PMS

Tydligen har jag nåt som alla andra kvinnor också har, PMS. Jag märker att jag har ett sötsug hela tiden och jag har heller ingen botten när jag äter. Jag har gått upp tvp kilo på några dagar :S Helt sjukt.
Det blir jobb imorron igen, dock på kvällen :)
Jag håller på att bli knäpp på min dator också, den vill inte som jag vill och helt plötsligt så hackar den! Måste rensa den lite tror jag. Tur att min bror kommer denna veckan :) haha!


Hemma igen

Nu är man hemma från jobbet, det gick bra. Jag fick en trea som kom och åt, jag tror att folk tycker mer om mig än Anna ;) haha! Nä skämt och sido. Det var grymt långtråkigt, men jag kämpade.

Tänkte att jag skulle laga min goda kyckling idag, jag har aldrig lagat mat när bea har varit här så nu är det min tur ;) hehe.


Bilden är lånad här ifrån och även receptet (jag använder inte timjan, istället tar jag persilja)


En snabb rad

Känner mig lite stressad nu, ska alldeles strax till jobbet och jag sitter med morgonrocken på mig och har precis målat naglarna. Dumt val :S Ciao!

Melodifestivalen

Kvällen citat av Bea när Peter Jöback gick vidare:
- Jaha, nu har alla bögar röstat ikväll!

Jag glömde denna innan jag reste



Jag tänkte att jag skulle sätta in denna som header innan jag reste till staterna. Men jag glömde det :P Såg att jag hade den kvar när jag tittade bland mina bilder :)

Veckans blogg, enligt mig själv ;)

Vilka är dina tre största intresse?
Sy och allt som tillhör det, umgås med nära & kära och naturligtvis shoppa, när man har pengar :)


Varför började du blogga?
Det var min syster som började med det och föreslog att jag skulle börja med det också. Jag har alltid tyckt att det är roligt att skriva och det är en del som uppskattar det jag skriver eftersom jag har några läsare trots allt!


Vilken bloggare inspirerar dig mest?

Oj, svår fråga. Men jag måste nog säga Kenza, eftersom hon lever ett "sunt" liv, hon har bra klädsmak, hon är sig själv, hon jobbar med något hon tycker är roligt och motiverar andra att göra detsamma, och hon bloggar väldigt bra, jämnfört med dom andra som proviserar hela tiden. Meningen med hennes blogg är att man ska vara sig själv, varför vara någon annan?


Vad gör du helst på en lördagskväll?

Det kan bestå av två saker, antinge en myskväll med någon man tycker om och en stor skål med chips och film. Eller en kväll med massa vin, partyklädsel och en vända på dansgolvet och shaka asset :)


Troligtvis är jag i Milano

Om tio år bor jag nånstans i Sverige, eller utomlands kanske? Jag håller på med något jag tycker om, troligtvis nåt med att sy, eller kanske nåt med matlagning? Jag har ett-två barn och bor med min pojkvän -eller make. Jag bjuder hem mina vänner på middagsparty, för jag älskar att laga mat och baka. Vi dricker vin långt in på natten och skrattar.
På vintrarna åker vi ner till vårt stora sommarhus i spanien (om vi inte redan bor utomlands) med familjen. Vi måste alltid ha med någon, eftersom man inte kan vara utan familjen :)

Vad gör ni om tio år? Fundera ut det ;)


Pappas bil eller en epa-traktor?

Jag hörde nåt oväsen precis ute på gatan, så trodde jag att det var pappa som kom hem. Men försäkerhetsskull gick jag och kollade, men det var bara en epa-traktor med två tonårskillar som skulle hämta upp två fjortistjejer snett emot oss. Eporna här nere på österlen låter fruktansvärt mycket (det gör som säkert i det övriga landet) och just nu låter bilen nästan värre än dom, så det är inte så konstigt att man tar fel. Men ganska komiskt ändå :)
Personligen tycker jag inte att ungdomar ska få köra epa, eftersom 99% av fordonen går fortare än 45km/h (eller hur mycket det nu är), bara man tar av spärren. Jag har sett många som har kört fort, jag hoppas att snuten tar dom så att dom inte får ta körkort på 30år!


Kommer inte igång.

Jag tänkte att jag skulle fortsätta med att göra iordning min garderob (eller walk-in-closet) men jag verkar inte komma iväg. Jag tänkte först att jag skulle fixa lite musik så att jag har nåt att lyssna på medans jag städade, men sen fastnade jag här. Jag var faktiskt där en vända och funderade ut vad jag skulle göra. Men egentligen är det inte så mycket att göra, för jag tänker inte packa ner mina kläder än.

Om jag inte får ha dig, vill jag inte ha någon annan.

Vaken och uppe tidigt

Jag vaknade prick klockan tio och kunde inte somna om. Störigt? jaaa! Men det är skönt att vara uppe alla fall. Jag hade en konstig dröm inatt, eller nu i morse. Jag drömde att jag fick ligga på ett sjukhus, och där var fullt med tjocka lata sköterskor. Jag var egentligen inte döttssjuk, bara lite feber och ännu en gång trodde jag att jag var gravid, när jag tittade mig i spegeln så var jag skit snygg men hade röda kinder. Plus att jag rökade på mitt rum när man egentligen inte fick, jag hade ett askfat också (var fan fick jag tag på det om man inte fick röka där?) Sen kom min granne in och vi var tydligen bästa kompisar, som vi aldrig har varit eftersom våra familjer tycker inte om varandra.

Konstig dröm alla fall, nu ska jag leta efter lite musiiiik :P Ciao!


En bild från i somras, eller september kanske?

En snabb rad

Tänkte bara slänga in att jag lever :P Det gick jätte bra på jobbet, det är så himla skönt med begravningar (inte på det sättet) Dom sköter sig själv lixom :) När jag kom hem så fick jag ett fem i två ryck och börja ordna upp mitt kaos i garderoben, haha!
Nu ska jag köra och hämta pappa och bea, ciao!

Yiah!

Idag blir det lite jobb som gäller, några timmar bara. Men det är kanske inte så bara ;)
Nu ska jag göra mig iordning. Hörs sen! Ciao!

Hemma igen :(

Så där, hemma igen. Jag körde hem redan imorse samtidigt som A skulle till jobbet, jag körde honom dit till o med :) Sista dagen för honom och han kommer en timme sent och har inte köpt med sig en tårta, haha!
Jag körde alla fall hemåt, eller jag körde in om till Nova Lund och fyndade på Gina Tricot. Köpte två gardigan för 49kr stycket (!) när det egentligen skulle gå på 400kr sammanlagt. Så jag blev nöjd :) Jag glömde ta med mitt presentkort från H&M, så det blev inget shoppande där.
Sen körde jag till mamma för att hämta mina små monster, blev en massa snack och sen kom Tessan och Alicia :D Hade tänkt att besöka dom också idag, så det var bra att man kunde göra två fluger i en smäll :D hehe. Blev massa busande med Alicia <3

Jag är jätte glad :D När jag kom hem så tog jag in posten så såg jag att jag har fått brev av skolan som jag vill gå på! Och där fick jag en kurskatalog och en anmälningblankett :D Wiiiie! Så den ska jag fylla i på måndag :) Måste nämnligen få tag i mina gamla lärare för dom ska skriva i också.

