God natt !

Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag verkligen går lägger mig :) Konstigt nog har jag tagit på örngotten på mina kuddar, Varför? ha ha!
Har ni haft en bra dag?
Jag tänkte gå upp i tid imorron. Får se hur det går ;) he he.. Vi ska åka till Oma vid två tiden och jag vill ju inte vakna upp en halvtimme innan vi ska köra.. Ha ha! Ja, det tar bara fem minuter till henne, men ändå.. Mina vakna-upp vanor har blivit helt åt skogen!
Usch, va jag vill bli frisk igen :P
Nej, nu ska jag verkligen nanna :D God natt och sov gott !

Snart nanni dax.


Har precis tagit mitt kvälls te ( jag bara ääälskar vanillate :D ) och ska alldeles strax göra mig iordning för sängen.

Till min stora förvåning så har läsar antalet ökat jätte mycket idag :D Och jag hoppas att dom nya läsarna tyckte att detta var en blogg som dom kan fortsätta att följa ;)


Imorron blir det besök hos Älskade Oma :) Äntligen är hon ju hemma !

Senare på kvällen blir det nog film med Lottski :D


Lite bilder från gårdagen;



Nu är det nannidax . Eller alla fall lägga sig i sängen och titta på nyheterna :P


ooont.

Usch, nu har jag ont i halsen igen :/ Det gick över en stund idag, men nu kom det tillbaka :(
Alldeles strax är det idol, jag tänkte innan att jag skulle poppa lite popcorn, men jag är fortfarande mätt sen middagen :p Så det blir inget snask för mig :)


Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker Andreas är dööö läcker... Mums ;)

Paul Newman


Stamning.

Det var länge sen jag skrev ett stamnings inlägg, så det är nog dax :)
Vid denna årstiden brukar alltid jag stamma mer, men iår är det annorlunda. Visst, jag stammar mer. Men jag har svårare att få fram orden. Vilken är jätte jobbigt, jag sitter hellre tyst än pratar. Plus att när jag är förkyld och sjuk, så blir stamningen inte bättre precis.

Jag tittar lite på internet på apparater som hjälper en, det är inget som botar, det är bara ett hjälpmedel. Vissa ser ut som hörapparater och visa kan man verkligen gömma. Vilket jag vill ha :)


Jag ska nog ringa min logoped, för jag vill verkligen pröva en sån och se om den funkar på mig :) Det är nämnligen inte alla det funkar på.

http://stamningsakuten.se/SpeechEasyDevice.htm

Jag tycker att ni ska gå in på denna adressen http://anita.se om ni vill veta mer om stamning, och hur det är för oss som stammar. Jag tycker det är en intressant sida.. Och jag tycker att min familj ska gå in och läsa :)

Dagens Horoskop för Vattumannen.


Bulgarien Juni-2008

Dessa bilderna kommer då ur Marres kamera.


Hela gänget vis flygplatsen.


Line, Marre, Sanne.


Utsikten över stan från vår balkong.


Marre själv i högperson :D


Jag och Sanne på balkongen :P Jag ser ut som en anka :S


Sanne.


Marre gör rastafläter.


När vi går längst stranden. Vilken ful min :P


Sanne gjorde också rastafläter :P


Marres fläter blev fan coola :P


När vi sitter för sista gångn vid hotelets pool.

Blåtunga.


Rekord ;) ha ha! Tack för att ni läser min blogg !

Jag tycker inte att min hals blir bättre precis.. Jag dricker te var tredje-fjärde timme, och jag käkar Strepsils. Och ont gör det när jag sväljer.. Ajja.. Tur att det inte har satt sig på stämbanden :P

Jag tror att jag såg en mus springandes i huset innan .. När jag skulle gå ner på toaletten (vårt hus ser inte ut som allas andras) så ser jag nånting springa ut genom hålet i dörren till pannrummet! Jag hoppas att det var en mus, annars är det en stor fet spindel :S

Jag tänkte faktiskt leta upp mitt gamla material från skolan och börja skissa lite.. Man ska nämnligen göra ett kollage och lämna in det till skolan. Jag vill göra mitt bästa ju :D På samma gång som detta är något jag vill, så är det nåt otroligt skämmande för mig..  Men som sagt, detta är något jag vill :D

Förresten, blåtunga har spridit sig till Skåne.

Smile for a penny.

Usch nu är klockan mycket.. Jag ska göra mig en kopp te, sen är det dax för sängen.
Det känns så sjukt att bara gå hemma. Jag är så rastlös!
Vi hörs imorron! God natt, Ciao!

Hemkomst.

Oma kommer hem från Österrike imorgon ! Hon har varit borta i två lååånga månader :/ Gud vad jag har saknat henne.

Från vänster: Kusin Alexander, Syster Tessan, Moster Rebecka och Oma Eva :D Min mormor är cool! :D

Åååh, jag kan inte sluta tänka på skolan, hur det kommer vara där, kommer jag in? och så vidare..
I vår ska dom ha öppet hus, lätt att jag och Elna ska upp dit då och titta :) Det är sååå spännande ! Jag vill ju verkligen göra nånting åt min dröm som kläddesigner :) Behöver bara en spark i baken :P

Ikväll är det Idol, så då sitter jag fastklistrad framför tvn med en kopp te och poppisar :D

Borås?



Elna var här på besök. Det blev lite snack om att börja skolan igen. Fast denna gången utanför Skånes gränser ! Hon hade hittat en jätte bra modedesign skola i Borås och var jätte sugen att söka dit. Naturligtvis inte själv, hon ville dra med mig :) Jag är jätte sugen, för jag vill ju verkligen utveckla mig. Men jag är lite orolig för mina betyg, dom är inte jätte bra :/ Men men, skolan verkar jätte bra. Så fort Elna hade gett sig iväg så satte jag mig framför datorn och sökte på deras hemsida. Man får åka på studieresor till Paris och titta på mässor och sånt. Låter ju trés bra :D
Jag vill ju verkligen göra nåt mer i livet, och bli en kläddesigner är ju min dröm :) Men det skrämmer mig att skolan är i borås, jag är ju så himla hemmasjuk :P Men det var ju inte så sjukt långt som jag trodde :P Jag har ringat in var Borås är.. Och jag bor ju längst ner i skåne, mellan Ystad och Simrishamn. Nåja, om man verkligen vill nåt så går det :)



Strepsils

Jag sitter här och suger på en tablett Strepsils, smaken honung och citron. Jätte god faktiskt :) Jag måste ju ta någonting för min stackars hals. Mamma tyckte att dom var äckliga när hon hade ont i halsen. Jag tyckte dom var söta och goda :)



Jag känner mig lite bättre idag ändå.. Kan det bero på den där duschen kanske? :) Aa, det kan det nog. hi hi.. Man känner sig genast piggare när man har duschat.. Tycker jag alla fall :) hi hi..

