spriiiit


Inte världens snyggaste bild, men va fan :p

Jobbet var ganska okej idag. Mycket folk men det flöt på ganska bra. Klockan sju kom allt folket, på samma gång! Självklart, vi hade intr haft en själ mellan fyra och sju, sen kommer alla. Självklart. Men allt gick bra ändå. Kalle är för gullig, för säger han till mig på skarpen att jag ska skita i disken och ta gästerna istället (det var verkligen en hög med disk och dom flesta hade gått), sen säger han att han inte skäller på mig :P Visst, gästerna kommer först, men jag ville verkligen bara ta lite.

Nu sitter jag och dricker vin och baileys med pappa, gud så gott det är! Känns som evigheter sen jag drack alkohol :P he he. Det kommer hjälpa mig somna om inte annat :)

Nova lund imorron, jadå! Shooooppa!

...

Nä, det känns inte bättre idag.

Det är inte kul längre..

Jag orkar inte mer. Jag är helt slut, jag vill inte jobba en hel dag till, jag orkar inte längre.
Klockan är halv tre och jag ligger i sängen och har panik, paniktårar, utmattadetårar, deprimerade tårar.
Och jag skiter i om det bara är en kort period. Jag lever i nuet! Jag vill inte ligga i min säng och gråta för att jag har ont i varenda muskel i kroppen för att jag jobbar som en neger från slaveri-tiden.
Jag får panik för att jag inte kan somna, för att jag vet att jag måste upp och jobba imorron, tio timmar. Jag får panik för att det är stress hela tiden. Jag var inte så stark som jag trodde, nu när jag ligger i sängen så känner jag mig ganska liten och ensam.
Det är fan inte normalt att jobba 40timmar på fyra dagar. Man jobbar, kommer hem, sover, upp igen, jobbar, sover ovs.

Jag har panik. Jag orkar inte mer.

Nej pengar är inte allt. Just nu skiter jag i det.

Bara eftersom..

Ni har klickat in många gånger idag såg jag, missat att jag jobbar? ;)

Det har varit lagom med folk idag, mycket skönt, några tabbar har jag gjort. Men det hör till, jag är inte inne i gejmet än ;)
Jag kom inte från jobbet förrän halv elva. Jag och kalle satte ihop bord till imorron, 57pers kommer. Wie? Tur att dom bara ska käka mackor, så sköter dom sig själv :) Men vi ska duka upp skitet också. Åh, det är jobbigt att vara servitris! Seriöst, om jag inte får vara ledig lite nästa vecka så vet jag inte vad jag gör. I bilen på väg till jobbet var jag så trött så att jag kunde gråta, har det inte gått lite långt då? Jooo. Jag hoppas Gud hör mina böner.

Jag har nästan precis tagit hand om hundarna, slängt in mina jobbekläder i tvättmaskinen, tagit en dusch och slängt in mig en rälig Panpizza bolognes. Den såg äcklig ut och den var inte speciellt god. HA!
Nu ska jag sova! Go natt!


Hejdå solen!

Jag tror inte att vi kommer se mycket av solen mer. Fast det är kanske bara i Lunnarp som inte solen skiner? :P ha ha! Det är alltid sol i Ystad, jag blir lika besviken varje gång jag närmar mig jobbet, för då betyder det; Mer folk.

Jag håller tummarna för en lugn dag och kväll, jag ska jobba med Kalle idag, så det blir mycket diskande för min del, eftersom han inte diskar ;) he he.
Och jag hoppas på trevligare folk. Igår sa vi nej till folk och där va en tant som gav sig inte, och till slut sa hon "Ska man behöva köra till malmö för att äta?" Du kan ju pröva med att laga maten själv hemma, latmask! 

Nä, jag får väl pigga upp mig och sätta på mig ett face. Ciao!

Go natt !

Rock on Duuuude ! :P
Jag har fått det på hjärnan, det är Annas fel. HAHA!
Det är ganska sjukt, jag är mer på jobbet än hemma. Det känns som att jobbet är mitt andra hem. Min chef och hans tant är min mamma och pappa, och Anna är min galna syster. HAHAHA! Nej, nu är jag seriöst aptrött och måste sova. Galna tankar jag har :P he he.
Go natt småglin. Mohaha!

Mutti & Pupsie

Jag har funderat länge på vad jag ska göra lördag, min enda lediga dag denna veckan (förutom i måndes). Jag vill helt klart shoppa, men med vem och var visste jag inte. Tyvärr måste jag välja ut vem jag ska umgås med den lilla tiden jag kan. Denna gången var det Mammas tur :D Jag skickade nästan precis ett sms och bestämde att vi skulle till Nova Lund på lördag, självklart var hon inte sen på det :) Det var jätte länge sen vi umgicks och överhuvettaget pratade, känns som att vi har massor att prata om. Jag saknar ju min mamma :(


En gammal bild. Kunde inte hitta en nyare :(

Soooova!

Snacka om att jag är trött. Vi hade sjukt många gäster idag, fick säga nej till ganska många.
Nu har jag duschat, käkat en panpizza och betalat ett par räkningar, inte roligt, men sånt måste man också göra :P
Seriöst, jobba tio timmarspass fyra dagar i rad är inte okej! Bara två dagar kvar...
Förresten jag prövade mina gladiatorskor idag, dessa passade bättre :) Men dom är fortfarande lite för tajta runt vaden, men jag får leva med det ;) sjukt snygga är dom!

p.s. Det är inte okej att ringa och väcka mig Carol (!) Jag behöver min skönhetssömn om jag ska kunna se ut som en människa :P haha!

Jag börjar tappa det.

Varenda svensk jävel har en blogg just nu. Jag ser ingen charm i det längre, jag har knappt lust att skriva. Jag ville knappt skriva detta.

Men som vanligt; Nu har jag ätit frukost, ska snart göra mig iordning, sen måste jag in på Ica och handla mat till jobbet, och så mååååste jag hämta mina gladiator skor! Dom kan ju inte ligga på Hydro och ruttna, dom vill till mina fötter och svettas! *fatta ironin*

Ciao bella!

Go natt.

Nu pallar jag inte vara uppe ner. Jag funderar på att börja läsa en bok. Kvart över tolv? Nää, men jag kan ändå inte somna på en timme till, så va fan.

Chips och blogg

Nu har jag nästan precis kommit hem, tagit en dusch och nu sitter jag med chipspåsen och snackar med M :) Han har varit uppe och väntat på mig, gulligt :)

Jobbet gick ganska bra idag. Hade sjukt mycket folk på dagen och lite mindre på kvällen. Lotta och Baz kom och åt :D Jätte roligt! Äntligen någon som har hälsat på :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och käka chips! Ciao.

Tragiskt

God morgon!
Jag hade verkligen kunnat sova hela dagen, och min kropp hade verkligen behövt det. Men sån lyx har man inte. Jag steg upp bara för någon stund sen. Hinner precis äta, sminka mig och sen måste vi köra. Hinner nog inte hämta skorna idag, men vi får se. Jag kanske är snabb ändå.
Ciao!

Godismys

Lotta kom en sväng och snackade. Vi satt mest och käkade upp mitt marknadsgodis, det har jag haft i två veckor :P Nougaten är torr, men fortfarande go :) Och brända mandlarna åt vi upp, gräddkolan är fortfarande kvar. Tur att Anna köpte hälften för annars hade vi kunnat leva på dom i åratal :p haha!



Nu tänkte jag att jag skulle lägga mig. Jag är så himla trött och har en sjuk kropp. Fan va jag hatar det :(
Jobb hela dagen imorron, måste hämta mina gladiatorskor innan jobbet också :) Go natt!

Mys hos oma

Vilken dag! Började på arbetsförmedlingen, det gick ganska smärtfritt. Sen körde jag till Boan och köpte lite batterier och hårfärg. Jag köpte en leksak till Alicia, men när jag var och knackade på hos Tessan så var där ingen hemma. Touché!
Efter det körde jag till oma, hon blev jätte glad när hon fick kakan :) Och en vännina till min moster kom med sina lilla bebis. Som vi gullade :D Jag älskar bebisar! hi hi.


Tjäna pengar på din blogg.

 

Jag tänkte att göra ett försök att tjäna pengar på min blogg, eller presentkort alla fall :) Carol tipsade mig om denna sidan. Kolla in och bli medlem! Ni kan också tjäna pengar på er blogg ;)

Outfit


Jag älskar verkligen tunikor och denna är ju söt också :) Tänka sig att man fick två tunikor för 198kr på halens ;)

Nu måste jag verkligen köra.. Massor att göra! Ciao!

På utgång.

Fan va jag är seg idag. Vaknade halv elva och tvingade mig upp ur sängen och jag började direkt på kakan som jag ska ge till mormor idag. Den går snabbt att göra, men den ska stå i ugnen i 40minuter. Dryygt.

Det som jag skrev att man inte skulle ta med odrägliga småbarn till resturang, jag menade dom ungar som springer runder, skriker och föräldrarna skiter i vad dom gör. Jag har många gånger tvärnitat och hållit på att ramla över dom för att dom kommer i full fart. Det är ju inte barnens fel, för det är faktiskt föräldrarna som inte säger till dom.

Nu ska jag göra mig iordning och bege mig. Har massor att göra idag, måste in på arbetsförmedlingen, in på bo ohlsson, hämta ut mina gladiatorskor (hoppas dom passar denna gången!), och hitta en present till oma, hälsa på oma för den delen, det kan ta väldigt många timmar :) hehe. Nu måste jag sätta igång! Ciao!

Frustrerande!

Jag kan inte somna. Ovanligt? Jag tänker för mycket, plus att jag är så uppspelt på att jag är ledig imorron och alla saker jag måste göra och hinna med. Jag planerar min dag lixom, men då blir det att jag inte kan somna.
Jag är otroligt sugen på thaimat och funderar på om jag ska bjuda med någon till den lokala thairesturangen.. Nån som vill följa med?

Jag får ändå gå upp tidigt imorron om jag ska hinna med allt jag ska göra. På min lediga dag. Fan va jag hatar att jobba mycket !