Nu ska jag ta det lugnt och försöka få lite värme i detta huset!

Go natt!

Nu är det nannidax!

Så skönt!

Har precis kommit upp ur ett varmt och skönt bad. Det är så härligt :D Förstår inte varför inte alla har ett badkar? :)


Gammalt foto.


Ojsan

Jag fastnade lite på Halens.se, hittade lite fynd. Men som vanligt när jag kommer till kassan så får jag beslutsångest om jag ska klicka hem det eller inte. AAAH!

Han pratar väldigt roligt.

Jag tittar på Malous bokklubb (whyy?!) där Björn Ranelid är med, och man kan verkligen säga att han har ett språk för sig själv. Han har inte dialekt, han blandar alla som man kan tänka sig. Det låter himla roligt :D Jag känner viss samband med honom eftersom jag blandar skånska och rikssvenska ;) hehe.
Dessutom så tror jag att han och Anna Anka (som också var med där en stund) ska ha en hemlig dejt. Han hade nämnligen skrivit sitt telefonnummer i hennes bok (som egentligen inte skulle sägas i tv), även om han är lyckligt gift så kan han ändå ha henne sidan om, hon är fruktansvärt ful så jag skulle inte förstå varför.


Yiiaaah! :D

Jag känner mig som Arnold nu! Starkast i världen! :D haha! Att ta hem en hel pall pellets är fan ansträngande, men jag fick faktiskt hjälp idag som tur är :) hehe..
Nu ska jag köra in till tomelilla och sola, och lämna mina monster hos mamma :(
Det är ju jätte fint väder idag! :D Solen skiner och alla är glada! Grannen var ute med snömaskinen och när han såg att jag skulle köra så kom han och skottade bort snön så att jag kunde komma ut, så snällt :D


Åh va jag vill dit igen :D

Gutten Morgen!

Jag har blivit helt frälst på tyska :P haha!
Uppe är jag, vaken vet jag inte. Fan att det ska va så himla svårt att vakna pigg!
Nu ska jag alla fall köra till Svenska Foder och köpa lite pellets, bli lite starkare också ;)
Ciiiiaaao!

Myspys med vovvisarna

Jag har tänt massa värmeljus på mitt rum, det är verkligen länge sen jag gjorde det. Jag har faktiskt inte gjort nåt speciellt idag, pysslat lite här hemma. Tänkte att jag behövde en avkopplingsdag :) Imorron tänkte jag fixa lite mer, måste hämta hem lite pellets. Ska till A sen på kvällen :) Håll tummarna för att vädret är bättre!


Jorden står still

Snön lyser upp den mörka kvällen
Nån enstaka bil kör på den snötäckta vägen
Det är så tyst


Nu snöar det fantamig igen!

Nu får det sluta snöa! Det är för fan snart mars! Det menas med att det ska snart bli vår! Inte den nya istiden! På radion sa dom att det ska bli klass ett varning idag, men dom lovar så mycket tycker jag. Det är skit om jag ska ta mig till helsingborg och det vädret bir värre :(

Mina äckliga exsem har kommit tillbaka! Dom är så jävla äckliga! Bläää! Ser ut som små bölder som ska explodera när som helst! AAAAAAAH!

Nu ska jag hämta lite kraft, sen blir det att hämta hem pellets. Det är ju så jävla roligt, fan va jag är positiv idag känner jag! haha!

Gutten Nach!

Nu är jag så mätt så att jag funderar på att ringa nån som kan släpa mig till sängen (bära är inget att tänka på, jag har nog gått upp 20kilo på denna kvällen). Pappa gjorde en jääääätte god fläskfilegryta som jag absolut inte kunde sluta äta av, och nu har man krängt i sig lite chips ovanpå det. Förresten så var dom skit goda! Lotta, du måste pröva dom! Jag blev skit glad när jag såg dom, för jag kunde inte bestämma mig om jag skulle köpa naturchips eller S&O :P haha!

 

Förresten så är jag skit taggad på att börja plugga igen. Jag vill verkligen! Jag vill bli kläddesigner, jag vill sitta bakom symaskinen igen och sy kläder! Jag måste verkligen till Stoff och Stil en dag och köpa lite mönster och tyg. Jag saknar verkligen att pyssla med det, varje gång jag tittar på min symaskin så drar jag en djup suck.

 

Nåja, nu måste jag sova. Klockan börjar bli mycket! Go natt.


Mobilblogg

jag var både sugen på sourcream and onion och naturchips. Titta vad jag hittade! :-D

Vad väljer jag?

cola eller fanta- Fanta
estrella eller olw- Det beror på, Estrellas Sourcream&Onion, och Olw Ostbågar
mc eller burger king- burger king
bil eller mc- bil
rosa eller svart- Svart
gaybloggen eller kissie- Gayblogg, Amiiir!
Colin Farrell eller Johnny Depp- Colin my man (A)

 


Hur kan man motstå denna sexiga sak??


Jag älskar min kudde!

Jag köpte ju en ny kudde på Ikea när jag och Anna var där, inte förrän nu i veckan packade jag upp kassen :P hehe. Alla fall, så är det världens skönaste kudde och jag sover faktiskt bättre :) eller kanske för bra, för jag vaknar knappt :P hehe! Den är inte för hård och inte för mjuk. Jag ska lätt köpa fler! Kostade bara 99kr :)

Så vad händer idag? Jag vet inte, fixa mer hundmat alla fall. haha!


God natt gott folk!

Vilken dag :) Jag kan säga att jag verkligen stressade på jobbet idag, jag kämpade verkligen med alla två gäster vi hade! Svetten rann av mig och jag fick nästan ett sammanbrott. HAHA! Känn ironin ;) Nä seriöst, har haft ganska långtråkigt på jobbet eftersom där var knappt nånting att göra. Som tur var chefen klok att tstänga klockan sex eftersom det är OS idag. Jag hade väl somnat om jag hade varit där längre :P

Sen kom pappa och hämtade mig, när vi kom hem så blev det mat. Självklart vet jag inte vad det heter det vi gjorde. Racklett? Det är alla fall att man har en varm platta på bordet och där steker man kött själv, och under kan man så göra en liten grönsaksgratäng typ. Och så har man pommes och massa såser till det. Det är supergott! :D Sen fick jag en present av pappa och Bea, en super hi-tec väckarklocka med radio och cdspelare och hela kittet! En liten pik för att jag inte vaknar :P Men man ska kunna somna för att vakna ;) det är det jag har problem med ;) haha!

