19 december 2010

God kväll! Om exakt sju dagar är jag och Linda i Spanien! :D (för att sen ta oss till Marocko)

Ikväll blev det jobb. Vårt sista julbord för iår :( Snyft!
Efter det körde jag och Anna hem till henne och gjorde oss iordning för Öja ! Som vanligt har Anna problem med vad hon ska ha på sig och tar två timmar på sig att hitta nåt ;) hehe.
Vi mötte upp två kompisar till Anna och gick till Kingan för att halsa i oss nånting innan öjabussen gick, i väntan på den mötte vi upp Corre, Pajje och Jonas som också skulle med :) När vi kom till Öja möttes vi av världens längsta garderobskö. Jag fattar inte varför dom inte gör en större?! Vi stod där i en halvtimme!
Vi sprang till baren och beställde lite dricka, sen blev vi bjudna på mousserande vin av Jonas. Tack så mycket ;) Man kände sig nästan som v.i.p gäst ;) haha! Sen blev det mycket dans! För en gång skull var det kul där och vi hade bra ös :)

Idag har det varit en riktig seg dag. (Vi var förövriga lediga från jobbet idag som vi inte har varit på två månader!! Alltså lediga en söndag menar jag. hehe.) Jag sov som en stock till klockan elva, men låg i sängen till klockan två. Då Pizzeria Regementet öppnade och det var tid för pizza till mig och Anna ;) haha! Efter att ha tvingat ner sig knappt en halv pizza och degat i soffan körde Anna mig till min bil. Och den startar inte!! Vi fick köra och köpa startkablar och putta min bil så att vi kom åt batterierna. Jag kan ju inte påstå att det var lätt att putta en bil för väger lite över 1,5ton i snö! Men vi klarade det :) Tack så mycket för hjälpen!
Nu är jag hemma, home sweet home.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0