Gud va den tunikan är söt!

Go natt

Jag tänkte alldeles strax nanna. Egentligen dumt av mig att vara vaken nu, men jag är så himla van att somna sent, så det är nog därför jag är uppe nu.

Igår när jag skulle knäppa min jacka märker jag att det går lätt. Jag fick en jacka av Carol för många månader sen  som jag knappt kunde knäppa för jag var för rund om magen. Men nu sitter den ju nästan fint på mig. Det är lite skrämmande, men på samma gång är jag glad. Mina kläder börjar bli förstora (!) Det gynnar att röra på sig :)


En bild från förra lördagen då jag och lotta drack lite :)

Det kliar i fingrarna på mig, jag har fått min lön och jag måste spendera lite. Min underbara Oma fyller år 65år imorron, så jag tänkte att jag skulle baka en kaka och köpa henne en liten present. Jag har inte hälsat på henne på jätte länge, så nu tycker jag att det är tid :) Saknar ju min oma!

Hoppas att ni har haft en trevlig söndag! Go natt.

Hemma!

Jag har tagit en dusch, gjort iordning hundarna, slängt in mat i ugnen som jag snart ska ta ut. Jag glömde givetvis att ta med mat på jobbet, jag kunde bett chefen att fixa lite mat, men jag avstod. Tog nåna grova mackor istället :P ha ha!
Det var ganska lugnt på jobbet, lagom med folk och ingen rusch. Jämnt utspritt på hela dagen :)
Dom två sista gästerna var ganska roliga. Det var två män som inte kom härifrån, den ena var halvdöv. Deras konversationer var rätt roliga.
Man1: Det är sextonåringar som får köra dom (tror att dom snacka om epatraktorer eller nåt)
Man2: Nej, jag sa att jag tyckte såsen var god!
Man1: Ja, men det tycker säkert sextonåringar också.
What`? It don't makes sence ! Jag höll på att asgarva när jag hörde dom, det var tur att jag inte gjorde det, för jag stod fem meter från dom och torka av ett bord :P

Nu ska jag käka lite. Ciao!


Längtar till kvällen.

Jag har nästan precis vaknat och jag längtar till kvällen redan. HAHA! Jag är så himla trött och har ont i kroppen, jag vill vila. Jag vill inte jobba. Jo, men bara just för pengarnas skull.

Igår hade jag och M jätte mysigt. Vi gick till Pizziera Regementet och beställde pizza för jag hade inte käkat något. Det var full vart på mig hela dagen ju, hade inte tid att äta då :P Alla fall, vi tog pizzan hem och käkade. Sen blev det film, vi såg filmen Bolt. Den filmen är verkligen sorlig varje kvart för helvete! Jag lippade hela tiden tyckte jag :P ha ha! Sen hände inte mycket mer och jag åkte hem :) Jag är lycklig.

Nä, jag får väl göra mig iordning och åka till jobbet. Håll tummarna för en lugn kväll :)


Saknar min ford. <3 Dock inte när den var krockad.

Känns som att jag aldrig kommer härifrån.


Mina nya tunika från halens, fick en svart också. Jag tycker denna är såå himla söt :D Söta saker till söta personer . haha!
Jag märker lite nu att mina kläder börja sitta lite slappare., vilket är skönt för då vet jag att det inte är vågen som spelar mig ett spratt. Vaddå gått ner fem kilo? Är du blondin? HAHA!

Nu vill jag verkligen köra till M, jag är sylten och jag hoppas att vi ska äta nåt gott :P he he. Känns som att jag har gjort mig iordning hela dagen, men det tog bara så där knappt två timmar. Men jag har verkligen gjort mig fin, skrubbat varenda valk och smörjt in varenda bristning. :D

Vi hörs kanske ikväll. Annars imorron! Ciao!

Pupsie's Städ AB



(Denna bilden är tagen för nån dag sen)


Jag tar en paus från städningen och tvättandet... Äntligen kan man se mina möbler och mitt golv :D ha ha! Jag tänkte att jag skulle duscha nu, det blir ju dejt med M sen :) Yeeah.!

Don't cry daddy



Please laugh agian

Ska vi bilda klubb?

Igår på jobbet kom där två killar (turister of course från göteborg). Först skrämmer dom mig genom att prata franska. Åh nej tänkte inte jag. Inte fransmän som inte kan snacka engelska. Men sen börja dom flabba :P Alla fall, dom titta på menyn och sa att dom skulle återkomma med familjen sen.
När dom kommer igen och jag ska ta deras beställning så märker jag att den ena killen stammar, och steget värre än mig. Det var intressant att höra, för alla stammare stammar inte likadant.
Jag blir alltid lika förvånad när folk som stammar är snackeglada, framåt och har vänner. Ja det låter konstigt :P ha ha! Men jag har en bild i huvet att stammare är blyga, tillbakadragna och har inga vänner. Jag undrar fortfarande varför jag har vänner :P Men faktiskt så finns där snälla människor här i världen.

Självklart att bilden kom med.



Och självklart är det första bilden också! Vi ser lagom roade ut och ni kan se min ciderfläck på tröjan. Skit kul att gå runder med den! Fan jag är irriterad på puckot fortfarande :P

Jag vaknade idag och kändes som att jag hade supit hela natten. Jag var otroligt trött och hade huvudvärk, men jag har svaret, för lite sömn och vätskebrist :)
Det var ju inte tänkt att jag skulle komma hem vid fyra och sen sova till klockan tolv? Jag ville faktiskt vila ut idag, men det verkar som att det inte blir så ialla fall. Så vad ska jag göra av dagen, det lilla som är kvar? Jag ska städa mitt rum, för seriöst, jag blir knäpp på min röra och Dolly kan inte låta bli mina kläder.

Ciao!


Inte okej..

Jag har inte somnat än.. Jag hör fåglarna kvittra.. Inte okej!

Jävla fyllehungar, cider är säkert bra för håret.

Jag har precis kommit hem nästan. Helt sjukt.
Jobbet gick bra idag, hade bara dryga gäster som inte fatta att vi stänger klockan tio. Gå till puben om ni vill supa.
Sen körde jag och Anna hem till henne och tog en snabbdusch, vi verkligen stressa oss igenom allting. För vi skulle till en genemsam killkompis avskedsfest. När vi kör till stan så letar vi upp den här festen som skulle va vid småbåtshamnen, vi körde dit. Där va folk, men vi trodde det inte var dom och det var mörkt, men det visade sig senare att det var där. Så hade vi stått tio meter bort och undrat vart dom va. ha ha! Men vi körde till Kings Head istället där vi träffade på vår manliga kollega, sjabbade lite med honom. Jag bestämde mig för att lämna bilen hos Anna, för att sedan ta en cider och faktiskt fira att jag är ledig imorron, så vi lämnade bilen och begav oss till BarABar. Jag hann och ta tre klunkar av min cider, sen var det nån jäääävla pajas som hoppade in i mig så jag tappade den och fick halva över mig. Nice! Jag knuffade till honom och sa jävla idiot! Bad han om ursäkt? Neee! Sen var jag inte på humör för att köpa en till, och jag var så himla trött, så jag tappade humöret för att dricka, jag bestämde mig för att köra hem ialla fall, jag ansåg att jag var kördugligt. Jag menar, tre klunkar cider, klart man kan köra på det. Men vi stannade en stund till och jag träffade på min kusin Peter :)
Efter det så körde vi till öpkiosken och käkade lite, fan va deras hamburgare är äckliga! Och pommesen var sjuukt salta.!
Vi blev dessutom fotade på BarABar, jag hoppas verkligen inte att dom lägger ut bilden, för vi ser nog inte ett dugg roade ut. Vanliga fall är jag ganska kamerakåt, men ikväll var det faktiskt fotografen som kom fram och frågade om hon fick fota oss, och det blev ett "okejdå".
Men vi hade skit kul ändå. Många goa skratt :)

Jag skriver mer imorron, fan jag måste sova. Go natt, eller godmorgon.

Nä, jag somnar om igen.

Ännu en dag som jag sover och knappt vill vakna. Jag steg upp halv elva, menas med att jag får stressa till jobbet. Blää! Nä, behöver inte stressa jätte mycket, men eftersom jag ska till Ica och köpa kvällsmat så måste jag köra en stund tidigare. Jag hatar att vara sjuuuk! Men jobba måste man ändå. hmm, sova bara fem minuter till? Detta är helt sjukt, jag har sovit mina timmar, men ändå är jag sjukt trött. Min kropp behöver vila.

Alla fall, vi hörs ikväll eller inatt, eller imorron. Ciao!

Till och med min elvis tavla är sne

Jag har värsta bombnedslaget på mitt rum. Jag längtar verkligen tills lördag så att jag kan hinna städa här! Vill verkligen inte bo i en skräphög. Uuuusch! Och varför rättar jag inte till tavlan? Har det någon betydelse? nää.
Btw, jag fick hem mina kläder från halens idag. Jag prövar dom imorron, pallar inte nu.
Nu ska jag sova. Lång dag imorron också. Får inte glömma ta med afterwork-kläder till jobbet!
Go natt !


Varför bloggar man?

Nu har jag kommit hem, snackat lite med faren min och nu sitter jag här och tar det lugnt, snackar med M på msn :)
Det var väldigt segt på jobbet och jag hade sjukt ont i mina ben, jag måste börja käka mer alvedon, jag är dålig på att ta det när jag har ont. Chefen sa till mig idag "Du är alltid sarkastisk" efter att han hade påpekat om utebelysningen och jag visste inte ens att vi hade nån och var man tände den. Då trodde han att jag var sarkastisk när jag frågade var man tände. Ibland blir jag så trött så att jag skulle kunna gråta, men däremot skojar jag vädligt mycket, jag vill inte gå runder att vara sur hela tiden. Men han tycker att vi ska göra det. Varför ska vi vara glada när han inte är det? Bläää.
Jag åt en mussla idag. Herre gud! Det var inte gott! Den kändes som en pung och konsistenten var dom gummi. Smaken var lite konstig också. Nej, inte min smak. Jag tycker inte om skaldjur juuu.

