Klar och redo.

Nu har jag sminkat mig och satt på mig nyårsblåsan :) Jag ska be mamma att hon fotar mig, så får ni se hur jag såg ut, imorron. Jag har inte tid att lägga in bilden nu tyvärr.
Jag vill önska alla ett gott nytt år och en god fortsättning, akta er för fulla folk som skjuter raketer. När jag var några år gammal så blev jag träffad av en raket för att min morbror var full ;) aj aj säger jag bara. Sen dess har jag stannat inne när det skjuts raketer ;)


Im checking in to Rehab

Det sorgliga med årets nyårsfirande är att jag är den enda singeln på festen. Vem ska jag pussa med vid tolvslaget? Alla andra är par. Jag fick erbjudandet att följa med till hästveda, men eftersom jag redan var bjuden till denna festen så tacka jag nej. Men jag kommer ha kul ändå :) Vem behöver nån annan än sig själv?

Nu har jag gjort salladen, alla ska göra vars sin sak, lite som ett knytkalas. Det tycker jag är mysigt :)
Jag har precis målat naglerna också, franskmanikyr. Jag har inte så jätte långa naglar än, men det blev snyggt ändå . Nu tänkte jag att jag skulle ner och duscha. Jag har inga lösögonfransar ! Så sorgligt, jag ångrar att jag inte köpte två stycken när jag skulle köpa till juldagen, så typiskt mig !


Jag förra nyår, hos Elna och Ronny. Dåvarande paret.

2008

Nu ska man väl också blicka bakåt och se hur mitt år har varit..

- Kämpade med skolan, hade många IG.
- Fyllde 20år :D Firade jag med en stor fest hemma, med släkten!
- Skaffade denna bloggen :D
- Fick för mig att jag skulle bli blond, först blev det morotsfärgat, sen ljusare, sen gult, sen mindre gult. Och lagom till studenten färgade jag det mörkt igen :P
- Min och kusin Veves vinkväll, predikade till hennes lillasyster att man ska vänta med att skaffa barn, man ska inte vara ung. Nån månad senare blev veve gravid :P
- Tog studenten.
- Åkte till Sunny Beach, Bulgarien med fyra andra klasskompisar :)
- Blev arbetslös.
- Fick jobb på Reimans bröd i fyra veckor, men fick avgå efter två.
- Försökte med kärleken, men det bara stupade hela tiden.
- Fick jobb på en resturang.
- Therese får en liten flicka vid namn Alicia, efterlängtad :)
- Väntar på att kusinen ska föda sin . Blir antagligen inte förrän 2009.
- Undrar vad jag ska göra 2009






Trött på allting.

Snälla, vad är problemet? Det finns inget mellan oss. Det har det aldrig gjort.. Vi var egentligen bara en sommarflört, vi inbillar oss.. Snälla, säg att vi inbillar oss.
You got my heart broken.
Jag vill bara härifrån. Jag är trött på skåne.. Jag vill inte vara här mer. Jag vill inte älta i det gamla, jag vill ha nytt.


Nu tänkte jag att jag skulle lägga mig i sängen, sätta igång en film och kränga i mig lite chips. Mitt nyårslöfte är att äta sundare, så jag får väl kränga chips innan årets slut :P ha ha!


Vilken natt.

Herre gud.! Fick jag sova inatt? nej.. Moster Becka ringde mig halv ett, frågade om jag kunde köra henne och hennes tjejkompis till Malmö, för dom stod i ystad och kom inte längre. Jag kunde inte låta dom stå där och frysa. Sen kom det fram att tjejkompisen skulle ta tåget från Malmö klockan fem på morgonen, för att åka till en kille i Luleå! Sinnes.
När vi kommer fram till centralen så är stationen stängd! What the fuck lixom? Vad skulle vi göra i tre timmar? Så vi bestämde oss för att gå oss farma en stund.. Vi gick lite inne i stan. Där var massa folk som hade varit på Etage och andra ställen, det var lite obehagligt att gå där.. visste inte om man skulle bli rånad eller nåt :P ha ha! Till slut så satte vi oss i en busskur vid stationen och försökte hålla oss varma. Det gick ganska bra  :) Jävlar var jag va trött bara :/
Vid halv fem var jag och becka tvugna att gå till bilen och köra hem. Annars hade jag somnat nästan.
På vägen hem snacka vi om våra äventyr vi har gjort i våra dagar, vi kom fram till att man får en kick av att åka iväg så där. Jag är rädd och får en kick, becka får bara kicken :P ha ha! Inatt drömde jag om Daniel, stockholmkillen. Så klart att jag skulle göra! Han betydde/betyder mycket för mig, det är bara synd att det inte höll. Vi tyckte mycket om varandra.

Idag vaknar jag kvart över tre ! FUCK OCKSÅ tänkte jag. Jag ville alla fall gå upp vid tolv, jag somnade ju inte förrän vid sex tiden. Så nu kan jag säkert inte somna förrän sent inatt.. spännande.

Nu ska jag ta nåt att käka.. jag måste också ha lösögonfransar ! Äsch, fall där inte är på Boan så skiter jag i det.
Ciao!

Trött.

Jag är så trött så att jag nästan gråter.. Då är man fan trött ! :P
Jag har planerat lite.. Jag ska göra min stora garderob till sovrum/garderob. Anledningen är för att jag är trött på att sova där jag har tv:n och datan.. bättre att ha separat så att man kan skilja på det lixom, ni fattar. Visst sovrummet kommer bli litet, men jag ska ju bara sova där, mitt "allrum" kommer ju bli större eftersom jag tar ut sängen. Det kommer bli bra, och jag ska göra allt själv, som jag annars brukar göra. Om nåt går fel så ringer jag och gråter till pappa :P ha ha! Nä, men det är princip bara att måla om och ändra på hyllorna där kläderna hänger. Värsta är att jag måste borra upp skiten sen igen på andra väggen, men det är väl inte så svårt att hantera en borr? :S



Ni ser, det är inte så stort. Där får plats med min 120säng :P ha ha! Jag ska måla om, jag vill inte ha det rosa mer.. Jag har växt ifrån det känns det som :)
Jag och mina vovvisar ska nog få plats där på nätterna :) annars får jag lösa det på nåt annat sätt. Undrar bara vart jag ska göra av alla mina lådor med saker? :S hmm.. bra fråga.. Garaget kanske? :P ha ha.! Jag får alla fall fylla min resväska mer saker :P he he.. Jag tycker om att göra om.. Mamma o pappa är lite skeptiska till mitt "lilla projekt" Men så länge jag tycker det är kul, så kan jag få göra det.. Det är inte så att jag tvingar mig själv.. egentligen :P he he.. Plus att jag kommer göra allt själv, så dom behöver inte oroa sig. :)

Nu måste jag verkligen sova.. jag börjar gråta snart :P ha ha!

Hemma igen

Har ni saknat mig?? :P ha ha! Jag har inte skrivit på snart 24timmar, jag måste fan skaffa mig en bärbardator. Jag känner att det är tid för mig lixom.
Alla fall, igår körde jag till Carol ju. Lagom när jag kom så hade videobutiken stängt så vi kunde inte hyra nån film. I helt desperathet så gick vi  in till konsum och handla en film, eller twoinone. Båda med Jennifer aniston och fula killar. Om dom två av killarna är fula så ska man inte titta på filmen, sa Carol. HAHA! Vad tänkte hon på då? :P he he..
Väl hemma hos henne igen så satte vi igång en av filmerna och krängde godis och chips. Jag hade tagit med lite julgodis. Mums :D När vi hade sett båda filmnerna blev det vanlig tv. Tydligen så funkade inte kanalerna, men nu gjorde dom :D wooow. Efter en stund däckade jag, så där vid två tiden. Då knackar Carol på min skalle och frågar om jag ska köra hem eller stanna. Nog bäst jag stannar :P he he.

Idag körde vi in till Ystad i hopp om att köpa nått till nyår. Men där fanns inget ! Inte ens lösögonfransar ! PANIK! Så jag får väl köpa dom på hälsolinjen för 70spänn.. Dyyyrt!
Sen körde vi till Carol igen, hon bjöd på varma mackor. Sen blev det lite kaffe och män-snack ;) Like always.. he he. 
 
Vid fyra tiden var det dax för mig att köra hem tyckte jag. Men när jag kom till Tomelilla så kom jag på tusen grejer jag skulle göra. Typiskt mig, så jag pumpade däcken, köpte sprit på systemet. När jag kör förbi bertils ser jag Elna, så jag stannade till där, och vi snackade minst en halvtimme. När jag skulle starta bilen så gick den inte igång ! PANIK IGEN! Så jag ringde nästan skräckslagande till Tessan (för det är hennes pojkväns bil jag kör) och säger att inte bilhelvetet startar. Ja, då var det bara att jag hade haft i nyckeln för länge så det var batteriet, så jag fick gå ut, låsa bilen, låsa upp, sen kunde jag starta. Tack gode gud.. Jag trodde att jag skulle få en till bil på listan lixom. ha ha!

och så körde jag till Bo Ohlsson, sprang snabbt in och köpte lite nödvändigt för deo, strumpbyxor och trosor.
Sen blev det en tripp till Ica, där jag träffade på syster Lotta, och sedan Marre. Gud så länge sen det var jag träffade henne :) Vi måste fika en dag !

Nu är jag äntligen hemma, och min mat står i micron. Nej det är inte färdig mat, det är rester sen lottas födelsedag :) he he..
Vi hörs senare ! Ciao!


Jag får inte nog av mig själv helt enkelt :P

Nova lund.

Nu är jag hemma igen. Tack gode gud, skit va mycket folk där var! Värst var på Gina Tricot och så klart skulle jag ha nåt där också. Lotta gav upp efter två minuter och Tessan satt nån annanstans och amma Alicia :P hehe. Jag köpte en klänning, eller en sån som jag hade på juldagen, fast med nåt annat motiv på tröjan. Shit fräck :) Plus ett halsband. Och på kappahl hittade jag en super söt väska som jag hade tänkt att ha på nyår :D Så jag blev ganska nöjd, synd bara att jag inte hittade några pumps, kanske kan köra till Ystad imorron eller nåt.¨
Nu ska jag käka, sen ska jag köra till Carol. Vi ska ha myskväll :D hi hi. Älskade vän.


