it's time for africa!

Jag lever bara sa ni vet om det!
Nu sitter jag och linda pa ett internetcafe. vi haller pa att bli grek pa tagentbordet for det e inte exakt likadant som i sverige.
Det e ganska varmt aven om det e mulet idag. Vi var pa en jatte stor marknad idag och shoppade lite.
Nu maste jag ga. Ciao!


26 december 2010

Bye bye Sverige och Hello Africa :D (okej, lite svengelska där)

Om cirka en timme är vi på väg till Malmö, för att ta tåget till kastrup, för att ta flyget till Madrid. Spendera där en natt, för en sen nästa morgon ta flyget till Marocko :)
Ska jag resa? Neee.
Min väska väger 18kilo.. Att jag alltid ska ha allt med mig! Nu är det så att vi få ha 23kilo, men jag vill ju shoppa lite ;)
Nu ska jag göra mig iordning och packa det sista.. Vi ses om två veckor! Men jag kommer nog hitta ett internetcafé där nere ;)

Jag är faktiskt ett kräng


Man skulle kunna tro att detta är min tallrik, men tro det eller ej. Det är faktiskt Lottas ;) haha!
Och ja, dom flesta familjer har inte brunsås på julbordet. Men vi har, det är gott :D

Resfeber

Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska till Marocko. Jag tittar hela tiden på resväskan och tänker varför jag har den uppe och den är full med kläder? Samtidigt som jag inte vill åka så vill jag. Jag hatar att vara borta så länge från nära och kära. När jag åkte till usa i tre veckor dog jag nästan, det var hemskt. Men vi hade så jävla roligt :)
Det är ju upplevelser, och det är nyttigt att få. Jag älskar att resa! Om jag hade varit miljonär hade jag tagit hela familjen på resor för att inte vara utan dom :)
Om 8timmar beger vi oss från Tomelilla. Jag kan inte fatta det. Helt sinnes.


Juldagen hos pappa

Nu har jag kommit hem och fixat lite här. Var inte hemm förrän elva :S

Det var verkligen jätte mysigt hos pappa, jätte god mat och många folk! Både vi syskon och beas två barn. Det fick bli långbord ;) hehe. Mycket mat blev det också :D
Sen blev det mys i soffan, lite julgodis och mina kanelbullar, pappas goda ris a la malta och julklappsöppning :)
Det var jätte mysigt och jag kan inte fatta att jag ska vara borta från familjen och vännerna i två veckor! Det är ju helt sinnes. Men samtidigt ska det bli skönt att komma till lite värme :)


Japp, jag har blivit mamma. Har ni missat det? Nejdå, det är bara min söta lillebror Doggeliten :)

Min underbara dåliga mobilkamera alltså!

25 december 2010

Det blev en jätte mysig julafton hos mamma igår. Det blev massa godis till kalle, och naturligtvis massa sång. Eller kråksång eftersom vi alla är lite förkylda ;) hehe. Sen förberedde vi maten, vi hade myyycket. Jag hade fått med mig lite från jobbet, men tyvärr var det nästan gammalt :/ Jag åt mat för en hel vecka. 3portioner för att vara exakt ;) Man är ju viking ;) hehe.
Sen blev det matkoma för oss alla, och lite julklappsöppning. Tack för att fina klappar :D Och till sist mammas goda ris a la malta.

När jag kom hem orkade jag nästan ingenting, första stunden alla fall. Men det blev att jag började packa klart resväskan, jag kan fortfarande inte fatta att vi åker imorron :)


Julklappsöppningen. Ingen tomte fick vi heller ;)

24 december 2010 - Julafton!

God Jul på er!

Jag vaknade vid sex tiden imorse och hade en jävla host attack, mindre roligt. Jag hade tankar på att stiga upp redan då, men så ambitiös behöver jag inte vara ;) Men jag var ganska duktig som inte sov till halv elva som jag har gjort dom andra dagarna. Då hade jag fått lite panik!
Nu håller jag på att slänga ihop brödet nu och när det står och jäser ska jag hoppa in i duschen. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Detta är jätte jobbigt!


23 december 2010

Dan före doppardagen!