Jag har tänkt på en sak; Varför bloggar vi? Och jag har kommit på två saker; Uppmärksamhet och pengar. Vi bloggar om våra liv och vill ha bekräfelse om allt. En del tjänar pengar (vilket inte jag gör, men jag bryr mig faktiskt inte).
Nä, jag tycker att bloggandet har gått över styr, det är inte lika roligt längre.  Det är inte samma charm som det var innan.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag nanna. Jag är sjukt trött! Go natt!


Vart tog solen vägen?

Det är väldigt tråkigt att det ska vara dåligt väder hela tiden. Fast det gör inget, slipper det blir så jävla varmt på jobbet :P ha ha!
Alla fall, jobb hela dagen. Bläää. Vet ni när jag somnade inatt? Vid tre tiden! Helt sjukt!
Nu ska jag göra mig iordning, sen dra till jobb. Vilket roligt liv jag har just nu, men jag kommer skratta hela vägen till banken :D mohahahaha!


Måste sova

Helt plötsligt blev jag sexrådgivare/terapef. Nä, jag måste sova. Go natt!

Besatt!


HAHA!

Var är hunden?



Nä, om man skulle nanna kanske? Först ska jag fixa mina naglar. Jag måste klippa ner dom igen. Dom bara delar sig hela tiden, nån som har ett bra tips på hur man sköter dom? :p

Go natt och sov gott !

Vad ska jag göra?

Jag försöker planera min lediga dag. Jag kan ju inte sitta på röven hela dagen, det funkar inte. Jag försöker komma på vad jag ska göra och vad jag ska hinna med. En sak vet jag och det är att jag ska färga håret! Jag har fått utväxt och den ska inte vara där! Så, någon som vill färga mig? Pallar inte göra det själv nu när jag har långt hår :P
Jag skulle verkligen behöva städa mitt rum också, ta en rejäll städning och tjata på pappa att han ska skruva upp hyllor, så att jag kan hänga upp mina kläder nångång så att jag slipper bo i min resväska. Nu fick jag det också sagt :) Min garderob ser ut som andra världskriget, kläder överallt, jag har en liten gång till spegeln som jag kan gå :P
Verkar som att jag inte kan sova till tolv alla fall :P På kvällen blir det träff med M (har jag bestämt, han har nog inget emot det, hi hi.), eftersom jag inte kan dra till öja, ska jobba på söndag :( Fan också, jag som verkligen ville se Crossfire! Jag älskar deras låt "Lady". AAAAAH!



Lugn dag

Det har varit ganska lugn dag på jobbet, lagom mycket folk och inte så värst besvärliga :) Och halv tio var vi klara med allt, gött! Två långa dagar till, sen en dag ledig :) Ska bli himla skönt. Afterwork på fredag lotta? :)
Man får ju passa på att dricka medans man kan ;) ha ha! Tyvärr blir det inget på lördag, jag kunde inte byta tider :'(

Känns otroligt skönt att vara hemma tidigt, så nu ska jag bara ta det lugnt en stund, sen ska jag sova :)

Skit kul

Carol messade mig precis innan jag skulle köra och skrev att jag vet väl att jag behöver inte komma förrän klockan fem? Meeen, va fan, jag trodde jag skulle avlösa henne när hon sluta.. Men men. Störigt när man precis har gjort sig iordning :P

Innan-jobb-ärenden

Nu har jag precis kommit hem, blev en runda på boan och köpte nödvändigheter. Sen sola jag, och jag kan säga att det var olidligt! Det är ju ganska varmt ute även om inte solen är framme, fan va jag svettades! Usch usch.


Jag har köpt:
Skrubbhandskar
Cream-skydd åt håret, när jag fönar och plattar det. viktigt
Knästrumpor
Plåster
Tuggben till djuren
VeckoRevyn, bara för att där var ett nitarmband med ;)


Väldigt söt tisha :) Jag behöver lite nya. och så trosor :D Jag älskar hipsters. Det är fan så mycket skönare än string! Och det står jag för!
Dessutom köpte jag en jätte söt klänning till Alicia, men den körde jag direkt till Tessan och lämna :) var tvungen att pussa på mitt gudbarn :D hi hi.

Nu ska jag ta en dusch, jag svettas fortfarande :P ha ha! Vi hörs ikväll. Hinner nog inte skriva mer. Ha en bra onsdag! Ciao

Sooova!

Fan va jag ville sova vidare. Men icke, hundarna är för dryga.
Jag tänkte att jag skulle köra in till tomelilla och gå en runda på boan, behöver lite saker där. Och så tänkte jag faktiskt sola solarium! För jag börjar fan bli riktigt blek nu, inte bra :P


I want a new mobile

Min syster har precis beställt en ny mobil. Det vill jag också! Måste tjata på pappa att han ska ringa till tele2 och göra en deal med dom :D he he. Läser du nu detta pappa? :P

Det gick bra på jobbet idag, men jag har sjukt ont i benen. Så går det när man har tre dagar ledigt. Men det var verkligen behövligt! Eftersom vi är en man mindre nu så blir det mer jobb.
Imorron börjar jag inte förrän på eftermiddagen, tusen tack Carol för att du ställer upp!

Sjukt trött är jag nu, jag ska läsa lite bloggar, sen blir det natti natti.


My black dog ;)


Mina flickor


Tröööött

Jag är riktigt trött idag, fy fan för att jobba. Fy fan för min kropp. Blää! Det är nu min kropp behöver som mest sömn och absolut ingen stress.. Fan också.
Tio timmars pass idag igen. aaah!

At home

Har haft en mysig kväll med M igen. Men dock blev det en tidig kväll, både jag och han ska jobba imorron. Tiden går så himla fort. Vi har dejtat i cirka en månad. Och det känns bra :)

Alla fall, jobb imorron. Det kommer bli fruktansvärt mycket jobb nu eftersom en har slutat. Schiesse, hur ska jag orka? Tänk på pengarna, tänk på pengarna. Men pengar är inte allt alltid. men det har stor betydelse.
Go natt folket !

What?



Fan, han har inte hört av sig på snart ett år. Och så skriver han detta. Nä nä nä... Vår tid var fin, men det var bara en saga.



Stamning

Jag kollade precis på videoklipp som jag har filmat när jag pratar. Fan va det är smärtsamt att höra mig stamma och se det. Jag hatar det, verkligen.
Min stamning har blivit steget värre igen. För att det händer så mycket just nu. Det är kaos på jobbet och med familjen. Jag försöker hålla god min, men det syns i ögonen. M sa det igår när jag var hos honom att jag har inte samma glädje, det syns i ögonen att det är något. Och då kände jag verkligen att jag kunde "bryta ihop och erkänna". Men jag ville inte.
Jobbet blir inte bättre om min stamning blir värre. Ska jag stå vid gäster i fem minuter för att jag inte kan få fram vad jag vill säga? Det är så förbannat förnedrande och påfrestande. Bara en person som stammar förstår vad jag pratar om.
Men visst, jobbet har också hjälp mig. Jag är mer framåt, vågar prata mer. Dels för att jag måste eftersom jag är servteis. Det är inte bara att fråga vad dom vill beställa. Om gästen vill småprata så ska man kunna svara dom. Visst man ska inte stå och prata i tio minuter, men ändå.

Plus det förbannade skitet har kommit tillbaka och det är värre! AAAH!



Värsta stormen.

Runt tio tiden ringde min chef mig. Fan också tänkte jag, jag får säkert jobba tidigare idag. Först var han sur för att jag inte hade svarat i helgen (det var min lediga helg på väldigt länge) Men alla fall, han sa att jag fick ledigt ikväll. HA! Fan va gött :)

Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med denna dagen.. Vad ska jag göra? hmm.
Det är värsta stormen ute. Trodde att hundarna skulle flyga iväg när jag släppte ut dom i trädgården!

Jag kanske kan fixa en lägenhet. Tessans gamla lägenhet som hon hade för cirka tio år sen. Men jag vet inte, det är ju en ekonomiskfråga. Jag vill inte få hjälp av soc, jag har ju ingen fast ekonomi, så jag vet aldrig hur mycket pengar jag får. Man skulle ju kunna ta risken, men hur kul är det om det missyckas? Jag har det bra här hos pappa, jag bor här gratis utbyte mot att jag ser till att huset står kvar när pappa kommer hem från jobbet. Helst av allt skulle jag vilja spara lite pengar (medans jag bor hemma) och sen börja tänka på att flyga ur boet. Det är ju inte speciellt kul att flytta hemifrån och inse att man inte har en liten sparbössa som jag kan förlita sig på när lönen är slut.
Nä, jag får nog tänka lite mer på det.

finns ingen rubrik

Jag vill egentligen inte skriva. Eller jag vill skriva så mycket, men orkar verkligen inte.

Jag har haft en jätte mysig kväll med M, körde till honom redan vid femtiden, så käkade vi lite, sen har vi bara myst hela kvällen. Fan att jag är glad att jag har funnit honom (K)

Nu måste jag sova.. om jag kan.

Go natt

Jag funderar på att lägga bloggen åt sidan ett tag, skriva när jag har tid och lust. Just nu händer det så himla mycket för mig. Familjen, jobbet, vänner och M. Allt handlar inte om bloggen. Jag har ett liv utanför datorn också. Tro mig.
Ni kan ju följa mig via bloglovin.se så ser ni när jag uppdaterar.
Ha en god sömn! Ciao.


Du är prinsen och jag är kungen!

Kvällen har varit jätte mysig :) Dock blev den inte som planerad. Jag hade ju planerat att jag skulle bli askalas eftersom detta är typ min enda helg som jag är ledig, det är verkligen kaos på jobbet och vi kommer få ett helvete. Ajja, får sluta tänka på det. Det är inte mitt problem egentligen.
Allt började med en fettig pizza, sen gjorde jag och lotta oss iordning. Vi skulle egentligen till Ystad, men allt skar sig. Så vi beslöt oss för att gå ner till baren istället. Men det gjorde inte oss nåt, för vi bägge två var ganska sega. Vi skyller på åskvädret vi hade "igårnatt"
Det var inte så himla kul där, men det dög :) Vi blev bjudna på en halv shot vars av bartendern ;) grrr. Jag är glad över att jag kom ut alla fall. Just nu känns det som att jag bor på jobbet och kommer göra det resten av sommaren. Herregud
Jag kan verkligen inte sluta tänka på jobbet. Lotta sa att jag får lära mig att stänga av det, men det är inte så himla lätt.

