30 januari 2012

God morgon!
 
Jag prövar att ta bort lösenord här på bloggen.. Skulle det dyka upp igen, så är det samma användarnamn och lösen :)
Känner att jag vill inte stänga in mig längre, och dels att jag skrev mycket om stamning och andra som stammar kan inte ta del i det. Men nu är jag tillbaka!
Både igår och idag har jag gått upp tidigt. Igår gick jag upp klockan sju (!) är detta möjligt? Mathias vaknade halv sju och gick upp då, sen kunde inte jag somna om. Så då var det lika bra att gå upp. Samma idag, fast vaknade lite innan åtta, och gick upp kl åtta. Känns dumt egentligen att vakna så tidigt när jag ska jobba idag, men om jag hade somnat om så hade jag vaknat tröttare än någonsin.
I måndags fick vi en tillökning.. En frys!! Jag är så lycklig! Äntligen kan jag hamstra! Frysboxen som stod i garaget funka ju inte, när Mathias skulle sätta igång den så sprakade och kom en låga :P Så nej.. jag gick ut på blocket och kollade för fulla muggar. Vi skulle ju till City gross och handla hem lite frysvaror, så tanken var att ha en frys så klart. Vi hittade en frys och en kyl för ett billigt pris. En ny kyl behövde vi också för den som stod här såg ut som ett helvete. Så när vi var i höör så tog vi hem vitvarorna, och handlade hem massa mat. Det blev egentligen inte så mycket, men det kommer :) Skönt att ha en frys i alla fall.
Nu ska jag tvätta lite, sen blir det jobb! Ciiiao!

...


18 januari 2013

God middag !
 
Nu sitter jag här i min nya fina soffa som kom hem i onsdag. Så niiiice :D
Ögonbrynsfärgen sitter i också, minns inte sist jag färgade dom faktiskt. Förra året alla fall ;) Måste börja med det igen, mina bryn är så ljusa ju :/ Färga håret måste jag också. Mitt hår ser ut som en zebra, olika nyanser för att jag färgar det hemma. Frisören som jag var hos sist sa det, men jag var medveten om det innan. Men vem fan har råd att färga håret hos frisören? Inte jag :P Jag får väl unna mig det nångång.
 
Om en måndag fyller jag 25!! Jag kan inte fatta det. Vart tog tiden vägen? Nåja, jag har fem år till på mig innan jag blir tant alla fall :)
 
Det blir jobb idag igen, imorron blir det kanske en runda till Tyskland :P Om M hittar en bil som vi kan sitta tre i. Spännande, skönt att komma ut lite :) Om det nu blir så vill säga. Jag håller tummarna ! Fast lagom kul att komma hem vid halv ett tiden på natten sen upp igen vid fem-sex på morgonen. Bläää. Men hur ofta gör man det? Precis.
 
Underbart bra kamera på mobilen jag har.. Inte ! Jag ska snart skaffa en ny ;)
 
Har inte haft denna t-shirten sen jag var i new york. Vad är det nu.. tre år sen? Då passa den väl inte så bra heller, men nu gör den när man har tappat några kilo ;)
 
Nu ska jag tvätta bort färgen innan mina ögonbryn blir helt svarta. Shalalalaa! :P

17 januari 2013

God förmiddag !
Igår gjorde jag något som jag inte har gjort på väldigt länge. Jag sjuka mig från jobbet. Men det var verkligen behövligt, jag hade sån migrän så jag visste inte vart jag skulle bli av.
Men det fanns nåt positivt i det. Jag hade beställt en soffa som skulle komma igår, egentligen skulle den komma mellan 9-11 på förmiddagen, men vid tio ringde han och sa att han inte kunde komma förrän vid ett för att DHL hade lagt vår leverans sist på listan. Skulle jag jobbat så hade jag kört vid den tiden.. okej jag hade säkert kunna ringa och säga att jag kom lite senare. Men ändå.
Soffan är jätte fin och stooor :D Det är ett sånt "U" och den passar jätte bra här nere faktiskt :) Jag och Mattias låg här igårkväll och mös framför tvn.
Idag ska jag till jobbet alla fall, lite huvudvärk har jag kvar, men det får jag leva med. Jag brukar inte ge mig, till och med Mattias sa det. Jag kör till jobbet när jag har feber, ledvärk och andra sjukdomar. Men igår kände jag att jag måste vara hemma för jag var så slut.
Nu ska jag hoppa in i duschen :) Ciiao!

14 januari 2013

God kväll!
 