Hela dagen har det varit full rulle. Jag började med att sova till halv elva, det var inte riktigt meningen. Men jag antar att förkyldningen vill annat. Jag gick ut med Izzi, sen direkt gick jag till arbetsförmedlingen eftersom jag var redan påklädd. När jag kommer dit har dom stängt pga av snöstormen. UNDERBART! Nåja, jag sitter inte helt i sjön.
Sen körde jag till Boan en sväng, letade efter silvertejp i en kvart innan jag ringde pappa eftersom man aldrig hittar någon som jobbar där när man behöver dom! Och jag hittade det tillslut, och jag glömde öronproppar :S Attans.
Efter det besöket körde jag till kvantum för att handla det sista. Lotta lyckades övertala mig att göra Jansson. Dessutom såg jag en som jobbar på arbetsförmedlingen, kunde inte han varit där så att jag kunde få mina papper påskrivna! Grrrr!
När jag kom hem så var det bara att börja på julgodiset, jag lyckades glömma marshmellows och pistajenötter till Rocky Road, så det fick bli utan :)
Vid fem tiden kom jag på att jag behöver färga håret och jag vill helst inte göra det själv eftersom det inte alltid blir så bra och jag lyckas alltid kladda ner halva mig själv :P Så jag tog kontakt med min moster becka och hon kunde färga det åt mig. Så jag knallade upp till henne och Oma, det var ju faktiskt länge sen jag var där och man måste gå upp dit innan jul för det är alltid så mysigt där :)
När jag var klarmysen hos moster och oma gick jag hem och började på min jansson direkt :) Klockan blev ju halv åtta innan vi var klara med mitt hår :P Och jag misslyckades med kolan, jävla skit :(

Nu sitter jag äntligen ner i soffan och tar det lugnt. Jansson står på svalning och jag ska snart gå lägga mig. Imorron ska jag baka bröd, så att det är nybakat till julmidddagen ;) Gott! Mitt kök ser ut som ett bombnedslag, eller gjorde .. jag har ordnat upp det lite. Men det gör inget för resten av lägenheten är uppochnedvänd.
Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorron, ärligt har jag inte skänkt en tanke på det.. Nåja, det är morgondagen beskymmer. Nu ska jag gå lägga mig.. tror jag. Det verkar som att min smskompis sover ändå så :P haha!

Pauline = Yr höna

Jag tror att jag måste lägga mig ner i sängen och varva ner. Känner mig stressad till max, men jag måste planera lite. Göra listor. Allt.
Godnatt!

God kväll

Min lägenhet ser ut som ett bombnedslag, jag blir knäpp! Och äntligen har jag öppnat resväskan och lagt i lite kläder.. Det är fyra dagar kvar!!
Sista dagen på jobbet också :) Kändes lite konstigt, men vi ses säkert nästa år :P haha!
Jag är så trött, och jag har tusen saker jag ska göra.
Förresten startar bilen hela tiden. Så batteriet krånglade nog för att det var nästan 20grader dom senaste dagarna. När jag körde hem från jobbet var det bara 5minus.
Nä jag har inte tid att sitta här.

22 december 2010

God morgon!

Istiden har kommit. Allt är täckt med frost och is, och lite snö. Jag fasar för att gå utanför dörren kan jag ju säga. Jag måste kolla om bilen går igång. Så jävla drygt! Jag hoppas verkligen att den gör det..
Sen ska jag gliiiiida till jobbet. Ciao!

Seriöst, jag dör.

När jag kommer in i bilen och ska starta den.. så är den döööööd! JÄVLA HELVETES SKITHÖÖÖÖÖG!! Snacka om att jag var nära på att slänga mig ut i snön och gråta! Förstår ni hur detta förstör för mig? Jag kan inte köra till Nova Lund och få tillbaka pengarna för den jävla julklappen, och dom pengarna behövde jag! Jag måste in till Ystad och växla jävla pengar också, jag ska ut till pappa och hämta jävla pellets. Imorron ska jag för helvete jobba! Nä, jag vill inte mer.. Jag lämnar in nu.

21 december 2010

God morgon!

Strålande dag, solen skiner och det är svinkallt. Jag mår bättre idag, förutom min förskräckliga hosta!
Nu ska jag bege mig till Nova lund och lämna tillbaka en julklapp.
Ciao!

fan va vi är pinsamma.

Anna och jag i öjabussen på väg till Öja.

Det ser ut som att Anna slickar på mitt finger. haha!


Godnatt

Vilken värdelös kväll. Jag hade tusen grejer att göra men ändå har jag inte gjort ett skit. Tur att jag inte är ensam om det ;)
Nåja, får se om jag är vaken hela natten ;)

Det snöar igen!