Alla fall, när vi sitter på tåg stationen för att jag ska ta tåget hem, väntar vi och väntar vi. Klockan börjar bli mycket och en taxi står bakom oss som går förbi min by, men jag tänkte att jag tar tåget istället. Pallar inte sitta och snacka med taxichaffören. När taxin precis har kört ropar dom ut i högtalarna att tåget är 20minuter sen! TACK FÖR DEN TELEVERKET! Vilka puckon! Så vi fick sitta dom jävla 20minuterna. Jag var så himla trött så att jag kunde somna på bänken. När tåget väl kom fick jag åka gratis, för att biljettautomaten funka inte och kontrollanten var en gammal vän till familjen :) Yeeah!

Nu ska jag alla fall sova. Fattar inte varför jag är uppe och skriver detta inlägget. Jag är beroende I guess :P

Fina vovvar

Nu har jag precis borstat och klippt Iz och Dol, dom blev jätte fina :D Tänkte att jag skulle bada dom imorron. Dom håller på att byta päls nu så här är fullt med dammtussar på golvet och jag fick en hel hög på mig när jag borstade dom. Men stackarna kan inte ta bort pälsen själv ju :P


Inte världens bästa bakgrund, men men :P

Nu ska jag hoppa i duschen! Ciao.

Självklart!

Så klart skulle skorna vara för små! Jag med mina svullo fötter.. AAH!
Nåja, jag sket i boan, för jag såg att hela parkeringen var full, och jag sola inte för jag palla inte leta parkeringsplats.
Och jag har egentligen inte lust att festa idag.. Jo dricka vill jag göra, men jag vill ta det lugnt ändå. Jag är inte 18 längre ;) som Anna brukar säga.
Nu ska jag göra nåt vettigt. Ciao!

Bråttom!

Så klart skulle jag sova till halv tolv! Det var inte riktigt meningen! Bolaget stänger ett, och jag vet inte när hydro stänger, om dom har ens öppet?
Hörs sen! Puss.

Åska och regn

Jag höll på att skita ner mig! Klockan fyra inatt vaknade jag av ett herrans liv! Jag trodde det var krig eller nåt, nej det åska ju så klart. Jag brukar inte bli rädd för åska, men denna gången tyckte jag det var obehagligt. Just då hade vi det precis ovanför oss och ni vet vilket liv det kan bli då. Hundarna blev så klart jätte rädda och jag ville mest somna om :P
Det åskar och regnar fortfarande, är det inte typiskt att det ska vara så här kanonfult väder när jag har min ledighet?! Jag som tänkte att jag kanske kunde köra till stranden några timmar och bygga på min bränna. Nu blir det solariet istället, boooring! Nåja, jag har ändå några ärenden som jag ska göra. Hämta mina skor :D , köpa lite mer godis på bolaget, gå en vända på boan (man behöver alltid nåt skit där) och handla mat.
Förresten, visst är det kryss i taket att jag är uppe före klockan tio?! :D ha ha! Jag blev själv chokad, men jag ska faktiskt försöka sova lite till, jag känner att ögonlocken börjar bli tunga igen. Men får se om jag kan somna i detta oväder och Milles gnäll :P


Vad sägs som lite sol?


Go natt.

Nä, jag får väl sova nu.

Munk och Fanta

Finally home! Trodde att jag aldrig skulle komma hem idag. Vi har mycket folk på kvällen, sprang runder som yra höns. ha ha! :P
Nu är jag riktigt trött, fast jag har precis käkat en munk och druckit fanta så jag lär väl vara uppe ett tag till ändå :P Förresten så stog vågen på exakt 80! Alltså, som vi alla vet går min våg fel, det visar två kilo för lite, så jag väger 82 :D Det var verkligen aslänge sen jag vägde så lite :D Lucky me! Hi hi.

Mina skor har kommit! Så jag ska hämta ut dom imorron! Lovleeeyyy! :D

Fredag!

Ännu en fredag, ännu en heldag på jobbet.
Nu sitter jag här och har precis käkat frukost och smygtittar på Våra bästa år. Världens sämsta dokusåpa, men man kan inte låta bli att titta. Ack och ve!
Alla fall, det är tid att göra sig iordning, ska till Carol innan jag drar till jobbet och lämna hennes marknadsgodis :)
Vi hörs efter jobbet. Ciao!

Go natt !

Nu har jag diskat bort all den illaluktade disken, så att inte pappa får en chock när han kommer hem imorron :P he he. Dammråttorna får han stå ut med.
Fan va skönt det ska bli att få en ledig helg. Dock jobbar jag till klockan tio imorron kväll, men det gör inget. Bara jag är ledig på lördag och söndag så är jag glad :) Nästa vecka är det verkligen fullt ös medvetslös, jobba varenda dag och jag ska försöka byta dag med nånannan så att jag kan gå på öja på lördag. Crossfire kommer dit nämnligen :) Men får se hur det går.
Carol, jag kommer till dig vid tolv tiden imorron. Det blir bara en snabb vända, jag börjar halv ett.
Nu måste jag nanna, klockan bara tickar iväg. Ha en bra sömn! Go natt.


Jag älskar mitt halsband. Tack Chanette! :D

Är det ett kasettband?

När vi kommer till sjöbo och ska få en parkering så möter vi gubben som tar betalt, 40jävlaspänn! Jag försökte pruta, men i slutet funka det inte :P ha ha!
Där var otroligt mycket folk, man fick sig en armbåge eller två i sidan. Men jag fick mina saker till slut :) Det blev ingen langos, jag var för snål för att betala 60spänn för en liten friterad deg :P När Lotta stod i kön för att få en våffla gick jag til en godisstånd för att leta efter en speciell gräddkola, men det sluta med att killen som stod bakom godiset stötte på mig. "Åh är det ett kasettband du har runt halsen? Du har mycket blinbling på dig" En 25årig kipanes, nej tack. Jag har min M ;)
Vi gick runder på hela marknaden och leta efter en speciell gräddkola som Christina hade berättat för mig, men det fanns inte så jag köpte gräddkola till henne. Slutar säkert med att det är fel kola och jag får köpa det av henne :P ha ha!
Sen blev det jakt efter en väska till mig, och till slut hitta jag en :) "Alla viiskor och riiggsäckar hundra kronor"


Jag fick mer godis för pengarna. Detta kalaset skulle gå på 210kr (minus chipsen) Men jag fick det för 170kr :D Schysst va? Han frågade mig om jag ville ha brända mandlar, ja tack :D Plus att jag fick en 40krpåse till när jag egentligen bara skulle ha en 20kr. Så Christina blir nog glad när hon får det :) Och Carol fick sina nogaut!


Strike a pose baby :D




Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Lååång dag på jobbet imorron, bläää!

AAAAH!

MEN FATTA! Åh, man ska egentligen inte skriva blogg när man är upprörd. Men fan, måste skriva av mig.!
Nu kommer jag inte till sjöbo förrän halv nio tiden. Sjukt kul att stressa sig igenom hela marknaden. Men bättre än ingenting :) Nu ska jag platta håret, sen ska jag köra till lotta. Tänkte ta Izzi med mig på marknaden, men jag tror inte att Dolly kan vara själv här med mille, hon kommer känna sig sjukt ensam :(


Gammal bild, men jag har samma kläder på mig. Åååh, så mycket kläder jag har. Not.

Marknad? Jag?

Jag skulle aldrig sagt att jag skulle till marknad idag, nu ska jag köpa marknadsgodis till alla :S
Alla fall, jobbet gick bra. Jag var dum nog att ta jeans på mig så jag blev varmare än Sahara öknen!
Nu har jag precis duschat och jag ska snart göra mig iordning. Till kvällsmat blir det Langos har jag bestämt :D ha ha! Och jag ska tvinga med mig lotta, för ingen annan vill följa med mig :(

Jobb sen marknad :D

Någon som vill följa med mig på Sjöbomarknad ikväll?
Jag ser iframemot att jobba idag, för jag vet sen att jag slutar klockan fem, köra hem ta en snabbdusch, ta hand om hundarna, sen köra till marknaden :D Om nån inte har fattat så älskar jag marknader. Jag älskar billiga saker :) he he. Jag har en lista på vad jag ska köpa.

- En väska
- Nougat
- Langos
- Marknadschips

Det blev tydligen bara saker i matväg, tydligen består mina marknadsbesök av mat :P ha ha! Äta bör man, annars dör man :D
Nu ska jag bara tvinga med nån till marknaden.

Hemma!

Guud, Anna messar mig och säger att jag behöver bara jobba dag, sen när jag kommer till jobbet och vi snackar lite så ska jag jobba kvällen också, men dock är jag ledig imorron kväll så att jag kan gå på marknad :D Underbart va? Nu är jag glad igen :D

Jag fick ett mail från have2have. Mina gladiatorskor är på väg :D Looovley..
Och jag fick panik betala en räkning också som gick ut i förregår.. Typiskt mig att glömma.

Nu ska jag läsa lite bloggar. :) Ciao.

Onsdag

Usch, jag har egentligen ingen lust att blogga. Jag ska jobba och jag hinner inte gå på nån marknad. It fucking sucks! Nåja, jag får väl vända på ansiktet och visa gott humör ändå.
Någon som vet när stånden stänger?
Jag ska göra mig iordning nu eller nåt. Ciao.

Älskade gudbarn

Innan jobbet så sprang jag snabbt in hos Tessan och Alicia, jag skulle lämna Tessans nya kontantkort. Så jag passade på att mysa med Alicia i två minuter :) Hon blir bara större och större för varje gång jag ser henne. Hon har börjat krypa nu och jag blev nästan rädd när hon kröp efter mig, på jakt efter mina skor :P ha ha! Hon är för söt, min lilla ängel.
Nu måste jag verkligen sova. Jobb hela jävla fucking dagen imorron.! Go natt.