Snacka om dösnack :P ha ha!

Wanna make love right now.


Ibland undrar man :P

Jag hörde precis den låten med Akon på tv:n :P he he.
Jag hade jätte god lust att ligga kvar i sängen och sova hela dagen.
Nu ska jag alla fall göra mig iordning. Klockan är mycket !

Lite bilder.

Jag tänkte lägga upp några bilder :) Bland annat på min och lottas outfits i torsdes !




Man är ju inte systrar för ingenting ;) ha ha! När vi var små så klädde mamma oss alltid i likadana kläder, alla trodde att vi var tvillingar. Men så sa Lotta " Jag är faktiskt stora syster" Ha ha ! så sött. Men vi kände att vi ville spexa till oss lite. Det hade ju aldrig gått att klä sig så här om vi var bara kompisar, det hade bara sett fjortis ut. Men tack vare att vi är systrar så tyckte vi att det passa :D ha ha!


Tack gode gud att bilden blev "bra". Detta är bilden från Tingvalla. Fotografen var en jävla bobbe och va sur, han ville säkerligen inte ens fota oss. Vi hann knappt ställa oss färdigt förrän han klickade. Om man är fotograf så får man fan tåla att folk knackar på axeln och vill bli fotade.
På bilden ser ni Catrin, Lotta och jag :)


Don't mess with me... Oh no she didn't !
klänning; Gina Tricot, 149kr.
Skor; Din sko, ca 450kr.

Gott folk, nu är jag riktigt nannig. Min dator är skit trög. Det tog mig en halvtimme att göra detta inlägget, helt sjukt.. Kanske ska köpa den dära datorn imorron? Ha ha! Hell no, sånt har jag inte råd med. Jag och Lotta ska till Nova lund imorron och mellandagsshoppa. Om vi inte har helt fel för oss så kommer där vara tjockt med folk och många catfights! mjaaaoo !
Go natt och sov gott ! Ciao.

"Igen?"

Snabbis

Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite snabbt.
Gårkvällen var trevlig, blev film. Don't mess with the Zohan, den var så där faktiskt.
Idag körde jag till Carol och åt frukost med henne. Klockan halv ett. HAHA! Så gullig hon är, hon gav mig en kamera :) Kanske inte världens bästa, men jag blev glad ändå :D 3megapixlar . woooow :P ha ha! Jag ska hitta några uppladdningsbara batterier och se om jag får igång den :)

Nu ska jag göra födelsedagsmiddag till Lotta, hon blir ju 22år ung idag :D GRATTIS!

Skriver mer sen :) Ciao!

Jag ska aldrig mer dricka.

ha ha ! Bara skoja :) Men idag känns det nästan så. Har princip bara legat i sängen hela dagen, jag gick upp vid två tiden och åt frukost. Sen la jag mig i sängen igen.. fyy fan...

Kvällen började hos TH, där blev det mycket dricka, snack, cigaretter och skratt. Roligt hade vi :)
Vid tolv tiden åkte vi till tingvalla, där vi träffade på alla möjliga, till o med vår kusin Micke. :P ha ha! Det var faktiskt en lyckad kväll trots allt :) Det blev bara två tequila rose för mig och lotta, så börsen blev inte lidande :D Och jag träffade på Anna också, :D Så vi gick tillsammans sista halvtimmen typ. Skit roligt :D ha ha!
Jag och lotta lyckades trilla två gånger också! Eller jag trilla och tog lotta med mig :P ha ha! Först inne på dansgolvet i Grottan, sen när vi skulle gå upp för trappan i grottan :P Mina skor är inte bra. he he..
Ja, detta var bara en kortfattas version av kvällen.
Bilder på våra outfits kommer ikväll eller imorron.

Snart blir det snart pappas hemmalagade pytt i panna av all julmat, det är så gott ! :D
Ciao!

Ojdå..

Jag känner mig jätte slööö. Ikke bra, jävla cider :P he he..
Snart ska vi äta gröt, sen ska jag och lotta göra oss iordning. Så snygga vi kommer bli ! :D Ni får se imorron. he he.
Vi ses imorron!
Pussa

Julafton 2008 hos Familjen Olsson



Alla kom med utom min lillebror Pontus :S
Nu måste jag duscha. Sen ska jag fajtas med min lösögonfransar :P ha ha!
Jag glömde fota julbordet... damn!

Julen är över

Det är så roligt med julen, nu är det över helt plötsligt. Man har slitet i några veckor och sen är det över. Men det har varit värt det :D Man har lärt sig nya saker, till exempel; uppskatta sin familj, köpa julklappar innan alla andra gör det, göra jansson (som alla tyckte om, tack ), att inte göra kola på vit sirap(!), det var nog allt :)

Jag tänkte att jag skulle sova länge idag. Halv nio började hundarna skälla för dom vill ut, sen var det lite svårt att somna om. Men jag lyckades :) Sen skulle tvunget Lotta ringa mig vid halv tolv eller när det nu va.

Nåja, dagens händelser är att äta julmat med familjen, sen ska jag o lotta göra oss klara, åka in till TH för att förfesta, sen blir det tingvalla :D

Bilder från gårdagen ska komma in under dagen. Vi hörs senare! Ciao!

Dagens slut


Förra julen.

Det har varit jätte trevligt, och god mat. För det första var lunchen supergod! Det blir tradition med den kalkon pajen.
Klockan tre blev det kalle och massa julgodis.. Som vanligt satt vi och sjöng till Baloo och snövit :) Vi gör alltid det, det är så mysigt. hi hi. Sen ställde jag o pappa oss och lagade det sista av maten.
Min jansson blev populär och jag fick jätte mycket beröm :D TACK SÅ MYCKET! Det blev också snack om att jag och lotta skulle öppna an cateringsfirma :P
Sen blev det en lång stund i soffan innan vi bestämde oss för att öppna lite julklappar. Jag fick fina saker :D Största juklappen finns snart på mitt konto ;) he he..
Efter det åt vi pappas goda ris ala manta :D
Nu är jag super trött och hade tänkt att nanna.. Och jag ska sova såå läääänge jag kan imorron, det blir ju utgång på kvällen ;) Tingvalla.
Go natt och sov gott.!

Från oss alla, till er alla. En riktigt God Jul!

Lunch

Det har varit full rulle sen klockan nio, så jag tycker att jag förtjänar en liten paus :D
Snart ska vi äta lunch, mamma har gjort en kalkonpaj :) Och systrarna kommer snart hit. Dock ska den äldsta systern till pojkvännen släkt, men det tar vi igen nästa år :D Och då är lilla alicia lite större och roligare ;) Hon är ganska rolig nu också, men hon ligger mest och sover :/

Och snart är det kalle :D Jag tittade i tidningen igår, och det kommer ingen Mr Scrooge :( Jag tycker att tv4 ska sända den igen! Mr scrooge med Joakim von anka!

OBS! skrivet vid tolv, glömde att jag skrev :P

God jul

Jag vill först önska er alla en riktigt God Jul :D

Doppardagen!
Nu ska skinkan doppas, eller vad man nu gör. Jag vet egentligen inte varför det kallas för doppardagen. Någon som vet?

Jag är uppe i tid också :) Jag var nästan beredd på att jag skulle sova till tolv eller nåt . Känns som att pappa hade gått in med en kastrull o slev, och hade försökt väcka mig :P
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu egentligen.. hmm, jo jag kan försätta med att knyta dom små banden på chokladen som jag ska hänga i granen :D hi hi, men jag måste nog först äta lite frukost :)


Jag förra julen, gjorde köttbullar då också :) Det är kind of my uppgift now :D


Tack gode gud.

Äntligen är jag klar. Klockan är snart tjugo i ett.. Trodde jag skulle få vara uppe hela natten nästan :P he he.. Det som tog tid var egentligen kolan, tydligen hade jag köpt fel sirap, köpte vit istället för ljus. Ganska skillnad faktiskt, smeten ville lixom inte bli kola-aktig i första taget om ni förstår vad jag menar. Så jag föreslår att ni inte gör kola på vit sirap! :D
Nu ska jag ta en karta värktabletter, det var ju fan vad jag har ont i benen, detta var ju värre än en hel arbetsdag för fan. ha ha! Sen ska jag gå och tvätta av mig sminket, borsta tänder, ja ni vet. Sen ska jag SOVA! Ska bli fruktansvärt skönt.
Go natt och sov gott ! Ciao.

Jag sover aldrig.

Det känns verkligen så nu, jag är helt fucking slut! Har varit full rulle hela dagen, jag har bara stått vid spisen känns det som.. Och ändå är jag inte klar än! Jag ska snart sätta in bröden i ugnen, och så ska dom stå där i 40 minuter..
Men jag har gjort;
- Trillingnötter
- Cornflakes crisp
- Rocky Road
- Choklad puffar
- Antagligen förstörd kola (vet inte än, den står fortfarande i kylen. hi hi.)
- Janssons frestelse
- Anis-bullar
- Rågbröd

Kan ni förstå varför jag är helt slut? Imorron ska jag bara göra köttbullar. Kanske slänger ihop en kanelkaka, nej det går inte. Ugnen blir inte ledig till det :/ Synd, hade varit gott med en kanelkaka till kalle också :) Men gud, vi har så mycket annat gott, så vi lär bli mätta ändå :) hehe..
Nu ska jag slänga in en tvätt, sen ska jag försöka hålla mig uppe en timme till.. bajs.

Världen sover aldrig.