Snart kommer min vännina Elna på besök och ska dricka kaffe med mig.. Det blir nog te för min del, synd att jag inte har några kanelbullar kvar.. kunde vi ju smaskat på nåna såna :)

Ja, men nu ska jag hjälpa mamma med disken. Sen ska jag göra mig iordning. Kan ju inte ha badrocken och turban på huvet när hon kommer ;) Ciao!


 


Dagens Horoskop för Vattumannen.


Trött..

Usch, jag vill verkligen inte gå sjuk... Det värsta jag vet, förutom att gå hemma och inte har ett jobb.. Fast om man hade haft ett jobb så hade man kunnat jobba ändå om man hade varit sjuk.. Det har jag gjort..
Nu ska jag göra mig en kopp te, sen ska jag lägga mig.. Febervärk! AAAH!

Onödigt.

Ååh, när jag vaknade imorse så mådde jag verkligen piss. Min hals var uppsvullen och det kändes som att mitt huvud skulle sprängas.. Plus att klockan åtta stod Esri/Tuva (en valp på 10veckor) och gnällde.. Skoja inte att det skärde in i öronen på en.! Och hon slutade heller inte ! Jag var nära på att halshugga henne för fan ! Nåja. Jag lyckades somna om och vaknade halv elva igen.. Sen vid elva gick jag upp och gjorde en kopp te. Det var såå skönt för halsen.
Nu ska jag lägga mig en stund igen.

Dagens Horoskop för vattumannen


Jag är aldrig ensam.

Sannignen är så.. även om det hade varit skönt att någongång vara helt ensam. Bara vara med sig själv, inte tänka på att skaffa sig en pojkvän, eller inte ens fundera på det. För en gång skull, skulle jag vilja vara med mig själv, ta hand om mig själv och leva på mitt sätt.

Usch, jag tog aldrig den där duschen. Men det är ingen panik :) Jag är otroligt uttråkad och kelsjuk.. Ändå har jag predikat att jag vill vara med mig själv.. ha ha! Dubbel moral :P Men sanningen är också att jag har varit singel i ett år. Vilken är ganska skönt ifs, men jag har en ettårperiod, sen skaffar jag pojkvän :P ha ha! Nåja. förra året hade jag tre pojkvänner, och detta året; Noll! Så det jämnar ut sig lixom :) ha ha!

Jag har börjat få ont i halsen.. Så nu väntar jag mig en dunderförkyldning eller halsfluss.. jätte roligt inte.


Ha ha! Jag och Gustaf är sååå lika :D

Extremt uttråkad.

Mmm, det blev ingen dejt idag. Svikare !
Så nu undrar jag vad jag ska hitta på med.. För jag är otroligt rastlös, men ändå seg.


Jag har inte svårt att titta på mig själv i spegeln. Ja, men ni vet att överviktiga eller tjocka människor vill helst inte visa sin kropp i spegeln, eller ens titta sig själv i spegel. Jag har inte haft problem med det. Tvärtom, jag har nästan tvingat mig själv att titta, och accepterat att det är så här jag ser ut. Det har verkligen hjälpt mig. Det är ofta när jag fönar håret t.ex, så står jag i bara underkläder. Visst, det är jobbigt att se att man inte är smal som förr. Men jag säger till mig själv "Detta är jag. Jag ser ut så här". Visst ibland latchar man lite och spänner in magen och försöker se smal ut.. Men det är bara för att man vill veta hur man kommer se ut om man skulle tappa några kilo :)

Detta är jag för några år sen, eller för några kilo sen. Vill verkligen se ut så igen !


Jag ska gå och duscha, så känner jag mig kanske lite piggare alla fall .

Dagens Horoskop för Vattumannen.


Screw them.

Usch, jag har inte mått bra idag. Jag har bitit ihop käken när jag sov inatt, så jag har skit ont där och så fortsätter det upp till huvuden.. Jätte jobbigt.
Vad hände med min dejt förresten? Hmm..

Oj oj oj..

vilken rolig kväll :D Det blev mycket skratt .! Jag kom inte hem förrän vid tre tiden..


Skyll dig själv om du ska göra en ful min ;)


Blomman, Marre och "The Host" Sanne :D

Ja, det var så mycket som hände den kvällen så jag orkar nog inte rabbla upp allt :p Men Sanne sa karr hela tiden. I varje mening "Hallå karr, läget karr? Har du kul karr? Fy fan va vi hade kul igår karr, hade du kul igår karr? jag hade så jävla kul karr!" HAHAHA! så jävla roligt :P Och Marres nya pojkvän vän blev godkänd av Sanne :) Ja, mig också :p

Nåja.. nu ska jag göra nåt vettigt.

En eftermiddag med Veronicka.

Jag hämtade upp Veronicka på stationen och begav oss till Expert för jakt efter en mobil. Där hittade vi en billig mobil till henne som hon köpte. Efter det så körde vi till Boan, hittade något jag gillade.. Dessutom köpte jag fel paket av ögonbrynsfärg. Så när jag skulle färga det idag så blev det inget.. Nåja, my mistake. När vi var klara där så ringde vi till vår moster/faster Becka och frågade om hon ville fika med oss på Bullen & Bönan, men hon var inte påklädd eller nånting, så vi bestämde oss för att köra till henne istället och fika där. Så vi gick in på Ica och köpte med oss ett gott bröd och en smarrig kaka. :) Becka fick stå för kaffet ;) Lite snick och snack där uppe blev det, och mycket skratt . Vi tre är sååå roliga :D ha ha!





Så går det när man snorkameran och tar en snabb bild på sig ;) ha ha!