Jag mår bättre nu, men känner mig otroligt matt i kroppen.
Anna har varit här, vi stack till Bullen och Bönan för en fika, sen blev det en runda på boan. Köpte det sista julklapparna :) Fan va skönt, allt är kirrat nu. Okej, förutom en juklapp! Men det fixar jag på onsdag.
Jag måste ta mig till Nova lund också, jag ska lämna tillbaka en julklapp. och det hade varit bra att få det gjort, för jag behöver pengarna också.

Nu ska jag ta det lugnt och försöka få nåt i mig.

20 december 2010

God middag.

Fy fan va jag blev rädd innan. Jag vaknade upp vid halv tio och tänkte att jag skulle ta en snabb dusch innan jag gick ut med Izzi. När jag ska skölja ur mitt balsam känner jag hur allt börjar svartna, jag förösker blinka bort det, men det funkar inte. Innan det precis blir helt svart går jag ut från duschen och sätter mig på toastolen, böjer mig fram och lägger huvet på vasken (jag har inte så stor toalett) och försöker andas. Vad i helvete? När jag börjar få tillbaka mitt medvetnande torkar jag av mig och vinglar till sängen och lägger mig ner. Sen försökte jag sova.
Hämst! Nu har jag ingen kraft i kroppen och jag mår illa. Ingen aptit, jag har inte haft det på nåna dagar. I lördes åt jag knappt av julbordet, jag brukar alltid gå och små äta, mycket farligt men ack så gott. Det har ju resulterat att jag har gått ner ett eller två kilo.
Nåja, nu ska jag .. ta det lugnt.

19 december 2010

God kväll! Om exakt sju dagar är jag och Linda i Spanien! :D (för att sen ta oss till Marocko)

Ikväll blev det jobb. Vårt sista julbord för iår :( Snyft!
Efter det körde jag och Anna hem till henne och gjorde oss iordning för Öja ! Som vanligt har Anna problem med vad hon ska ha på sig och tar två timmar på sig att hitta nåt ;) hehe.
Vi mötte upp två kompisar till Anna och gick till Kingan för att halsa i oss nånting innan öjabussen gick, i väntan på den mötte vi upp Corre, Pajje och Jonas som också skulle med :) När vi kom till Öja möttes vi av världens längsta garderobskö. Jag fattar inte varför dom inte gör en större?! Vi stod där i en halvtimme!
Vi sprang till baren och beställde lite dricka, sen blev vi bjudna på mousserande vin av Jonas. Tack så mycket ;) Man kände sig nästan som v.i.p gäst ;) haha! Sen blev det mycket dans! För en gång skull var det kul där och vi hade bra ös :)

Idag har det varit en riktig seg dag. (Vi var förövriga lediga från jobbet idag som vi inte har varit på två månader!! Alltså lediga en söndag menar jag. hehe.) Jag sov som en stock till klockan elva, men låg i sängen till klockan två. Då Pizzeria Regementet öppnade och det var tid för pizza till mig och Anna ;) haha! Efter att ha tvingat ner sig knappt en halv pizza och degat i soffan körde Anna mig till min bil. Och den startar inte!! Vi fick köra och köpa startkablar och putta min bil så att vi kom åt batterierna. Jag kan ju inte påstå att det var lätt att putta en bil för väger lite över 1,5ton i snö! Men vi klarade det :) Tack så mycket för hjälpen!
Nu är jag hemma, home sweet home.

...

Goodbye my lover.


17 december 2010

Inte för att vara sån men.. fan vad det är skönt att vara hemma. Anna var jätte snäll igår som tog mig under hennes vingar i snöstormen :) Hon och chefen sa att jag var dum i huvet om jag skulle köra hem, så jag fick så snällt ställa bilen på jobbet och bosätta mig hos Anna. Men vi hade jätte trevligt som vanligt :D Vi lagade mat, drack lite vin, bakade lussekatter och drack lite vin.. Kanske därför vi höll på att glömma saffranen? haha! Ni skulle sett Annas min när hon kom på att vi inte hade tagit i det. Det var priceless! Eller när jag frågade om jag skulle sätta russin på hennes lussekatter (hon skulle ha det i dom).. "SKA DOM I?!" och så yrade hon runder som en höna och jag höll på att dö av garv! Fan att jag inte fick med det på film ;) Nåja, vi skyller på vinet ;)


Annas lilla "gran"


Vilken ser ut som lussekattsdeg? Jo, den under.. Alltså MIN! :P


Anna hade mer mjöl på sig än i degen :P


En trött och sliten Pauline :)



Det gick bra på jobbet idag.. Förutom att det blev en jävla lucka och massa dötid.. nästan :)
Nu ska jag göra mig klar för sängen. Ciao!