Efter maten körde jag in till Ystad för att kolla på film med mina kompisar (ja, dom som jag betalar för att vara mina kompisar ;) haha!). Vi såg Baksmällan, och den var så jävla rolig! :D Plus att dom andra hade köpt 2½ kilo godis, men inga chips! Nästa gång får jag väl köpa mina egna jävla chips ;) haha! När vi hade tittat klart på fimen blev det lite Nitendo spel, Super Mario World. Vilka nördar vi är, men det är ju fan skit kul! Även om jag tog varje gång, men jag har inte spelat det på säkert tio år. Måste verkligen skaffa mig ett Nitendo! Nån som har ett som vill sälja?

Nu måste jag nanna, för jag är så himla trött! Go natt!

Du får inte blinka!

Det var länge sen jag skrev om min stamning, så jag tänkte bara slänga in ett par ord.

Just nu är stamningen lite si så där, allt går upp och ner som en bergochdalbana för mig just nu, och då går stamningen i samma spår.
Jag berättade för en stund sen för en tjej (vid namn Ellis, jätte rolig blogg btw) via bloggen att jag stamma, och hon svarade med att det är bara gulligt. Det är jätte sött av henne att tycka det :) Men jag själv tycker det är pain in the ass. Jag har hjärntvättat mig själv i så många år att det är fel att stamma, det ska jag inte göra. Bara för att alla på lågstadiet tyckte att jag pratade konstigt och härmade mig. En kille kallade mig för stamtavla, what? idag förstår jag inte det onda med det eftersom stamtavla är något fint. Han kanske var hemligt kär i mig? :P haha! Men alla fall, då tyckte jag det var jätte elakt sagt, tills jag berättade det för min mamma och hon sa att det var inget illa menat för stamtavla är något fint.
Jag berättade för Ellis också att jag känner stamningen som om att t.ex blinka skulle vara nåt fel, men att ens kropp gör det ändå. Jag kan inte rå för att jag stammar, och folk kan inte rå för att dom blinkar. haha :P Ni förstår poängen hoppas jag? :)

Jag har börjat svara i telefonen med "Hej, det är Pauline" igen, bara just för att jag vet att det är svårt för mig att säga mitt eget namn (sjukt va?). Vissa gånger funkar det och vissa gånger svarar jag med bara "Ja, hallå".


Bort från detta livet!

Jag sitter och tittar utbildningar runt om i sverige och har hittat några bra kanditater. Dom flesta ligger mot Stockholm hållet, så det blir en bit att flytta om man kommer så långt :)

Jag vill verkligen göra något av mitt liv, jag vill inte vara servitris resten av mitt liv. Detta är andra året jag är på detta jobbet och ska inte bli fler. Så är det, jag vill se mer än fin mat, fulla gubbar, fisförnärma tanter och skrikande ungar som springer runt benen på en. Det kommer jag ha gott om sen när jag skaffar familj ;) haha!

Pappa och Bea vill att jag ska bli polis, det kan dom ju bara fetglömma ;) Man ska ha starkt psyke och det har jag inte, även om jag kan vara tuff ibland när jag själv vågar.
Och ta lastbilskort vill jag fortfarande göra, kanske ska göra det sen när jag är klar med kläddesign kursen? ;) hehe. Jag tittar på grundkurser, eftersom jag har nästan glömt allt som jag lärde mig på gymnasiet, plus att jag inte var så närvarande. Dom kurserna är gratis, så det är bara boende som kostar.


När jag tar lastbilskort, ska pappa köpa en rosa lastbil till mig :P


Never had it so good

Jag kom och tänka på ett pojkband som jag ääälskade när jag var ungefär 10år. Take 5 hette dom och jag kommer ihåg att jag tyckte Clay (den mörka lillkillen med pottafrillan) var jätte söt, men det fick jag inte tycka eftersom Lotta var kär i han och då kunde jag inte vara det också. Därför valde jag hans bror, som är den stora killen med pottafrillan :P haha! Men jag kommer ikke ihåg vad han heter :S




Eller denna godingen, Lotta? ;) hehe.

God fuck fuck morgon!

Jag somnade inte förrän vid tre tiden inatt och jag vaknar halv nio när klockan ringer. Naturligtvis kan jag heller inte somna om, eller jo mellan varven. Men sen ringde mamma och då kunde jag inte somna om.

Nä, jag pallar inte ens skriva. Känner mig inte ett dugg kry.

Mobilblogg

Jag kan inte somna och izzi ligger och fiser! :-o tur att man inte har pojkbesök och försöka förklara att det faktiskt är hunden som fiser! Ha ha! Jag har släppt ut dom två gånger, men ändå fiser hon, jag tror att hmm gjorde nr2 första gången dom var ute, men inte hjälpte det. Det blev ju nästan värre :-o det hörs jätte äckligt faktiskt. Ni vet när någon i en film har fått laxeringsmedel och dom springer till toan, så låter det! Jag kan ju heller inte säga åt henne att sluta eftersom hon inte kan rå för det. Stackars min lilla fis. (Äntligen har smeknamnet en betydelse:)) nä jag får försöka sova igen, om jag inte spyr eller nåt!

Nej nej nej nej, jag vill inte.

Så fort klockan börjar bli läggdags så får jag panik. Tänker att jag inte vill sova, att jag är ensam. Jag är van med att alltid ha någon i huset, att sova själv i en lägenhet funkar mycket bättre, för jag vet att det inte är långt till grannen. Visst det är heller inte långt till grannarna här heller, men detta huset är stort, mörkt och det väsnas. Konstiga ljud.


Det är tur att det finns störda människor som oss


Fredags kooooos!

HAHA! Jag tittar på Tv3Norge där dom har gjort en likadan reklam som vi har med "OLW, fredags mys", fast med deras märke "Kim's". De har samma melodi på låten, och "Fredags myyyys" blir "fredags kooooos" på norska. Det låter så jääävla roligt :D haha!


Ingen Kims, ingen kos!

Mobilblogg

är detta höjden av lathet? Jag var på ikea i lördags :p

Sova med en främling



Jag läste detta nyss på aftonbladet. Jag tycker det är lite sinnes faktiskt, visst om man är ett par, eller kompisar som ska flyga. Men sova med en främling? Nej tack. Vad är oddsen för att man hamnar bredvid en snygging liksom? Man vill ju inte hamna bredvid en tjock gammal gubbe eller en tant! :P haha!