Gud så stressigt allt var idag! Jag var lugn när jag kom in till tomelilla, men när jag körde hem så banka mitt hjärta i 140km/h. ha ha! Men så är det alltid dagen innan julafton :) Alla ska ha det sista lixom. Jag var så stressad att jag glömde köpa kvällsmat när jag var på ica. ha ha!
Nåja, allt började med 12minuter i solariet :) såå skönt, sen gick jag över till konsum och köpte choklad som man hänger i granen :) Tack oma för att du sa var dom finns! Jag och mamma var nämnligen på jakt efter dom för någon dag sen, men kunde inte hitta dom. Så var dom på konsum :P ha ha!
Efter det så blev det en stressig runda på boan, snacka om där var folk! Och telenor "Tjena fröken, skulle jag kunna få fråga dig en sak?" Sååå störigt! Stackars dom egentligen. Där hittade jag lite sött till mitt kusinbarn Emilia, fick jag precis reda på att hon ska heta :) och så klart en gardigan till mig :D
Sen gick jag snabbt in på ica och köpte det sista, och köpte förköp biljetter på hydro :)

Nu har jag gjort trillingnötter, och anis-bullarna är i ugnen (Nej linda, inte anusbullar) :P ha ha!
Jag glömde köpa nåt när jag var inne på ica, förutom kvällsmat, men nu kan jag inte komma på det. Fan va störigt. skulle behöva lite mer blockchoklad faktiskt.. kan kanske köpa det när vi ändå ska ha nåt att äta, om vi inte hittar nåt här hemma. hmm..

Älskade barn



Naaw, vad jag kommer skämma bort mitt systers barn och mitt kusin barn. :) Lilla alicia är ute, och det verkar som att kanske kusinbarnet är på väg ut? Jag längtar alla fall :D inte många veckor kvar egentligen.
Jag tänkte att jag skulle in på boan och se vad jag kan hitta till mitt lilla kusinbarn, kanske hittar något till alicia också :) Jag har ju redan julklapp till henne, men det är roligt att köpa mer :D hi hi.

Egentligen har jag inte tid och sitta här. Jag har massor att göra idag ! Jag ska framförallt äta frukost, sen ska jag in till Tomelilla, handla mat, snabbt titta in på boan, in på konsum eller lidl för att hitta choklad som man kan hänga i granen. Sen ska jag hem och baka, baka, baka, baka, göra jansson, baka lite till.. :P ha ha!

Fucking mensvärk!!!

Vi hörs sen :D Ciao!

Hur vuxen är du?

Jag vet att jag uppdatera precis, men jag hittade detta på Blondinbellas blogg och jag blev lite rädd.

Här är mina svar;
[  ] man har börjat använda  plastskyddet i mikron - vi har inte en sån :P
[ x ] man diskuterar att priset på maten i butik har gått upp - jag diskuterar med mig själv.
[ x ] man har förstått värdet i att diska efter varje gång
[ x ] man har plötsligt börjat älska kakor och annat gott  till kaffet
[ x ] man har börjat titta på dukar och ljus när man shoppar
[ x ] man uppskattar lugnet på julafton - inte presenterna..
[ x ] man undrar vad pooke:a på facebook egentlligen är
[ x ] man har börjat tycka att string är obekvämt -
string är inte bra för underlivet faktiskt, det är en anledning för att jag inte använder string så mycket.
[ x ] och vart man hittar strumpbyxor som håller in..
[ x ]  man börjar klaga på att folk ringer sent..

Alla utom en! SHIT! jag är gammal :P

Lång dag.

Det har verkligen varit en lång dag idag. Jag har precis kommit hem. Och jag körde hemma ifrån vid elva. Nåja, det har varit en trevlig dag :D Jag hittade en nyårsklänning! Skit snygg sådan också :) Skulle dock vilja ha en svart bolero, gillar inte att visa mina armar lixom. Det blir säkert shopping i mellandagarna :)

Sen blev det en långt besök hos oma och moster becka, men det är alltid ett nöje :D Men det har jag ju redan skrivit om.

Efter det så träffade jag på Elna, så vi bestämde oss för att köra hem till henne, för jag hade fortfarande inte sett hennes lägenhet (!) Men det var jätte mysig! Hade själv kunnat tänka mig att bo där. Synd bara att det är i smedstorp. :/ Så hon bjöd på te och en kaka. Jätte goda :D Sen blev det Design; Simon & Tomas så klart!

Nu är jag helt slut, jag som skulle baka lite mer julgodis nu ikväll, men jag får ägna morgondagen och kvällen till att baka och förbereda maten helt enkelt. Det blir mycket bak, ska ju göra lite mer julgodis och bröd+bullar. Och så ska jag förbereda Jansson. Det är mycket som händer :) Men det är bara roligt, då är man sysselsatt. Plus att jag tycker om julen, så det är bara ett rent nöje :D hehe.

Nu ska jag lägga mig, ska se om jag kan gå upp lika tidigt imorron. Hoppas att Izzi väcker mig, men det gör hon säkert :S
Go natt och sov gott! Ciao.


Mumsigt.

Nu sitter jag hos oma, jag fick låna moster beckas dator :D har gett oma en god kanelkaka och massa julgodis, som snart är slut :P haha!
Sen bjöd hon på sina hemmalagade kåldolmar, såååå goda! :D Jag ska pröva att göra det en dag. hi hi.
Så nu sitter vi här, mätta och belåta, käkar vit toblerone. Jag ska nog snart bege mig hemåt, har ju varit här sen klockan två :)

Det har varit en underbar dag. När jag gick på gågatan i Ystad så log jag hela tiden. Även om det blåste jätte mycket så att det förstörde min frisyr, men det berörde mig inte. Jag gick med mig själv i blåsten. Det var en bra dag lixom, jag hade gått upp i tid, käkat frukost, tagit det lugnt medans jag gjorde mig iordning och körde lugnt in till Tomelilla. Det var helt lugnt, sen kommer man upp till oma och tar en kopp kaffe och softar. Kan det bli bättre lixom ? :D

Ikväll ska jag göra lite julgodis tänkte jag, men inget avancerat :) he he.. Hörs sen! Ciao.


Tidig morgon.

Hundarna väckte mig halv nio, hundarna utanför skramla med staketet och Izzi tassade runder. En liten stund efter gick mamma upp så jag kunde släppa ut izzi, och hon dom andra. Sen tänkte jag att jag skulle sova en liten stund till, men jag kunde fan inte! Så jag sket i det och gick upp istället :)
Jag tog en dusch, bakade en kaka som jag tänkte ge till oma, gjorde frukost och nu ska jag alldeles strax göra mig iordning och köra till Ystad :) Känns som att jag har massor att göra idag, och att det var bra att jag gick upp så tidigt :P Annars hade jag fått stressa, hur roligt är det lixom?
Efter mitt besök i Ystad ska jag köra till Tomelilla, kaffe hos oma. Om du läser detta becka, så ringer jag när jag vill ha kaffe ;) ha ha! Och så ska jag köpa spriiiiiit :D
Ja, nu ska jag ta ut kakan och sen göra mig iordning.

Film.

Fyyyy faaaan vad jag är trött.. Sånt skojar man inte bort.
Jag har gjort kola, den första blev förstörd, det var jag själv som gjorde det.. Jag satte hushållspapper på kolan, självklart skulle skiten fastna så jag fick inte bort det. Men det gjorde egentligen inget, för den blev ändå för tunn..
Nu tänkte jag att jag skulle sätta igång en film och lägga mig i sängen.. Får se om jag somnar mitt i eller inte :)
Imorron blir det kanske Ystad, måste fan ha lösögonfransar.. Och se fall jag hittar en nyårsklänning!!
Go natt, vi hörs imorron :D


Mamma och Lotta klaga på att jag hade för lite bilder på mig själv.
Men det är för att jag inte har en kamera.. Annars hade jag väl haft så många bilder så att ni hade tagit ihjäl er :P ha ha!
Ciao!

Rocky Road.



Jag bakade precis Rocky road. Den är sååå himla god :D Förra året gjorde jag med mörkchoklad, det tycker inte jag riktigt om, så i år gjorde jag med ljus choklad :) Blev sååå gott.! (i orginal receptet ska det vara högklassiskt mörk choklad, typ 70%) Pappa tyckte inte så mycket om dom sa han, men när han hade ätit en bit så ändrade han sig :D Men det var ju för att jag hade ljuschoklad nu. hi hi.

Jag tänkte att jag skulle julbaka lite mer ikväll. Jag funderar om jag ska göra knäck iår. Men jag tror inte det, sist jag gjorde det så brände jag halva satsen. HAHA! Kanske för hög värme på spisen? Kan vara det.
Men jag ska alla fall göra världens godaste smörkola, det smakar inte smör, men det heter tydligen så :P
Nu ska jag fortsätta !


Bort sol, kom snö.



När jag körde till och från jobbet så hade jag solen i ögonen, och en skarp sådan. Jag fick nästan sommarkänslor för fan! Om jag inte hade varit så påklädd så hade jag kunnat tro att det var mitt i sommaren. Det är sjukt, det är tre dagar till julafton och inte en enda snöflinga. Det verkar heller inte som att det kommer nån heller enligt väderrapporten. Fan va tråkigt, nästa jul ska jag fan åka till Ryssland och fira jul! :P he he..

Jag satte nytt rekord idag :D En och halv timme, fan va jag är grym! Alltså på att lägga upp allt till julbordet. Det är lite sorgligt att det var min sista dag. Förhoppningsvis ringer han när dom öppnar igen :D

Nu ska jag fortsätta med mitt julbak tänkte jag.. Men först ska jag lägga mig i sängen och vila lite.

Till kusin Michaela; Det är österriska kakor, jag kommer inte ihåg vad dom heter nu. Men det är en nötdeg doppade i massor av florsocker :D Jätte goda. Kram

Izzi är en fis.

Nä, men hon rapade precis :p lilla gisen !
Jag fick riktigt tvinga mig upp ur sängen idag faktiskt.  Jag var riktigt trött. Men klockan nio steg jag upp, jag börjar ju klockan elva.
Vad händer annars idag? Jag ska julbaka tänkte jag :) Men när jag kommer hem ska jag nog sova en timme, jag kommer fan somna bland sillen idag känns det som :P ha ha! Jag ska baka ett specifiskt julgodis till oma faktiskt, för att hon är så snäll som ger mig/oss dom goda småkakorna :D Mina favoriter ju. hi hi!
Nu ska jag käka frukost, sen får jag väl köra till jobbet... ääääääh.
Ciao!


Mina favorit kakor :)

Trilling nudder.


inte dagens, gammal bild. Men likadant bröd.

