Klockan bara tickar iväg.

Nio stod klockan på när jag gick in i duschen, några minuter senare låg jag i sängen. Nu är klockan snart elva och jag sover inte än (!) Jag var sjukligt trött innan, nu är nästan pigg.. Typiskt! Jag tänkte att jag skulle somna tidigt idag så att jag kom upp imorgon så att jag kan käka frukost med mamma, tessan och alicia. Jag håller tummarna för mig själv att jag verkligen går upp när klockan ringer då. Det hade varit mysigt att komma upp vid halv åtta och ta en rejäl dusch, fixa sig och sminka sig. Sen ta en mysig frukost. Jag satsar på det, men inget jag kan lova mig själv :P

Dom senaste dagarna har jag varit ensam.. eller nej förlåt, jag har varit utan M. Mitt humör har svängt otroligt mycket. Ena stunden är jag lugn och harmonisk, sen vänder det till hyperaktiv med seperationsångest. hahaha! Psykfall ;) Igår grät jag innan jag skulle sova. Det var skönt faktiskt, det var länge sen jag gjorde det. Jag fick ut lite av mina känslor, sen somna jag, vaknade och tog dagen med storm :) Nya krafter liksom. Även om jag var trött eftersom jag inte hade sovit många timmar, men ändå.

Jag saknar honom. Jag saknar mig själv. Jag börjar komma tillbaka. Jag umgås med min familj. Jag försöker umgås med mina vänner.
När jag var på gymmet idag kände jag verkligen att mitt liv började om där jag slutade. Nystart.
Jag älskar honom, han älskar mig.
 
 

25 November 2013

Underbar dag ! Eller ja, morgonen började med att klockan ringde sex.. och jag lyckades att somna vid ett tror jag. Så jag var ganska trött när jag gick upp. Men bredvidgången gick bra, mannen verkar nöjd med mig :)
Efter det körde jag till Rehab och tränade lite. Jag började med att cykla.. jag kan säga att efter fem minuter var jag döende.. efter tio minuter slutade jag andas. hahahaha! Nä skämt och sido. Men det var otroligt jobbigt då jag inte har tränat på många år, och sen jag blev personlig assistent så har min kondition sjunkit drastigt. När jag var servitris så var jag i rörelse alla fall :) Men vilken känsla att få väcka musklerna igen! Jag skulle kunna vara där hela kvällen, även om jag gäspade var femte minut för att jag har varit uppe tidigt idag.
Therese kom sen när jag hade cyklat klart och hon var jätte duktig på att visa mig hur maskinerna gick till, måste ju friska upp minnet ;) Det är underbart att jag har någon som kan pusha på mig lite !

Jag firade denna dagen med pommes och nuggets. haha! Jätte bra att jag käkar så bra mat nu när jag har börjat träna ;) Nä ärligt talat så var det som var lättast att tillaga idag, jag är så himla trött. Hade jag lagt mig ner i soffan så hade jag somnat. Därför bestämde jag mig för att tvätta också ;) hehe.

Nä nu är det dags att inta soffan ändå.. Eller.. ska nog städa badrummet först, köpte hem massa goa rengöringsmedel igår ju ;)

19 November 2013

Äntligen nytt jobb!!!! :D

Panik och skrik!

Jag insåg en sak precis. Imorgon kommer jag bli ensam. Just nu lider jag av seperationsångest deluxe. Min bror och hans flickvän har varit inneboende hos mig nu i två månader och imorgon flyttar dom till sin lägenhet. Självklart är jag otroligt glad för deras skulle att dom har fått ett eget boende och jag får mitt vardagsrum tillbaka. Men jag kom på också hur min morgonkväll skulle se ut. Ensam i soffan och kollar på tv. OH MY GOD! Nä, man är inte ensammare än vad man gör det till självklart. Helst av allt skulle jag vilja dra ut med en god vän och dricka massa goa drinkar, jag får se hur det blir.

Det är verkligen jätte jobbigt med seperationsångest, rädd för att bli lämnad eller ensam. Idag valde jag faktiskt att stanna hemma, annars kunde jag varit med M. Innerst inne kände jag att jag måste börja vänja mig. Jag är sån inbiten vaneperson så jag har svårt med att släppa det som jag har gjort en längre tid.
Kontrollfreak kan man också kalla mig. Herre gud, jag kan inte låta någon annan diska för då blir det inte på mitt sätt? Sjukt, jag har nog alltid varit sån, förutom grejer som jag inte är "van" att göra.

Nä, jag ska inte sitta här och grumla :)

14 November 2013

Jag ångrar många saker i mitt liv. Jag ångrar att jag var korkad, blåögd, naiv, godtrogen, omtänksam. Men det var jag som valde att hålla dig kvar.
Här sitter jag i mitt sovrum, med datorn i knäet. Tittar på mina levande ljus och undrar hur mitt liv kommer att fortsätta. Bara jag kan förändra, bara jag som kan ta besluten.
Jag är snart 26år, så här hade jag inte planerat mitt liv. Nu skulle jag haft ett bra jobb, underbart hem, Izzi skulle vara vid livet, en älskade man och ett bebis eller en på väg. Hade jag för mycket förhoppningar på hur mitt liv skulle vara när jag fylla 25?
 
Nä, jag tänker för mycket. Jag orkar inte.

