26 december 2012

God kväll!
 
Igår blev det jullunch hos pappa, jätte gott alltihopa :) Och mysigt! Tråkigt som vanligt att jag var tvungen att gå mitt i allt. Suck! Kändes jätte jobbigt ! Och jag har inte träffat Therese och Alicia i jul!! Jag mötte dom i sjöbo när jag skulle till pappa, men dom hann aldrig tillbaka innan jag körde till jobbet :/
Som vanligt blev det ett drygt jobbepass. Det är väldigt jobbigt att vara där just nu, jag är trött på pendlandet också. Det äter upp min lön, då kan jag lika bra ha ett vikarie jobb!
 
Idag har vi vara tagit det lugnt. Vi bytade rum också, vi tog williams rum och han tog vårt stora. Helt onödigt för oss att ha så stort när vi bara sover där. Bättre han har det så att han har mycket plats att leka på :)
Sen gjorde jag creme fraich a la Charlotte till kvällsmat. Det var ju år och dagar sen jag gjorde det ! Och kanske lite tecken på att jag saknar min syster? ;) hehe.
 
Julen är över nu kan man säga. Detta har varit en konstig jul, jag gjorde inget julgodis (men gjorde mina köttbullar och Jansson till lillejulafton), det konstigaste av allt var att jag jobbade julafton och juldagen. Jag har varit så bortskämd med att vara ledig på julen alltid. När jag jobbade på Värdshuset så stängde vi alltid någon dag innan julafton, och då hann man med sina sysslor och hade lust till det framförallt :) Men men, nästa jul ska jag vara ledig. För detta var pest och pina kan jag säga!
 
Nu ska jag umgås med min lilla familj :) Ciiao!
 
Två knäppa syskon :)

24 december 2012

God Jul !
 
Värsta julafton ever ! Ja förutom lilla stunden hos mamma.. myyys <3 Dock börja jag gråta innan jag skulle gå när mamma visade mig vardagsrummet med juldukningen och granen. Det var så fint ! Och så insåg jag att jag inte skulle få njuta av det, och fira min julafton med min familj :( Sen begav jag mig till jobbet, motvilligt.. Hade stora planer på att sjuka mig, men jag kunde inte vara så egoistisk och sätta mina jobbkollegor i dålig sits. Så jag bet ihop och jobbade mitt pass ändå. Det var inget roligt pass heller, så det gjorde inte min dag bättre.
Igår käkade vi massa julmat här hemma. Håkan och Nelly var också här. Jag gjorde mina berömda köttbullar och min goda jansson :) Och det blev uppskattat här hemma. Underbart!
Imorron blir det jobb igen, men först en runda till pappa och fira jul en stund med dom :)
Nu ska jag nog gå och lägga mig, så att jag orkar med dagen imorron.
God natt och hoppas ni har haft en bra julafton!

14 december 2012

God förmiddag !
 
Jag vaknade klockan åtta idag, funderade på om jag skulle upp redan då, men när jag insåg att det fortfarande var mörkt då så somna jag om :P haha! Jag gick upp halv nio istället, då var det lite ljusare alla fall.
En vecka kvar till "jordens undergång". Seriöst så tror jag inte att det inte kommer bli så mycket undergång. Möjligt att vi får en stor världskris, eller nån börjar kriga på allvar.
På tal om katastrofer.. Igår körde vi till Svenköp på förmiddagen för att Mattias skulle hjälpa Jerry med hans bil, på vägen hem får vi dieselstopp. Civilare kör förbi och frågar om vi har problem, och påpekar att bilen får inte köras. Ja jag är så van med att köra icke lagliga bilar så jag tog det med en klackspark. Jag övningkörde en hel vinter med slitna sommardäck, och mina päron var sega med att besiktiga sina bilar ;) Därför har jag blivit lite paraniod och besiktigar mina bilar och har vinterdäck på så fort det blir lag eller första snön kommer. haha! Dels också för att det är väääldigt dumt att köra med slitna sommardäck på vintern ;) Alla fall... Jerry kom med diesel och körde lika snabbt igen. Sen försökte vi få igång bilen, men då hade batteriet gått ner sig så vi var tvugna att ha starthjälp. Jerry var halvvägs till ett jobb, vi gick till huset bredvid och fråga om dom kunde hjälpa oss men icke. Så vi stod och frös i en timme cirka. Stanna några bilar och andra bara körde förbi och glodde även om vi försökte vinka in dom. Seriöst, är svenskar så jäääävla nonchalanta så dom inte ens kan hjälpa en person i nöd? Detta landet håller på att gå under. Barnen i skolan får ju heller inte klä ut sig till pepparkaksgubbar i lucia tåget för det är rasistisk! Hur sjukt är vår värld nu egentligen?! Ja, jag bytar ämne.. Efter många om och men så stannade vi en bil där gubben kunde alla fall köra oss tillbaka till Jerry så vi kunde få startkablar, sen värmde vi oss där och väntade på att Linus skulle komma. När vi kom hem var klockan närmare halv fem på kvällen. Suck !
Så vi gjorde mat när vi kom hem, sen körde vi ut och jagade julagran! Så det har vi nu också :) Ska bara köpa lite mer glitter.
Sen började vi rensa lite i det andra rummet. Så nu är den ena sidan rensad alla fall :) Ganska skönt faktiskt, hittade massa saker som jag har varit av med, eller trott det. hehe.
 