Jag har bakat bröd till Therese och Jocce :) Så glada dom blev, hi hi.. Nåt får dom ju ha för att jag lånar deras maskin :) Sen gjorde jag lite trilling nötter, jag var så himla trött så jag orkar inte göra så mycket.. Så det får bli mer imorron och resten av dagarna :)
Jag ska faktiskt göra Jansson iår. Något jag aldrig har gjort, så det ska bli kul att pröva på. Så nu jävlar lotta, kommer jansson stå på bordet :D ha ha! Vi har en tendens att ofta glömma jansson när vi handlar hem julmaten :P he he, men inte iår.

Som sagt, jag ska jobba imorron. Så jag borde väl gå och lägga mig. Jag är ganska så trött, så det passar mig perfekt. Ska kanske börja läsa en bok? Hade jag inte påbörjat en? Hmm.. Det får jag undersöka. Lotta är väl snart klar med boken hon fick låna av mig, och väntar på att låna den andra :) Dom är verkligen super bra, och det är lixom helt vår stil. Ni kanske kommer ihåg Bergdorf Blondinerna och Singel på nytt som jag berättade om? Alla fall, det är Plum Sykes som har skrivit båda, och det är New Yorks societets flickor det handlar om. Dö-roligt att läsa :P ha ha!
Nu börjar jag skriva lite väl mycket, så jag får väl sätta punkt här.
Go natt och sov gott allihopa! Hoppas att er lördag har varit trevlig! Ciao!


Jag trodde..

... att det var min sista dag på jobbet idag. Men jag ska jobba ett par timmar imorron också. Är det lönt egentligen? Jag ska göra julbord för fem pers, det tar säkert en timme.. Suck, ajja, det är pengar.. Men dom pengarna går till bensin :S HAHA!

Nu tänkte jag att jag skulle köra in till Ica och köpa lite ingredienser till mitt julbak. Så mysigt det är! När jag julbakar lyssnar jag alltid på min julskiva som jag har gjort själv. Med bland annat Bing Crosby - White Christmas, George Micheal - Last christmas och Verner och Verner - julskinkan har rymt  :P ha ha!



Jag uppdaterar mer senare . Ciao!


Crazy right now.

Nu är jag hemma.. lite panik till jobbet.. Jag körde ifrån dejten vid nio, körde hem och la mig och sova en timme :P Vi somnade nog inte förrän vid tre tiden inatt.  Men det var trevligt :D Vi tittade på Madagaskar 2 :D utantext, ikke bra.

Nu ska jag köra till jobbet ! Liiite panik!

gggggg

dagens i-land-problem.. Dejtens dator har inte knapp på g.

Håll hastigheten!!



Dagens i-land-problem
är folk som inte håller hastigheterna! Och nu menar jag inte dom som kör för fort, jag menar dom som kör för sakta!
När jag körde hem från jobbet var det en sån jävla kö! Bilen längst fram körde i 60-70. PÅ EN 90VÄG! Jag blir så galen! Är det så konstigt att folk kör om då och kanske krockar?! NÄ! Hela jävla vägen från Ystad till Benestad körde vi så sakta. Sen i benestad är det 70, så då kunde jag inte klaga :P
Det är fan sjukt. Trodde aldrig att jag skulle komma hem!
Så alla där ute som kör som en jävla kärring; Tänk inte bara på dig själv, tänk på andra också!

Jobbet gick jätte bra idag, det blev så snyggt så jag började nästan gråta ! :D ha ha! Jag skrev till Anna; "It's so beautiful, I'll almost cry" HAHAHA! Jag jobbade själv idag, kunde ni nog lista ut :) ha ha! Plus att jag gjorde allt på 2timmar, rekord ! :D he he..
Det blir jobb imorron också, ska nog sätta ett nytt rekord då ;) mohaha!

Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag köra till min dejt. ha ha! Nej, så gammalmodig är jag inte så att han får hämta upp mig. Det är ju faktiskt 2000talet nu ;) Plus att jag tror inte att han har körkort? hmm..
Jag kanske skriver ett inlägg innan jag kör, eller nåt. Ciao!

Alltid redo.

Shit pomfrits! Jag försov mig idag! Pontus kom in till mig kvart över nio och sa att jag skulle till arbetsförmedlingen. Men det var lixom för sent. Jävla skit !
Och nu messade Anna att jag skulle köpa med mig lite grejer till jobbet, så nu får jag köra ännu tidigare. Yeah yeah, that's fucking life :P

Ja, jag får väl käka frukost och göra mig iordning. :) vi hörs sen! Ciao!

Problem


Vill fortfarande ha den :)

Dagens i-land-problem är mobiler. Rätt som det är, är man av med dom! Man kan verkligen inte hitta den, man funderar på om man har glömt den på fiket, tåget eller Ica. Det värsta är när man försöker ringa till den och den är avstängd! Verkligen störigt. När jag ska köra någonstans, brukar jag alltid glömma mobilen. Det slår aldrig fel om jag två gånger går in i huset igen och tar något jag har glömt. :)

Alla fall, jag är klart för ikväll. Jag funderar på om jag ska färga håret.. Jag kommer inte orka göra det i helgen, då ska jag troligtvis julbaka lixom, och det hade varit nice att ha det nyfärgat till imorron, då jag har en dejt. Ja, Pauline har en dejt ;) Mer får ni inte veta :D ha ha!

Dagens andra i-land-problem är att jag har ingen outfit till nyår ! Jag säger bara en sak "PANIK!" Och jag vet heller inte om jag har pengar till något. Så det är verkligen skit, men jag har säkert nåt i garderoben som ligger och skräpar. Men skulle helst vilja ha någonting nytt, det är ju nyår trots allt. Ut med det gamla och in med det nya :D HAHA! Men däremot vet jag inte vart jag ska festa, jag är bjuden på en fest, men får se om jag går dit.
Jag prövade en klänning på Gina Tricot när jag och lotta var i Lund, men skiten kostade 300kr. Visst det är kanske inte mycket för många, men för mig är det mycket. Jag jobbar inte jätte mycket som många andra kanske gör, plus att jag har kanske inte jobb förrän i mars igen, och har ingen aning hur jag ska klara mig tills dess.
Men jag får nog panikshoppa i mellandagarna, man hittar säkert nåt billigt då ;)

Jag ska nog färga håret, om jag orkar.. sen ska jag nanna. Ska till arbetsförmedlingen imorron. HALV TIO! Sinnes.
Go natt och sov gott !

Kyckling.



Nu har jag och mamma julhandlat.. Gud vad vi har varit överallt i tomelilla känns det som. Först blev det pasta på gun´s grill, mumsigt :D Sen fick bilen en tvätt, så fin den blev .!  Efter det gick vi in hos skomakaren och hämtade mina skor, när vi ändå var där gjorde vi lite nycklar, fick ett bra erbjudande :D he he. Vi gick en vända in om på boan, ja det blev praktiskttaget bara hårfärg och strumpbyxor . Sen blev det en storhandling på Ica, julmat så klart :D Men vi glömde fan julmusten! Helt otroligt, jag får väl köpa det när jag handlar på lördag.

Fan va störigt, jag har bitit ner mina naglar ! Det är skit fult, och jag känner mig nästan handikappad ! min fingrar ser ut som små prinskorvar. :/

Nu tänkte jag städa, det blir nog ingen storstädning som jag har sagt. Det blev rätt mycket idag redan, och klockan var fem när vi kom hem, och då skulle man sätta igång med maten osv. Så det får bli en liten städning, men nogrann ;) he he.. Sen ska jag färga håret :D Det är på tiden!

Vi hörs senare ! Ciao!

Live your life

VA?! Pauline Olsson är uppe före klockan tio på sin lediga dag! Vet ni varför? För att min underbara Izzi drev mig till vansinne med sitt tassande på trägolvet, hon var nog otroligt kissnödig. Så jag var så snäll och släppte ut henne och dom andra vovvarna.

Jag låg i sängen igårkväll, titta på Sex and the city och skrev inköpslista. Gud vad mycket mat man egentligen äter på julafton :P Sen skrev jag min bak-inköpslista, den blev dubbelt så mindre än mat-listan som tur :) Jag ska faktiskt inte baka så mycke iår som jag gjorde förra, men jag ska självklart göra klassikerna som världens godaste smörkola, rocky road, trillingnötter, puffar,  och så ska jag baka lite bröd :) Så mysigt det ska bli !

Nu ska jag käka frukost ! :D ciao!


Party nästa vecka! ;)


Ich will nich



Sitter här med ett glas vin, mousserat vin för att vara exakt ;) Riktigt mumsigt.
Kom och precis tänka på hur jävla balla och snygga jag och min syster kommer vara på juldagen, på tingvalla :D haha ! Måtte vi bli fotade ;)

Nu ska jag faktiskt vara så tråkigt att jag ska nanna. Jag är faktiskt trött, eller så är det vinet ;) he he.
Vi hörs kanske inatt om jag inte kan sova, annars imorron ;) Go natt och sov gott .

Rehab

Mysig låt med Rihanna :)

Hemma från jobbet nu. Jag gjorde 11silltallrikar och 11 skinktallrikar på en och halv timme. Jag är fan grym ;)
Det blir inte jobb förrän på fredag, kan vara skönt med en dag ledig också.

Så imorron tänkte jag ha en julstädning på mitt rum och min garderob, kanske bakar nån go kaka också ;) Det behövs verkligen en städning, jag har jobbat rätt mycket dom senaste två veckorna och har inte orkat städa helt enkelt. Men det är kanske förståligt?

Jag har internetbank, men använder inte den. Nödvändigt att ha den då? :p haha! Jag försökte precis att logga in. Inte fan kunde jag komma in! Jag fatta väl helt enkelt inte allt..

Nu ska jag ta det lungt.. Vi hörs senare. Ciao!

Ha-begär!

okej, detta är mitt första blogg-ha-begär tror jag om jag inte har alldeles fel.
Detta begäret är väldigt stort, och jag vill verkligen ha den !



