17 januari 2013

God förmiddag !
Igår gjorde jag något som jag inte har gjort på väldigt länge. Jag sjuka mig från jobbet. Men det var verkligen behövligt, jag hade sån migrän så jag visste inte vart jag skulle bli av.
Men det fanns nåt positivt i det. Jag hade beställt en soffa som skulle komma igår, egentligen skulle den komma mellan 9-11 på förmiddagen, men vid tio ringde han och sa att han inte kunde komma förrän vid ett för att DHL hade lagt vår leverans sist på listan. Skulle jag jobbat så hade jag kört vid den tiden.. okej jag hade säkert kunna ringa och säga att jag kom lite senare. Men ändå.
Soffan är jätte fin och stooor :D Det är ett sånt "U" och den passar jätte bra här nere faktiskt :) Jag och Mattias låg här igårkväll och mös framför tvn.
Idag ska jag till jobbet alla fall, lite huvudvärk har jag kvar, men det får jag leva med. Jag brukar inte ge mig, till och med Mattias sa det. Jag kör till jobbet när jag har feber, ledvärk och andra sjukdomar. Men igår kände jag att jag måste vara hemma för jag var så slut.
Nu ska jag hoppa in i duschen :) Ciiao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0