16 december 2010

Gud va hemskt! Jag hade totalt glömt att jag skulle jobba idag! Tur att M påminde mig. När han frågade när jag skulle börja idag så sa jag "Jag ska inte jobba... VAD ÄR DET FÖR DAG?!" Panik fick jag :P haha! För mycket i huvet antar jag.
Nu ska jag ut med Izzi, sen ska jag bege mig :) Ciao!

...

Ju mer vi bråkar, destu längre kommer vi ifrån varandra.

15 december 2010

Ännu en förkyldning.. och jag mår illa. Jag vill bara lägga mig ner i sängen och sova.

14 december 2010

Guuud vad jag fryser! Det är nästan sinnes, så himla kallt är det inte. Eller?
Linda har varit här idag, vi har planerat när vi ska ta tåget. Dock skulle vi också kollat hemresan, eller vad tycker du? :P haha! Sen googla vi sevärdheter, Linda missbrukar google.se.
Nu ska jag göra mig iordning, sen bege mig till Anna. Det blir en runda på stan, sen Maaaat! Lite sugen på thaimat faktiskt ;) Mums! Får se vad vi får för oss att göra.
Ciao ciao!

Cheesecake!

Nu har mamma, Tessan och Alicia precis gått hem. Det har varit jätte mysigt att ha dom här :) Vi åt massa cheesecake och drack kaffe. Och självklart snacka en massa ;)
Jag har precis käkat lite, det blev chefens revbenspjäll som jag fick hem igår, och jag fick med mig massa prinskorvar som jag har frysit in.
Snart ska jag göra mig iordning och bege mig till M, jag går nog faktiskt. Jag pallar inte att skrapa bilen! Den tiden jag skrapar den så hinner jag fan gå till honom, så himla långt är det inte :) Vad jag längtar till värmen! Jag är trött på att ha det snorkallt!

Tretton dagar kvar

Jag fick lite smått panik nu. Snart stänger jobbet, och jag ska snart resa :O Alla julkapparna är inte köpta, jag har julbaket och packningen kvar. Känns som att inte tiden räcker till även om jag egentligen har mycket tid.
Plus att biljävlen måste fixas och besiktigas innan jul!!


13 december 2010

God morgon :)

Det är verkligen jätte kallt idag! När jag skulle köra hem från M fick jag skrapa frost både på utsidan och insidan på bilen :P haha! Och ändå kunde jag knappt se ut, det var mycket och hårt. Skit jobbigt!
Snart ska jag börja tvätta, sen i eftermiddag kommer Tessan, Alicia och mamma hit på fika. Jag fick med mig massa cheesecake hem från jobbet igår, Anna gav mig nästan all bitarna, och så tog hon fyra till sig själv :P haha!
Nu ska jag sortera lite tvätt, sen blir det en dusch! :D

12 december 2010

Ledsen för en dålig uppdatering här, men det är full rulle på mig hela tiden :)
Igår blev det jobb för hela slanten, sen körde jag och hämtade upp M, körde hem och fixade oss. Sen körde vi ut till Bazzes fest, där vi möttes av ett jätte skrik av Lotta och Tessan :P haha! Det var jätte trevligt där, synd bara att vi inte kunde komma tidigare :(

Idag blev det också jobb, det är helt sjukt vad jag och Anna var trötta. Men vi klarade dagen :)
Nu ska jag beställa pizza, sen beger jag mig till M. Ciao!

11 december 2010

Det var fullt ös på jobbet igår, vi slutade klockan elva. Mååånga timmars jobb.
Idag är det ännu en lång dag. Jag hoppas att folket går i nåt sånära i tid, Sebastian har 30års fest ikväll och jag ska dit efter jobbet :D Men bara en liten stund eftersom jag ska jobba imorron också.
Nu ska jag göra mig färdig. Ciao!

10 december 2010

Nu ska jag gå ut med Izzi sen ska jag bege mig till jobbet. Ciao!

9 december 2010

Godnatt börjar jag med först.

