27 Juli 2016

Nu är jag inne på min femte natt av sju. Fan vad jag längtar efter att sova i min egen säng en hel natt med Christian 😣😴💖 Jag ska aldrig mer ta på mig så många nätter, det är så påfrestande på kroppen. Att inte få sin sömn som man behöver. Jag sover max fyra timmar när jag kommer hem från jobbet, sen går det inte mer.
Jag hade tänkt att träna denna veckan också. Det har gått åt skogen. Igår avbokade jag alla passen som jag hade tänkt att gå på. Bara just för att jag inte har den energin och motivationen. Men däremot har jag faktiskt gått skogspromenader med Shanti på eftermiddagen när jag har vaknat, så jag har rört på mig ändå.
Jag längtar till fredagmorgon. Då går jag av mitt sista pass för denna veckan! Hela helgen är jag fri, sen i nästa vecka ska jag ha min fem nätters vecka. Alltså hur fan tänkte jag där egentligen? Jag kommer vara helt slut när jag går på min semester. Nåja, vad vore en bal på slottet?
Nu ska jag fortsätta min natt här på jobbet. Åh vad jag bara vill sova !


23 Juli 2016

Åååh, idag har jag börjat mim sjunättersvecka på jobbet. Jag ska jobb sju nätter i rad. Alltså hur tänkte jag där? 😅 Men men, allt för att inte förlora på lönen sen när jag själv tar semester. Charmen med att vara timanställd, inga betalda semesterdagar..
Jag går av på fredag morgon, börjar jobba på måndag kväll igen, går av onsdag morgon, jobba fredag kväll och går av tisdag morgon och har sista natten på onsdag. SEN har jag semester 😴 Im gonna die..

På onsdag ska jag fylla i mina ögonbryn. Jag hoppas verkligen att det blir bra !

Äsch, jag har väl inget annat vettigt att skriva nu 😅


15 Juli 2016

Just det, bloggen finns också ju 😅 Av någon konstig anledning så försvann min blogg app från min startsida på mobilen, så jag tänkte inte på att den fanns. Men kom på det för en liten stund sen, så tänkte att jag skulle skriva ett par ord 😄

Det har väl inte hänt så mkt..

Förra helgen hade vi kalas för mitt hjärta Christian för han fyllde 23år! Så på lördagen hade vi min familj där och på söndagen (då han hade sin födelsedag) så kom hans familj. Det har verkligen jätte mysigt båda dagarna. På söndagen bjöd vi på Pasta Carbonara, jag nojade så mkt att det inte skulle räcka eller att det inte skulle bli gott. Men jag fick inga klagomål 😅

Åååh! Jag har tatuerat ögonbrynen ! Eller ja.. nu ser det inget vidare ut. Men sen när jag har fyllt i dom kommer det bli fabulous 😍

Igår var vi på Tosselilla med svärmor, Nelly, Pia, Chris och Emelie med bebismage. Det var verkligen år och dagar sen jag va där. Jag skojar nog inte om det är över tio år sen! Men det var roligt 😅 Höjdpunkten var hoppekuddarna, det är dom jag har mest minne av. Det var så roligt att hoppa på dom igen. Jag skrattade så att jag nästan grina och fick knappt luft 😂 Jag gar ju verkligen ingen balans som när jag va yngre, så jag ramlade hela tiden.

Idag har vi hållit på med min volvo. Usch alltså.. jag har bestämt mig för att sälja den. Där kommer bara problem efter problem. Jag vill ju inte för det är min bebis ! Men jag måste tänka på att jag är inte 20 år längre och ska ragga runder med en snabb och brölig bil. Det är dags att tänka på familjebil tror jag 😅😢

Nu ska jag fortsätta jobba.. och försöka hålla mig vaken 😴


RSS 2.0