Ultra tunn, pekskärm, 5 megapixlars fotosensor och ljudförstärkarefrån Bang&Olufsen - den senaste Samusngmobilen U900 Soul från serien Ultra Edition kommer att förbluffa dig. U900 Soul har ett skal i borstat skal och en stor ljus skärm. Den har ett tryckkänsligt tangentbord för smifig navigering. U900 Soul har en sensor på 5 megapixlar utrustad med ett autofokussystem, en digital stabilisator och funktion för ansiktsigenkänning. 

Jag blev kär så fort jag såg den. Den är i svart och guld, passar mig perfekt ;) Glamour! Så nu ska det fan ta mig sparas pengar :D he he.. Det är 3g, den har radio, mp3, rätt så bra kamera. Och den är fabolous! :D
Fast jag skulle helst vilja ha den nya sony ericsson, men den kostar typ 5tusen :S

På tok för länge.

Ja jag sov lite för länge idag. Men jag kände att min kropp behövde det :) Jag steg upp ur sängen fem i tolv . ha ha! Stackars izzi var säkert jätte kissnödig :( Förlåt darling!

Jag drömde om Natha inatt.

Nu ska jag nog göra nåt att äta. :) Det blir jobba senare.

Åh Carol !

Kom hem från jobbet för en stund sen. Det blev sen kväll, usch usch usch. Ska jobba imorron också, men bara nåna timmar. Ska lägga upp jultallrikar, så det går nog snabbt förhoppningsvis :) he he..

Vad händer annars? inget, jag ska fan sova nu. Jag är tröööött !

Jag tillägnar denna låten till min bästa vännina Carol, jag har känt henne sen 13årsåldern och hon älskar denna låten ;) ha ha!
 

Loose my breath

Jag är fortfarande lite skakad efter jordbävningen. Det var ganska läskigt. :S
En kvinna ringde in till Radio Active och sa att hon trodde först att det var gräsklipparen som körde på hennes hus. Bor hon i en träkoja eller?! :P Det skakade rätt mycket ! Vårt betonghus skakade och gjorde väsen.

Nåja, idag blir det jobb. Så vi ses ikväll helt enkelt.

Jag avslutar med denna låten. En gammal goding från förr, eller hur Carol? ;)

Kände du jorden skaka?

Vaknar blixtsnabbt, hela sängen skakar, ljudet, burret. Slut.

Jag har precis varit med om min första jordbävning! Att köra av vägen och volta med en bil kan slänga sig i väggen! Detta va asläskigt! Och jag vågar inte gå och lägga mig igen. Snacka om min dödsångest kickade in nu :P haha! Sist det var jordbävning i skåne var för 20år sen, och då skakade fönsterna berättade mamma.
Vi alla tre i huset for upp så fort vi vaknade. Mamma trodde att det var pelletsbrännaren, pontus hade försovit sig och jag blev livrädd!
Usch, detta var inte kul. Hur ska jag kunna somna om nu och leva? :P ha ha!

Läs mer här på aftonbladet.se

Skvallertanterna nummer 1 & 2 :D

Ja, nu är jag hemkommen för en stund sen. Det blev verkligen en heldag i Lund :)



Det började hos logopeden. Allt gick bra där, vi pratade om min stamning, sen prata vi om speecheasy:n (den lilla manicken) Jag kommer ju inte få den imorron precis. Det kommer ta några månader eller mer. Nästa besök kommer vi skriva en anmälan, och besöket efter det blir det hörselkoll, eftersom man ska ha bra hörsel för att ha den manicken i örat och det ska funka. Så jag hoppas verkligen att jag har bra hörsel! :S Jag hoppas verkligen att den funkar på mig, eftersom den inte funkar på alla stammare.
Där fick du lite information pappa :D

När jag kommer ut i väntrummet sitter Lotta helt inne i boken som hon fick låna av mig :P he he.
Efter det körde vi till Nova lund. Shopping! :D Men allra först gick vi in på stora expert och kände lite på mobiler och kamerer, och kollade på minidatorn som jag vill ha :D
Sen gick vi in på själva nova und. Först bev det lite shopping på Gina Tricot.. Och tyvärr kan jag inte lägga ut bilden på klänningen eftersom, det blir min och Lottas lilla hemlis :P Ni får se på dagen D, eller juldagen då det är tingvalla ;) Fan va coola vi kommer vara :D

Direkt efter där vi var vi så himla hungriga. Jag trodde att vi skulle äta bakad potatis som vi brukar, men Lotta hade andra tankar, nämnligen McDonalds (!). Först ville jag inte, men jag tänkte på börsen. Så det blev det helt enkelt :P Jag tog en Lilla meny med b-sås ;) mums.

För att kortfatta shoppningen, så blev det lite nödvändig smink, örhänge och ett par svin snygga jeans som satt som en smeck! :D Jag behövde verkligen ett par jeans, och jag hittade ett par på KappAhl för 349kr! Rena fyndet lixom, jeans brukar ju kosta minst 500kr. Jag hittade ingen bild på dom på nätet, och min webcamera är värdelös.  Så jag ska fråga mamma sen om jag får låna hennes kamera :)
På tal om det, så kommer jag inte köpa datorn, jag ska köpa en mobil istället med bra kamera eftersom jag är mer behov av det. Jag är ju en dator som funkar, den är lite trög, men jag kan göra det jag vill :) ha ha!

Så, det blir faktiskt denna som jag har pratat om innan :) Jag klämde på den när jag var inne på Expert. Där är ju bara 5megapixel, men det kan jag nog överleva med . Den tar ju bättre bilder än den mobilen och webcamen jag har nu :P ha ha! Och ett stort minus är ju att det är en Samsung! Äsch, jag får nog tänka på det här lite till innan jag bestämmer mig riktigt :P  he he..



Efter all shoppning så satte jag och lotta oss ner på Espresso House med en chailatte och en brownie. Det var vi värda helt enkelt :D Det var ju länge sen jag drack chailatte så det var efterlängtat ! Där satt vi en stund och mös, snacka och skvallra ;) ha ha!

Nu ska jag kolla lite på tv, imorron blir det jobba kväll. Så jag ska vila upp mig ;)
Ciao!

Logoped, sen Nova lund.

Jag hade en konstigt dröm inatt, nej jag kan inte berätta om den.

Jag har vaknat, duschat, ätit frukost och diskuterat pengar med mamma. Jag sitter i badrocken och är redo för att göra mig iordning :) Jag är nervös inför mitt möte med talpedagogen, vad kommer hon säga? Att jag inte är stammare nog för speecheasy? Jag kommer dö då.! Jag tar med Lotta som stöd, men hon får sitta i väntrummet. Sen ska vi till Novalund! :D SHOOOOOPPA! Gud, det var aslänge sen :) Augusti kanske. Tydligen har vi shoppat varje måndag i tre veckor nu. Ska det fortsätta så här eller? :p . "Den vanliga måndags-shopping-turen lixom". Looootta! Bakad potatis! :D

Nu är det verkligen tid för makeup :P Vi ses i kväll, ciao!


Jag och lotta, när flickorna var på Ikea :)

Go natt

Sista inlägget för ikväll.
För min del blev det chips och dippa till Gordon Ramseys F word :) Tydligen så var det inte Bones idag, det var Svenska Hjältar, jävla piss.. Men men :)

Som sagt, imorron svänger jag in till Nova Lund. Jag hittade en "klänning" på Gina som jag tänkte kanske köpa.
Tänkte att jag kanske hade kunnat ha den på juldagen med mina snygga ankelboots? Men så klart måste jag klacka om dom, och det är kanske inte säkert att dom bli klara innan jul. Nåja, vi får se :) Jag får köra in där imorron innan jag beger mig till Lund.


Nu ska jag nanna.. Förresten LOTTA! Låtsas inte att du är osynlig :P Om du vill med till lund imorron så kör jag tolv. Men du får tyvärr vänta medans jag är inne hos logopeden.. Nåja, du bestämmer :)
Go natt ! Ciao.

Drop it like it's hot

Hemma igen från jobbet. Allt gick bra :D Men chefen är för snål för att hålla mig kvar några timmar till, så Anna fick ta det sista sällskapet :p ha ha!
Jag ska jobba igen på tisdag, :) Göttet.
Imorron blir det Lund, till logopeden. Kanske svänger in om till Nova när jag ändå är där? :) mohaha! I got to have some things, kanske ett par skor eller två på Skopunkten? :D ha ha! Nä, men lite nödvändiga saker som fondation, mascara och jeans :) Lotta kanske vill följa med förresten?

Nu ska jag fundera på vad jag vill ha till kvällsmat. Inte julmat alla fall :P ha ha!

Spotlight on me and Im ready to break.

Jag fick inte mycket sova igår. Jag slumrade till i en halv timme, sen ringde Lotta vid halv tio och frågade mig om jag kunde hämta dom.. Men dom visst inte riktigt, så det tog en och halv timme innan dom bestämde sig. På den tiden kunde jag inte somna om. Sen var jag inte hemma förrän närmare halv ett, och kunde inte somna på en bra stund. Jävla skit säger jag.
Det var skit seg att stiga upp idag. Det tar emot att jobba en söndag. Jag är ledig imorron, men då ska jag till logopeden i lund, och ska vara där klockan ett. Så det blir heller ingen direkt lång sovmorgon där. :/
Nu måste jag verkligen göra mig klar för jobbet. Vi ses senare, vet inte riktigt när jag slutar. Ciao!


Circus igen.

Jag hade den låten på huvet heeela dagen. Britney Spears - Circus. HAHA :D Och så bara refrängen så klart.

Jobbet gick bra idag, jag var helt själv med att lägga upp för julbordet, och det gick som på räls :) Sen halv sex kom kalle och hjälpte till med att bära upp allting, sen tog vi emot gästerna och vi sju slutade jag :) Det känns alltid så dumt att lämna, jag vill ju vara där och hjälpa till :P he he..

Jag kom på att jag har inte varit riiiktigt trött på ett bra tag, ni vet så trött att man somnar efter fem minuter. Jag har legat och vänt på mig i timmar nästan innan jag somnar.. Vilket man inte ska. Så idag ska jag faktiskt lägga mig om en stund.. Och den som ringer inatt och är asfull ska jag strypa :P ha ha!