Termometern i munnen

Jag körde en sväng till Oma. Mamma frågade mig om jag ville med, så klart ville jag det :) Jag tog med mig massa kakor, när jag kom dit så var min morbror Conny där och han berömde mina kakor mycket väl :D Alltid lika kul när någon uppskattar mina kakverk :) Sedan kom Tessan och Alicia, som vanligt busade jag med lillan, hon är ju såå söt!
Började känna mig lite krasslig på slutet, febervärk och illamående.. undrar om jag håller på att bli riktigt sjuk. Höll nästan på att somna i stolen :S Sitter nu med febertermometern i munnen och väntar på att den ska bli klar, ... jag har nästan feber :O Hoppas att det inte bli värre, för jag ska jobba på lördag (!) I need money!
Dessutom snöar det som bara den! Jag kan inte se vägen från mitt fönster, ser ut som jag har en vit vägg bakom träden :) hehe.

Hörde precis på radion att svinfluensan är tillbaka! Det är kanske det som ligger och väntar på mig?! Dom sa att det drabbar som har varit utomlands (vilket jag har varit) och ungdomar, (ja jag är fortfarande ung allafall, haha!)


God morgon god morgon, hör du alla fåglarna sjunga god morgon god morgon i kör

Så länge jag sov då! Jag tror att jag börjar bli förkyld också, därför vill kroppen sova lite längre. Men det vill inte jag!
Nu sitter jag och käkar frukost alla fall, lika tråkigt väder ute som alla andra dagar. Det kunde alla fall varit sol, det hade gärna varit kallt! Men bara solen hade varit framme så hade jag blivit nöjd! Vi behöver uv-strälarna för att få energi, på tal om det så är det nog dax att sola. Eller har jag gjort det denna veckan? :S


Förra våren. Blond och satans blek!

Tack alla underbara som har grattat mig!

Jag måste ju säga att jag har verkligen kramp i fingrarna nu när jag har svarat alla som har grattat mig på facebook :) Tur att man bara fyller år en gång om året ;)

Familjen och jag gick till Bullen&Bönan för att fika lite, självklart tog jag en bakad potatis med kycklingcurryröra! En favorit om jag får säga mitt :D När vi kom in så såg jag bordet som jag hade bokat med en ballong där det stod "Grattis Pauline", verkligen über gulligt :D (bilden nedanför)
När vi hade fikat där så gick vi hem till Tessan och fikade lite till på mina goda kakor som jag bakade igår :) Vi glömde nästan tårtan så den käkade vi i sista minuten ;)









När jag kom hem så tog jag hand om hundarna sen fixade jag lite käk, det blev mina goda köttbullar som jag gjorde igår ;) mums! Sen hade jag så himla tråkigt, så jag skickade till Benny och frågade om han ville titta på en film (jag tycker inte om att vara själv i detta huset), så jag körde till honom och han blev förvånad när han öppnade dörren. Han trodde jag inte var seriös ;) haha! Vi kollade på "Just my Luck" och den var väl ganska underhållande, typisk tjejfilm.

Nu är jag hemma igen och tänkte att jag skulle sova. Satan va jag är trött! God natt!

Mobilblogg

så gulliga dom är som tillochmed satte ut en ballong! :-D

Pupsie today, Happy Birthday to me!


Kofta - Bo Ohlsson 69kr, Fynd!

Dock ska jag platta håret ialla fall, det är självlockar jag har och jag trodde det kunde vara snyggt idag. Först va det, men nu börjar allt falla ner :(

Visste ni att 22 är det nya 18? :P Jag kan ju börja inbilla mig det eller nåt.

Happy Birthday to me!

Jag må hon leva, jag må hon leva!
Då är man ett år äldre och det känns i varenda muskel och led ;) haha! Jag har redan fått många grattis-sms, från vissa jag trodde hade glömt mig också . Men det är bara kul :D
Nu ska jag hoppa in i duschen, ska befinna mig på Bullen & Bönan klockan tolv ju :)


Looney tunes

Jag sitter och tittar på Gråben och hjulben, och det påminner mig om parodiklippet då gråben får tag i hjulben :)


Himmalavade kyddabollar!


Ursäkta att bilden blev så ljus, men jag skyller på kameran :)
Köttbullarna blev suuuuuper goda! Godare än dom i julas Lotta ;) hehe. Hon gick och smååt innan vi skulle käka, trodde nästan att hon skulle käka upp dom ;) haha!


Taco! 12/2


Skit nöjd med håret :)



Inte världens bästa bild :) men men. Jag är nöjd! Emma är en jätte duktig frisör, klipper i Pupsie-style ;) hehe. Och varför jag har ett förkläde som där står "GodJul" på, är för att jag bakar blåbärsbullarna (som jag måste döpa om till drottningsbullar eftersom jag inte hittade någon vettig blåbärssylt) och jag har inget annat förkläde, så det fick bli det :)


Jag ser ut som sju svåra år

När jag tittade mig i spegeln på väg till badrummet så fick jag världens chock! Jag ser förjävlig ut! Jätte trött och sliten, undrar om jag kan fixa det med lite smink?
Självklart höll pelletsbrännaren på att lägga av när jag skulle duscha, så jag fick vänta tills den hade lagt av och starta om den igen så att jag kunde få lite varmvatten!
Nu ska jag alla fall duscha, sen ska jag in och klippa mig. Sen handla lite ingredienser till mitt bak och hem och baka så klart ;) hehe. Ciao!

Go natt !

Jag är mega trött ! Jag håller nog på att bli sjuk eller nåt. Jag ska gå upp tidigt imorron, eller relativt tidigt, ska vara där kvart i tolv och jag ska hinna duscha :P
Hoppas ni har haft en bra måndag!

Bästa kanalen!

jag tittar på looney tunes!

Jag vill baka :D


Här hittar du receptet!

Jag tänkte att jag skulle baka dessa imorron :) Jag älskar blåbär, och vaniljkräm, så det passar apbra till mitt minikalas på onsdag :) Eller vad tycker min kära familj som ska fira mig?


Tänk att lägga en pizza på bo ohlsson

Jag mår mindre bra idag, inne på boan började jag må illa helt plötsligt. Tänk om det hade blivit värre? :P hehe.
Jag fyndade faktiskt lite också :) En bolero-kofta och en väst med fårull ;) Jag har funderat på den innan, och nu var den skit billig så jag kunde absolut inte motstå. Jag ska visa er bilder på det sen :)

Nu ska jag bara ta det lugnt, har ont i huvet också. Får nog städa senare eller imorron, och dessutom baka. Jag köpte inte hem ingredienser heller, men jag ska ändå in till tomelilla imorron igen för jag ska klippa mig :) Tänka sig att man kunde få en tid så snabbt!

Go morgon!

Jag har ont i varenda muskel idag, nästan :) Mest på låren och underarmarna.

Vad ska man hitta på idag då?

