25 November 2013

Underbar dag ! Eller ja, morgonen började med att klockan ringde sex.. och jag lyckades att somna vid ett tror jag. Så jag var ganska trött när jag gick upp. Men bredvidgången gick bra, mannen verkar nöjd med mig :)
Efter det körde jag till Rehab och tränade lite. Jag började med att cykla.. jag kan säga att efter fem minuter var jag döende.. efter tio minuter slutade jag andas. hahahaha! Nä skämt och sido. Men det var otroligt jobbigt då jag inte har tränat på många år, och sen jag blev personlig assistent så har min kondition sjunkit drastigt. När jag var servitris så var jag i rörelse alla fall :) Men vilken känsla att få väcka musklerna igen! Jag skulle kunna vara där hela kvällen, även om jag gäspade var femte minut för att jag har varit uppe tidigt idag.
Therese kom sen när jag hade cyklat klart och hon var jätte duktig på att visa mig hur maskinerna gick till, måste ju friska upp minnet ;) Det är underbart att jag har någon som kan pusha på mig lite !

Jag firade denna dagen med pommes och nuggets. haha! Jätte bra att jag käkar så bra mat nu när jag har börjat träna ;) Nä ärligt talat så var det som var lättast att tillaga idag, jag är så himla trött. Hade jag lagt mig ner i soffan så hade jag somnat. Därför bestämde jag mig för att tvätta också ;) hehe.

Nä nu är det dags att inta soffan ändå.. Eller.. ska nog städa badrummet först, köpte hem massa goa rengöringsmedel igår ju ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0