Jag och Lotta var på Nova Lund idag, vi hittade några julklappar faktiskt :)
När vi skulle käka på McD (det var faktiskt aplänge sen) var det en ungjävel som smällde en ballong, rädd som jag är skrek jag och hakade fast mig i lotta och skrämde allt folket runt omkring mig. Dom blev nog mer rädda för mig än vad jag blev för ballongen :P haha!
Jag undrar en sak, killarna som jobbar för Jack & Jones, får dom provision för hur mycket dom säljer för? För det var ju jääävlen vad dom försökte pracka på mig saker. Plus att dom snackar mer än vad min familj gör när vi är tillsammans :P
Det var alla fall jätte trevligt, och det var länge sen jag och Lotta hade lite kvalitetstid med varandra :D

Sen körde jag och hämtade M, sen körde vi ut till pappa och hälsade på. Hans jobbarkompis Patrik kom också ut, det blev en jävla massa kakor alla fall :D och mycket skratt. Den killen är verkligen dörolig, vi alla låg nästan dubbelvikta av skratt ;) Snutigt, barnsligt, gluttigt, fjantigt! haha!
Trevligt var det alla fall ! Tack så mycket :)

Nu ska jag gå och lägga mig, det blir jobb imorron och hela helgen.

Gooood kväll!

Jag är på bra humör igen :)
Jobbet gick bra idag, en tant på asfull på två glas vin. Liiiide kuul :P haha! Känns som år och dagar sen jag gjorde tallrikar, hade nästan glömt ;) Chefen bara suckade när jag glömde hälften, haha!
Snart blir det sängen, ska julhandla imorron :D Yeeah!


April 2009 - Jag och mamma tar en promenad i Simrishamn.
Där hade man några kilo till också ;)

8 december 2010

God eftermiddag.

Jo jag lever gott folk! Hade bara inte lust att blogga, det har jag egentligen inte nu heller, men va fan :)
Jag har bara tagit det lugnt idag, håller på att fixa lite käk, sen ska jag bege mig till jobbet.
Imorron blir det julklappsshoppning med Lotta på Nova Lund :D yeeeah!

Julklappar!

Jag har inte köpt en enda julklapp! Känner lite panik, och jag har liksom inte en eller två jag ska köpa till. Det är närmare tio ;) haha! Som tur ska jag och Lotta till Nova Lund på torsdag, så förhoppningsvis hittar jag nånting där :) Jag har hittat den perfekta julklappen till Alicia också :D Underbaaaart! Får se vad ekonomin säger först :) hehe.

Anna kom hit! Jag är sylten!! :P

Check!

Äntligen har jag badat Izzi, det var länge sen och jag tyckte nästan synd om henne nu.


7 december 2010

God morgon!

Tänka sig att jag kunde sova en hel natt, med tvn på till och med. Jag vaknade halv åtta och stängde av tvn, dom där naturtabletterna gör susen :)
Nu har jag varit ute med Izzi och käkat frukost, jag var och stal Tessans reklam eftersom jag inte fick min igår :( Är jag den enda som uppskattar att få reklam? Antagligen, haha!

Jag ska bara gå lägga mig.

Det är ett helt företag att borsta tänderna för mig. Först rensar jag tänderna med tandtråd, sen kör jag en liten borste med nån gel mellan tänderna (som förövrigt gör skit ont och det blöder, vilket det ska göra eftersom jag har tandköttsinflamation) sen borstar jag tänderna med vanlig tandborste och tandkräm. Men mitt tandkött ser ljusare ut nu i fronten allafall, så det är positivt :D Jag fasar för nästa gång jag ska till tandläkaren, det är inte skönt att ta tandsten om man har mycket :S
Nu har jag tvättat av sminket och gått min sista runda med Izzi, det är verkligen inte kul att gå ute när det är snö överallt! suck..
Godnatt!

Tystnad är inte alltid bra

Jag har svårt att visa känslor, berätta hur jag känner. Om det är jobbigt så backar jag. Jag tycker inte om när folk är sura på mig, och kan istället fjäska även om det inte är jag som gjort fel.
Jag tiger hellre, tar inte itu med problemet. Konflikträdd. Stänger inne mina känslor, rädsla av att någon ska bli sur eller arg på mig.
Men jag håller på att bättra mig, börjar säga ifrån hur jag känner. Och säger till om något är fel.


Soo hämst!