 - Städa lite, eller mycket? Tvätta behövs nog också

- Baka kanelbullar (ska ha lite kalas på onsdag, eftersom jag fyller år :D ) kanske baka någonting annat, ska kolla runder lite tänkte jag.

- Bada katten Snuttan, hon är riktigt skitig :(

- Beställa klipptid hos Emma.
- Packa upp min IKEA-kasse :p det har jag inte gjort än.


Just det.

Det är Alla hjärtans dag.. I tjugo minuter till alla fall.

<3


Förlåt!

Jag har inte skrivit på två dagar! Skäms på mig :) Men helt ärligt så har jag varkens haft lust eller tid att skriva, eller rättare sagt; Jag har knappt varit hemma :) Men jag ska skärpa mig, för mina stammisars skull!

Så vad har jag gjort? Jag var på jobbet en sväng i fredes, dom har målat om där och det ser faktiskt inte så jätte snyggt ut. Gillade det som det såg ut innan.
Pappa ringde mitt i jobbet och ville hem från åkeriet, så jag fick köra dit så fort jag var klar. Där blev det tårta och kaffe eftersom att pappas jobbarkompis fyllde år, jätte god tårta faktiskt :D
Sen körde jag hem pappa och jag körde in till tomelilla igen för att köpa sprit och sprang in en runda på boan, hade egentligen inte behövt att gå in där, plus att jag hade så himla bråttom. Jag körde snabbt hem, duschade och gjorde mig iordning. Tacokväll med usa-gänget, minus en. Maten blev jätte god och vi hade jätte roligt :D Vi fick damp och började kittla varandra, som tur att jag inte så kittlen, det för mest ont på mig :D haha!

Igår vaknade jag skit bakis! Jag vaknade självklart vid åtta tiden och var nästan död, lyckades somna om och vakna vid tio (?) av att Anna messar mig och frågar vem som har gjort låten "Halo". Men jag lyckades somna om igen och vaknade åter igen av Anna, hon ringde mig och fråga om jag ville med till IKEA. Dum som jag var gick jag med på det, jätte seg gick jag upp och gjorde mig iordning och pappa körde mig till Anna, för han skulle ändå köra och hämta Bea.
Väl på Ikea gick vi direkt till resturangen och köpte mat, självklart blev det pommes med b-sås, världens bästa bakismat :) Men kycklingen var jag lite rädd för faktiskt.
Sen gick vi runt lite och småplockade lite smått och gott. Jag köpte massa ljus, kudde, örngott och lakan :) Ganska nöjd faktiskt, kan inte köpa helt för mycket eftersom jag inte har så värst mycket pengar (någon som kan ge mig ett extrajobb? :P)
Jag träffade upp pappa och bea på Ikea och åkte med dom hem, vi körde snabbt hem för att släppa ut hundarna och ge dom lite mat och sedan körde vi till Farmor och firade henne i efterskott. Det var länge sen jag var hos farmor, så det var faktiskt roligt att att träffa henne.
När det också var gjort körde jag till Kim, för vi skulle ha filmkväll där. Aldrig får man nog av gänget ;) haha! Det blev lite mario cart på kims nitendo 16, verkligen skit kul! Jag är jätte ledsen över att mitt är sönder :(
Vi var så himla sega till slut att vi var tvugna att köra hem :P haha!

Idag var det jobb som gällde. Jag var skit nervös, dels för att det var första dagen eftersom vi har haft vinterstängt, och den där jävla kassan. Och det var nästab kaos ett tag också! Den jävla nya kassan är verkligen komplicerad. Men det blev väl halvbra till slut och vi klarade dagen. Vi fick faktiskt ganska mycket folk :) Många strögäster som kom. Men man var så himla stressad eftersom man var orolig över kassa-apparaten, jag och Anna skakade som asklöv!

Förresten så kunde jag inte åka till Beckas och Kims födelsedagsfest i Kristianstad igår eftersom jag skulle jobba idag och jag kunde inte låna någons bil, folket jag skulle åka med är inte roade av att köra hem klockan nio på förmiddagen :P Jag hoppas att dom hade lika kul utan mig! Inte för att jag tror det ;) haha!

Nu är jag verkligen helt slut i huvet. Grädde på moset ska jag köra pappa till jobbet klockan fyra inatt, yeah for me! Bättre det än jag måste ta mig in til ystad för att hämta bilen. Det skadar väl inte att gå upp lite tidigt? :P haha!
Jag ska lägga mig till rätta nu och läsa lite bloggar, sen ska jag nanna :) Go natt!

Satan va det blåser

Åh vad jag ville sova bort dagen, hade inte det varit mysigt? :) Nä egentligen inte. Jag hatar egentligen att sova länge, jag tycker det är waist of time.
Jag vaknade klockan åtta idag, men bestämde mig för att sova lite till. Klockan ringde klockan nio och jag snoozade till tio i tio :P Jag tycker det kan bli sommar snart så att jag kan släppa ut hundarna och sova en stund :P Så gjorde jag i somras faktiskt. Vaknade jag vid nio så släppte jag ut hundarna sen la jag mig i sängen igen. Helt perfekt, det var ju jätte fint väder så då kunde som lika bra vara ute :) Självklart gjorde jag inte så när det var mindre fint väder.
Nu ligger dom och tvättar varandra :) Dom är så himla söta, hur skulle jag kunna leva utan dom?

Jag ska göra mig iordning, sen ska jag köra en sväng till jobbet. Kanske blir en runda i stan om jag har lust också? Jag måste ha lite mer leggings länner jag :)



Natti natti!

Det var så himla skönt att sola, alla musklerna slappnade av. Och nej linda, man blir inte piggare av att sola ;) haha! Det blev alla fall en 17-minutare i mitt favorit solarium :D wiiie!
Nu ska jag alla fall försöka nanna, jag ska en runda till jobbet imorron. Det blir faktiskt full rulle, skönt :) Men det avslutar jag med tacos och alkohol med mina vänner :)
Jag hatar att sova själv i detta stora huset!

Der känns konstigt att vara själv igen.

Nu är jag rejällt mätt, äter för mycket som vanligt. Måse börja träna innan det sätter sig nånstans :S
Tänkte att jag skulle in och sola en stund, det brukar bättra humöret :) Plus att jag somnar vilket sekund som helst så jag måste göra nåt som håller mig vaken.

See ya !


...




Varför känns det så hemskt att vara ensam?
saknar <3


Jag önskar mig..

Jag funderar om jag kanske ska köpa en födelsedagspresent till mig själv.. men vad?