Dett flög ner i korgen på boan, ett paket med hundra värmeljus, två söta koppar med guld öron, en minikalender, och fel paket av ögonbrynsfärg :)

nu ska jag gå och bada Izzi, sen ska jag göra mig iordning och köra till Sanne :) hi hi.


Nämen !


Jag hann att fota mig och skriva ett litet inlägg :) Så här ser jag ut idag, just so you know :D

Dom sa på radion att det har varit ett katastrofväder iår för att odla vete, många skördor har blivit dåliga och därför har dom importerat mycket mer vete än förr.. Därefter blir brödet dyrare att köpa i affärerna.
Där ser man vad man kan lära sig av att lyssna på radio :) haha!

Nu ska jag köra in till Tomelilla och möta upp min underbara kusin veronicka :)
Ciao!

Duschen..

Jag sitter och väntar på att duschen ska bli klar.. eller det är min tur.. Drygt ! Typiskt att alla skulle duscha samtidigt :P ha ha!
Nu är duschen min ! :D


Dagens horoskop för Vattumannen


Nattidax.

Ja, nu närmar det sig sängen här faktiskt.
Jag tänkte faktiskt att jag ska köpa ögonbrynsfärg imorron. Mina ögonbryn är så ljusa :S Så jag får måla dom med en penna, vilken är jobbigt.. Ooops, my biggest secret! HAHAHA! Jag hade lätt kunat vara blond med mina ljusa bryn. :P

Gud va min mage är svullen. Ser ut som att jag är gravid för sjutton! HAHAHA!


Detta är jag då för några jular sen.. Ser verkligen ut som att jag är med barn.. Eller kanske bara ätit för mycke mat? ;) ha ha! Njaa, halvsanning och så spände jag ut magen jätte mycke :D Men jag är ganska söt som gravid .. ha ha! Nej, jag kan inte vara det.. Jag är steril... NEJ! Bara skoja, jag har p-stav :p På tal om den, så ska den jävlen snart ut.. i Juni, det kommer jag ihåg, för det var samma dag som min killkompis dog.. Jag fick reda på det precis innan jag skulle in till sköterskan och ta ut den.. Så jag bröt ihop på bädden. R.i.p.

Nu är det tid för sängen tycker jag..God natt och sov så gott !

Sege dator !

Min dator är sååå himla seg.. Segare än Gandhi!

Så vad har hänt ikväll? Egentligen skulle jag vara brödbudgivare, men jag fastnade framför Idol istället :D Loulou aka Tjocke Berta (enligt Tessan) gick vidare :D *wiiiiie*

Imorron ska jag träffa min kusin Veronicka igen, har blivit mycke veronicka på sistone :P he he.. Men det är roligt :) Vi ska först in på Expert, för hon ska shoppa ny mobil, sen ska vi gå på Bo Ohlsson och sen blir det en fika. Tror faktiskt att jag ska ta med mig kameran :) Jag har inte mycket pengar, så det får bli en liten shopping, och liten fika :P Säkert på Bullen & Bönan så klart. Där är såå gott! Blev väldigt sugen på en bakad potatis, synd att dom är så himla dyra :/

Nåja, nu ska jag gå och förbereda mig för sängen. Blir en tidig morgon, jag ska träffa veronicka redan halv tolv :P ha ha!


Hooked on a feeling !

Jag var inne i Tomelilla innan, när jag äntligen hade hittat en parkering och gått in i solariumstället, så inser jag att jag inte har några pengar på mig. AAAH! Så jag fick köra och ta ut pengar.. Det slog mig nu att jag hade ju kunna gå till automaten, för det är inte speciellt långt faktiskt :P Men men, sen fick jag ju hitta en ny parkeringsplats.. Ajja, väl inne i solariumet så var det så guda skönt. Dessutom brände jag ballarna tror jag :P ha ha! Sen när jag klädde på mig så stod städerskan och rykte i dörren hela tiden ! Herre gud ! Kan man få klä på sig och torka av solariet i lugn och ro?!
Efter det så körde jag och handlade. Ännu mer jäst och mjöl :) ha ha! Ska ju baka vars ett bröd till Tessan och Lotta. Det har redan gått åt ett bröd här hemma sen jag bakade igår :p Men det är ju så himla gott :) Till o med Pontus äter det, han gillar ju inte lite grovare bröd :)

Nu ligger degen till jäsning alla fall.. Så nu undrar jag vad jag ska göra.. Jag kan städa badrummet faktiskt :) Det var länge sen nån gjorde det.. Det var säkert jag som gjorde det sist :p hehe.. Men det är ju bara jag som städar det.. Ha ha !

Dagens Horoskop för Vattumannen


JAAAAAAA! :D

Design: Simon & Tomas börjar den 6oktober :D på tv3.


Red wine.

Jag bestämde mig ju för att gå upp klockan nio.. Jag vaknade då också, men sen tänkte jag "Bara fem minuter till" Sen var klockan tjugo i tio. Bra gjort ! :P ha ha!
Jag tänkte faktiskt köra in till Tomelilla efter frukosten och handla hem lite. Jag bakar ju hela tiden. Och nu ville Tessan också ha lite av Paulines bröd. Lotta vill du också ha? :) Jag har ju så sjukt mycke rågsikt så jag måste bli av med det. Dessutom kan jag baka några stycken och frysa in det :) Sen tänkte jag sola solarium. hi hi.
Ja, nu ska jag äta frukost med mitt gooooda bröd :D

Nannidax.

Det var otroligt skönt med en skrubb-dusch :) och efter smörjde jag in mig själv med en god lotion, så nu är jag verkligen hel snygg :P lite smink, så är jag redo för party ! HAHA! Njaa, fast andra kläder kanske, sitter med shorts och min Reimans Bröd t-shirt, jag älskar verkligen den. Den är så himla sköön :D Tur att jag fick med den hem när jag slutade jobbet där ;)

Det blir att stiga upp tidigt imorron, klockan nio alla fall :P Mamma ska ha hit valpköpare, och då kan man inte ligga i sängen ju :P Och sen ser jag framemot en god frukost med mitt goda bröd :D ha ha!
Mamma var på sin hundkurs ikväll, och då hade folk frågat efter mina goda bullar.. Naaw, dom är för gulliga. Dom turas om att ta med fika till kursen, och förra veckan var det mammas tur. Så då bakade jag bullar till dom, och så tog mamma tid lite kanelbullar till dom som jag hade bakat. Det är roligt när folk tycker om det man har bakat :) Det är det som får en att vilja baka mer faktiskt :)


HAHAHA! Jag älskar Katten Gustaf. Vi är rätt lika faktiskt, vi båda hatar måndagar och vi älskar lasagne =)

Nu är det dax för sängen!
God natt och sov gott ! :D

Världens godaste rågbröd.