Idag ska vi göra massa pyssel, vill ju ha mysigt och fint imorron när vi ska ha kalas för William, storkillen blir 4år idag :)
Nu ska jag klä på mig alla fall, sitter fortfarande i morgonrocken :P
Ciiao och God Jul!

12 december 2012

God morgon!
 
Jag håller nog på att bli lite förkyld eller nåt, eller så vill det inte bryta ut riktigt. Störigt!
Idag ska jag träffa min fina vän becka. Helt otroligt att vi har varit vänner i så många år, 18år vill säga, vi träffas allt för sällan och varje gång vi gör det så känns det som det var igår vi träffades. Ingen skillnad alls :) Riktigt vänskap. Saknar mina vänner otroligt mycket <3
Hela skåne är täckt med snö nu, skulle inte förvåna mig om det är borta till julafton. What else liksom?
 
Stamningen har jag inte pratat om på länge. Den går upp och ner som vanligt, men på hösten och vintern är den alltid lite värre. Speciellt runt jul då alla är stressade. Men stamningen är inget jag tänker på mycket nuförtiden. Vilket är skönt. Förr var jag så besatt av den, var rädd hela tiden för att prata. Visst att det kommer stunder nu också, t.ex när jag ska ringa ett samtal. Det är alltid telefonen som gör beskymmer :P Man skulle tänka att det hade ju varit lättare eftersom man inte ser den andra personen i ögonen, men jag tycker nästan det är bättre. Om man nu skulle få en blockering så tror kanske personen i andra änden att man har svimmat eller nåt :P haha! På jobbet trodde min brukare att jag hade fått hicka när jag fick en blockering, jag bara sa "nej nej, jag bara stammade lite" och så blev jag lite rosig om kinderna för att jag skämdes. Men varför? Jag stammar, so what?
 
Nä, nu får jag väl ta och göra mig lite iordning. Ciiao och God Jul!

7 december 2012

God förmiddag !
 
Ännu mer snö har kommit här på landet. Kommer man ner till Löderup så är där typ inget, så typiskt :)
Rörläggarna är här och ska koppla vattnet och vasken i badrummet, så vi kan använda det ! Så underbart! Det kommer bli superfint där :)
Sista jobbdagen för denna veckan, jag ska först ner till min fina mamma och fika lite. <3 Saknar henne så mycket, eller jag saknar hela min familj lika mycket. Det blir att man träffas mindre nu juletider och alla jobbar olika tider, men man får göra det bästa av situationen :)
Nu ska jag göra mig iordning och sen bege mig. Ciiao och God Jul :)

4 december 2012

God morgon!
 
Tänka sig att jag är uppe nu, eller ja.. jag har varit uppe en bra stund i denna skrivande stund :) Sitter här nere i tvrummet och dricker mitt te, har blivit helt tosig i att dricka te på morgonen, och tittar på våra fina gardiner som vi satt upp igår. Vi hade inte gardiner innan så det såg hur naket ut som helst, men vi blev det ett helt annat rum !
Sen blev det lite pepparkaksbakning med William och Nelly, mycket gott och roliga figurer :P Jag hittade inte mina formar så vi fick skära själv, men det gick bra :D
Snön bara faller ner, det är mysigt, speciellt när man bor på landet. Men det blir värre när man ska ta sig nånstans och när jag ska till jobbet. Jag har ju 7,5mil, inte så roligt att köra så långt när det är massa snö på vägarna. Jag ska försöka få tag i ett annat jobb som är närmare, men det känns dumt att kasta bort ett fastjobb. Menåandrasidan så äter bensinen upp mina pengar, så det lönar sig inte. Jag får se ..
Idag tänkte jag göra pannkakor till lunch, sen blir det lussebullsbakning :D Ja, nu är Pupsie igång igen. Känns härligt att komma in i köksrutinerna igen, nu när vi har en rejäl spis :)
Ja, jag ska snart göra mig iordning sen försöka ta mig in till byn och köpa lite mjölk.
Ciiiao!
 
 

3 december 2012

Jag tycker det ekar lite här i bloggen, det var ju nästan en månad sen jag skrev här! Schiesse! Men så blir det när man jobbar och har annat för sig :)
Mattias och jag har förlovat oss <3 Den 10 november (12-11-10, coolt va?) Lyckligare än nånsin :D
Snart är det ju också :) Till min förtvivlan ska jag jobba julafton (!) Inget kul att jag berätta, jag som älskar julafton och vill vara med min familj.
Huset börjar snart ta sin form också, köket är nästan klart, och badrummet är snart klart också. Så underbart !
Nu blir fixa lite här i huset ! Ciiao!

RSS 2.0