15 Maj 2014

Här sitter jag på jobbet, lyssnar på snarkningar. Det börjar bli standard att jag uppdaterar på jobbet :)
Jag har ett i-landproblem idag. Igår ringde en av mina chefer och fråga om jag var intresserad av att jobba lite i sommar hos en av mina brukare. "Självklart" var min första tanke. Men nu inatt bläddrade jag igen min kalender och undra om jag verkligen kan. Här har jag världens chans till att verkligen jobba röven av mig i sommar. Ska jag eller inte? Jag kommer jobba dag och natt, bokstavligt talat. Kommer jag klara det eller jag kommer gå in i väggen? Jag känner mig lite stressad, panikslagen men ändå glad. Jag vill ju självklart tjäna pengar och jag behöver verkligen det. Det är ju inte jätte ansträngande jobb, det är ju inte så att jag är servitris längre ;) Men ändå.. det är ju sommar, jag vill njuta av den också. Men va fan .. vad gnäller jag över? Jag ska vara glad att jag har ett jobb! Eller rättare sagt, flera ;)

14 Maj 2014

Jag försökte att ändra lite på design här, men det gick sådär. Det var sjukt länge sen jag höll på med det och jag har glömt typ allt, men som tur finns det hemsidor som hjälper en. Annan färg blev det och förhoppningsvis kommer profilbilden upp snart. Den är ju 3år gammal, även om jag önskar att jag fortfarande va 23år så får jag inse fakta :P haha!
 
Nu är klockan cirka halv sex på morgonen och jag har varit vaken hela natten, dock för att jag ska jobba nu inatt och jag var ledig denna så det var inte lönt att ställa om sig. Jag har jobbat natt nu i en och halv vecka i sträck, jag går på min sjunde natt. Jag har varit ledig tre nätter med denna, så man kan verkligen säga att jag är slut i huvudet. Jag ska vara ledig i "två" dagar sen ska jag jobba dag i två dagar. Det är fan bara att köra ! Jag är ganska taggad nu på att jobba, så jag får passa på. Det var ju en tid då jag fick ont i magen bara tanken på det eller jobbet ringde och ville att jag skulle jobba. Jo klart att jag känner nu att jag hade behövt lite ledig i nåna dagar, men jag måste också tänka på att jag behöver pengar att betala mina räkningar. Det går nog nätt och jämnt denna månaden tyvärr :/ Tur att jag fick en ganska bra lön förra så jag har lite över.
 
Men men, jag ska inte hänga läpp för det. Livet går vidare :)

13 Maj 2014

Nu är det dags att skriva av mig. Jag känner att jag verkligen behöver det. Jag är på jobbet och skriver via mobilen så får se hur detta går, det är ju så mkt lättare att skriva på datorn, men det kan jag inte nu för då väcker jag min brukare.
 