Nu ska jag lägga ut receptet på brödet jag bakar hela tiden :) Det är super enkelt och det är inte alls många grejer man ska ha i. Receptet har jag fått från en box med massa olika recept, som mamma fick när hon var ung. Från 80talet kan man säga :)

Farfars rågbröd - tid för tillagning: ca 2½ tim, varav 1½tim jästtid och ca 45min i ugnen. ugnvärme: 225gradet

Det här behöver du för två bröd:
½ liter mjölk
½ liter lättmjölk (jag tar vanlig mjölk, varför ta två olika?)
50g jäst
1 msk salt
5½ dl rågsikt
9 dl rågmjöl
8 dl vetemjöl
smör eller margarin till plåten (jag använder såna där brödformar, men om man inte har det så går det bra med en vanlig plåt)

Tillagning:
1. Värm mjölken till 37grader - fingervarm.
2. Smula sönder jsten i en degbunke och höll på mjölken. Rör ner till jästen har löst sig. Tillsätt saltet.
3. Rör ner sågsikt och rågmjöl arbeta degen ordentligt.
4. Blanda i vetemjöl, lite i sänder, så att degen inte blir hård. Spara lite mjöl till utbakningen.
5. Strö lite vetemjöl över degen. Låt den jäsa till dubbel storlek på en varm, dragfri plats, ca 1tim. Täck över med bakduk (se till att handduken är torr.)
6. Tag upp degen på mjölat bakbord och knåda den. Dela den i 2 delar och forma till limpor. Lägg dom på en smord plåt (eller i smorda brödformar)
7. låt jäsa i ca 30min.
8. Pensla bröden med lite varmt vatten. Nagga dom med en gaffel.
9. Grädda i ugnen vid 225grader ca 45minuter eller tills bröden verklar genomgräddade.

När bröden har svalnat, lägg dom i vars sin platspåsen, eller fryspåse.

Ni som inte är rädda för att baka, tycker att ni ska pröva detta receptet :)

Det finns ingen annan som henne.


Bröd


Ännu ett lass med bröd. Det är ju så himla gott :D Plus att det är nyttigare än det man köper i affären, här vet man exakt vad det är i. Inga konstiga ingredienser. Bara jäst, mjöl, mjölk och salt :)

Nu tänkte jag gå och duscha, skrubba mig lite och sånt.. Jag har gjort en fransk manikyr på mina naglar. Det var jätte länge sen jag gjorde det, bara för att jag råkade bita ner dom :/

Nu spelar dom fan ta mig Takida - Curly Sue på radion! AAAH!

Bebisar !

Jag har varit riktigt duktig idag.. Jag har dammsugat huset, lagat mat och bakat bröd. *klappar mig själv på axeln* :D Mamma frågade mig "Vart får du all energi ifrån?" Ja, det undrar jag med. Det är rätt skönt att jag har rutiner på att jag ska laga mat. Då blir det inga problem sen när man skaffar barn :) ha ha! Det sjuka var att när jag stod och skala potatisen, så tänkte jag mig hur jag skulle laga mat med mina framtida barn. Börjar snart min biologiska klocka snart ringa eller vad är det med mig? :P ha ha! Det har blivit för mycke barntankar i mitt huvud.. Men är det så konstigt då? Alla skaffar barn nu ju. Min syster, min kusin, mina andra kusin, min systers pojkväns syster, och en del för unga töser i Tomelilla.
Nåja, jag får sluta med att tänka på barn nu. Jag är bara 20år! Jag har några år kvar ;)


Ha-begär



Jag är på sånt sko-shop-humör! Och det blev ju inte bättre att man hitta dessa snyggingarna på nätet :P Dessutom älskar jag skopunkten. Dom flesta av mina skor är därifrån. Det är så bra att dom har välj-tre-betala-för-två-system :) I mitt fall nu om jag skulle köpa dessa tre skor så hade jag fått tre par skor för 698kr, vilket är meeeega bra :D

Dagens Horoskop för Vattumannen


There's nothing to do.

AAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag har den den perioden i månaden som vi tjejer har ! Jag verkligen hatar det.. URK! Och så värk på det... mums. Nu är jag inte så jätte sugen på att baa precis.. Jag får ta en värktablett och vila en stund. Och det är fan inte roligt att gå på dejt när man har mens heller !

Jag skriver mer sen.. Jag har så himla ont. :/


Jag har dig runt mitt lillfinger

Ja, nu är det dax för sängen tänkte jag mig.
Jag har precis gjort lite vid headern och pratat med han där. Det blir en date i helgen :) *wiiie* !
Det är tingvalla på lördag, men jag tror inte att jag ska dit.. Eller? Th har ju fest.

Alltså jag blir såå frustrerad! Vart jag än vänder mig så hör jag Takida - Curly Sue. Jag skojar inte om jag säger att radion spelar den tio gånger om dagen! Visst, låten är skit bra.. Men man behöver inte höra den heeeeela tiden !
Bara för det så ska jag lägga in den här.




Ja, nu är det verkligen tid att nanna :)
God natt sötnosar !

Tell me more.

På tal om nåt helt annat. Espresso House ska öppna i Ystad! Jag har ingen aning vart, men dom ska det alla fall.

Jag lagade korv stroganoff idag. Sviiiin gott! Och nu ikväll blev det idoltittande med popcorn. Jag köpte minst ett kilo popcorn när jag var inne och handlade.. Lika bra att köpa hem så att man har ju :P ha ha!

Jo, det som jag skulle berätta att dom håller på att ändra om på Coop i Tomelilla, (för typ femtioelfte gången) Och det läskiga är att det liknar mer som i en dröm jag hade, att jag blev jagad av vampyrer. Ja ja, skratta ni ! Skit kul eller hur :P Så nu tänker jag ALDRIG mer handla på coop igen. Sista gången var idag!

