAAH! Så himla störigt. Dom höll på att spela in wallander på stortorget och vi skulle till Lindex, nä vi kunde inte gå dit för dom hade spärrat av.. Jag tycker inte om Wallanderfilmerna ändå.
Plus att jag tappa mig ena örhänge.. Typiskt..
Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag bege mig till Carol :)

Y-town

Ja, det fick bli Y-town med Tessan idag :) Lotta frågade mig om jag ville hänga med till stranden, men jag måste ha nya byxor!! :/
Som sagt, ledig dag .. Imorron blir det kanske mer tufft. Carol ska jobba själv, och troligtvis får jag lära mig hur man lägger upp tallrikar, för hon kan inte vara på två ställen samtidigt :P
Nu ska jag duscha.. Ciao!

I wanna meet you honey.

Man skulle kanske skippa allt som har med kärlek att göra ett tag? Ta hand om sig själv, och vara lite ego (mer än vanligt då. ha ha) Jag tror att jag skulle kunna behöva det just nu.. Särskilt nu när jag har precis kommit ut på arbetsmarknaden och försöker hitta ett jobb som jag kan ha ett bra tag. Detta som jag har nu kommer ju inte vara för evigt :P
Men som ni vissa vet, Pauline är aldrig ensam. Hon har alltid någon. Även om det inte är seriöst, så har hon alltid någon i tankarna. Jag har alltid haft det så, och kommer nog alltid ha det.
Visst, där finns som jag aldrig kommer sluta tänka på, eller känna för. Som har ett speciell plats i mitt hjärta, som kanske inte har varit Guds barn. Men vem har varit det?

På samma gång som jag vill slå mig ner och kanske börja att vara seriös, så vill jag inte det. Jag vill vara ung. Jag vet , det är flickorna i min ålder som skaffar barn och sånt. Det är deras fel att jag känner att jag vill vara seriös. Det är deras problem att dom inte har lust att vara unga. Som sagt, jag ska vara en "gammal" mamma, hur man nu tolkar det.

Jag vill jag vill
Men är vi beredda?
Jag vet inte ens om det kommer funka.


Älskade Izzi.

Se dig söt? :$

Ännu en dag på jobbet.. med Carol :) Mycke trevligt.. Ska jobba med henne på fredag också , får ledigt imorron.
Jag är ganska så trött idag.. Det har varit många nya intryck dessa två dagarna.. Men trevligt har det varit :)
Jag var inne och handlade för en stund sen, Tessan ringde upp mig och då körde jag precis in till Ica. Sen satt jag där och pratade med henne i en timme.. Tiden bara flög iväg :P Jag såg människor som gick in och kom ut, och där satt jag :P ha ha! Roligt att prata med Tessan . När vi inte är envisa :P ha ha.

Nu ska jag göra, absolut ingenting ! Jag har jobbat i två dagar och är redan slut :P ha ha! That's me :D Jag ska nog in till Ystad imorron, köpa nya byxor.. Mina enda hela gick sönder idag!! AAAAH! Så jävla typiskt.. Så jag får väl sy en lapp där och ha dom som jobbebyxor :)

Såå trött.

Det gick bra att jobba idag.. Jag var jätte nervös.. Ville ligga kvar i sängen nästan :P ha ha! Nej, skämt och sido. Dom var jätte snälla och trevliga där, så jag ska nog trivas bra där :)
Jag jobbade bara tre timmar.. Men jag är ändå skit trött..
Ska alla fall sova hos Carol idag, lättare att sova i Ystad ju :)

Nervöööös.

Åååh, hur ska jag kunna sova inatt? :P

Patricia, det är svårt att svara på dina frågor eftersom du inte har en blogg :P Då får skaffa en tycker jag. Skit i lunarstorm ;) Den tröjan som jag har på bilden är en tunika :P Så det går inte.. Jag ska jobba inom resturangbraschen, vill inte skriva ut vart ;)


Nåja, jag får väl nanna nu.. åååh !


Måste du vara så knepig??


Jobb

Ja, jag ska börja imorron, jag vet inte hur länge . Men antagligen är jag typ ring-in. Men jag är sååå glad ! :D Money money money ! Jag måste skaffa fram mig en svart tröja.. Jag har allt annat utom en svart tröja ! Lite störigt. Och jag är sååå nervös.! Jag har inga skor heller förresten.. AAAAH!  *Panik*

Meeen! Asshole.

Oh Carol

My little Darling :) Hon är en ängel.  Hon har kanske fixat jobb till mig. Dom behövde en allti-allo på hennes jobb, och så tänkte hon på mig och snacka med sin chef :) Så jag ska dit vid halv fem och prata med dom. Sååå glad jag är ! Jag behöver verkligen ett jobb.. Jag låg i sängen och Tessan ringde mig, och det bara slog mig. Fan va jag är uttråkad,  Det ska nog bli ändring på det snart ;)

Nu ska jag in till byn och köpa bullar :)

Igen? - Big girls don't cry.