Tröstshoppar på nätet.


Halens.se
Visst är dom söta? Kunde inte låta bli :D

Jag är seriöst deprimerad

Jag är deprimerad över att jag inte kan gå på någon marknad iår. Alla skriver i sina bloggar om deras köp, nogauten, munkar, langos. JAG VILL OCKSÅ! Detta kommer fan inte bli en rolig vecka! Jag ska fan trösta mig med flaskan på lördag. (!!)


McDonalds is shiiit!

Och nu menar jag inte "the shit" Jag menar verkligen är det är skit. Jag körde dit efter jobbet, enbart för att jag inte hann äta innan jag skulle till jobbet eftersom dom ville ha dit mig en timme tidigare. Och seriöst, slappa pommes som knappt smakar potatis, bearniesås som smakar för mycket ättika och cheeseburgare som blir som en degklump i munnen. Fan jag ska sluta käka där, det går bara nerför för dom. Jag fattar inte hur folk kan äta skiten! Visst jag åt det också, men det vara bara just för att jag var så jävla hungrig!

Tummen ner för McSkiten!


Ingen marknad iår :(

Så jävla typiskt, jag trodde att jag skulle vara ledig imorron, men naturligtvis hade en strukit kvällen så jag var tvungen att ta kvällen också. Ingen marknad för mig iår! Hur ska jag klara mig utan "Alla viiskor, hundra kr!"? Jag måste ha en fucking väska! Det är fan standard varje år! Fan va ledsen jag blir :(

Alla fall, jobbet var ganska lugnt. Alla är ju på marknad, så turisterna kommer och äter ändå.

Så mycket fick jag sola

Carol ringde precis och fråga om jag kunde komma till jobbet en timme tidigare. Tydligen hade dom haft mycket att göra så att hon fick hoppa in. Nåja, mer pengar för mig ;) Lite sol fick jag nog.
Nu måste jag duscha och göra mig iordning, hörs sen! Ciao.

Äntligen sol!

Jag har precis varit ute och solat lite, är bara inne om och svalkar mig lite. Det negativa med att sola i trädgården är att man inte kan svalka sig med bad, om man nu inte har pool vill säga :P
Nu ska jag ut igen.! Ciao.

My new love



Vackra eller vad? Nya Sony ericsson W995 Walkman med 8.1 megapixel. Jag ska ha den. Så är det. Men ska jag ha röd eller svart?
Jag vill ju ha en mobil som har bra kamera, så att jag slipper köpa en sån också, så har man allt i ett. Denna är ju skit bra då, plus att det är en walkman, man kan ha massa bra musik. Den kostar lite mer än 4tusen, men jag tänker göra som jag gjorde med min dator. Betala halva kontant och avbetala resten. Skit bra :)

Nu är jag ännu gladare ! :D



Äntligen har jag också gladiator skor som dom andra 2miljoner tjejer har i Sverige. Men jag är mycket kräsen när det gäller såna, dom ska inte vara för enkla och inte för mycket. Dom här är precis vad jag behövde :) Plus att dom var apbilliga :D Men slutsumman av kardemumman blev ändå nästan 250kr med frakt och fakturaavgift. Men det är ändå billigare :)

Vet ni när jag somnade inatt? Vid tre tiden. Usch, sen vaknar jag klockan nio av att hundarna vill ut, så jag släpper ut dom och lägger mig i sängen, somnar så klart. Så ringer Lotta mig klockan elva och inser att hundarna är fortfarande ute. Men som tur var solen framme och dom har mycket päls, så fryser gör dom inte :)
Alla fall, lotta tipsar mig om gladiatorsandaler som jag har varit på jakt skit länge. När jag går in på sidan så är dom kvar! Skit glad blev jag, men så klart fanns dom inte i min storlek! Så jag letade vidare och hittade denna skönheten ovanför :) Jag var jätte nära på att köpa ett par rosa också, vem har det lixom? ;) HAHA! Men jag avstod.

Frukost har jag inte käkat heller. min mage kurrar för kung och fosterland :)


Gör det enklare för er

Följ min blogg med bloglovin

Marknadsveckan!

Vet ni va? Det är ju för fan marknad hela veckan! Jag har nog bara tid att åka nånstans på onsdag om jag har tur. På torsdag och fredag ska jag jobba heeeela dagen. Fan va suugit! Jag skulle kunna köra till kivik imorron på dagen, men nej. Jag har annat för mig. kanske.. eller?

Ha-begär!



Min nya dröm! Jag låg och tänkte igår innan jag skulle sova vilken mobil jag skulle köpa, så har jag tänkt att jag vill ju ha en med en bra kamera. Lotta har en sådan ovanför, fast i svart. Så tänkte jag om den fanns i rosa så vill jag ha den. Nu när jag går in på elgigantens hemsida så finner jag den! Jag trodde seriöst inte att den fanns i rosa ens! Men den kostar över 4tusen, är det verkligen värt att lägga ut så mycket pengar? Jag vet inte det.

Hemma igen.



Ännu en mysig kväll med M, tänka sig att få träffa honom två dagar i rad :P he he. Men nu ska jag jobba hela veckan, dock ledig helgen, men då har jag bestämt mig för att festa med mina vänninor, eller vem det nu blir :) Festa ska jag alla fall. ha ha! Alla fall, vi gick ner och hyrde en film. Kommer inte på vad den heter, men det skulle vara en komedi som jag har velat se ett tag, men den var inte så bra som jag förväntade mig :(

Jag är glad :)

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Tänkte att jag skulle få lite saker gjort imorron, eventuellt besöka min söta oma :)


Fit for fight


Länge sen jag hade denna tunikan på mig, så jag tänkte att det var tid ikväll :D
Nu är jag klar, och jag kör vidare till M :)

LOTTA!

Gå in på denna sidan.

I dont like mondays

Fan va jag blev sur, efter jobbet tänkte jag hem och sola lite innan jag kör till M. När jag kommer hem är fortfarande solen framme, så jag bytar om till bikini och tvättar av sminket. När jag kommer upp från badrummet så har solen gått i moln! AAAH! Men det är värsta orkanen ändå.. Tröstar jag mig med.

Jag orkar heller inte göra kvällsmat, så det fick bli mackor med skinkost. Yeah?

Jobbet, herre gud. Gästerna ringer och säger att dom kommer en timme senare. Sen när dom väl kommer så är dom en för mycket, så blir dom sura för att dom inte fick samma mat. Kan vi hjälpa att ni inte ringer och säger att ni blir en till?! Nääää.. Hatar måndagar. Två timmars jobb, lönt? :P

Nu ska jag äta mina räliga mackor och sura. Jag vill sooola!



Ännu en jobbedag

Jag steg upp från sängen tio över elva. Notera att jag börjar halv ett och måste köra härifrån absolut senast klockan tolv. Så nu har jag slängt i mig en skål med havregryn, pallar inte käka bananen, blev så otroligt mätt. Sen ska jag sätta på mig fejset :D

Förresten så har jag fått mina pengar från försäkringskassan nu, det var fan på tiden! Att man ska behöva vänta så länge :P Och jag hade inte orkat ringa till dom, palla stamma lixom.. Daaah!

Jag tog bort mitt röda nagellack igår, för jag tänkte att det kanske inte är så smart att ha "hor"-röda naglar på jobbet, men istället blev mina fingrar röda, så jag hade lika bra kunnat ha det på mig, lika snyggt. ha ha!

Nåja, nu måste jag verkligen sätta fart! Hörs sen ! Ciao!


Go natt

Jag sitter här och ler :)

Nu måste jag nog sova, om jag kan. Kommer bara tänka på honom. Allting går som på räls :)
Vi hörs imorron! Go natt och sov gott folket ! Ciao.

Transformers - Revenge of the fallen

Kvällen var jätte mysig :) Jag körde till M, satt och snacka lite och mös, sen promenixa vi till bion. Ja det var faktiskt fint väder, så då kan man fantamig gå :P Filmen var otroligt bra, lika bra som ettan. Jag satt verkligen spikad och kolla :P Tråkigt nog var där snorungar som snackade med sina föräldrar så fort ljudet sänktes. "Varför gör dom så? Vad betyder det? Dog han nu?" Håll käften! Alla fall, M tyckte att jag valde rätt film och han tror nu att jag har bra filmsmak. ha ha! You don't wanna know. Nu blir det tjejfilmer ett tag fram över ;)

Nu blir det lite bloggläsning, sen sova. Ska jobba nåna timmar imorron, sen ska jag träffa M igen ;)

p.s. en skådespelare som har blivit fulare med åldern är Tom Cruise.

Im ready.

Nu är fejset på och kläderna så nu ska jag strax köra :)
Hörs sen! Ciao.

Yeah!

Äntligen nåt som man vill händer :P Det blir bio idag med M, vi ska se Transformers :D Jag älskade första filmen och jag kommer säkert älska denna också. Jag såg den första på bio och det var fan en upplevelse, jag hoppas att det blir så denna gången också :) "Im am MEGATRON!" HAHA! :D Jag var den ända i biosalen som flabba :P Den enda skåningen i Stockholm, lagom pinsamt ..

Nåja, nu ska jag duscha, sen fixa lite käk :)


Ångrar jag mig?

Jag har precis målat mina naglar röda. Jag vet inte om jag ska tycka om det eller spy? HAHA!

När det inte blir som man har sagt

Blir jag så himla besviken och ledsen. Gissa tre gånger? Det blir ingen träff med Marre och Sanne, pengar problem från Marres sida och när jag säger att jag kan bjuda på mat (eftersom det är min tur) så säger hon fortfarande nej. Nåja, det får bli en annan dag. Det kanske blir en liten träff med M ikväll istället ;)

Så klart när jag är ledig, ska alltid nån ringa och väcka mig, idag var det Carol KLOCKAN ÅTTA på morgonen och börja dividera om urinvägsinfektion och akuten. Sen ringer hon mig igen vid nio, kommer inte ihåg vad hon ville, och sen messar hon mig en timme senare. Carol, jag ville SOVA! :P HAHA! Pga av henne så sov jag till halv ett. Ganska skönt faktiskt, sov nästan i tolv timmar :D

Nu tänkte jag att jag skulle ut och gå med izzi och dolly på gatan (lät fel, i know) Men som sagt, dolly är inte koppeltränad, så jag måste lära henne. Shit va mycket energi hon har! Jag har dom två i sängen nu, Izzi ligger lug och sover medans Dolly bäddar hela tiden.