Jag känner att mim vikt påverkar mig väldigt mycket nu. Sen November månad har jag gått upp nästan 15kilo (!) Jag såg mig i spegeln innan och jag har fått nya bristningar på magen och höfterna. Jag har ju haft sen innan men eftersom jag gick upp dessa kilona så snabbt så hann inte min hud med.
Det som jag mår mest över är min mage. Den är större än den någonsin har varit känns det som. Jag ser gravid ut eftersom jag alltid är uppsvälld i magsäcken och tarmarna. Antagligen har jag blivit känslig mot laktos och gluten på äldre dagar, så jag ska faktiskt pröva att vara ifrån gluten en vecka och köra laktosfria produkter.. eller så gott det går som mjölk och grädde. Känns som att min mage och tarmar inte alls mår bra och jag måste göra nånting åt detta.
Jag tittar mycket på Biggest Loser Sverige och vill verkligen göra samma insats som dom gör. Jag är uu långt ifrån deras storlek. Jag hade varit överlycklig om jag hade gått ner 20kilo och ärligt talat så känns det inte så mycket men jag tycker att vägen dit är svår. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Just nu känner jag mih vilse på gymmet och undrar om jag gör rätt för min kropp med de olika momenten jag gör. Jag ska nog boka en tid med den personlige tränaren så får vi se om vi kommer fram till nåt :)
Jag har oerhört svårt med självdiciplinen och känner jag en dag då jag har bestämt att jag ska till gymmet att jag känner mig lite trött då skiter jag i att gå dit. Det är inte okej ! Jag vet ju att det gör gott för mig. Men jag kommer in i dåliga vanor som jag har gjort förr att jag tar det trygga och stannar hemma.
Jag har börjat känna mig obekväm på gymmet. Så fort det blir mycket folk så får jag nästan panik och struntar i de sista övningarna. Så har jag gjort dem sista gångerna. Vad håller jag på med egentligen? Alla som går dit går dit av samma anledning, att må bra. Vargör ska jag skämmas över det?
Jag har börjat jobba natt och det rubbar både kroppen och knoppen, därför är det ju viktigt att jag sköter träningen. Men jag har svårt att få in tiden att dra till gymmet innan jobbet, så klart vill jag sova så många timmar jag kan på dagen om jag nu ska jobba på kvällen igen. Men kom igen Pauline ! En timme är bättre än ingenting !!
Imorgon ska jag lägga fram mina snyggaste jeans som jag inte får på mig längre och så ska jag titta på dom varje dag så jag får motivation. För seriöst, jag har 13 par jeans som jag inte får på mig längre. Skamlöst ! Mina arbetsbyxor som M köpte till mig, dom trilla nästan av mig innan.. och nu kan jag inte ens knäppa knappen ! Tänk vad 15kilo kan göra med en. Jag har bara mig själv att skylla. Ingen motion och stoppar i mig massa skit. Nä nu ska det bli ändring!
Igår natt när jag jobba så kollade jag lite på bantningstabletter, jämnförde många och kolla vad som kan vara värt att köpa. Jag vill inte ersätta mat med nån shake eller soppor, för jag vet att det inte kommer funka och jag kommer tröttna. Så jag hittade Chili Burn på svenskkosttillskott.se. Jag har käkat det innan och jag vet att det funkar. Dom tar man samband med måltiderna så det passar mig perfekt :) Nu ska jag verkligen göra detta ! Jag måste börja ta hand om mig själv, jag har varit utan mig för länge.
 
Nu ska jag fortsätta jobba, eller rättare sagt göra ingenting och lyssna på snarkningar ;) ciiiaaoo!

2 Maj 2014

Jag skulle ta tag i mitt liv. Hur blev det med det? Jag har så himla svårt att ta tag i saker nuförtiden, ingen självdisciplin alls ! Idag tänkte jag att jag skulle till gymmet och rocka loss lite. Men jag känner mig så himla trött och ont i kroppen.. Så först tänkte jag skita i det.. lägga mig på soffan och titta på nån serie. Men nä, jag får göra någonting.. Så det blev en cykelrunda på en halvtimme. Visst det är bättre än inget, jag ska inte vara så negativ egentligen. Men det känns som att jag har slarvat jätte mycket. Igår låg jag på soffan och käkade massa choklad, visst jag var lite bakis.
Jag vill verkligen förändra min kropp. Men felet med mig är att jag vill att det ska gå snabbt, och gör det inte det så ger jag upp. Det går inte över en natt, det fattar jag också. Man måste kämpa ! Jag har inte kommit in i rutinerna med att få tiden att räcka till att gå till gymmet. Jag har kommit in i nån konstig period där jag sover hela förmiddagen.. Nä men jag vaknar inte förrän tio. Idag vaknade jag vid åtta, kände mig ganska pigg. Men när jag blundade med ögonen så somnade jag om igen och vakna vid tio. Jag känner mig hopplös. Min kropp är jätte trött och mitt psyke är inte den bästa, men någonstans finns det en gnista och jag måste verkligen ta fram den och göra den större.

Jag ska nog ta denna fredagen med kvalitetstid med mig själv. Jag känner att jag behöver lite ro i sinnet.

RSS 2.0