Gårdagen var hel rolig :)
Det började med förfest hos TH, lika roligt som vanligt . Mycke snack och snaps :P
Jag, lotta och Martina gick ner i byn för att jag skulle handla cigg, och så gick vi en vända till Celtic-baren. Träffade lite "kändisar" där.. Bland annat den som tror att den kan nåt om mode :p ha ha! Nåja, sen gick vi tillbaka till festen igen.. Och en kort stund efter så begav vi oss till Öja. När vi väl var där så skulle jag o Lotta upp på scenen och dansa (det är fan standard) MEN!, där var massa trummor ! Så nej, det blev ingen dans på scenen, men det blev ass-shaking ändå. Och bugg, vi kunde absolut inte bigga, men vi gjorde det ändå :) När man tänker efter så var där nästan inte alls några Tomelilla-bor, som jag såg alla fall :) Denna gången började vi faktiskt med shots. Dessutom blev vi bjudna på cider så fort vi kom till baren när vi kom dit.. ha ha! Som lotta senare fick flaskan i huvet, och nu har en bula :P ha ha! Men roligt hade vi.
När vi skulle hem så hade vi överfull bil, jag trodde jag skulle få panik.. men men. Väl hemma, vid fyra tiden.. så la jag mig i sängen.. och helt plötsligt börjar jag messa med Storken :P ha ha Så jag somna nog inte förrän fem.. jobbigt..
När jag vaknade idag så ville jag inte vakna :P ha ha! Nej, men hela min värld snurrade.. Jag sov som en hosa, jag vaknade vid åtta och sen med jämna mellanrum.. Jobbigt, men jag gick upp vid halv tolv, eller halv ett :P kommer inte ihåg. Jag tog en resorb innan jag gick och la mig.. Men inte fan hjälpte den :P
Sen var det full rulle.. Jag städade badrummet, mitt och och min garderob, för Mäklaren skulle komma och fota.. Lite jobbigt när man är bakis :P ha ha! På tal om att fota ! Jag o Lotta blev fotade igår på Öja, och sen när jag ska kolla hur fotot blev på Miloo.se så har dom inte tagit med vår bild !! DÅLIG STIL! Vi blev lite glada att vi fann fotografen till slut, och sen kommer vi inte ens med ! Philip Gay var med på två foton!! Fan va arg jag blir !Jag o Lotta hemma hos TH. Tur att man har egen kamera då ! :P Snygg bränna jag har *not*


Va fan?

Jag fick svar av en som jag hade skickat mitt cv till och så här löd det:


Hej Pauline,


Är du medveten var Skånes Fagerhult ligger??


Du kommer att ha väldigt långt!


Tack för din ansökan i alla fall !


Med vänliga hälsningar


Klart att jag är medveten om vart det ligger! Annars hade jag väl inte sökt det. Folk kan vara roliga :)
visst, det är aslångt, men jag är kanske beredd att flytta. Jag kan flytta till Hässleholm, då är det inte långt dit :) he he.


Don't take my man from me.

Vad hände igår? På dagen så var jag o mamma i Tomelilla och handlade lite golv och spakel :P
På kvällen kom Elna till mig, sen körde vi in till Tomelilla, satt på Roma med Lillan, Anders och Jonas en stund.. Sen körde vi in till Ystad för där va bilträff, men vi kom lite sent antar jag. Ajja, J och A ville bli fulla (eller mer) Så vi stannade till på Donna Gina, vi fick visa leg för att vi skulle ha Coca ! :P ha ha!

Mycke mer hände faktiskt inte.. Elna skulle jobba och vi var jätte trötta.. Så vi körde hem vid elva-halv tolv.

När jag kommer hem så sätter jag igång tv, och börjar titta på Dukes of Hazzard - the begining. Rätt cool film :p Så jag somnade ändå inte förrän vid två tiden.

Men idag sov jag länge.. Jag ville dra ut på det så länge det gick, eftersom det blir en hård och lång natt av alkohol :)
Jag satt och skickade iväg lite cv, arbetsförmedlingen skickar hem jobb som man kan söka. Vissa jobb är bara "whaaat?"  Som typ att börja jobba klockan sex i Kristianstad.. Visst, om man bor i där så är det väl inga problem, men jag har lixom en timmes färd dit ! Men men.. Hitta ett jobb i helsingborg på Ica :P kanske kan flytta upp dit med Marre då? ;)Ikväll är det Ööööööjaaaa! :D Ska snart göra mig iordning tänkte jag.. kanske knäcka en cider ? Nej fan, inte redan. Men när jag står och sminkar mig.. kanske jag ser helrolig ut sen :P haha! Jag ska alla fall gå och fixa naglerna nu :)


RSS 2.0