Rolig grej

Jag blev utmanad av min syster chanette. Jag kommer heller inte utmana någon mer, orkar helt enkelt inte. Och jag känner inte så många med en blogg :P

REGLER
kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta
det för dom. varje svar måste börja med första bokstaven
i ditt namn. alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
du får inte skriva samma svar 2 gånger eller skriva ditt
eget namn som svar. förurom på fråga nr 1.
lycka till


1.vad heter du? Pauline
2.ett ord på 4 bokstäver: Puss
3. flicknamn: Petra
4. pojknamn: Patrik
5. yrke: pågatågschaförr
6. färg: kommer inte på någon.
7. klädesplagg: poncho
8. mat: Pasta (kunde lika gärna skrivit pizza, hehe)
9.sak i badrummet: plastmugg
10. plats/stad: Prag
11. orsak att vara sen: pannkakan brände
12. något man skriker: PUCKO!
13. film: Posideo (stavas nog inte så)
14. något man dricker: Päron-mer
15. djur: Puma
16. gatunamn: Per-lars väg
17. kändis kvinna: Penelope Cruz
18. kändis man: Peter Stormare
19. band: Pink
20.bil: Pontiac

Skiiiiiit kallt!

Äntligen hemma, eller? Det var svårt att lämna A idag, men vi ses snart igen :D
Jag vaknade pigg som en lärka klockan sex, medans A bara låg och inte ville gå upp. För en gång skull så är jag pigg när jag vaknar så tidigt :P
Vi skilldes åt på stadsbussen då han skulle till jobbet och jag vidare till centralen. Och jag måste säga att jag är härdad, jag kan stå ganska bra i stadsbussen nu efter att man har åkt tunnelbana i New York ;) haha!
När jag kom till centralen så var jag ganska orolig för att mitt tåg skulle vara inställt eller nåt eftersom det hade tydligen varit oväder? Men vi har inte haft en snöflinga i helsingborg :S Jag tog allafall ett tidigare tåg och åkte till Lund där jag sedan tog bussen till Tomelilla.
Jag gick till mamma, och Tessan hämtade upp oss och vi körde in till Rusta. Mamma och Tessan köpte en massa mattor :P haha! Och Alicia satt så snällt i vagnen tills jag tog upp henne så att hon fick gå lite, då sprang hon runder på hela Rusta :) Så söt!

Nyvaken och sur :P

 

Sen körde Tessan mig till pappas jobb så att jag kunde ta bilen. Jag kan ju säga att den var innesnöad! Det tog mig säkert en kvart och en tumme för att få bort all snö :P

Jag begav mig till tomelilla för att hämta hem mina små monster, men mamma föreslog att vi skulle fika så vi gick till Cafe Olga. Det var faktiskt ingen hit att fika där, en kopp choklad kostar fan 30spänn :S och mackan vi fick var väl helt okej men inget wow. Nä, tacka gudarna för Bullen & Bönan :) mohaha!


Lite tafatt macka. Kostade fan 46kr för lite sallad, ost och skinka. hmm..

Nu är jag hemma, och det är värsta istiden här! Så jäääävla kallt! Jag tror nästan att det är varmare ute faktiskt. Fy fan! Tur att jag vet hur brännaren funkar :P haha!

Förresten måste jag försöka vara vaken till ikväll också, jag känner redan hur jag börjar bli trött. Och nu är det väldigt frestande att tända en massa ljus och lägga sig under täcket. Nä! Jag måste sysselsätta mig! Kanske shoppa? Jag fick pengar igår ;) mohaha! Nä bara skoja, så mycket fick jag inte så att jag kan shoppa. Det ska gudarna veta.

p.s. nån måste lära sig att stänga brödpåsen, mackorna är snustorra nu (!)


Mobilblogg

jag har varit vaken sen kl 6 och denna bilden är skrattretande, huaröd är världens minsta by! Ha ha!

Det värsta är att hon sitter och asgarvar åt sig själv nu ;)


Snart nanni dax

Jag hoppas verkligen att jag kommer hem imorron, tågen börjar redan ställas in och jag kanske står där med min väska mitt ute i ingenting? *peppar peppar ta i träd*
Jag vill inte åka härifrån, men jag vill hem till mina små monster ju :(

Fan va alla ska göra en höna av en fjäder.

Jag hade tråkigt


.. så jag tog lite egobilder :P


Våra bästa år

Herre gud, jag sitter och tittar på våra bästa år. Mimi och Shawn ska gifta sig och Belle är fortfarande kär i Shawn. Vilket drama! Kan inte fatta att jag tittar på det :P haha!

Nu sitter jag ensam igen, A är på jobbet. Duktig han är :) Jag ska försöka göra mig sysselsatt.


...

Vet du vad ditt problem är? Jag är för snygg!

- Kim E.


Kan inte komma på en rubrik

Nu sitter jag här medans stackars A ligger i badet, vi var hos tandäkaren idag för att han fick akut dra ut en tand och nu har han värsta tandvärken. Stackars liten :(
Jag fick ju även se lite av Helsingborg på vägen till tandläkaren, inte jätte mycket. Men det var skönt att se lite nya grejer :)

På fredag ska jag till jobbet (!) Dock inget "jobb", vi ska bara lära oss den nya kassan och lite sånt. Det ska bli skönt att börja jobba igen, och framförallt få lite pengar. Det är verkligen tragiskt att allt handlar om pengar nuförtiden, men så har det alltid varit.


Saknar mina små fisar !

Brist på annat

I en by jag inte känner någon, i en lägenhet med någon jag tycker om.

Jag har precis tagit en välbehövlig dusch, snart ska jag smörja in mig och göra mig fin till A kommer hem :)

Ledsen mamma att jag inte kunde närvara på din födelsedag, känner mig jätte dum. Jag lovar att jag ska baka jätte goda kanelbullar och bjuda dig på det när jag kommer hem :) Jag hoppas att du förstår.

Ensam bland hundra tusen människor

Jag hade en jätte mysig kväll med A igår, vi gick till Willys och handlade lite mat, det var skit kallt ute men det var skönt med en promenad :) Vi kom på att vi missade Melodifestivalen dagen innan, skit också :P Tydligen skulle Sylvester Stalone var med i några program också?
Nu är A på jobbet, så jag ska roa mig själv tills han kommer hem. Det ska nog gå bra :) Det kändes jätte konstigt att inte vakna upp med honom bredvid mig, och stiga upp i tom lägenhet.
Jag ska käka frukost nu tänkte jag :) Ciao!


Förresten så fyller min underbara mamma år idag!


Jo jag lever!

Jag har inte gått under jorden, eller ja lite. Jag är ju hos A i Helsingborg så då är man ganska osocial när man är med någon man tycker om :)

Igår när jag hade lämnat hundarna hos mamma igår och jag skulle köra hem och jag kör över torget så börjar en bit av avgasröret släpas i marken. Lite pinsamt för det låter så jävla mycket! Alla tittade på mig :P Sen när jag kommer ut på stora vägen så blev det tyst och bilen brummade ännu mer! När jag tittat bak så ligger ett rör på vägen! Så jag vände snabbt och ringde till pappa, han bara skratta och sa att jag skulle ta med röret hem. Men fy fan va det brummade när man gasade på, man blev nästan hörselskadad :) Men det är gött när det brummar mycket! hi hi.