Nåja, vi hörs sen :D ciao!

Natt-inlägg

Jag slutade jobbet klockan tio, men gud så många folk det har varit idag. 103stycken! Sinnes. Och en del var så himla otacksamma och trodde vi var lika snabba som superman, men eller hur?! Tror du att jag pallar springa med mina 80kilo? Nää.
Jag mötte Marre i Tomelilla så jag stanna och snacka lite med henne, sen körde jag till jocce (dom hade grillat), men där blev jag inte långvarig, för jag var sjukt trött. Det är jag fortfarande, så jag ska strax nanna :P

Seriöst, jag har raderat en hel hög med snuskhummrar. "Jag sitter och tar på min ***, vill du se?" Helvete heller att jag vill kolla! Kan inte killar bara växa upp?!

lördag in my ass

Jag är nådigt trött på att jobba helg. Men vet ni va? Nästa helg är jag ledig lördag och söndag, jag har nog skrivit det innan, men då ska det supas! Plus att det blir nog after work ikväll. Jag måste ha alkohol. Jag kommer inte ihåg senaste jag drack.. Hmm? Okej, det var faktiskt på midsommar, så det är inte flera månader sen, och jag dricker inte varje helg. Men alla fall varannan!


Mm, tänker jag mycket på någon? ;)

Nu sitter jag i min säng och käkar frukost, vi har inget köksbord.. :( Ska tvinga pappa att skaffa ett.
Vi hörs ikväll, inatt eller imorron. Ha en trevlig lördag! Ciao.

För helvete

Jag blir så himla irriterad. Jag har legat i en timme, kanske lite mer och vänt på mig. Jag kan inte somna! Det är bara för att jag jobbar till klockan tio på kvällen. Jag får ingen fucking ro! Klockan är kvart i två och jag ska jobba imorron också! Nä, jag hatar detta! Plus att min säng är fruktansvärt obekväm!

Älskade vänner!

På söndag, min lediga dag, ska jag träffa mina två älskade vänner Marre och Sanne! Det var sjukt länge sen vi sågs och jag saknar dom oerhört mycket. You're my bitches! ;) Troligtvis, om vi har väder, så blir det lite grillning i gyllebosjön. eller så blir det grillning på min avlånga balkong, för grilla ska vi ju! :D


Ååååh, sunny beach..

Inget faller mig i smaken.

Jag är troligt shoppingsugen. Jag har kollat runt lite på nätet men inget faller mig i smaken, jag trodde att gladiatorsandalerna skulle vara kvar på Nelly, men tji fick jag. Dom är sluuut. Fuck.. Jag skulle beställt dom när jag hade chansen.
Där är några saker på Gina som jag vill ha, men jag kan inte beställa därifrån för man ska ha visa-kort eller hur det nu var, och det har naturligtvis inte jag.
Så fort jag har fått min lön ska jag och Lotta in till Entre, det nya shoppingcentret i Malmö, hon var där idag och hon skrev ett mess till mig att jag kommer nog älska det :P Jag hoppas att dom har skopunkten där ! :P

Mina pengar från försäkringskassan har fortfarande inte kommit, jag får ringa dom på måndag.. Öööh


Im hoome! :D

Kvällens jobb var mycket intensiv, så klart skulle allt folket komma samtidigt och vi hade två stora sällskap. För fan, man bokar bord då! En tia och en åtta.
Jag jobbade med den andra tjejen också, första gången och det gick jätte bra :) Vi funkade ganska bra ihop. Hon var otroligt trött för att hon hade jobbat mycket, hon har ett annat jobb också. Men det funka ändå :D
Alla fall, vi kom därifrån ganska snabbt så det var ju skönt :)
Nu är jag hemma, ska käka en pirog, sen ska jag nanna. Börjar jobbet klocken ett imorron och det blir en lång dag. Blää.


Im off

Anna messade och frågade om jag ville börja klockan tre istället. Ja så klart ! Sen ringer Carol och frågar om jag ville komma på kaffe innan jobbet. Så klart ! Så jag ska fixa håret, ta på mig kläder sen drar jag! Ciao!


Fredag!

Åh vad skönt med fredag tänker säkert många. Jag tänker, usch fredag. Alltså jobb och mycket folk som äter ute. Tacka gudarna för att jag är ledig nästa helg! Festa som fan på lördagen, sen ligga otroligt bakis med en påse chips på söndagen. Längtar redan :) Men jag längtar mer till måndag då jag ska träffa M :)

Jag hade en läskig dröm inatt att jag blev jagad, och när jag skulle ringa 112 så slog jag fel nummer hela tiden. ÅÅÅH!

Sängen kallar!

Jag är sjuuuukt sugen på chips! Sourcream and cheese.. Muums. måste till sjöbo en dag och kolla om dom har den på Coop. Isåfall ska jag köpa hela kartongen! :D ha ha! Nåja, jag får dricka ett glas vatten innan jag ska nanna :)

Jag träffar någon speciell nu, vi har varit på nåna dejter och det känns så himla bra med honom. Jag har inte nämnt det här, för att.. ja jag vet inte. Har bara inte velat, det kanske kunde gått dåligt (för femtioelftegången, jag råkar inte ha tur med kärleken eller killar) Men denna gången går det bra hittils, vi båda tycker att det känns som att vi har känt varandra i evigheter. Förtillfället heter han M (jag vill inte skriva ut hans namn) och jag har nämnt M innan :P men väldigt diskret :)

Nu ska jag gå lägga mig så att jag inte somnar allt för sent :)
Hoppas ni har haft en trevlig torsdag! Go natt.

Shoppingbegär!

Det kliar i fingrarna på mig!

 

Bl.a dessa från Gina Tricot

Var fan är mina pengar?



Mina pengar från försäkringskassan har fortfarande inte kommit ! Grrr..


Grannfejden

Dom visar en repris på grannfejden, två bönder från Hagestad (ligger inte jätte långt där jag bor). DOM TEXTAR FANTAMIG! Så jävla bred skånska snackar dom inte så att man inte skulle förstå! Nu får fan ni stockholmare ta och ge er! Di e for faun sjoukt!

Ha ha ! "Det har förstört hela mitt liv!" Och så böööölar han!

Äntligen klar

Nu är jag klar med städningen, dock blev det ingen badning av hundarna. Tiden bara rann iväg :/ Jag vill ju hålla kväll också.
Det blev alla fall dammsugning och torkning av golven, städa lite snabbt i badrummet och diskning, ska diska lite till för där blev lite mer när jag gjorde mat. Fast det kan jag göra imorron, jag börjar inte jobbet förrän klockan två :) Skööönt.


Jag fick till o med tre matlådor :D Gött.

Förresten, världens sak hände på jobbet. Där kom tre gäster, snackade inte svenska. Mannens dialekt lät väldigt bekant, ju mer han pratade så tänkte jag att han kom nog från Irland eller Skottland. Så jag var tvungen att fråga honom, och alldeles riktigt, han kom från irland! Jag som ÄÄÄLSKAR irish! :D Det är så himla sexigt! Synd att han inte var lika snygg som Colin Farrell, men om han hade varit hälften så snygg som honom så hade jag frågat honom om han hade velat tagit en snabbis på dass. HAHAHAHA! Shit va det är sexigt med irlänska! Denna mannen var i förtioårsåldern, tunnt hår ganska skallig, hade ölmage och han hade lite wiskeyröst.. Som sagt, hälften så snygg som Colin, då jävlar :P



Kvällsmat för en stund sen


Korvstroganoff med makaroner

At home

Nu är jag hemma. Jag var på Willys efter jobbet och handlade hem lite mat, men glömde säkert hälften vad jag skulle ha eftersom jag inte hade en lista med mig.. Nåja, om jag fattas nåt så är det bara att handla :P
Pupsie's Städ AB är igång också, Men en man är skadad. HAHA! Jag lyckades diska sönder ett glas så att jag skar mig och börja blöda, så klart hittade jag inget plåster så jag fick ha toapapper runt fingret, Dock hittade jag ett plåster i soffan. hmm? haha! Så snart ska jag börja diska igen, sen ska jag dammsuga och torka golvet i hela huset.. Eller ja, dom rummen jag använder ;) he he. Sen ska jag bada mina små monster och frisera dom. Mohahaha! Dom kommer se ut som "kom-och-hjälp-mig-och-dö" sen :P Nej, jag är faktiskt ganska duktig med saxen.

Nu ska jag fortsätta att diska. Ciao!

När den 25:e kommer..

Ska jag:
- Köpa mig en kamera (eller en mobil?)
- Köpa en datorväska
- Boka en klipptid
- Ta en vända till Nova Lund och förväntar mig att bilen ska vara full med kassar när jag är klar.
- Funderar på att tatta mig.

osv. Nu ska jag göra mig iordning, sen blir det jobb! Ciiiao!

Söker frukost?

Naturligtvis när jag kollar i kylen har jag inget bröd kvar, inget knäckebröd heller, och mjölken är slut så jag inte kan käka havregryn. Så min frukost fick bli ett glas vatten (!) Nä, men jag får helt enkelt springa in på Ica och köpa mig något.. Risifrutti eller nåt och så ta en macka på jobbet. Jag måste också till Zooshopen och köpa schampo till mina odjur :P Dom ska bli fixade idag ;) Mohahaha!

Jag får väl göra mig iordning nu, tacka gudarna för att det är en kort dag på jobbet. OCH den ska förbi så!

Go natt!

