26 Februari 2014

Räkningarna är betalda. Alltså shit.. jag får leva på nudlar denna månaden. Det gick inte alls ihop här. Nåja, det löser sig alltid. Bara jag har lite bensin i bilen så är jag nöjd. Måste klippa mitt bensinkort så jag inte använder det ! Jävla skitet kostar mer än vad det smakar.
Nåja, jag fick hem ett skrivbord igår av Linda. Det blev så snyggt här och jag är glad att jag har nånstans att ha min dator och alla mina papper på räkningar.. Känns så vuxet ;) haha!

Förresten så har jag fyllt år ! Den dagen jobbade jag, men det gjorde inte mig något eftersom det var en måndag :) Sen på kvällen körde jag ut till ett av mina jobb och fick lite mer tider i sommar. Kashiiiing ! Plus att han sa att om allt går bra så har jag kanske en tjänst sen ;) Underbart ! Körde där ifrån med ett leende och glädjetårar.
Efter det blev det en kvällsfika med fina broder och flickvän, för att de inte kunde komma till helgen då mitt kalas skulle äga rum.
I lördags blev det då kalas. Hela familjen kom och det var helt underbart att se alla på ett och samma ställe :) Minus Pontus då :(

Nu ska jag fortsätta min kreaktiva dag med att äta upp min knäckmacka och sen börja rensa i förrådet. Ciiiao!

25 Februari 2014

Oj, nu var det ett tag sen igen som jag skrev här. Jag tänker hela tiden på att jag ska skriva, men sen blir det aldrig av. Jag orkar aldrig starta upp datorn, då det är lättare att kolla facebook på mobilen ;) haha! I know, neeerd.
 
Allt går bra. Jobben börjar ta sin form, till och med så jag får tacka nä för att det krockar (!) Eller att jag är så slut att jag måste vila. Även om jag vill jobba jätte mycket så känner jag att huvudet inte hänger med riktigt. Jag är fortfarande på uppgång, men jag stressar upp mig för ingenting. Dom senaste dagarna har jag lidigt av spänd nacke som har resulterat i huvudvärk. Det kanske blev lite för mycket för mig.
 
Mina drömmar ta kål på mig. Jag orkar inte drömma om honom längre. Det är samma princip hela tiden, samma historia fast olika ändå. Jag vill inte längre.
 
Jag har börjat få det jobbigt med stamningen igen. Andra hör inte det, men jag känner det. Jag anstränger mig mer. Varför? För att folk bryr sig? För att jag inte vill att folk ska höra, risk för att de inte skulle gilla mig? Jag har träffat många nya människor den sista tiden och det kanske kan vara det. Både på fritiden och på jobb. 
Jag får tänka på vad jag ska säga, det blir en del blockeringar. Jag sätter in stödord mitt i meningar som "Asså" för att komma vidare. Ibland är jag tyst istället för att tala.
 
Fin fin har jag träffat <3 Mr J.
 
 

5 Februari 2014

Jag börjar tycka om mitt kök mer och mer. Jag har köpt fler tavlor, gardinstång som en snäll själ ska få äran att skruva upp till mig, sen börjar det verkligen ta form här. Bara trist att ALLT är vitt ! Önskar att skåpslyckorna alla fall va i nån ljusgrå färg. Liknar ett sjukhus här !
 
Jag har helt förvånad över att jag steg upp lite över åtta idag, på min lediga dag! Men det gör inte mig nåt. Jag ska till Ystad med Pontus och Daniella snart, vi ska shoppa lite.. Eller ja dom, jag ska fönstershoppa :P haha!
 
Ha en bra dag !

RSS 2.0