Detta blir mitt sista inlägg för ikväll bestämmer jag. Imorron ska jag jobba igen, och börjar klockan elva. Det blir nog inte så många timmar, :)
 

Jag avslutar med Kvällens Låt :)

God middag.

Nu sitter jag här och käkat frukost, om få timmar är jag på jobbet och jobbar själv :p Spännande ;)
Jag drömde om datorer inatt, vilken jag skulle köpa. HAHA! Jag tänkte också på om jag verkligen ska köpa en dator och kanske köpa en mobil istället? Jag har ju mer nytta med en sån, eftersom min börjar snart sjunga sista refrängen. Jag får se hur jag gör helt enkelt. :)

Idag är det Luciakröning, och min vännina Marre bjöd ner mig till torget för att se henne rida på häst. Men jag ska ju jobba, så det blir nog ingen lucia för mig :/ Ifall jag inte skulle sluta tidigt, vilken jag inte tror.

Det är jobbigt att jobba helg, för man tror att det är vardag.

Nu ska jag läsa mina favoritbloggar, sen ska jag göra mig iordning :) Hörs ikväll! Ciao!

JAAAAAAAAA!



IDOL 2008 KEVIN BORG!!!!! fan va jag är glad :D

Idol / dator

Just i denna sekund sjunger Alice vinnarlåten, men Kevin sjunger den bättre. Sen tycker jag inte att låten är bra i sig själv, dom andra åren har varit bättre :)
Så vi får se senare ikväll vem som vinner. Kevin eller Alice?


Jag har hittat min dator nu :) Asbillig och liten, kan det bli bättre?


Perfekt dator för en bloggare som mig ;) he he..


Jag kommer nog få en ganska så där bra lön, så jag funderar om jag kanske ska köpa den.

Circus



Jag gillar faktiskt britneys nya skiva. Hon har bytt upp sig :)
Pappa ska göra potatis/färs-soppa idag! Det var grymt länge sen vi hade det, och det är grymt gott också! Då kan vi ha mina goda bröd till ju ;) hehe.
Jag funderar om jag ska baka lite bröd. Tessan och Jocce vill säkert ha med sig ett hem kan jag tänka mig ;)

Vaffor di?

Nu är man hemkommen från jobbet, fick sluta vid tre. Ganska härligt :) Plus att jag ska jobba hela helgen. Just det, det är fredag idag :P Men jag ska jobba imorron och på söndag.. *iii*
Jag har börjat säga "lixom" igen. Jag skyller det på anna :P HAHA!
Usch, mina händer luktar bara fisk.. isch!


Ja, vad händer ikväll? Det är ju Idol-finalen! :D Det stor mellan Kevin och Alice, Vem tror ni kommer att vinna? Hela familjen kommer hem, så det blir ganska mysigt. Men jag vet inte än om jag ska hålla mig hemma. Det hade ju varit ganska bra eftersom jag ska jobba imorron. Men jag börjar inte förrän halvtre :) Så jag kan vara ute och renna lite alla fall, hehe.
Jag stannar fucking hemma ikväll.! Vad jag kan ändra mig fort då :P ha ha!
Hmm, kanske skulle baka nånting?

Seriöst?!

Igår när jag kom hem så skulle jag uppdatera min blogg.. Tror ni inte att internet lägger av när jag precis ska skriva? Så typiskt..

Jag ska jobba idag också, dom ville ha in mig lixom. Jag och Anna är dom enda som kan julltallrikar och julbord :P he he. Imorron ska jag ju jobba själv, jag ser lite framemot det faktiskt. :) Lixom eget ansvar you know.

Nu ska jag äta min frukost som JAG BLEV STÖRD IFRÅN! hur jävla svårt kan det vara?

Jobb.

Jag tänkte att jag skulle uppdatera snabbt innan jag gör mig iordning sen kör till jobbet. Jag la mig och vila innan och jag måste säga att det var jätte skönt, känner mig faktiskt lite piggare nu :) Jag somnade faktiskt till, men bara en kvart . he he.

Jag såg detta i dassaboken
"Säg till en man att det finns 300miljarder stjärnor i universum, han tror dig.
Säg att bänken är målad och han måste känna"
Så jävla rätt ! :D Jag älskar dassboken!

Nu måste jag göra mig klar :) Ses kväll! Ciao.


Baby, when the light goes on


Fy fan va mitt bröd blev gott :D Riktigt saftigt ! Mums.
Så, då är det jobb som väntas idag. Det är ganska skönt att jobba varannan dag faktiskt.. ha ha! Förra veckan blev det tre dagar i rad. Och så hade jag inte jobbat på ett bra tag, så det var lite segt faktiskt. Men nu är det nya krafter :D
Mamma har nog upptäckt att man kan lyssna på låtar på youtube, jävlar var hon spelar. Och högtalarna på hennes bärbara dator är inte dom bästa. Det skär in i öronen :P
Jag ska nog lägga mig i sängen och vila. Jag somnade inte förrän halvtre inatt, fy fan, och så vaknar jag kvart över tio. Jag fattar inte varför jag somnar så sent hela tiden..
Nåja, jag kanske skriver ett inlägg innan jag beger mig till jobb :) Ciao!

Har patruska kollat på leilas jul igår eller? :P

Baka baka baka.



Okej, det sista är i ugnen. Ja, det blev lite sent, men jag ville ha nåtsånära nybakat bröd när jag ska äta frukost imorron :)
Tyvärr blev lussebullarna lite torra, men det kan man skölja ner med ett glass mjölk :D haha! Annars blev dom goda .

Nu är jag ganska trött så jag ska bara vänta på brödet, sen ska jag nanna. Go natt !

Bild ;)


Lotta har photoshopat denna bilden, visst blev jag snygg? :D

Lussebullar.



Okej. jag läste i Blondinbellas blogg om manliglucia för någon dag sen. Jag håller inte med henne för fem öre ! Lucia är en tradition och det ska vara en mörkhårig kvinna som det har varit i tusen år ungefär! Varför i hela friden ska det helt plötsligt vara en manlig?!
Vad tycker ni? Manlig eller kvinnlig Lucia?

Jag är en väldigt traditionell människa, när det gäller högtider och män :P Männen ska uppvakta kvinnan ;) ha ha! Men det där att inte ha sex före äktenskap har jag aldrig hållit med om :P ha ha! Det är lixom kört för lääänge sen då .

Idag har jag ju bakat lussebullar, vi har inte ätit dom än, men det blir nog snart ;) Och så har jag tvättat! Det behövdes verkligen, alla kläder låg på golvet och tog plats :P Jag tänkte faktiskt baka bröd nu. Ja, men mitt bröd är sviiin gott :D ha ha!
Det är Leilas jul ikväll! :D LÄÄÄNGTAR!


Sol :D

Wow ! Vi har sol idag! Så uppfriskande :D
Jag vaknade kvart över elva, gick nog inte upp ur sängen förrän närmare tolv. Ganska skönt faktiskt :) Jag somnade ju inte förrän två inatt, helt sjukt :P
Idag har jag att göra :) Jag ska tvätta kläder, som veeeerkligen behövs! Och så ska jag storhandla mat, tänkte att jag skulle baka lussekatter :) Jag jobbar ju på lördag när det är lucia, så jag tänkte att jag gör det idag . Och jag kommer missa när marre rider i Tomelilla :( Sorgligt.
Ja, nu ska jag leta efter recept på lussekatter, vi hörs sen !



Jag drömmer om dig hela tiden.

Hejsan!

Åååh, jag har jobbat i nio timmar. Fy fan :P ha ha! Men det gick bra alla fall :D Jag och Anna fixade tallrikarna hela dagen, sen kom Carol vid fem tiden och serverade med oss.
Jag har två tider till än så länge också. På lördag ska jag jobba själv, ja alltså bara fixa med maten till julbordet. Det ska nog gå bra :) Och på torsdag ska jag jobba med Anna.

Sitter och snackar med min barndomskompis-bästis Becka på msn. Hon har flyttat till Kristianstad med din pojkvän (en timmes färd dit) Så vi träffas inte så ofta längre, vilken är sorgligt :( Saknar dig ju gumman.

Jag är ganska trött så jag ska lägga mig i sängen och titta på tv, sen blir det nanna :D


Denna kroppen vill jag ha tillbaka :D ha ha! Jag får fan gå med i ett gym snart.

Jobba..

OJ, nu börjar det bli lite stressigt.. Klockan är redan kvart i elva och jag sitter på turban och badrock, jag ska köra om tre kvart :P he he.. Får nog slänga i mig några mackor medans jag skriver detta :P Jo eller hur? Det fanns en macka i hela huset.. Hur ska jag klara mig på det en hel dag? :p
Jag var riktigt seg idag.. Jag gick inte upp ur sängen förrän närmare kvart över tio, men jag somna rätt sent inatt också.

Vi ses ikväll! Ciao!

Lusse.



Jag kom på nu att det är ju dax för att baka :D Det är Lucia på lördag och då ska det ätas lussekatter :) Och jag måste sättta igång med att julbaka över huvudtaget :P Det är mycket som ska bakas.
Jag kommer ihåg när vi systrar var små så fick vi gå luciatåg hos farmor och mormor, det var jätte mysigt :)

För den delen så är jag klar med alla julkappar :D Jag hittade alla idag, vilket flyt jag har. Njaa, jag har faktiskt två kvar och det är till Izzi och Dolly :) Dom kan jag ge hundgodis . hehe.
Just det, jag tänkte att jag skulle köpa en klocka idag, eftersom jag har presentkort på sjögrens på 300kr. När vi går in i Ystad så har dom inga där, för det hade Tomelilla tagit över, och när vi går in där så kostar klockorna tusen kronor eller mer. Så det hade jag helt enkelt inte råd med. Och så köper Lotta en skit snygg klocka på Guldfynd för 300spänn! Fan också :P ha ha!
Plus att jag hittade en dvd med Leilas jul på Bo Ohlsson! Så tänkte jag att man kan ju kanske ladda ner den,. men så tänkte jag nu att nej jag vill ha den med orginal fodral och allt.. Den kosta ju 139kr, men det är det kanske värt? :)

Vad händer annars? Så klart Design; Simon & Tomas! Och så tänkte jag se Gordon Rameys F word, om jag får tillgång till tv:n i tvrummet, det är nämligen inspelat där på boxen. Jag missade ju både det och Bones igår eftersom vi hade söndagsmiddag, och då får man inte titta på tv. :P

Imorron blir det jobb, lite nervös inför det, det ska bli 73gäster och jag har inte hanterat så många. Men så klart ska jag inte ta dom själv heller :P Vi är tre stycken. Så det löser sig i halvlek helt enkelt.