Idag har varit en bra dag. Mattias var iväg med Jerry i Lund och jobbade lite, så jag hade william hemma. Vi duschade lite och gjorde oss iordning, sen begav vi oss till City gross i Höör och handlade lite. Gud vad jag saknar att ha en frys! Vi har bara kyl/sval, där står en frysbox längst in i garaget, men vi ska först kolla om den funkar. Eller ja, det skulle vi kollat nu i en månad. haha! Alla fall, jag hade kunnat handla hur mycket som helst, jag älskar att hamstra :)
Sen kom vi hem och mös vi lite sen kom Mattias hem. Till mat blev det hemlagade köttbullar, hemlagad potatismos, hemlagad brunsås och lingon. Så uppskattat! Det är en underbar känsla när någon annan säger att man gör god mat. "Jag är lycklig lottad" sa mitt hjärta till mig <3
 
I helgen har jag jobbat. Det är satan vad det är drygt att köra till jobbet! 7,5mils enkel resa. Jag börjar bli måttligt trött på det. Jag trivs väl heller inte bra där heller, så det känns inte roligt att köra dom milen.
 
Imorron kommer mamma, pontus och tessan hit. Så underbart! Synd att inte Lotta kunde följa med, då hade vi alla varit samlade :)
 
Snart blir det äpplepaj!

10 januari 2013

God kväll!
 
Sammanfattning av det nya året har varit bra, fast lite mer trött på jobbet nu.. eller ja, det går upp och ner med det. Det som är mest drygt nu är väl körningen och när jag ska tanka. Jag tankar för 3tusen i månaden och det är bara körning till jobbet (!) Det finns inte mycket över när räkningarna är betalda.
Bilen har börjat klödda mer nu, så det har gått lite pengar och tid till den också. Men jag har kört M's audi med v6:a så jag har väl inte klagat allt för mycket ;) Men nu ska jag bara försöka lösa ut min bil och skaffa en annan. Det känns lite vemodigt att göra mig av med den, för den är en jävligt fin bil och jag har velat ha en sån i många år. Men den går inte bra i motorn. :/
Jag har köpt en ny mobil! :D Eller ja, den är beställd, så den kommer i nästa vecka. En Samsung Galaxy S3! Jag har den första, så jag hoppar över till 3:an ;) haha! Jag ska ändra opratör också. Känns som att jag sviker Tele2 nu, efter att ha haft dom i tolv år. Men tyvärr så har Halebop bättre erbjudande. Plus att Tele2's nät funkar inte så bra här ute på landet. :/ Men så får det bli nu.
 
 
Vad händer annars? Inte så mycket egentligen, fixar och donar med huset när jag inte jobbar. Försöker få rutiner i vardagen. Just nu så tänker jag mycket på förr. Tänker på mina vänner som har fått andra liv och man umgås inte som man gjorde innan. Jag antar att det är livets gång. Jag ska inte säga att jag har samma liv, tvärtom. Mitt liv ser helt annorlunda ut nu. Jag har alltid klarat mig själv innan och har alltid haft min familj och vänner nära mig. Nu är jag sambo och har ett hus att ta hand om, plus djur. Ibland glömmer man sig själv till och med. Man kan inte längre "sticka in om" till mamma eller nåt, för det är ändå fem mil till Tomelilla. Jag saknar inte byn i sig, men jag saknar min familj. Mina vänner bor inte längre där. Becka bor i Kristianstad, Marre i Vollsjö, Marina i Simrishamn, Carol i Ystad och Anna i Fogdarp (som ligger ca en mil från hörby dock) och Ystad. Men det sköna med dessa människor är att det kan gå hur länge som helst innan man träffas, men när man väl gör det så känns det som att det var igår man träffades :) Helt underbart egentligen. <3
 
Nu ska jag snart äta pannkakor som M har gjort. Ja tänka sig att jag lät han gå in i mitt kök utan en skriftlig ansökan om det. haha! :D Nä, sånt kontrollbehov har jag inte. Bara lite.. :P Mitt kök är mitt hem <3

Sammanfattning av 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Flyttat till hus .
2. Höll du några av dina nyårslöften? Har för mig att jag inte hade några.. kan inte hålla dom ändå.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Yes. och många som är gravida!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej tack gode gud
5. Vilka länder besökte du? Tyskland
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Ja, mycket :)
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 10 november, så jag och M förlovade oss <3
8. Vad var din största framgång 2012? Få ett fast tjänst som personlig assistent
9. Största misstaget? Impulsköp av en Mitsubishi Galant
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, bara så förkylningar som inte har velat bryta ut.
11. Bästa köpet? öööh..
12. Vad spenderade du mest pengar på? Skrotbilen!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag blev sambo med M <3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? gangnam styl
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Samma?
16. Vad önskar du att du gjort mer? Motionerade
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Rökt ciggaretter
18. Hur tillbringade du julen? På jobbet :/
19. Blev du kär i år? Hopplöst kär fortfarande :P
20. Favoritprogram på TV? Tittar inte så mycket på tv faktiskt :)
21. Bästa boken du läste i år? Har nog inte läst ut någon bok iår?
22. Största musikaliska upptäckten? Lyssnar bara på gammalt ;)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? hmm..
25. Något du önskade dig men inte fick? En miljon svenska kronor!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Hade kalas med familj <3
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Fanns det säkert.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Jeans och tröja .
29. Vad fick dig att må bra? Min famij och vänner, & M 3
30. Vem saknar du? Min familj och vänner!

RSS 2.0