13 augusti

Hösten är här känns det som. Just nu blixtrar och åskar det, regnar öser nej. Mys på hög nivå kan jag säga. Synd att man inte har sällskap som man kan ligga och mysa med i soffan med tända värmeljus. Ett önsketänkande :)

Nästa vecka kommer jag ha ny bil !! Wiiiie! Äntligen säljer min svåger sin bil till mig! Jag har suktat efter den hur länge som helst. Jag ska bara skrapa ihop det sista pengarna, det löser sig säkert ;) Lån kan jag glömma eftersom jag inte är grön. Jag verkligen hatar det. Från att vara jätte grön till vara ... ogrön? Det kan gå hur snabbt som helst, och det har det verkligen gjort med mig. Men så är det att vara kär och blind.

Nu ska jag nog gå och lägga mig.. Det känns som det. Suck.

7 augusti 2014

Äntligen kände jag ett dugg efter att skriva här lite. Jag kan säga att jag var har varit i full gång hela sommaren, dessutom har min dator typ gett upp nu så det går knappt att gå ut på internetet. Och skriva via min lilla surfplatta är inte roligt, känns inte som samma sak :)
 
Vad har hänt den senaste tiden då? Jag har jobbat ganska mycket, dock inte lika mkt som jag trodde i början av sommaren, då jag trodde att Frösunda skulle lägga in mig på fler dagar. Men icke.. Tur då att jag hade min sommar räddad ändå hos R. Jag trivs verkligen där, nu har jag dessutom kommit in i rutiner och vet hur det går till där. Dessutom får jag kaaaanske ett vikariat på 6månader. Inget är bestämt och jag ska inte ropa hej innan jag är över ån, så jag ska inte förvänta mig det. Men det hade varit skit kul om jag hade fått det så klart !
 
Jag har börjat träna på allvar nu ! Helt otroligt! Therese (en tjejkompis, vi kallar henne Tosse istället) började på Rehab och nu tränar vi ihop. Så himla roligt ! Det är mycket bättre att ha nån att träna med i början. Jag märkte det innan när jag tränade själv att jag gärna gav mig själv ursäkter för att inte gå dit, eller inte göra mitt bästa när jag väl va där. Men nu bara kör jag, svetten rinner av mig bokstavligt talat ! Och det är bra att man bestämmer med varandra vilka dagar vi ska träna, för då går man verkligen dit också.
 
Sen har jag ett projekt på gång.. eller ja, jag vet inte vad jag ska kalla det. Ett extrajobb? Alla fall, så ska jag hjälpa en bekant med bokföring och diverse grejer. Jag tycker det ska bli skit spännande ! Även om jag inte kan mycket så är jag villig att lära mig, blir nog att jag blir ivägskickad på kurs. Wiiii ! Så jag har fått massa saker som ska hjälpa mig på vägen ;) Hihihihihi.
 
Nu ska jag föna håret, sen blir det sängen för mig. God natt !

RSS 2.0