Nu måste jag verkligen lägga mig. Börjar inte förrän klockan ett imorron, och slutar fem. GÖTT! Och vet ni vad jag ska hitta på med hela kvällen? Städa. Disken börjar lukta lite och dammråttorna börjar föröka sitt fotbollslag. Sen blir det badning av hundarna, dock måste jag först köpa schampo och jag måste handla hem mat.! åååh, fan va jobbigt det blev nu då :S Nåja, det löser sig i halvlek.

Hoppas ni har haft en trevlig onsdag! Go natt!

Jag saknar mina vänner!



Nu när jag jobbar så himla mycket har jag inte tid att träffa mina vänner. Från att träffa dom varje dag i skolan till att knappt ha tid att ta en fika. Det är sorligt!

Jag måste skaffa mig en egen kamera.

När jag har skrattat hela vägen till banken, ska jag le hela vägen till Elgiganten och köpa mig en kamera :D


Det blir nog denna skönheten.

Mamma har gnällt om till pappa att hon vill ha tillbaka sin kamera (som jag skulle lämna tillbaka efter midsommar..ooops) Jag får väl lämna tillbaka den och vänta tills den 25:e :)

Mina pengar då?!

Va fan?! Det är den 8:e idag och jag har inte fått mina pengar från försäkringskassan! När fan kommer dom?!


Jag skrattar hela vägen till banken

Ännu en lång dag på jobbet. Dock bara 8 ½ timme idag, men det känns ändå. Man springer ju som en gnu. Anna och jag var en aningen flummiga idag, så det var ganska kul att jobba :P
Och jag har gått ner ett kilo till! Nu är jag nere på 83kilo! Fast enligt denna vågen här hemma så är det 81kilo, men den visar två kilo för lite :P

Duschen är fixat, hundarna har fått mat och blivit utsläppta en sista gång. Och nu ska jag läsa lite bloggar. Ciao!


Fan va jag är tråkig just nu

Min blogg innehåller just nu "nu ska jag till jobbet" "jobbet har varit ganska bra" "jag är tröttare än Gandhi, så nu ska jag lägga mig".
Men ärligt talat så händer det inte så mycket mer. Det är bara jobb som gäller. Jag längtar tills denna månaden är över, sen ska jag shoppa :P he he.
Som jag altid skriver, nu ska jag göra mig iordning, sen dra till jobbet.! Ciao!

Go natt !

Nu ska jag lägga mig, det värsta är att jag känner mig inte trött. Så jag kommer väl vrida och vända på mig ett par timmar. Plus att jag ska köra för pappa till jobbet imorgonbitti. Halv sju! Sen är det direkt hem och sova ett par timmar, sen upp och jobba, hela dagen.. Blää!
Ha en bra natt! Ciao!

No hard feelings

Jobbet var ett helvete. Punkt slut.

Mmm, har väl inget mycket annat att säga än att jag ska sova nu. Lång jobbedag imorron också. :/

Of to work


De är inte ankmunnen, det är Günter-munnen.


Hard work

Jag sov verkligen länge idag, men jag tyckte att det behövdes, eftersom jag ska jobba hela dagen idag, för att dom inte hade satt in någon på kvällen. Jag hoppas att där inte kommer någon, så att jag kan få gå hem tidigare. Eller hur?!
Men som sagt, jag kommer skratta hela vägen till banken, åååh vad jag ska shooooppa! Varför inte åka upp till stockholm på en shoppingrunda? :P haha! Man kan ju hitta billiga tågresor :) I know.. Been there done that.

Som tur messade Anna mig igår och sa att jag behöver inte komma förrän klockan ett, sooovmorgon :D ha ha! M tittade konstigt på mig och menade på att han ska ju upp vid sex tiden. Men det ska inte jag !

Jag hade en jätte konstig dröm inatt, jag drömde att min väninna var frisk igen, och att där växte möss i trädgården. Äckligt! AAAH! Det var inte precis såna söta möss som Sajko :/

Nu ska jag ta det lugnt en stund, sen ska jag till jobb. Ciao!


En eftermiddag med T & A

Nu har jag nästan precis kommit hem. Jag är verkligen jätte trött och jag vet inte hur jag ska orka med kvällen, hade hellre dragit täcket över mig och sovit.

Alla fall, eftermiddagen har varit jätte mysig och jag har shoppat ju :D Kanske lite tröstshopping också?
Nej, det blev faktiskt mycket behövligheter :)


Allra första vi gjorde var att fika på Snuggles, dom har stans godaste tonfiskröra :)


Muuuums!


Det blev en kjol på lindex, som jag kan ha på jobbet när det är soliga dagar.


Och det blev 2-pack tishar, shower gel (coconut) och solpuder på H&M


Och så blev det lite skit på boan :)

Nu ska jag göra mig iordning, I got a date :P

Egentligen vill jag dra täcket över mig

Pratade precis med Tessan, och hon & Alicia följer med mig till Ystad. :) Jag måste ju verkligen in där, så det var bara kul att dom ville följa med mig. Måste nog en vända in på willys.. hmm.

:(

Jag är ledsen idag. Jag fick inte sova ordentligt och nu ska Lotta till stranden. Vi skulle ju fika och köpa smink på h&m.
Om man skulle ta och gå lägga sig igen och sova bort hela dagen. PÅ MIN LEDIGA DAG!

Maybe Im addicted

Jag hoppas att mitt te ska hjälpa mig att somna. Jag skulle egentligen lagt mig för en stund sen, men tydligen hade jag andra saker för mig.

Jag fick precis en konstigt känsla. Therese har barn, vi blir bara äldre och äldre. Snart finns vi inte mer, fan också.

Blundar, jag ser inget
Håller för öronen, jag hör inget.
Jag vill inte veta mer.
Alla ska må bra, jag vill det.

Trött som fan.

Jag borde egentligen gå lägga mig. Men jag har fastnat i filmen på kanal5.
Och jag har heller ingen lust att blogga.

Söndagsmat


Vildsvinkotlett, pommes och grönpepparssås. Mums! :D

På väg ner igen :D

All denna svett och allt springande på jobbet har gjort sitt. Jag har gått ner 1-2kilo :D YEAH!

Nu ska jag hålla söndag

Tack gode gud att jag fick sluta tidigare idag! Jag är helt jävla slut och jag har verkligen varit yr och förvirrad idag, även om vi inte har haft så många gäster. Anna blev inte klok på mig :P ha ha! Jag har tappat glas på folk, gått in i stolar och bord, och gjort saker på ett förvirrande sett. Men det var mest i början när det var som varmast. Sen började ösregna, hela eftermiddagen. När körde i 70km från tomelilla och hem bara för att det pissade ner! Jag såg knappt nåt även om jag hade vindrutetorkarna på det snabbaste. Sjukt.
Men jag känner att jag börjar komma in i rutiner på jobbet alla fall. Jag är säkrare på vad jag håller på med :)

Jag tänkte att jag skulle bada och fixa till hundarna ikväll. Men när jag kommer hem så har jag bara schampo till en hund. Vilket gör man först? Klipper eller badar?
Dolly och Izzi busar för fullt nu. Det är så himla härligt att se det. För det hade lika gärna kunnat vara tvärtom, att dom inte trivdes med varandra. Det hade varit tråkigt :(

Sova nu en stund hade inte varit fel. Jag pallar inte laga mat nu heller, jag har inte så mycket hemma kom jag på :S En gorbys pirog hade inte varit fel :P



Står där neger i pannan på mig?

Chefen ringde och ville att jag skulle köpa med lite grönsaker. Låt tanten cykla och handla istället!
Jag somnade inte förrän vid tre inatt, jag måste nog byta metod. Börja dricka te när jag kommer hem istället.

Alla fall, jag har bråttom nu, så vi hörs ikväll! Ciao!


Jag sover inte..

Klockan är snart halv tre och jag sover inte än. Vad är det med mig?! Jag antar att jag har gått över till att bli pigg. Sen hjälper det inte att man hör konstiga ljud, ser vita syner som flyger förbi ögonen och har äckliga spindlar i taket som man måste döda. Jag tänker på mat hela tiden, jag tänker på att jag är ledig imorron, men det är på MÅNDAG! Ha ha! Det är sjukt att jobba helg, man har inte koll på dagarna.
Alla fall, nu ska jag gå och kissa, sen ska jag försöka sova. Jag börjar inte förrän tolv imorron, så jag har satt klockan på nio. Men fan, jag behöver mer än 6timmars sömn!
förresten, jag kom på när jag låg i sängen vad jag skulle skriva innan. Men jag skriver om det imorron, om jag kommer ihåg det. Det var bara lite om stamning :)

Go natt !

Strike a pose honey !


Jag borde sova.

Jag skulle egentligen skriva något.. men jag kommer inte på det :S

Det är sjukt egentligen att man har så lite tid när man jobbar mycket. Jag har knappt sett mina vänner och familj dom senaste veckorna (Jag har inte träffat min pappa denna helgen, för jag har jobbat och han har varit hos mamma), knappt busat med mina hundar, inte hunnit storstäda, knappt varit på stranden, har inte festat. Nåja, jag får ta igen det senare ;) he he.. Juli-lönen kommer nog bli rätt bra :D he he.

Förresten, jag vill göra ett bröstinplantat. Inte för att få större (!) utan att få fylligare och runda bröst. Jag har inga snygga bröst, hängiga och spetsiga. Så där, nu fick ni reda på hur mina bröst egentligen ser ut. Dessutom när jag går ner mer i vikt kommer dom se mer konstiga ut, så jag ska belöna mig med lite gelehallon :P Synpunkter om detta? Ring 0417 - I don't give a crap ... HAHA!

Nej, nu måste jag verklige föna håret sen sova. Go natt !

Ännu en lugn dag.