Hmm.. fest och mys i helgen alla fall. Som Anna brukar säga en tisdag "Det är snart fredag!" HAHA! :D



Vad ska jag göra imorron? Jag ska tvätta färdig.. För tvättmaskinen la ju av igår när jag tvättade, men mamma fixa det :D och så tänkte jag att jag skulle baka lite.. ja, det blir bröd så klart. Och hmm, vad mer? Nåt nytt kanske. Jag har ju en jävla massa rågsikt, jag måste ju bli av med det. Jag får baka många bröd :P ha ha!

Dagens Horoskop.


Kär. Lek?



Jag och mamma diskuterade över en sen lunch om mitt problem med killar.. (Ha ha, dagens i-landproblem :P) Alla fall, kan det vara så att jag sparar honom till senare, för att jag vet att han är en toppenkille? Men grejen är att det kan vara för sent. Jag har säkert tänkt i hemlighet att jag tar honom sen, för det finns andra att utforska. Och att jag kan kanske slå mig till ro med honom om några år. Men tanken slog mig nu vid matbordet, att tänkt om det är försent då? Och mamma sa en klok sak i stil med "Det är nu du ska vara lycklig, så varför vänta?"  Ja, varför väntar jag egentligen? Vi har skit kul ihop, vi har det bra på alla sett och vis.

Go and get him girl.


 


Göra drömmen sann?

Jag drömde nåt konstigt idag, att jag fick barn med min killkompis. Vi var jätte lyckliga och det var en lycklig känsla jag hade. Men när jag vaknade så insåg jag att det bara var en dröm.
Jag sov jätte länge idag igen, sen låg jag i tre kvart och drog mig. Izzi sov också, så hon var inte nödig :P Hon brukar  komma fram annars till min säng när jag vaknar. Men hon gjorde inte de idag.

Idag har jag bestämt mig för att jag ska söka jobb, jag ska gå till Svenska Foder. Jag är jätte nervös, skulle helst gärna bara glömma det. Men fan, det går inte! Man måste ha jobb för att tjäna mooooney!

Jag har ändrat bakgrund också som ni ser. Jag och lotta skulle fixa det igårkväll, men allt bara klöddade. Det var bara hennes bakgrund som funkade... Inte ens min gamla gjorde det sen. Och nu idag skulle jag fixa det, men det funka inte. Jag höll på att bli grek ! Men sen kom det ju fram att jag hade använt fel kod. Lotta hade skickat koderna till mig, och dom var fel. Konstigt, men nu har jag en fin bakgrund alla fall :D Tyckte att jag skulle ha nåt lite mer höstigt :)


Jag vill tillbaka till Sunny Beach. Marre, Sanne och jag, vi rockade :D



Denna låten påminner mig kusligt mycket om Sunny Beach.. När vi var på Glada Viking eller Lazur.. hmm..  Typ dom enda ställena vi var på :)

You got poop on your face.

Jag tittar på sex and the city :p he he.. Dom sänder fortfarande serien på Norska Tv3 :) YEAAAH!
Det var sååå skönt med ett fotbad. Herre guuud :D
Jag har också ändrat profilbilden, som ni kanske ser. Jag var så himla trött på att vara blond på bilden, och så ändrade lotta bilden lite så att den blev fräckare . Tack :D Hon är en jävel på foton och shit :P
Jag fick precis höra att det spelas in en Transformers TVÅA! :D Jag bara älskade ettan! Jag asgarvade när Megatron kom i liv och skrek ut  "I am Megatron!!" HAHA! Mitt ex bara kollade skumt på mig och log, vi var och kollade på den på en biograf, typ vi två och fem till :P ha ha!
Nej nu måste jag nog nanna.. Jag har tänt lite värmeljus här i mitt rum, så det är supermysigt :D


Vilken tööönt jag är :P ha ha!

Ystad.

Det blev en liten tripp till Ystad med mamma och Tessan, det blev jysk och rysta. Men hittade allt på rysta. Jag fick med mig nåt också hem :)

Ett moppset i guld, så coolt :D ha ha!


och så blev det parfym och raklödder. Billigt och bra :) Parfymen luktade faktiskt gott, varför lägga flera hundralappar på parfym när det finns billiga som också luktar gott?



Och så blev jag klar med städningen precis. Så fint det blev :D Men jag tog inte värsta grovstädningen, jag orkade faktiskt inte,. Jag får ta det till jul eller nånting. Fan va jag lääängtar till Julen :D

Sovrummet Före



Efter



Garderoben
Före



Efter


Så nu tänkte jag ta ett fotbad, jag köpte också en liten badbalja, perfekt till fötterna :)
Det kanske blir ett inlägg innan jag lägger mig :) Ciao!

Now I can fly.

Jag är inte riktigt klar med städningen, men mamma frestade med att köra in till Jysk och Rusta, så det blir en liten paus från dammet :P Jag lägger in bilder när jag är klart .

Jag hjälpte mig syster idag med sin header. Så jag hoppas att hon förstår nu hur man gör :D ha ha.. Sen skickar lotta en header till Tessan efter två minuter, jätte söt va den.

Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag o mamma köra. Ciao!

Seeeegt.

Usch, det märks verkligen att det inte att toppen väder idag. Jag ville ligga kvar i sängen. Jag ville att jag skulle gå upp vid nio, men det blev inte förrän klockan tio :/
Idag ska jag hjälpa syster Tessan med hennes header, sedan ska jag stääääda heeeela dagen lång :) Tänkte att jag skulle baka lite bröd. För det är redan slut :)
Ja, men jag ska nog sätta igång med att städa. . CIAO!

En promenad.


Bilden är inte tagen idag.

Jag tog en liten promenad med Izzi igen, jag får ju passa på medans jag kan. Hon är troligtvis dräktig.
Hon är så duktig när hon går utan koppel. Går brevid mig hela tiden, max en meter ifrån. Dock har jag henne inte löst på "stora vägen" Jag litar inte på bilarna..