13 november 2013

Sitter här i soffan och skriver via min fonepad. Jag bara älskar den :-) jag fick den av Mattias i försenad födelsedagspresent.
Jag har sagt upp mig från jobbet. Det var verkligen på tiden. Mådde verkligen dåligt att vara där, och har gjort det länge. Det kändes som att jag gick på mina sist krafter där.
Men nu har jag fått in en fot åt ett annat assistans bolag, så lika glad är jag :D

Undrar om jag någonsin kommer ta rätt beslut, i allt som kommer passera mitt liv? Om jag lär mig av mina misstag och kunna lita på människor.

9 November 2013

Dagen började bra och harmonisk! Jag satt i soffan och käkade mitt goda surdegsbröd och en kopp kaffe. Sen när jag skulle köra hem till lägenheten höll Troja på att kräka ner hela mig och passagerarsätet, sen när jag ska gå upp för trappan i lägenhetshuset så tappar jag min mobil halvvägs och rätt ner för trapporna och ner på golvet! Och när jag ska gå ner så håller jag på att snubbla i trappan. Skojar ni med mig eller?? Snacka om att jag önskar att jag stannade kvar i sängen imorse :P haha! Alla fall så klara sig mobilen, fattar inte hur den fortfarande fungerar trots att jag har tappat den tusen gånger! Plus att där är bara lite spricker i skärmen som inte stör alls. Älskar min mobil :) Mohahaha!

Snart ska jag ner och klippa mig hos Thess, det behövs verkligen ! Jag är verkligen en röv på att underhålla mitt hår. Helt värdelös ;) Nu är det verkligen en katastrof också eftersom jag har haft det så mycket uppsatt i en svans, sliter av håret som fan. Nåja, jag måste bättra mig!
Efter det så blir det hem till pappa och fira Fars dag en dag för tidigt :) Eftersom han ska iväg och jobba imorron så vill han inte stressa. Jag förstår honom. :)

Jag vill verkligen ut och ha kul ikväll. Känner för att vara riktigt social :P haha! Vem joinar??

7 November 2013

I tisdags gjorde jag något jag inte gjort på länge. Jag träffade min underbara vän Anna! Herre gud vad det var länge sen vi sågs. Det var när jag hade min 25års fest och innan dess var det flera månader.
Det blev en fika på Bullen & Bönan så klart, jätte mysigt var det och vi hade huuuur mycket som helst att prata om. En del chockerande grejer också ;) haha! Låt det aldrig gå så länge innan vi träffs igen ;)
 
Idag ska jag för första gången i mitt 25åriga liv göra en smörgåstårta. Inte varm, för det har jag gjort några gånger ::P Det ska bli riktigt spännande :)
 
 
Jag kommer att lösenordskydda min blogg inom det snaraste. Det kommer vara samma lösen och användarnamn som innan. Om det är någon annan som önskar det så hör av er.
 

4 November 2013

Här sitter jag i mitt kök. Jag har haft lägenheten sen Juni, men det ser ut som att jag flyttade in i förra veckan. haha! Ännu har jag inte fått iordning här, men det är inte så konstigt eftersom jag har spenderat nästan all min tid uppe i huset. 
Jag håller på att laga lite mat, kotletter med potatis och grönsaker.. får se om jag gör någon sås till det. Troligtvis ;)
Troja tassar runt mig, det är så härligt att ha sällskap här. Det är ofta jag säger Izzi till henne, lite skrämmande faktiskt. Jag biter mig i tungan varje gång (!)
 
Idag har jag varit och besiktigat bilen. Den gick igenom! Helt otroligt! Bara en stycken "bra att veta". Dom på YBB är så himla trevliga :) Eller kan det vara för att jag är så söt? haha! Sen körde jag och handlade lite på Olssons Basar, gick en sväng på Elgiganten för jag skulle fråga om dom hade en tv-fot till min tv. Men inte fick jag någon hjälp! Underbemannade idag :P Sen tillbaka till Tomelilla och handla lite på Kvantum. Köpte ett jätte gott surdegsbröd som jag fick provsmaka. Åh herre gud! Ska mumsa lite på det ikväll med en kopp chailatte <3
 
Jag känner mig ganska harmonisk idag faktiskt. Men ändå en liten konstig känsla i magen. 
 
 

2 November 2013

Varför är jag inte förvånad? Ditt beteende känner jag igen direkt. När någonting är fel flyr du. Jag orkar egentligen inte bry mig mer, men jag vill inte att vi ska vara ovänner. Det gick så bra innan, varför förändrades allt över en natt? Du sa att du var besviken, det var inget som jag hade gjort. Ändå slänger du luren i örat på mig och stänger av den. Du är så ostabil. Jag kan inte dra täcker över huvudet och låtsas som inget har hänt. Jag fungerar inte så, det vet du.
 
Du sa att vi ska vara vänner. Varför beter du dig då som ett rövhål?

1 November 2013

Paniken börjar dra över mig. Någonting jag har känt att jag har velat, men ändå inte. Jag hade vant mig med tanken och situationen. Nu är det över, men ändå inte. Vänner? Visst, men utnyttja inte det. Jag är gärna vän med dig, för jag tycker om ditt sällskap. Jag kan inte vara din flickvän, och du kan inte vara min pojkvän. Vi båda har bränt våra broar. Ingen tillit finns inte och kommer aldrig komma tillbaka. Lova inget du kan hålla, inte ens bara nåt litet som att komma på kaffe och sen att det kom något annat emellan. Säg sanning, att du hitta nåt annat roligare att göra.
Ljuga är det du är bäst på. Jag är trött på dina bortförklaringar, jag ser genom dom. De är så genomskinliga.
 
Jag är slut i huvudet.

RSS 2.0