22 juni 2012

God förmiddag
Framförallt vill jag gratta mig själv på min namnsdag! Grattis :D haha! Hur kan man vara så här trött? Jag vaknar pigg halvåtta när klockan ringer, men kroppen vill absolut inte gå upp för fem öre. Jag har ont i benen och fötterna, spänner jag mig så mycket när jag sover eller? Jag fattar ingenting :)
Idag är det midsommarafton, kashiiiing i börsen för de som jobbar. Vill säga jag då :) hehe. Men jag hade hellre umgåtts med min pojkvän och min familj. Men så är inte läget nu :P
Tänka sig.. snart blir man hörbybo, så skönt det ska bli. Slippa Tomelilla och all dess skit! Framförallt är det underbart att jag ska bo med min älskade pojkvän i ett hus som kommer bli underbart fint :) 

20 juni 2012

God morgon!
Nu är det panik i min hjärna (!) Vi har nio dagar på oss att vara ute från lägenheten. Besiktningen ska ske den 29juni. OMG!! Jag dör.. Men det kommer gå bra, det kommer gå strålande. Det är bara att ta ett ryck, sen är man ute :)
Idag blir det jobb, och imorron och på fredag.. Känns nästan som att man skulle vilja vara hemma och packa allting. Men det får vänta till helgen helt enkelt. Jag måste jobba, så är det.
Nu ska jag ta en dusch, och fixa lite här hemma. Woop woop! :D

19 juni 2012

God förmiddag
Vi fick goda nyheter igår :) En kvinna ringde om lägenheten, att hon kunde ta den nästa månad (!) så underbart! Nu jävlar sätter det igång allt! :D Sååå lyyyyckliiiig!
Idag är mannen och jobbar, jag ska själv också jobba lite sen, städning blir det. Di e guuutt me äxtra cääääsh!
Igår var Marina och hennes A här, jätte trevligt var det. Vi satt och snacka och skratta som vanligt, tokiga som vi två är ;) haha! Det är bara att ta det, man får det med på köpet ;)
Senare på kvällen blev det bara mys med mannen, älskar dig otroligt mycket <3
Nu ska jag göra något vettigt, ta in lite bränne till spisen :)

18 juni 2012

God morgon!

Denna svensken har varit uppe sen halv åtta (omg!) och vaken sen kvart över sex (omg!) hahaha! Nä gud, så är det när mannen ska jobba och lillkillen också är uppe ;)
Idag kommer Marina och hennes man upp och hälsar på. Jag var precis inne i hörby och köpte lite kakor till fikat, men kanske det blir bullar också? Får se, onödigt att köra in igen. hehe.
Rätt mysigt att vara uppe lite tidigare än vanligt, dock känner jag mig som sju svåra år och tröttare än Gandhi. Jag köpte med min ett par bullar som jag sitter och mumsar på nu. Jag har fått begär av ost och marmelad, jag som aldrig har gillat marmelad! Eller ja, inget större fan alla fall. Jag blev kanske också vuxen? :P
Vad händer nu då? Jaa, slänga sig på soffan en stund? eller kanske ta en dusch? Soffan lät himla frestande, bara en liten stund? ;)


16 juni 2012

Go middag !

Underbar dag, småregnar och är grått. Deprimerande? Yes!
Jag börjar inte förrän senare idag, vilket är skööönt. Hinner jag vara här i huset och umgås med mina pojkar. Vi ska till och med till Hurva marknad en sväng. Yeeah ! Jag som älskar marknader ;)
Livet flyter på, jag njuter av varje minut :) Imorron ska min älskade Marina och hennes man komma upp och hälsa på. Så göttet :D

14 Juni 2012

God kväll!
Det var ju faktiskt riktigt länge sen jag skrev nånting här. Över två veckor sen, men så går det när det är full rulle och att man inte har riktigt lust att skriva av sig :) Har jag inte jobbat så har jag varit någon annanstans eller i huset. I lördags var vi i Sjöbo på födelsedagsfest hos Anna (och emma), jätte trevligt hade vi och go mat och dricka ;) Idag har jag varit iväg på mitt "andra jobb" och städat. Ibland är man redig som har två jobb, snart har jag kanske tre till och med ;) Det gäller att ta det lugnt ändå så att man inte utarbetar sig.
Nä, nu är jag så himla trött så att jag skulle kunna gå och lägga mig nu. Jag har varit uppe sen åtta, inte jätte tidigt ändå. Men tror att det är spolarvätskan som spelar roll ;) haha!

RSS 2.0