Snart ska jag gå och göra mig iordning för sängen. Tänkte att jag skulle gå upp tidigt imorron och städa. Det behövs igen :) Jag tycker att jag städar varje vecka, men jag stökar upp lika snabbt igen :P ha ha! Men jag tänkte faktiskt ta en grovstädning. Damma, dammsuga, torka golvet. Jag har ju två rum jag ska städa. iiiii.. Plus att jag måste hitta den jävla lappen som jag har skrivit upp mina jobbetider :P Den är väldigt bra att ha.

Nu ska jag gå skrubba ansiktet, och lite sånt. Sen blir det sängen med boken :) Jag har inte läst klart den än! AAAH!
God natt på er sötnosar !


En sådan dag.



Efter fem minuter i sängen så beslöt jag mig för att gå en runda med Izzi, snacka om att jag har dålig kondition. Efter halva Lunnarp (som inte är stort) blev jag anfådd och fick ont i benen. Schiesse alltså!
På tal om schiesse! Min oma kommer snart hem :D Om en vecka ungefär! *wiiiiie*

Så vad händer nu? Jag har ingen aning faktiskt. Jag är ganska trött, men ändå rastlös. Jag ska lägga mig tidigt tänkte jag, så att jag kommer upp i tid imorron. Stiga upp klockan fyra och baka bröd? haha! Hell no!
För den delen så ska jag gå till Svenska Foder och söka jobb där imorron, ha ha ! :P Pinsamt egentligen, men fan, I need the fucking money :D
Och så har jag gett upp lite på mobilen. Jag ska inte antränga mig så mycket på att skaffa den. Men gud va jag vill ha den ! Men grejen är pengar, sånt ska man ju också ha för att kunna köpa grejer. Så länge jag jobbar där jag är nu, så kommer det inte bli på ett bra tag tror jag. Jag ska se om jag kan få nåt jobb på bonde-stället :P Dessutom är det krypgång dit, det är typ bara tvärs över vägen :) Skit bra.

Jaså?

Jag är så svinigt trött nu.. När jag kom hem så var jag laddad, men sen satte jag mig i soffan och snacka lite med mamma, Tessan och Jocce.  Där blev jag slö som fan.. Hade varit skönt att sova en timme nu.
Jobbet gick bra alla fall, jag kunde stannat där lite längre, men nej då. :p haha!
Sorry, men jag måste lägga mig i sängen en stund.

Sovit som en röv

Jag somnade nog inte förrän tre inatt.. När jag väl hade somnat så började Pontus skypa, så då vakna jag igen ! AAAH! Klockan ringde halv nio, och det kändes som jag inte hade sovit alls. Så jag fick och tog en dusch, och det kändes mycke bättre. Fast fan jag blev dålig i magen av dom chipsen, isch.
Nu ska jag köra till jobbet. Ciao!

Det knullar i munnen.

Som min syster brukar säga när hon tycker nånting är gott :P Jag fick mat på jobbet, det var så himla gott ! det var fläskfile med murkelsås och stektpotatis. Jag visste inte vart jag skulle bli av :p ha ha!
Så klart hade vi skit kul på jobbet :) Ann-louise var överlycklig när jag kom, för ingen av karlarna kunde diska :P haha! Och Anna var på damphumör, eller flumhumör . Härligt :)
Efter jobbet så blev jag så sugen på chips, så jag svängde om till Filmgiganten i Tomelilla.
Det blir jobb imorron också, klockan elva. Så jag ska lägga mig i sängen och mumsa i mig några chips sen ska jag sova :)
Hej så länge ! :D

Snabbis.

Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag beger mig till jobbet. egentligen har jag inget att skriva. Men jag kan skriva att jag ska till jobbet snart :D ha ha!
Jag skriver mer när jag kommer hem istället. Ciao!

Bloggvärde

Okej, jag har kollat vad min blogg är värd.. En liten kul grej man kan göra. Men man ska inte ta det på blodigt allvar :)
Gå in på denna adressen http://www.bloggvarde.se/ så kan ni också kolla er blogg :)

Mums mums

Jag sitter här och mumsar på mitt goda bröd. MUUUUUMS! :D

Frågan är hur jag ska mig till jobbet idag. Tågen passar ju som en röv i en mugg. Och mamma & pappa ska ha bilen för dom ska på fest. Fast dom skulle faktiskt kunna hinna lämna mig. :) Undrar när jag slutar idag? Anna ska ju inte jobba, jävla tråkmåns :(

Vilket helvete jag hade inatt. Jag hade fruktansvärt ont i mina ben som var lika kalla som is ! Men jag var hel röd och varm i ansiktet. Och jag frös som fan, jag fick gå och ta benvärmare på mig för att värma upp mina ben. Värktablett? Vad är det? Nej, men seriöst tar jag inte det när jag vet att jag har ont för att mina ben har nån frossa :P Då är det bättre att lägga filtar runt bena så att det blir varma. Det gjorde alltid mamma o pappa på mig när jag hade växtvärk som barn.

Nu ska jag fan kolla efter en bil på blocket :p

Celticbaren firar 4år!

Men först vill jag bara berätta att jag har nytt rekord. Hela 31 stycken :D Och överlycklig är jag! Tack för att ni läser min blogg. Ni är underbara :D



Ja, över till kvällens festligheter.
Vid nio tiden körde jag till TH, för of course hade hon fest :) Och hunden Pucko fick också vara med . Roligt namn måste jag säga :)
Vid tolv tiden stack vi till Celticbaren, det var kallt som fan att sitta ute ! Men fan fick man inte plats där inne precis. Alla fall. så klart blev där bråk mot stängningdax. Där var ju grymt mycket folk, så varför skulle det inte bli bråk? Tomelillafolk i ett nötskal med andra ord. Jag stod och kollade hela tiden, det är så roligt när smågluttar ska bråka :D ha ha! Och sen när allt var nästan över så kom polisen, en pikebuss (vet inte hur det stavas) och två vanliga bilar. Folk slängde glas och flaskor runt om sig, tyckte riktigt synd om dom som äger baren. Snacka om att man får köpa glas hela tiden, plus att man får städa undan glasskärvorna.
Nåja, vid kvart över ett så körde jag hem Lotta och körde hem till mig.


Här ser ni hur liten baren är. Jag har inte skojat om storleken alla fall :P (Det är inte jag som har tagit bilden


Här ser ni hela huset. Det har varit en tunnel en gång i tiden som gick under järnvägen. Men det är flera hundra år sen. Det finns en likadan byggnad på andra sidan, och där är ett Hasse och Tage museum.

