Skvallertanterna nummer 1 & 2 :D

Ja, nu är jag hemkommen för en stund sen. Det blev verkligen en heldag i Lund :)



Det började hos logopeden. Allt gick bra där, vi pratade om min stamning, sen prata vi om speecheasy:n (den lilla manicken) Jag kommer ju inte få den imorron precis. Det kommer ta några månader eller mer. Nästa besök kommer vi skriva en anmälan, och besöket efter det blir det hörselkoll, eftersom man ska ha bra hörsel för att ha den manicken i örat och det ska funka. Så jag hoppas verkligen att jag har bra hörsel! :S Jag hoppas verkligen att den funkar på mig, eftersom den inte funkar på alla stammare.
Där fick du lite information pappa :D

När jag kommer ut i väntrummet sitter Lotta helt inne i boken som hon fick låna av mig :P he he.
Efter det körde vi till Nova lund. Shopping! :D Men allra först gick vi in på stora expert och kände lite på mobiler och kamerer, och kollade på minidatorn som jag vill ha :D
Sen gick vi in på själva nova und. Först bev det lite shopping på Gina Tricot.. Och tyvärr kan jag inte lägga ut bilden på klänningen eftersom, det blir min och Lottas lilla hemlis :P Ni får se på dagen D, eller juldagen då det är tingvalla ;) Fan va coola vi kommer vara :D

Direkt efter där vi var vi så himla hungriga. Jag trodde att vi skulle äta bakad potatis som vi brukar, men Lotta hade andra tankar, nämnligen McDonalds (!). Först ville jag inte, men jag tänkte på börsen. Så det blev det helt enkelt :P Jag tog en Lilla meny med b-sås ;) mums.

För att kortfatta shoppningen, så blev det lite nödvändig smink, örhänge och ett par svin snygga jeans som satt som en smeck! :D Jag behövde verkligen ett par jeans, och jag hittade ett par på KappAhl för 349kr! Rena fyndet lixom, jeans brukar ju kosta minst 500kr. Jag hittade ingen bild på dom på nätet, och min webcamera är värdelös.  Så jag ska fråga mamma sen om jag får låna hennes kamera :)
På tal om det, så kommer jag inte köpa datorn, jag ska köpa en mobil istället med bra kamera eftersom jag är mer behov av det. Jag är ju en dator som funkar, den är lite trög, men jag kan göra det jag vill :) ha ha!

Så, det blir faktiskt denna som jag har pratat om innan :) Jag klämde på den när jag var inne på Expert. Där är ju bara 5megapixel, men det kan jag nog överleva med . Den tar ju bättre bilder än den mobilen och webcamen jag har nu :P ha ha! Och ett stort minus är ju att det är en Samsung! Äsch, jag får nog tänka på det här lite till innan jag bestämmer mig riktigt :P  he he..



Efter all shoppning så satte jag och lotta oss ner på Espresso House med en chailatte och en brownie. Det var vi värda helt enkelt :D Det var ju länge sen jag drack chailatte så det var efterlängtat ! Där satt vi en stund och mös, snacka och skvallra ;) ha ha!

Nu ska jag kolla lite på tv, imorron blir det jobba kväll. Så jag ska vila upp mig ;)
Ciao!

Kommentarer
Postat av: pappsen

2008-12-15 @ 21:21:35
Postat av: papsen

Va bra!! Håller tummarna på att det funkar för dej!!

2008-12-15 @ 21:23:30
Postat av: veronica

håller tummarna för dejj hjärtat.. HOPPAS<3

jo man ändrar ju sjukt mycket på bloggen nu.. vill ju hitta den rätta locken ju:D hehe.. ja du kan ju alltid ringa mejj när du e ledig.. Danne e osså hemma nästa vecka..så då kan vi alla 3 kränga =) saknar dejj..



PUSS<3

2008-12-15 @ 21:56:03
URL: http://veronicablom.webblogg.se/?tmp=151428

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0