Midsommar 2016
Iår blev det midsommarfirande hos Chanette och Tobias 😄 egentligen skulle vi inte bli så många, men samma dag så bestämde Pontus, Daniella, pappa och Dogge sig för att komma också 💖 Så himla roligt faktiskt! Älskar att umgås med hela familjen. Eller ja, nu blev det bara typ halva 😅
Det blev lite dopp i poolen, god mat, goa jordgubbar och goa skratt! Sen spenderade jag resten av kvällen på jobbet. Fina pengar 💰

28 Juni 2016

Jag skulle egentligen ha frivecka denna veckan. Men det blev lite kris på jobbet och här sitter jag igen och jobbar 😅 fast denna gången är det dagtid. Kan va skönt med omväxling, det är rätt slitande att jobba natt. 
Det var ganska lätt att komma upp imorse. Jag trodde att jag skulle försova mig eller vakna i sista sekunden. Men nej då, halv sex ringde klockan och jag somnade inte om! Klockan sju körde jag till jobbet i lugn och ro. Ganska skönt faktiskt 😄 Men jag känner nu att tröttheten kickar in, även om jag har druckit två koppar kaffe ☕😅

Ikväll ska vi till mamma och Mattis, de har kommit hem från tre veckor i Österrike. Så de ska bjuda på lite mat 🍳 

Låt denna dagen gå fort . Jag vill hem.


26 Juni 2016

Jag dör här lite på jobbet. Här är så varmt ! Och ändå är här inte lika varmt som igår. Jag kom på att jag kan sitta i uterummet som är lite svalare, så satte mig där nu!
Jag tackar gudarna för att detta är sista natten, sen har jag min frivecka. Så underbart ! Dock sen sista innan semestern, blir lite extra jobb nu i sommar. Eftersom jag inte har betald semester och jag ville faktiskt ha en semester i år, så fick jag ta lite extrapass så att det kunde täcka upp för de dagar som jag förlorar.
Jag är så himla trött. Jag undrar hur jag ska klara denna natten ! Christian frågade var det var med mig innan, att jag skulle rycka upp mig för jag verka lite nere. Nä jag är bara ofantligt trött! Jag till och med lät han laga maten idag. Det är kryss i taket ! Det händer typ aldrig, haha !

Till helgen ska vi på en roadtrip. Så mysigt det ska bli :) bara jag och han. Vi ska upp till Stockholm och hälsa på Elna, sen ska vi till Katrineholm till Christians kusin. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här egentligen. Innan jag började skriva så tyckte jag att jag hade hundra saker att skriva om. Jag börjar nog bli för trött... och senil !

Nä, jag får nog avsluta här 😅


23 Juni 2016

Hjärnan styr din kropp. Låt inte den övertala dig att inte röra på dig och ha ursäkter. Din kropp mår bra av att bara i rörlighet. Kroppen blir stel och får lättare skador om den är stillasittandes. Trust me, I know. Jag har varit en soffpotatis och käkat tonvis med mat och skräp för att jag inte har haft orken att röra på mig och tyckt synd om mig själv för att jag har diverse krämpor. Och vad vann jag på det? Ingenting !! Istället gick jag upp i vikt, fick ännu mer värk och allmän dålig hälsa. Min kropp skrek efter att få i sig bra mat och ta en promenad eller två !
Som innan idag.. efter frukosten med Therese och Alicia så kom de där tankarna igen "Nä, jag orkar inte att gå promenaden. Jag stannar hemma istället. Jag måste ju göra det och det och det. Jag kan följa med dom till Dollarstore" Eller "Det är för varmt ute. Jag är för mätt efter maten" Screw you hjärnan ! Jag vann faktiskt idag, för jag gick ut på min promenad även om jag var trött och varm och mätt efter frukosten!! 
Jag har gått skogspromenader en gång varje dag denna veckan, och idag kände jag att jag redan har bättre flås. Det är så lätt att komma in i rätt banor, men det svåraste är att fortsätta.
Hela helgen ska jag jobba. Så nej, där kommer inte vara ork till mkt. På lördag ska vi till svärmor så möjligtvis att det kan bli en promenad på söndag.
Nä nu ska jag sätta mig på uteplatsen och sola, få i mig lite D-vitaminer. Det är jag värd !


21 Juni 2016

Jag kan inte fatta att det är över ett år sen jag skrev här sist. Det är så mkt jag vill skriva, det är så mkt som har hänt! 
 
Killen som förra inlägget handlar om finns inte i mitt liv längre. Det funkade inte.. det varade typ i en månad, sen insåg jag att det var inte äkta känslor jag hade. Jag vet inte. Jag levde i nån fantasibubbla, han var egentligen inte min typ. Men jag hade varit bekant med han i så många år och tyckt han såg jävligt bra ut. Men när jag kom in och såg hans liv, hur han verkligen var.. så var det inte som jag tänkte mig. Alltså han är jätte snäll och go på alla sätt och vis, men inte min typ.
 
Men det gör inget.. för sen träffade jag min kärlek. Christian ♡ Han som jag lever med nu. Han som är min man, min själsfrände och bästa vän ♡ Jag har aldrig varit så här glad som jag är nu. Jag trivs verkligen ! Vi har varit ihop i tio månader, varit sambo i fyra månader. Han har en son på snart 6år som jag är bonusmamma till. Jag älskar det. Junior ska bli storebror till mina och Christians framtida barn. Visst, det har inte varit lätt att komma in i deras liv. Junior har varit väldigt pappig, men jag tycker att vi har en fin relation idag. Vi kommer närmare varandra hela tiden ♡
 
Jag flyttade ifrån min lägenhet i Tomelilla. Den lägenheten som fick mig att bli självständig, den lägenheten jag flyttade till för att komma ifrån mitt ex. Jag bodde där 2,5år. Så många minnen, både roliga och ångestframkallande. Det var vemodigt att flytta därifrån, men nu bor jag så himla bra med mina hjärtan i en marklägenhet som vi trvs i ♡
 
Jag ska verkligen försöka att börja uppdatera här. Jag saknar att skriva av mig, och det känns som att jag har kommit in i en period där jag vill skriva mycket.

RSS 2.0