Nu ska jag verkligen gå och lägga mig.. Klockan är ju fan snart halv tre. SCHIESSE!
God natt !

Hemma igen.

Ja, det blev en mysig fika med min kära kusin veronicka. Hon hade köpt hem en kaka och så hade hon kokat kaffe, mums :D Det blev lite snack om allt mellan himmel och jord. Vi svängde också förbi och snacka om andra världskriget och World Trade Center. Jag var helt inne på att det hände 2005 typ. Men ack vad jag hade fel :P Det hände ju 2001, det känns inte att det var så länge sen lixom.
När vi var nere och rökade, eller rättare sagt jag rökade. Så kom en vännina till veronicka och där blev lite snack med henne, en stund efter kom min kära gamla klasskompis som jag inte har träffat på jag vet inte när. Det är nog över ett år sen alla fall. Hon är ihop med sin gamla tonårspojkvän, herre gud säger jag bara :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med. Kanske köra in till TH, hon har ju fest. Blir dock inget drickande för mig, det har ju blivit lite för mycke för mig på sistone :p
Vi hörs senare ! Ciao!


Ville bara visa att jag har en tatuering mellan skulderbladen. Har haft den i snart tre år :)

Väntar på bättre tider

Här sitter jag i badrock och turban på huvet. Får nog snart göra mig iordning :P Men jag väntar på att bilen ska komma hem.

Imorron blir det jobb, men inte förrän halv sex. Så sent har jag aldrig jobbat :p ha ha! Men så klart blir det disken som gäller då :) Lilla Anna ska inte jobba ju, BIAAAATCH :P ha ha! Ja ja, jag o Christina kan ha skit kul!


Denna bilden fick jag av min kusin idag.  Självklart från min student :) Hela familjen Olsson + Oma, Jocce, Niklas och Malin. Jag gör nåt konstigt med mina ben ser jag :P


Nu ska jag verkligen göra mig iordning. Nu blev det bråttom!

Nu är jag uppe ! :D

Nä, jag har varit uppe en stund. Tänkte att jag skulle kolla min blogg först.

Dagen börjar med att gå en runda med Izzi, sedan blir det nog att jag kör till sjöbo. Kusinen var sugen på den dära fikan :)
Ja, nu ska jag gå ut.. Skriver mer sen :) Ciao!

Göra om lite kanske?

Jag sitter här och kollar runt i mitt rum och undrar hur jag kan göra om. Jag har lite förslag. Eftersom mitt rum är kanske på 4kvadrat meter (nä, men det är väldigt litet :P ha ha) Så får man plats med sängen, datorn och en bokhylla. Men jag tror att jag ska göra något om ingen annan i familjen har gjort med detta rummet :p  Vi har bott i detta huset i 14år. Så alla barn har haft detta rummet, förutom min lillebror Pontus :P Men det värsta är att om jag flyttar min bokhylla, så kommer den rasa ihop. För den är inte stabil alls, så egentligen är frågan om jag ska flytta på saker, eller bara låta det vara?

Nu är det snart läggdax, jag tar nog duschen imorron när jag vaknar. För jag är verkligen trött och vill sova.
Go natt på er ! Ciao.

FM Österlen 102.2

Just nu i denna sekund sitter min kompis Daniel och pratar i radio, han är väldigt duktig på det också :)



Jag har nästan precis kommit hem från en tripp till Tomelilla med fyrhjulingen, det var kul :D hi hi. Jag körde till Tessan och Jocce, för tydligen hade jag glömt min klocka där. Sen försökte vi lura pappa att nån annan körde hans fyrjhuling, lite orolig blev han allt ;) haha!
Jag stannade till på raggarparkeringen för att svara på ett sms, och då kommer tre väldigt unga flickor (kan inte ha varit mer än 10år) och frågar mig om det är min, nej det är det ju inte, det är pappas svarar jag. Och så säger den ena flickan, "Jag har också en sån där hemma, men det är bara en 100kubikare" Jag tappa nästan hakan! En liten tös på knappt tio år kan sånt :P ha ha! Helt otroligt.
När jag kör hem så kör Amir om mig med sin corvette och tutar eller nåt! Där sitter jag, skakar och fryser. HAHA! :D

Jag vill göra nåt nytt med mitt rum. Men egentligen är jag rätt nöjd. Jag har cafe färg på väggarna, som jag avgudar. Och så hade jag tavlor på Elvis. Så vad behöver jag egentligen göra?

Lite bilder på mitt rum
  Lite bilder på mig of course ;)  
Det är verkligen inte bra bilder, men jag tog det med webbkameran, så ni får ha förståelse :)

Så vad händer nu? ingen aning faktiskt.. Städa undan på sängen kanske? Jävlar vad där ligger kläder :P
Sen ska jag nog duscha och skrubba mig lite.. Jag köpte ju sån ansikts skrubb, jag får väl ta och använda den också :)
CIAO!

Aj aj !

Brännmärket som jag fick häromdagen när jag bakade har övergått till ett sår nu. Och så klart ska jag stöta vid allt med det också ! Det gör ju sviiin ont !

Var inne med mamma i Tomelilla, hon var på Rehab. Jag körde och solade faktiskt, skoja inte hur skönt det var ! Sen såg jag ut som en neger när jag kom ut :P ha ha! Jag solade med hotpants, så det kommer ju se snyggt ut :P Men shiit, alla muskler bara slappna av, av värmen. Lätt att jag ska göra detta en gång i veckan. :)
Sen körde jag till boan och köpte hundväskan. Hände inte så mycke där alla fall. Telenor var inte där, jag tycker synd om dom att de ska ha såna jobbiga jobb.
Efter det körde jag tillbaka till Rehab och väntade på mamma. Och sen körde vi och handlade lite kvällsmat :) Det blir faktiskt fisk idag för en gång skull. Vi är jätte dåliga på att äta fisk, vilket är dumt.
Nu ska jag gå och laga mat :) Ciao!


Jobbar för mycket?