Nu ska jag tvätta mina jobbekläder så jag är fräsch imorron :) Ciao!

Oboy och ägg macka.

Min underbara kokta skinka var slut, så jag fick ta ett ägg på mackan idag :D Ha ha! Intressant va?

Idag blir det Ystad med Lotta, lite julklappsshoppning, och kanske lite till mig. Jag har ju ett presentkort på Sjögrens som jag fick i studentpresent. Kanske blir en till klocka? :)
Först sa vi att vi skulle köra in vid halv ett - ett tiden, sen blev det halv två, och nu är det två ! Dumma Lotta :P Vi båda sov länge idag, men sen skulle hon tvunget svara på kommmenterer på hennes blogg.. Suck :)

Ja, jag får väl göra mig klar nu :) åååh, mensvärken kicka precis in :S
Hörs sen ! Ciao.

Datorfri helt enkelt.



Jag bestämde mig för att ta en bloggfri söndags dag, men det blev hela dagen istället. Vilket var jätte skönt :) Jag har inte ens varit vid datorn. Jag har varit inloggad på msn, men har inte suttit vid det en lång stund.
Jag har ju däremot legat i sängen till klockan två typ, men jag mådde inte alls bra. Mensvärk bland annat. Sen körde jag och hämtade Pontus, la mig i sängen igen, körde in till Tomelilla och köpte dricka. Duschade, sen kom familjen hem och vi åt en jätte god söndagsmiddag :D hi hi. Och jag gjorde paj till efterrätt :D

Jag märkte nu ikväll hur tyst jag var. Jag pratade inte om jag absolut var tvungen, det skrämde mig faktiskt lite.
Min bästa kompis Carol påpekade också härom dagen att jag pratar inte lika mycket längre. Det är min stamning som hindrar mig. Jag vet inte varför jag gör så egentligen, jag har alltid pratat med mina nära och kära. Jag känner ju mig trygg med dom.

Nu ska jag nanna, ska till Ystad imorron med Lotta :) Det blev inget Malmö för mig idag, eftersom jag inte mådde bra .
Vi hörs imorron gullungar ! Go natt.

Britney Spears

Jag såg precis dokumentärfilmen som britney gjorde.. Jag och måste säga att jag har mer förståelse för henne nu. Hon är som vilken människa som helst.



Just det, jobbet. Det gick ganska bra idag. Bättre än igår ,men det var nog för att man visste lite mer :) Plus att jag fick sluta tidigare, men jag hade hellre stannat och hjälpt till mer. Det är inte roligt att jobba själv som sagt.

Nu känner jag mig sådär fundersam, lite läskigt. Jag är ganska trött och jag ska hämta mamma o pappa när dom ringer mig, dom är nämnligen på julbord. Mamma tog mina skor :( Mina underbara ankelboots!!

Nu får snart mamma o pappa ringa.. jag börjar bli trött !

Jobba igen.

Igår gick det bra, förutom att jag råkade tappa brickan med kaffekoppar på en herres rygg, men inget gick isönder :) Jag skyller det på Kalle, han gjorde mig nervös . ha ha!
Efter jobbet blev det det kaffe hos Carol på Lottas, när vi kom dit så fick vi gå med i deras AAklubb och säga "Hej jag är Pauline" och så säger dom andra "Heeeej Pauline" Sen frågar Carol "Hur har din vecka varit?" HAHA! Riktigt sjuka ;) ha ha! Jag blev nästan generad ju.
Vid halv ett tiden bestämde jag och anna oss för att bege oss hem. Vi hade ändå jobbat till klockan elva.
När jag var hemma och hade lagt mig, tror ni att jag kunde somna? Nej! Jag somna nog inte förrän halv tre-tre tiden. Jobbigt, men sant.

Idag gick jag upp halv ett, lite panik eftersom jag börjar klockan 3 igen :S
Så det blir väl en sen kväll ikväll också :P Jag skulle egentligen köra mam o pap till julbord, men jobbet kallade ;) Jag kan säkert hämta dom :)
Nu ska jag käka frukost, och göra mig iordning. Vi ses ! Ciao.

Fredag.

Nu kan äntligen Anna säga att nu är det fredag :P ha ha!
Det blir jobb ikväll, jag börjar redan halv fyra plus att jag ska köpa digestivekex innan jag kör till jobbet. Plus att mamma ska köra in mig till Tessan så att jag kan låna deras bil. Tack :)
Jag börjar bli förkyld igen. Vad är detta? Jag vaknade med att jag var täppt i näsan. Jag vaknade vid nio tio, men gick inte upp ur sängen förrän kl tolv :P hehe.. Så går det när man ligger och smsar .
Nej, ska väl gå och duscha och göra mig klar helt enkelt. Det blir nog inte mer skrivande idag. Så vi hörs kanske sent ikväll eller imorron. Eller ett inlägg innan jag beger mig :) Ciao!

Nej fy fan.

Jag är ganska trött nu, så jag ska nog passa på att nanna :)

Jag har klätt ljusgranen också! :D Eller ja, kulorna. Jag gav upp glittret, det får pappa göra när han kommer hem, han är bäst på det :D Nu fattas det bara julklapparna under ;) Jag är så glad att jag får jobba nu lite så att det bli julklappar överhuvudtaget :)

Planering för helgen:
* Fredag - jobba kväll
* Lördag -  Köra för mamma och pappa. kanske fest?
* Söndag - Shoppa julklappar med Lotta :)


Nu har jag inget mer att skriva, eller jag pallar inte rättare sagt :D Go natt!

Hemma.

Äntligen hemma. Det var såå himla skönt att jobba idag :D Äntligen göra nåt lixom. Och så ska jag jobba imorron och nästa tisdag. Helt underbart :D

Nu tänkte jag varva ner lite, sen ska jag börja på maten. Tänkte göra korvstroganoff för en gång skull :D ha ha!

Det är härligt att säga till folk, "jag ska jobba" Så att dom inte tror att jag bara går hemma och lever på mamma och pappa :P he he. Vilket jag inte gör ändå. Det lilla jag har jobbat nu närmare vintern har jag faktiskt klarat mig på. Lite pengar jag har ju lånat, men det får dom ju självklart tillbaka när jag får lön :) Och jag lånar ju inte jätte stora summor.

Jag tänkte ju faktiskt att jag skulle klä granen idag. Men vi har så dåligt med glitter, så jag måste nästan till Bo Ohlsson. Mamma vill ändå ha hårfärg, vilket också jag behöver. :) Ja, jag gör maten nu så kör jag in en snabbis sen.

Jag kom också på nu att jag har inte skrivit en önskelista. Men den blir inte så lång iår, önskar mig bara SpeechEasy! :D ha ha!


Ciao!

Julen är här.



Jag har nog inte fattat riktigt att det är jul, kan vara för att jag missade att julpynta på första advent :) Men igår satte jag faktiskt upp mitt julpynt på mitt rum, så nu känns det lite bättre :D

Det var lite ansträngande att gå upp kvart i åtta faktiskt, men jag klarade :) Så nu har jag tagit en dusch och ätit frukost . Ska alldeles strax göra mig iordning när jag har druckit upp min oboy :P

Vi hörs när jag har kommit hem. Ciao!

Ljus i vårt hus

Nu ikväll var jag, mamma och pontus på det lilla gymmet som vi har här i vår lilla by. Vi skulle pröva om det var nånting för oss, men för mig var det en svinstia kan man säga.  Det var inte rätt för mig :) Så jag satsar på nåt annat gym.
Men grejen är också att det här gymmet är egentligen för dom som spelar fotboll, så utrystningen är inte så avancerad.
Sen körde jag och mamma in och solade :D Sååå skönt!

Imorron blir det jobb, usch. Jag fasar för att gå upp tidigt. Nåja, det kunde varit värre :P he he!
Nu ska jag nanna, för jag är fan trött :P
Go natt !

Det går precis lika bra med selleri



Mycket intressant klipp om stamning.
I början säger den blonda tjejen att när hon var ute och åt, så beställde hon sprite istället för coca, för det var lättare att säga, men i själva verket ville hon ha coca.
Dom flesta stammare försöker dölja sin stamning, för att det är något dåligt tror dom. Tack vare att man har blivit mobbad i skolan, eller blivit utskrattad på stan. Det finns en hel lista på det. Då tror man ju att det är fel på en och tror att stamning är något fult som man inte ska göra. Det har alla fall jag trott med min stamning.
Jag såg mig inte själv som en stammare förrän andra påpeka att jag pratade konstigt och börja skratta och härma mig. Det sårade mig så fruktansvärt mycket, för jag ville ju vara som alla andra barn. Det sänkte mitt självförtroende.
Tack vare att jag har haft underbara kompisar och familj under min uppväxt som inte har brytt sig om min stamning, så har jag inte gått under jorden.
TACK! Jag älskar er !

Tack

Tack Lotta för ditt stöd idag :)
Jag gick in till Ica och mötte upp Lotta, sen gick vi in till hennes chef så att jag fick prata med henne. Tydligen var det mesta fullsatt, men hon tog mitt telefonnummer, så skulle hon ringa mig ifall det skulle dyka upp nåt :) Härligt att veta ju.

Grattis till flickan ! :D hi hi!

Jag är faktiskt ganska trött nu, så jag ska lägga mig i sängen och läsa skvaller tidning :) ha ha!
Ciao!


Bli väckt.

Är det inte härligt att bli väckt? Idag blev jag väckt av min jobbarkollega, hon frågade mig om jag kunde börja kl 10 imorron istället för halv tolv. AAAH! Då menas det med att jag måste gå upp vid halv åtta imorron. Schiesse, jag måste nanna tidigt ikväll.