Resan till A gick bra, inga inställda tåg eller förseningar, så det var skönt :) Bara att jag missade stadsbussen så jag fick vänta i tjugo minuter i kylan. Men som Anna brukar säga "Vi klarar det, vi är ju vikingar" :) haha!

I helgen blir det massa fest. Tacokväll med usa-gänget och fest i kristianstad hos Becka och Kim :D Yeah!


Lite nojig över mitt packande?

Tror ni att fyra tröjor, sex linnen/t-shirts, fyra leggings och oändligt med underkläder räcker i några dagar? Eller jag kanske ta lite till? haha! Jag tycker om att ha nåt att välja mellan! Därför hatade jag att resa i tre veckor, för man hade samma jävla kläder hela tiden (förutom dom t-shirtarna vi köpte :P)
Jag ska fortsätta packa nu!


Bilden är från Midsommar 2009 ;)

I väntans namn.

Jo, jag väntar på bättre tider. Jag har varit hos mamma och lämnat mina monster, känner mig som världens sämsta mamma när jag bara lämnar bort dom hela tiden :( Tänk om dom mår dåligt över det?

Jag har ett i-landsproblem, hur ska jag packa? Ska nämnligen till A idag och troligtvis stannar jag där några dagar. Vad ska man ha med sig? Jag kommer ihåg när jag skulle till stockholm (mitt ex bodde där), jag skulle vara där i tre dagar, men packade för två veckor. Helt onödigt :P Jag hade behövt en sån mini resväska som min moster becka har.

Alla fall, nu måste jag börja duscha och göra mig iordning. Ciao!

waaaazuuuup??

Nej, detta är inte ett fylleinlägg. "Nej tack, jag kör".
Jag körde till Anna, där jag praktiskttaget börja sminka mig direkt när jag kom dit (enligt henne). Jag var tvungen att bättre på det helt enkelt :) Sen gick vi till Kim och körde in till schtaaan!
Där gick vi upp till en killkompis till Anna och Kim, där vi tittade på film. Assköna killar btw, har ett videoklipp, men vet inte om jag vågar lägga upp den ;) haha! "Berget och småsten"
Nu är jag hemma igen, och ska lägga mig! Fan va jag är trött.. Go natt!


Hem ljuva hem.

Jag hade en mysig stund uppe hos Oma och Becka, direkt när jag kom upp dit var jag tvungen att berätta om min resa. Jag märkte att jag stammade mer än vanligt också, skit jobbigt är det. Det känns som att luften tar slut hela tiden och jag måste ta ny luft hela tiden.
Becka bjöd på en jätte god äpplepaj :) Och sedan pasta med hamburgare, hon är konstig som har curry och senap på sin burgare :P hehe.
Nu ska jag äta, sen ska jag bege mig till Anna. Den jävla drömmen spökar, Ciao!

God middag gott folk!

Tänkte bara slänga in ett par ord här innan jag ska iväg till min moster för att klippa hennes hår :)
Jag hade en läskig/underbar dröm inatt. Jag drömde att jag var gravid, jag fick värk och vattnet hade gått och jag var på väg till sjukhuset. Det hemska var att jag visste inte vem pappan var, eller jag hade två kandidater, det var några tanter som skulle köra mig till BB, jag var på en lågstadieskola? Och jag var bara i sjätte-sjunde veckan. Kommer inte riktigt ihåg, men jag när jag tittade ner på min mage så var den inte alls stor. Jag var jätte orolig för att mista barnet, för det var ju på tok för tidigt. Nånstans i drömmen träffar jag på A och säger att han ska bli pappa. Sjukt :P haha! När jag vaknade kände jag på min mage.

Nåja, sjuka drömmar har man :) Hörs sen! Ciao!

Yiiaaah! :D

Jag är bäst! Jag har aldrig vågat att klippa klorna på mina hundar innan, mamma har alltid fått göra det. Och nu när jag inte bor med henne är det ganska jobbigt att ta med hundarna till mamma hela tiden bara för att klippa klorna, så jag har blivit lite mer självständigare nu som faktiskt kan själv nu :) haha! Det var inte så farligt som jag trodde, men jag har jätte snälla hundar som är stilla när man väl ska klippa dom, ja dolly är väl lite mer bångstyrig än Izzi, men det är bara att prata lugnt med henne så brukar det ordna sig :) Gud va jag är stolt över mig själv! Och hundarna! Dom märkte nog att jag var lite nervös i början, men jag lugna mig sen :) Wiiiie! Jag måste köpa en kloklippare och sax också så att jag kan frisera dom. Just nu ser Izzi förjävlig ut för att hon inte har någon päls, för att hon har haft valpar ju, så dom fäller sin päls sen. Hon har två tussar i baken, det ser så himla roligt ut :P haha!


Mina små fisar :)


Det trodde ni inte va? ;)

 
musse piggs kokbok! Många bra recept ;) det är därför mina pannkakor är så goda.

Det kunde lika bra vara min bror ;) haha!


OBS! Sänk ljudet om ni är känsliga. Höga ljud förekommer!


Och nu då?

Jag har ingen aning vad jag ska göra nu. Jag har stigit upp, kört linda, diskat, ätit en jätte god frukost.. Och nu då? Sova? :P haha! Nej, då kommer jag säkert sova till fyra och då har heeeela dagen gått till spillo ändå. Inte kan man locka hit Carol, för hon är så besatt av att träna ;) hehe ! Det hade jag också gärna varit, så hade man kanske varit lite fittare ? ;)
Förresten så hittade jag min pincett som jag var av med som jag inte har skrivit här i bloggen, men jag skriver ändå att jag har hittat den :) Jag köpte en ny värdelös på boan för 20kr, så jag är himla glad att jag hittade min gamla :D wiie!
Nåja, jag får väl roa mig med nåt nu..


God morgon god morgon, hör du alla fåglarna sjunga god morgon god morgon i kör

Pupsie's Färdtjänst AB är igång igen! Linda ringde mig klockan sju och jag var faktiskt ovanligt pigg, jag var nog så rädd att jag skulle somna om :P haha! Jag körde och hämtade henne alla fall, det var så kallt i bilen att jag fick skrapa insidan av framrutan ;) De ni! Efter att jag hämtat Linda, körde jag in på kvantum, handlade lite mjölk och bullar. Mums! :D Måste hålla mig uppe nu när jag har vaknat så tidigt!
När jag kom hem tog jag hand om berget med disken, det var nästan så att den bet mig när jag närmare mig den :P haha!