Katastrof, jag är trööött. Och mätt...
När jag skulle gå ut med Izzi innan ikväll, precis när jag stängt min dörr kom jag på att jag hade nycklarna på byrån precis intill dörren. Fuck fuck, ringer till mamma som har en extra nyckel, hon svarar inte, ringer som en dåre. Till slut svarar hon och vi bestämmer att jag skulle gå och hämta nycklen. Vid Reimans kör M förbi, och han hämtar upp mig. Vilken tur, så slapp jag gå ;) haha! Sen har vi bara myst hela kvällen :)
Snart ska jag bege mig ut på sista promenaden med Izzi, sen blir det sängen.

6 december 2010

God eftermiddag.

Så, nu har bloggsuget kommit tillbaka :) Det är så himla trist att skriva samma saker hela tiden "Jag vaknade, nu ska jag äta frukost. Ciao"
Äntligen har jag pyntat granen! Lite fjutig är den, jag jämnför alltid med omas gran som är fullpyntad med allt. Det ser så mysit ut :) Nåja, jag får väl köpa mer choklad och polkakäppar.
Nu tänkte jag att jag skulle städa lite, men jag fastnade i chipspåsen. Inte ba fö umpan!

5 december 2010

Vilken människa som helst vet att det är smuts i istappar, inte vill man ha det i sin baileys?! (Jag pratar om tv-reklamen)
Ännu en tung dag på jobbet. Men det löste sig till slut :)
Nu ska jag gå lägga mig tänkte jag. Hoppas på en bättre morgon dag! Godnatt.


Jag tittade alltid på tecknade Chipmunks när jag var liten då jag sov hos oma.

Vilken dag

Felsägning av Pauline: "Det är inte bra att stressa för blodsockret". hahaha!

Först lite stress, sen lite lugnt, sen stress igen. Sen tystnad. Skööönt.
Även om vi hade nästan hela matsalen full så gick allt ganska smidigt. Dock gick klockan väääldigt sakta idag, sen helt plöstligt var det stägningsdax. Då stod jag och Anna rakt upp och ner och nästan somnade. Jag lovar, denna dagen slog en varmsommar dag med 100gäster, och vi hade hälften idag. Men men.
Jag borde ligga i sängen nu och sova. Anna pratade om macka när jag körde henne hem, så jag var tvungen att ta två mackor med rostbiff för en stund sen. haha! Mat är underskattat, det är gott!
Det blir jobb imorron också så nu måste jag lägga mig. Godnatt! :D

4 december 2010

God morgon :)

Det snöar inte och solen skiner !
Vilken dag på jobbet, segaste dagen ever! Vi skulle ha ett sällskap som skulle komma klockan sex, men de hade tydligen ändrat det till åtta! Vem äter julbord så sent? Det tar ju ändå 2-3 timmar med all mat och kaffe. Vid elva kom vi från jobbet.
Nu ska jag göra mig klar för jobbet, det blir nog lika sen kväll idag. money money money.

3 december 2010

God morgon.
Jag är allmänt trött på snön nu. Tänka sig att jag säger det, jag som älskar allt med julen. Det är verkligen jätte vackert, men det är inte så vackert när man sätter bilen i en snödriva på väg till jobbet.
Nu ska jag göra mig iordning för jobb, sen ska jag börja skotta ut bilen. Jag lovar att den är innesnöad!

Ciao!

Ibland undrar man

Godnatt.

Värme någon?


Jo tack, jag lever!

Fyyy faaan..! Vädret idag är inte att leka med. När jag skulle köra till jobbet kunde jag inte se vägen mellan Tomelilla och Benestad, när jag kommer utanför håller jag på att sätta mig i diket och var två cm från att preja ner en vit reflexstolpe. Sen körde jag in på en väg och ringde chefen. Under tiden jag pratade med han och Anna så började klarna upp. Självklart, så jag prövade en bit till och när jag kommer till Ystad snöar det fem snöflinger. BAAAH!
Jobbet gick bra alla fall. När jag skulle köra hem snöade knappt alls, dock stod polisen på vägen och sa att jag skulle köra det gamla hållet hem, genom köpingebro och svenstorp. Skit kul! Dom vägarna är inte alls roliga när det är snö. Som tur körde jag bakom traktorer hela vägen hem.. Och när jag kommer hem har dom inte skottat parkeringen, och jag kan inte parkera nånstans i närheten för där är snöö överallt. Så jag får ställa mig på konsum, gå till parkeringen, skotta lite, gå tillbaka till bilen och köra och parkera. Blää, tur att ingen tog min plats, då hade jag blivit tosig :P
Nu äntligen är jag hemma, käkat (gjorde potatisplättar, det var så himla länge sen och såå gott!) Jag ska snart bege mig till M, får ju passa på att träffas eftersom jag jobbar mycket i helgen :S

