13 Maj 2014

Nu är det dags att skriva av mig. Jag känner att jag verkligen behöver det. Jag är på jobbet och skriver via mobilen så får se hur detta går, det är ju så mkt lättare att skriva på datorn, men det kan jag inte nu för då väcker jag min brukare.
 
Jag känner att mim vikt påverkar mig väldigt mycket nu. Sen November månad har jag gått upp nästan 15kilo (!) Jag såg mig i spegeln innan och jag har fått nya bristningar på magen och höfterna. Jag har ju haft sen innan men eftersom jag gick upp dessa kilona så snabbt så hann inte min hud med.
Det som jag mår mest över är min mage. Den är större än den någonsin har varit känns det som. Jag ser gravid ut eftersom jag alltid är uppsvälld i magsäcken och tarmarna. Antagligen har jag blivit känslig mot laktos och gluten på äldre dagar, så jag ska faktiskt pröva att vara ifrån gluten en vecka och köra laktosfria produkter.. eller så gott det går som mjölk och grädde. Känns som att min mage och tarmar inte alls mår bra och jag måste göra nånting åt detta.
Jag tittar mycket på Biggest Loser Sverige och vill verkligen göra samma insats som dom gör. Jag är uu långt ifrån deras storlek. Jag hade varit överlycklig om jag hade gått ner 20kilo och ärligt talat så känns det inte så mycket men jag tycker att vägen dit är svår. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Just nu känner jag mih vilse på gymmet och undrar om jag gör rätt för min kropp med de olika momenten jag gör. Jag ska nog boka en tid med den personlige tränaren så får vi se om vi kommer fram till nåt :)
Jag har oerhört svårt med självdiciplinen och känner jag en dag då jag har bestämt att jag ska till gymmet att jag känner mig lite trött då skiter jag i att gå dit. Det är inte okej ! Jag vet ju att det gör gott för mig. Men jag kommer in i dåliga vanor som jag har gjort förr att jag tar det trygga och stannar hemma.
Jag har börjat känna mig obekväm på gymmet. Så fort det blir mycket folk så får jag nästan panik och struntar i de sista övningarna. Så har jag gjort dem sista gångerna. Vad håller jag på med egentligen? Alla som går dit går dit av samma anledning, att må bra. Vargör ska jag skämmas över det?
Jag har börjat jobba natt och det rubbar både kroppen och knoppen, därför är det ju viktigt att jag sköter träningen. Men jag har svårt att få in tiden att dra till gymmet innan jobbet, så klart vill jag sova så många timmar jag kan på dagen om jag nu ska jobba på kvällen igen. Men kom igen Pauline ! En timme är bättre än ingenting !!
Imorgon ska jag lägga fram mina snyggaste jeans som jag inte får på mig längre och så ska jag titta på dom varje dag så jag får motivation. För seriöst, jag har 13 par jeans som jag inte får på mig längre. Skamlöst ! Mina arbetsbyxor som M köpte till mig, dom trilla nästan av mig innan.. och nu kan jag inte ens knäppa knappen ! Tänk vad 15kilo kan göra med en. Jag har bara mig själv att skylla. Ingen motion och stoppar i mig massa skit. Nä nu ska det bli ändring!
Igår natt när jag jobba så kollade jag lite på bantningstabletter, jämnförde många och kolla vad som kan vara värt att köpa. Jag vill inte ersätta mat med nån shake eller soppor, för jag vet att det inte kommer funka och jag kommer tröttna. Så jag hittade Chili Burn på svenskkosttillskott.se. Jag har käkat det innan och jag vet att det funkar. Dom tar man samband med måltiderna så det passar mig perfekt :) Nu ska jag verkligen göra detta ! Jag måste börja ta hand om mig själv, jag har varit utan mig för länge.
 
Nu ska jag fortsätta jobba, eller rättare sagt göra ingenting och lyssna på snarkningar ;) ciiiaaoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0