Det var ganska lugnt på jobbet, inte så mycket folk. Men det har varit såååå himla varmt! Folk orkar ju inte äta som sagt. Och heller inga större katastrofer. Vi slutade till och med prick klockan tio :P
När jag skulle tanka på Yet kommer där en bil och ställer sig för att tanka på andra pumpen, rätt som det är säger en kille "Men hallå ja!" Och jag vänder mig om och tittar konstigt på honom, för jag känner inte igen han. Så säger han "Ojsan, fel person". Men eller hur, du skulle bara stalja för dina kompisar i din fila honda civica. HAHA!
Lotta messa mig också och fråga om jag var sugen på att ta en cider på Celticbaren.  JAAAAA! Jag är så himla alkoholsugen så det är sjukt! Men eftersom jag hade jobbat och ville bara hem och ta en dusch, och dessutom ska jag jobba imorron också, så tackade jag nej :( En annan lördag sis !

Jag har tagit en dusch och nu sitter jag och äter min gamla sallad från igår. Jag har fan betalat femtio spänn för skitet så då ska jag fantamig äta upp den också!


Men åååh.

Chefen ringde precis och fråga om jag kunde köpa med ett kilo champinjoner. Fan va drygt..

Ännu en hel dag med jobb.

Som vanligt kan jag inte somna direkt när jag har lagt huvudet på kudden, även om jag är tröttare än Gandhi i hungerstrejken. Jag somnade närmare klockan två, vilket är helt sinnes. Sen ringde klockan kl nio, det är sju timmars sömn. Jag skulle lätt behöva nio. Jag gick upp klockan tio och släppte ut hundarna, sen låg jag och drog mig till kvart i elva :) ganska lagom tycker jag.
Det är bara idag och imorron det är många timmar, på måndag är jag ledig sen fram till torsdag är det skift, så då är det inte så många timmar. Skönt :)

Så vad ska jag göra på min enda lediga dag? Göra saker som jag inte hinner med annars. :D ha ha! Om det blir fint väder så blir det stranden så klart. Annars hade jag kanske tänkt att dra med lotta till Ystad på en runda på H&M och EH? :) I need makeup and a chailatte! :D vad sägs om det lotta?
Jag måste också ta en omgång på mina djur också. Klippa klorna/pälsen, borsta pälsen och bada dom. Jag ser och luktar att det behövs :P ha ha!

Nu ska jag väl göra nåt vettigt. Typ göra mig iordning :P Ciao!

Jag somnade nästan

Timmarna gick fort idag på jobbet, även om vi hade så himla mycket dötid! Vi hade sex sällskap på dagen (vilket är lite) och lite fler på kvällen. Carol och company kom ju, mycket trevligt :D Men jag blev så himla uppstirrad när dom kom, kalle fick säga till mig att jag skulle lugna mig :P ha ha! Förresten fick jag en ny pojkvän idag! :D En liten kille på 4,5 månad. Så himla söt, varje gång jag kom fram till sällskapet så smila han upp. Mamman blev förvånad, hon sa att han brukade inte göra så mot nya människor. Jag var helt enkelt speciell ;) Efter en stund kom jag tillbaka igen, och då hade han precis gråtit, så jag klappa kaka med honom och då blev han gladare :D

Dessutom var folk helt sjuka idag på vägen! Jag höll fan på att bli påkörd ett antal gånger för att folk kör som idioter! Jag kör lugnt, eftersom annars dricker bilen så himla mycket bensin. Jag är snål :D
När jag kom till tomelilla träffade jag på Tessan, Alicia och Jocce. Så jag stod en stund med dom och gosade med Alicia, jag har saknat henne såååå mycket ! Måste verkligen ta mig tid att träffa dom oftare.

Nu ska jag skumläsa lite bloggar, sen blir det bingen. Jag börjar klockan ett imorron, så det blir lite sovmorgon :) yeah!



Vi kallar henne Flugan. ha ha!


Pappa kommer undra vad jag hålller på med.

Jag kom på att jag kunde ta filtarna som vi hade på fätöljerna.


God fucking morgon.

Jag är tröttare än Gandhi, hur ska jag klara dagens och kvällens jobb? Jag har ont i min kropp. Ska proppa i mig en panodil eller två. Kan det inte bli måndag snart så att jag kan vara ledig?!

Anonym: Jag har inga persienner heller och jag har inte lakan så att det räcker till alla fönster. Eftersom jag bor i hus så har jag många fönster.

Go natt!

Nu ska jag gå lägga mig, är ganska trött och har ont i benen!


Jag fattar inte.

Jag har fler läsare när jag inte uppdaterar, typ när jag jobbar. Och när jag uppdaterar mycket så har jag inte så många läsare. Skumt, hur vill ni ha det egentligen? :P

btw

Anonym: Tänk om jag inte har rullgardiner då? Ska jag låta fönstren var stängda så att mina hundar kokas ihjäl?

Tacka gudarna för Gorbys piroger


Vad gör när man en kväll då man har jobbat över på jobbet, chefen har varit jobbig, många gäster och vädret var svettigt varmt? Man slänger in en gorbys pirog i micron sen är kvällen räddad!


Dagen blev inte som planerad. Det var lugnt under dagen, lagom mycket folk och jag svettades som en gris. Sen när Kalle avlöste Anna och jag skulle egentligen sluta klockan fem, men anna säger att jag är tvungen att jobba över lite tills det har lugnat ner sig. Precis när jag skulle säga till chefen att jag skulle gå, kommer allt folket! På en smäll! HERRE GUD! Plus att kortapparaten funka inte så det blev lite kaos där också, dom flesta använder ju kort att betala med. Nåja, det blev bra i slutändan, tror jag :P
Vid halv nio sa jag till chefen att jag skulle gå hem. Han stod som ett frågetecken, så jag var tvungen att förklara för honom att Anna sa att jag skulle gå hem när det lugna ner sig för jag skulle egentligen sluta jobba klockan fem. Då blir han irriterad. Det är fan inte jag som bestämmer schemat! Jag är schysst som stannar kvar några timmar till ! AAAH! Jag ska fan jobba tio timmars pass imorron och på lördag! Jag räknade med att jag skulle sluta klockan fem, jag har också ett liv utanför jobbet ! Plus att jag vill vila upp mig och SOVA! Anställ fler så att inte vi behöver jobba röven av oss!
Mitt i allt så kommer chefen ut och börja skälla på mig om vitlöksbröden. Då hade jag lust att skrika, slita av mig förklädet, slänga det i fejset på honom och gå där ifrån. Men jag valde att höja rösten istället och sen gå ut till gästerna. Jag var nära på att få ett nervöst sammanbrott, men jag höll masken.

Jag får lugna ner mig, käka min gorbys pirog och läsa lite bloggar. Ciao!

Torsdag



Här är ungefär 210grader i detta huset, och jag har alla dörrar och fönster öppna, hur är det möjligt?!
Det är strålande väder idag, skit också! Som tur så såg jag i min kalender att jag slutar klockan fem, yeah :D Idag tänkte jag att det blir leggings och en tunika, för annars kommer jag kunna bilda mitt eget hav av svett! Hundarna håller på att dö här hemma av värmeslag, stackars dom. :/

Nu måste jag käka min macka innan den smälter! Vi hörs ikväll. Ciao :D

btw, vad tycker ni om det nya bloglovin? Jag gillar det inte..

Kärlek

Jag vill ha en man som uppvaktar mig.

Egentligen aj aj.

Nu har jag precis duschat och innan duschen såg jag att jag har bränt ryggen idag! Det svider inte, så jag har inte märkt det, men det såg inte vackert ut :P

Imorron blir det jobb. På fredag ska Carol och c/o komma till jobbet och äta. Jag kommer skita på mig! Både Carol och Anna är servitriser och är skit duktiga. Jag kommer vara skit nervös, för jag vet att dom kollar varenda steg jag tar :P Jag får låta Kalle ta deras bord :P ha ha! Jag kommer svimma !

Här är grymt varmt på ovanvåningen! Det var knappast lönt att jag duschade ju!

Nu ska jag smörja in mig, sen blir det bingen ! :D Go natt !

Disken käkar upp mig!

Jag har precis diskat upp all disk, fan va bra det känns! Fast det blev några skålar över som jag la i blöt.
Snart blir det en dusch, sen bingen!

Förresten..



Jag var på boan innan och köpte nylonknästrumpor, fotfil, skålar och små tallrikar. Dom kostade 2.50 kr/st så jag tog fyra av varje :D Vilka fynd jag gör ibland alltså :)

Kvällsmat för en stund sen



Ännu en god måltid. Min goda kyckling gryta :D muuums!

Upptagen


Jag är upptagen ikväll. Jag har en dejt med disken.

Just nu..

Humör: trött och varm
Gjort: lagt disken i blöt
Planer: slappa innan städningen.
Ser på: Scrubs
Kläder: svarta leggings och en blåranding klänning
Hår: uppsatt, blött från dagens badning i havet
Väder: varmt!
Bästa: Värmen
Sämsta: Värmen (det kan bli klibbigt och svettigt)
Önskar mig: energi

Mysig eftermiddag på stranden.


Mitt sällkap :) Var tvungen att censurera lite :P

Det var verkligen jätte mysigt på stranden idag, och gott sällskap :) Tre stycken snyggingar som solar toppless ;) Grr. Va fan, alla har sett bröst innan?
Vi gick till jakten och åt lite, jag fick naturligtvis fick jag värmeslag på innerlåret. Aj aj.

Resten av dagen får jag nog ägna åt städning, här ser ut som andra världskriget. Så jävla tråkigt, jag kommer ju jobba resten av veckan så jag kommer absolut inte ha tid eller ork att städa.

Playan !


Alltid två handdukar till stranden.

Carol ringer och väcker mig, okej klockan var faktiskt elva, och jag vaknade klockan nio, sov till tio, släppte ut hundarna och sov vidare. Nu är jag nog utvilad :) Alla fall, Carol och Anna ligger på stranden och steker, så jag ska dra dit. Kaffet är klart !

Gutten nacht!

Jag är ledig imorron, sen ska jag jobba resten av veckan. Torsdag, fredag, lördag och söndag. Tio timmars pass alla dagar. Jag kommer inte vara människa sen, igen. Men sen kommer jag skratta hela vägen till banken ;) Mohaha!
Lotta krossade min dröm att ligga på stranden imorron, hon säger att det ska regna! :'(
Nu är jag verkligen aptrött, så jag ska nanna.

RSS 2.0