God morgon

Ännu en dag att börja tidigt, jag gillar det bättre och det har jag sagt hela tiden.
Inatt sov jag och Izzi hos M, det gick faktiskt jätte bra. Fast om grannarna kunde varit tysta så hade Izzi också varit det, hon morrade och skällde lite tyst då och då. Sen började dom väsnas igen klockan sju, då ville jag bara skrika i trappuppgången. haha!
Jag körde till Ica, helt nyvaken ocg mitt ena öga sved och rann. Tror att det är för gammal mascara jag använder. Köpte lite mjölk och bröd, nu är jag hemma och ska göra mig iordning för jobb. 50 jultallrikar.. suck.
Varför skulle det börja snöa nuuu?! Kan det inte vänta tills ikväll?!

"Jag gör det inte för att vara dum"

Nu är jag hemkommen från tandläkaren. Jag säger bara en sak; Hade jag inte tandläkarskräck så har jag det nu.
Kvinnan jag fick var en.. egentligen snäll person, men hon påminde om min farmor till sättet. Och hon sa hela tiden "Jag gör inte detta för att vara dum" "Detta är för din skull". Jag låg där helt hjälplös, sårbar och blottade min mun. När inte maskinen funkade tog hon fram den manuella intrumentet och det gjorde tio gånger så mer ont! Då fick jag stoppa och andas tio gånger. Jag höll på att få panikångest och stortjuta. Pinsamt det hade varit.
Mitt tandkött är så dåligt att om jag inte gör nåt åt det kommer mina tänder ramla av om 5-10år. Det är ganska illa, med tanke på att jag bara är 22år.
Misstro mig inte, jag borstar tänderna morgon och kväll. Jag är noga med det, men eftersom jag har trångt mellan mina tänder får jag inte bort alla rester, och det får man bäst bort med tandtråd.
Nu äter jag glass för att lindra smärtan och svullnaden, och självklart för att jag tycker synd om mig själv.

Jag tänkte lägga ut en bild på blödande tänder, men jag tyckte det såg ganska osmakligt ut. Så ni kan ju få en bild i huvet istället ;)

Ännu en nyår utomslands

25dagar kvar till jag sitter på flyget till Afrika (eller ja, först mellanlands i madrid). Det är andra året jag firar nyår i ett annat land. Förra året var jag i New York, det var helt fantastiskt. Även om vi stod i flera timmar och frös, och gick hem innan tolvslaget. eller ja, Kim och Ola stannade kvar eftersom dom ville se bollen. Efter att ha stått där i fyra-fem timmar i kylan var vi andra rätt trötta på det.

Iår ska jag och Linda skapa nya nyårsminnen, så roligt det ska bli :D Denna gången blir det alla fall värme . Så skönt det ska bli !


Där var packat med folk, killen som Anna lutar sig på är ingen vi känner. haha!

Vi har väldigt sjuk och torr humor

Vid middagsbordet igår satt jag och anna pratade om sperma. Anna går och rotar i skafferiet;
Jag: Popcorn?
Anna: Jag får väl först svälja.
Jag: HAHAHAHA!

Som sagt. humor på hög nivå ;)


1 december 2010

Äntligen är det december. Jag tycker det är dökonstigt att ha första advent i november, jag tycker det inte passar. Eller det är kanske bara jag? :)
Jag kan säga så här att det har snöat ganska mycket inatt! Cirka 20cm kanske.. Izzi kunde knappt ta sig fram. Och självklart skulle det apsnöa precis när vi ska gå ut, och självklart ska det sluta när vi ska gå in. Aaah!
Nåja, jag och Lotta hade planerat att köra till Nova Lund idag, men jag vette fan om jag vågar köra. Man vet aldrig när det kommer oväder. Det ska ju bli värsta stormen på imorron, trevligt eftersom jag ska jobba. Jag ska ta med tandborste och ombyte ;) haha!
Nu snöar det satan igen. Jag börjar tröttna på det. Kan dom inte spara lite snö till Julafton?!


Sandskogen i Ystad.

RSS 2.0