Det är underbart väder ovanpå allt! Himlen var rosa när jag körde iväg mot gärarp och nu skiner solen så härligt :) Så nu ska jag ut i köket och ta fram en redig frukost och bara njuta. Ciao Bella!

Livet är underbart.


Man kan inte annat än längta tillbaka till sommaren :)


New York baby!


Så här hördes det hela tiden i New York.
Jag och Anna väntar på Hotel-shuttlen (hotel-taxin för er som inte förstod). Satans kallt va det!
Plus att vårt största nöje var att härma alla tutande bilar :D


Det är bullarna jag vill ha !



Jag bakade bullar idag, jätte goda blev dom :) Ska ta med några till A i helgen så får han också smaka, dom som blev över! Pappa och pontus åt ganska många! Okej, jag var heller inte svår på det :) Vi åt nog cirka fem stycken vars ;) haha!


I helvete heller att man fick sola!

Jag är så trött på snön! Jag körde in innan idag för att sola. Men inte fan kunde jag parkera någonstans, för det var snö överallt! Tack för den televerket!
Jag körde till Tessan för att pussa lite på Alicia och snacka skit med Tessan, men det slutade med familjeträff :P Både Mamma och Lotta tittade förbi, ja mamma skulle passa alicia. Så det blev en kopp te också ju :) Synd att jag inte hade bakat kanelbullar :)


Så söt hon är ! Hon har min keps på sig :)


Tyckte denna blev en cool bild :P Hon viftade precis med armarna när jag fotade .

Dagens ungdomar!

Nu när min bror här hemma hos pappa så är det verkligen liv i luckan. Han sitter och pratar med dina kompisar över nätet, spelar och trixar. Och ibland blir man mörkrädd mitt på ljusa dagen när Pontus skriker ut "Men ditt jävla mongo, ditt fetahelvete! Jävla f*tta, k**lla mitt rövhål!" osv. Jag som knappt kan säga f***a, k** och k**lla (såvida jag inte är riktigt arg), och han sitter där och säger det rakt ut, jag blir nästan illamående. Dom riktigt förolämpar varandra! Är det verkligen så dagens ungdomar pratar med varandra? Det är inte så konstigt att dagens ungdomar mår dåligt. På min tid, eller när jag var yngre var det ju tabu med såna här ord. Visst det förekom ändå, men nuförtiden är det tydligen vardagsmat för undomarna. Jag vill inte föda barn om dom ska ha sånt språk! Vart håller samhället ta vägen?

Visst är det skrämmande?


Good Morning!

Jag hade en underbar dröm inatt! En sanndröm :) Jag drömde att all snö var borta! Och det kommer gå i uppfyllelse en vacker dag :) hehe.
Jag vaknade av att nån smällde igen vardagsrumsdörren (som ligger typ fem meter från mitt rum) vid nio. Sen var jag dum nog att tänka, bara en liten stund till. Också somnade lilla Pauline om, men jag vaknade igen kvart över tio, så låg jag i sängen till halv elva kanske(?)
Nu sitter jag i köket och har precis käkat upp mina två rostade mackor och smuttar på min oboy. Mums :) Jag har märkt att jag har blivit jävlig slarvig med frukosten nuförtiden, skärpning på torpet här!

Vad ska jag göra idag då? Besöka någon kanske... ? hmm.. Eller skotta bort allt snö? haha!

Jag vill inte erkänna det.

Jag mår lite bättre, det känns bättre nu när man har nystädat rum, rena sängkläder, tagit en dusch och smörjt in mig i en fet lotion. Men ändå kan jag inte sluta tänka på, kommer vi att klara det? Det är så många mil. Jag har gjort det förr och det gick mindre bra. Varför jävlas Gud med mig hela tiden? Jag träffas en underbar kille och helt plötsligt ska han flytta 60mil från mig. Det är inte rättvist! fuck fuck fuck fuck..

Och detta vädret gör en absolut inte positivare! Jävla snö..

Nu ska jag alla fall nanna. Go natt!

Vilket väder!

Ännu mer snö har vi fått, och enligt pontus ska det snöa hela natten (och morgonen?)

Jag har storstädat mitt rum idag! Desstu mer stökigare blev det i min garderob ;) haha! Nåja, what to do?
Mycket mer har väl inte hänt idag heller. Jag har praktiskttaget bara städat idag, tänkte att jag skulle ta en dusch snart, skrubba mig fräsch och fin :) Man ska ju inte lukta apa heller!


Saknar dig bebis!


...

Jag känner mig sorlig idag, vill helst inte prata om det, men jag vill heller inte sitta tyst. Helst av allt skulle jag vilja dra täcket över huvudet och sova i hundra år.
Seriöst, jag vet inte hur jag ska göra.

God Fucking morgon!

Nu har jag sovit så där sjukt många timmar igen, och mitt huvud känns tungt. Va fan! Varför måste min kropp göra så här mot mig?! Det är fan inte roligt att vara sjuk.
Man vill bara sjunka under jorden ett tag. Eller resa till Los Angeles igen, där de inte fanns problem.
Jag har tänkt, tänk om vi inte klarar det?

Önskar att jag låg på Santa Monicas strand just nu.


Finn ett fel.


Jag ska stoppa hungern i Afrika också!

Jag sitter i soffan och har precis kollat klart på The Big Bang Theory när Pontus kommer in i rummet.

Pontus: Va bra att den är slut, då kan jag ha tvn så jag kan spela xbox?
Jag: Ja det kan du väl göra, jag kan baka eller rädda världen eller nåt sånt..

Underbara monster


Lite nytt

Jag tycker att jag har haft det svart för länge här, så det var på tiden att sätta lite färg på tillvaron :) Helst skulle jag vilja ha en ny design, se lite mer proffsigare ut ;)


Så här såg det ut för fem minuter sen.

Vad tycker ni om förändringen? :)


God middag!

Jag tog faktiskt en sov morgon idag, jag vaknade halv nio, men ögonen ville inte stanna uppe så jag sov till halv elva :) Min kropp är tydligen vääldigt trött.

Jag är bil-lös tills imorron kväll, så det känns nästan som är man är strandsatt här i denna lilla byn utan ett litet Ica, men det är ju faktiskt så att både tåg och buss går ganska ofta, så det är bara att sätta sig på ett sånt om jag nu behöver åka nånstans.
Så nu "när jag inte kommer någonstans", kan jag lika bra göra vettiga saker här hemma. Rensa garderoben, dammsuga sängen, damma av vägghyllan. Sånt som man inte tänker på att göra annars :) Jag ska också börja packa ner min saker som jag har i min garderob också eftersom pappa och bea har planer om att göra ett badrum där igen, vilket absolut inte gör mig nåt. Jag har velat att där ska bli ett badrum i flera år :P

Katten har hicka, det ser jätte roligt ut :D

RSS 2.0