Nu ska jag göra mig iordning , sen göra in till tomelilla. Ciao!

Hemma!


Tillbaka hos min bebis! :D

Nu äntligen är jag hemma i mitt hem, mitt lilla putte rum :D Och ska stanna här :) Tessan, jocce och alicia har kommit hem nu, eller ja innan kväll. Tessan blev lite tårögd när hon kom hem, dels för att hon äntligen var hemma och för att jag hade gjort så mysigt och fint :) Det var ju det som var planen. hi hi.
Men en sak som jag inte har saknat, är min dator! Gud! Det är så jävla fucking TRÖG! Jag kan skriva två meningen utan att det skrivs nåt, det kommer två sekunder efter man har skrivit allting. Jag hade lätt kunnat kidnappa Tessans dator :P he he.. Det är ju en bärbar också ;)

Så, vad händer imorron? Jo, jag ska upp tidigt, köra och handla vid tolv tiden, fiska upp lotta och prata med hennes chefer. Jag måste sminka mig, jag kan inte se ut som jag gjorde idag. Det var nästan tur att inte cheferna var där, jag hade ju skämts röven av mig. Lixom tänk er, inte duschat, inget spår av smink ens, en ful mössa på huvet och en gardigan som där fattades två knappar. Okej, jag är ganska fattig, men jag behöver väl inte vara så uppenbar? :P ha ha!

Det är ganska skönt att vara hemma igen. Visst, det är helt underbart att vara hos Tessan och jocce, och bara vara själv. Men ganska långtråkigt också. Jag märkte också att det är atans tråkigt att laga mat själv! Jag ville bara köpa en färdigrätt lixom, så ska det inte gå till. Jag måste fan bo med nån när jag flyttar :P haha!

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på scrubs :D See ya tomorrow!

Jobb.


Inte jag som har fotat.

Innan så körde jag ner till Ica för att köpa lite bullar och mjölk. Jag var totalt osminkad och hade en mössa på huvet för att dölja min "bad-hair-day". Så jag sprang igenom hela Ica och tog det jag skulle handla, klart var det jätte lång kö, men som tur öppnade en ny kassa och jag var först på plats. När jag hade packat ner allt och skulle precis gå, träffade jag på min faster Laila och bytte par ord med henne, sen kom Lotta och vi bestämde oss för att gå till hennes chef och prata om jobb till mig. Självklart var inte nån av hennes chefer där, så det sket sig :S

På tal om skit. När jag steg upp idag och gick ner för att släppa ut hundarna, kommer jag in i köket och köksgolvet är täckt med sopor! Då hade vanilla öppnat lyckan och vällt ut spannen med sopor! Lite knäpp jag blev !


Torr bulle

Jag gick upp sent idag faktiskt.. Halv tolv, fy på mig.
Som vanligt hade pelletsbrännaren lagt av igen.. Dryge!

Jag läste precis en blogg där en tjej skrev om dialekter. Jag är ju självklart skåning, har botthär hela mitt liv och jag är född här. Men när jag öppnar min mun så är det nästan allt annat än skånska som kommer ut. Många frågar om jag kommer från stockholm eller nåt.
Men jag ska berätta för er varför jag inte snackar skånska.
När jag var liten, var jag sen på att prata. Plus att min syster snackade för mig :) Först trodde mamma att jag var döv eller nåt så hon tog mig till en doktor, men det var ju inte det som var felet. Så hon tog mig till en talpedagog och där kom dom framtill att jag stammar. Och denna logoped lärde mig rikssvenska. Varför i all världen lär hon mig rikssvenska när jag bor i det bondigaste skåne?! Men det har jag inte riktigt fått svar på. Kanske var lättare att lära ut eller att hon var stockholmare?
Så jag har snackat stockholmska sen jag var liten. När jag började på högstadiet så ville jag prata mer skånska, för alla andra gjorde det. Men det blev bara kattskit av det och det lät så himla dumt. Men det sket jag i :) Med åren har jag försökt lära mig själv att säga skånska R, för jag säger R med rullande tungspets, medans skåningarna säger det med halsen eller nåt. Det är skit svårt för mig, men jag fick höra av min logoped som jag går till nu att jag blandar riksvenska R och skånska R när jag pratar, rätt coolt :D

Nu ska jag kolla brännaren, sen ska jag göra ner och handla bullar eller nåt :) Ciao!

ångest



Jag låg och försökte sova, rättare sagt jag låg och tänkte. Jag tänkte på det fotot som togs på bb med fyra generationer av vår familj, så tänkte jag att man kan ju göra ett sånt foto varje år. Jag fick bilder i huvudet att mormor åldrar och mamma åldrar och till slut fanns dom inte kvar på bilderna. Jag började få panik och tänkte att mormor och mamma får inte lämna mig. Till slut fick jag panik och började gråta. Inte nu igen, dödsångest.


Dödsångest

En panikattack kan komma plötsligt. De första gångerna brukar vara värst eftersom den drabbade inte förstår vad som händer. Under attacken kommer en stark dödsångest och många är helt övertygade om att de ska dö. Eftersom många av symtomen är rent fysiska som t ex andnöd, hjärtklappning, svettningar och darrningar är det vanligt att man tolkar attacken som en kroppslig sjukdom och söker fel sorts läkare. Men åkomman är i själva verket psykisk.

Upprepade panikattacker, ofta med inslag av dödsångest är tecken på att man lider av paniksyndrom. Människor som lider av sjukdomen har ett överaktivt alarmsystem som aktiveras utan någon egentlig orsak, med panikattacker som följd. Även stress, svåra kriser och överkonsumtion av alkohol eller koffein kan vara orsaker.

Fobi (av grek. φόβος, fobos, "fruktan"), en irrationell, ihållande rädsla för särskilda situationer, objekt, aktiviteter, eller personer. Det vanligaste symptomet för denna rubbning är den orimliga viljan att undvika fruktade saker. När rädslan är bortom ens kontroll, eller om rädslan inkräktar på det dagliga livet, kan en diagnos under en av ångeststörningarna göras.

Fakta1, Fakta2

Där fick både jag och ni lite fakta, jag var bara tvungen att skriva lite och hitta fakta. Jag valde mellan detta och ringa till mamma och gråta :P ha ha! Jag skonade henne lite, klockan är ju mitt i natten.

Livet är för kort att slarva bort det. Ta vara på det du har.


Trött trött trött

Jag fick fem-i-två-ryck och började städa klockan nio :P Jag har ju inte kunnat städa och pynta hemma hos mig själv, så jag fick helt enkelt städa här :) Kan vara bra för alicia att komma hem till ett nystädat hus också. hi hi.

Nu ska jag kolla lite på scrubs, sen ska jag nanna :) Familjen kommer hem imorron, men vet inte när.
Go natt !

That is light

Jag vill ju bara skryta lite att jag fick igång pelletsbrännaren helt själv :D

Vid sju tiden kom jag på, "Jag har glömt att göra kvällsmat" Så jag tittade i frysen, och hittade lite pytt i panna och stekte två ägg :) Mums.
Nu sitter jag och tittar på Design; Simon & Tomas. Looove them! :D
Sen ska jag nog ta en promenad med vovvisarna, både dom och jag behöver det. Men det blir nog ingen lång runda, för jag är ganska trött faktiskt. :)

Mysmys



Har precis kommit hem från fikan med Carol och Anna. Det blev fika på Hartmans eller vad det nu heter :) Satt och snackade om allt mellan himmel och jord, vad vi ska göra med våra liv och så vidare, det vanliga lixom :) Det blev ju två koppar kaffe, en bulle och en liten tosca kaka :D gottans!
Efter det så körde Anna hem och vi två som blev kvar körde till Rusta och Öb, men vi var så himla trötta att vi inte pallade så mycket. Jag släppte av Carol på stationen och körde hem. Tack för en mysig eftermiddag :D

När jag kom hem till tessan igen, har pelletsbrännaren lagt av igen(!) Herre gud! Släng ut skiten! Den klarade ett dygn sen la det av igen. Jag pallar inte !

Jag vill julpynta och julbaka, men det kan jag ju inte när jag är här, så familjen Olsson-Lindholm får snart komma hem från bb tycker jag :P ha ha! Jag och Pontus ska ju fan klä julgranen, den har stått där naken med bara ljus nu i två dagar lixom :P he he.. Och kakorna som jag fick av oma är inte uppätna än :p Kakorna JAG fick, inte ni andra.. ha ha!

När jag körde hem från Ystad lyssnade jag på Adam Tensta - Cool. Och så lyssnade jag när tjejer "sjunger" och typ fejkstammar ni vet som rappade gör ibland.. Jag tänkte "Vem fan vill fejk-stamma?". Jag som stammare vill ju helst av allt bli av med min stamning, och andra lixom fejkar det ! Jag blev nästan lite irriterad när ju mer jag tänkte på det. Dom skulle fan prövat på att stamma på riktigt, så hade dom märkt att det är inte alls så kul och hipp som dom tror !

Nej, va fan ska jag göra nu? Tänkte nästan decka i soffan med filten runt om mig med tända ljus så att jag inte märker för varje minut hur kallare det blir i huset.. AAAH!
Ja, det gör jag :) Ciao!

P.S. Denna tjejen är helt sjuk, hon älskar johan mer än hennes familj! Om det var min dotter så hade jag skämts!!


Visa saker berättar man helt enkelt inte.

Jag kom och tänka på att även om jag skriver i bloggen varje dag minst två gånger, så berättar jag inte allt. Jag menar, man ska ju inte blotta sig för mycket av sitt eget liv, om man är den personen.
Hur mycket är för mycket?

Okej, klockan ringde halv nio och jag steg inte upp förrän kvart i tio. Fy på mig! Jag har ju en del att göra innan jag ska till ystad, om nu carol ringer ;) hehe.. Framförallt måste jag hem till lunnarp och hämta pengar och ett par jeans. Jag måste ändå till lunnarp, för här finns ingen frukost :P ha ha!


Vackra Carol :)

See you later :D

RSS 2.0