Det kan man inte påstå att jag gör.. Gud va jag behöver ett annat jobb, eller ett till? :P
Vad händer idag? Jag vill gå en runda med Izzi i Tomelilla, och så vill jag köpa den hundväskan. Men nu körde pappa precis iväg. Hade ju tänkt att följa med.. Ajja,
Jag tog faktiskt en liten sovmorgon idag.. Gick inte upp förrän kvart över tio, det var ganska skönt faktiskt :)
Nu ska jag gå och vara social med mamma och Tessan.
Ciao!

Hemma.

Nu är jag äntligen hemma. Mamma tog en himla tid på sig :P
Jag skulle säga tvålkopp innan och så blev det skålkopp, ha ha! Snacka om att jag var trött.
Jag blev inte nöjd med väskan till Izzi, jag skulle tagit den mindre ändå. Denna blev för stor :/ Mamma kan köpa denna så kan hon ha den till Freja ;)


Denna bilden fick jag av lotta precis, som hon har gjort om lite. Skit snyggt ;)

Det är tid för sängen nu.  Go natt !

Väntar...

Ja, det fick bli färdig mat, of course :P

Jag är trött på att som skaffar sig partners. Jag har bestämt mig för att jag ska gifta mig med mig själv ! Vad ska vi singlar annars göra om där inte finns någon för oss?

Nu är maten klar :D

At home.

Ja, inte riktigt hemma, men hemma hos Tessan :)
Det blev ingen träff med kusinen idag. Hon var väldigt trött, eftersom hon är gravid och det förstår jag :)
Men det blev alla fall fika med Lotta på Bullen & Bönan. Jag tog en baguette med kycklingcurryröra med en varm choklad. Såå gott ! Så det blev en stund där och vi satt och pratade om världsproblemen (våra problem alltså, ha ha!)
Efter det så blev det en runda på Bo Ohlsson, det blev lite shopping, fast den dyraste grejen blev till Izzi ;)


Tänkte bara flasha lite med Tessans dator med min blogg ;) ha ha!


Väskan som jag köpte till Izzi, kostade bara 99kr. Jag skippade tröjan som jag tänkte köpa bara för att jag skulle kunna köpa denna. Jag har länge letat efter en sådan, så fanns den på Bo Ohlsson :)


Och så blev det batterier och nån skruppgrej till ansiktet. Clean deeper heter den.


Vanilla skulle Självklart sätta sig i väskan, den hunden älskar att vara i korgar och väskor. Och så klart fota jag precis när hon gäspar, så gullig hon ser ut. Som en liten gremling :P

Så vad händer nu? Jag är grymt trött, så jag ska slänga mig i soffan tänkte jag. Tessan och Jocce kommer snart hem. Jag kanske ska köra ner och köpa nåt att äta? Lite hungrig börjar jag faktiskt bli :P
Hörs sen ! Ciao.

Full rulle igen

Ja, då har man varit igång sen klockan nio idag igen. Skönt ändå :)

Jag var på arbetsförmedlingen och skrev in mig igen. Så går det när man slarvar med breven :P Och så frågade jag om lastbilskörkort, men dom hade inga skolor just förtillfället. Skit också.

Sen ringde jag till kusinen och fråga när vi skulle träffas, men hon kunde inte förrän ikväll. Sen var jag så rastlös så jag körde faktiskt till min gamla skola och hälsade på (gymnasiet). Jag snackade lite med "maudamor"(mattant, fast på ren tomelillska :P) sen gick jag runt och sa hej till alla lärarna. Så klart blev det kisses and hugs av Hebbe, just looove him ! :D Dessutom har dom skaffat en stylistlinje. Så roligt det hade varit och gå det :) Dom hade gjort om bilsports lokaler, så det blev jätte fint och stort där . Mysigt! Sen blev det lite lunch på skolan också med några lärare, hi hi. Kokt höna med ris och currysås. Mums ;P

Jag tycker det är väldigt tråkigt att folk ska förstöra med att berätta vem som vann Top Model 10. Min syster Chanette har skrivit det i sin blogg, kunde ju inte undvika att läsa det. Och så berätta Lotta det för hon hade kollat det på youtube. TRÅKISAR! :P


Jag vet vem som vinner.. men jag tänker inte skriva ut det ;)


Nu ska jag köra till Lotta, för vi ska ta en fika. Blir det Tomelilla eller Ystad kanske?
Ciao!


Ha ha !

Tur att jag inte körde hem till lunnarp och fönade håret, Tessan hade ine tagit med sin :) hon hade bara gömt den lite.
Nu sitter jag här och kränger i mig två mackor..ska  alldeles strax köra ner till arbetsförmedlingen.
Ciao!



Sviiiiin kallt.

Här är apkallt i hela huset ! *brrrr*
Jag är uppe med tuppen, nästan :) Jag gav mig fan på att jag skulle stiga upp, även om jag var jätte trött.
Så nu ska jag släppa ut hundarna, duscha, köra till lunnarp och föna håret, för tydlingen tog Tessan med sin fön :/
Vi hörs senare! Ciao!

Helt slut.

Nu sitter jag hos Tessan och skulle kunna somna vilken minut som helst.. Har ju varit igång sen klockan nio imorse, men det var mitt eget val och det var ganska skönt att ha nåt att göra hela dagen. Nu på kvällen så bakade jag bullar till mammas hundkurs som hon ska till imorron, så kan hon skryta lite om att hennes underbara dotter bakar hela tiden ;) ha ha!
Imorron blir det också full rulle. Först ska jag till arbetsförmedlingen, för tydlingen har dom skrivit ut mig för att jag inte har svarat på ett brev, töntar :P Sen ska jag träffa min gravida fabulousa kusin Veronicka, antagligen blir det en fika med henne :) Tänkte också att jag skulle pricka in en solning, det kan behövas. Jag börjar blekna nu rejällt :/
Jag har nannat vovvisarna, så nu är det dax att nanna mig :)
Go natt sötnosar !

p.s. kommentera gärna, jag bits inte :)

Rågbröd och kanelbullar.

Nu är jag klar med bakandet :) Vi har precis fikat på brödet, kanelbullarna ska vi äta ikväll. Brödet var så gott och familjen tyckte desamma. Jag funderar redan på vad jag ska göra härnäst, men jag tror inte att det blir nåt idag alla fall.


Degen till kanelbullarna, så smidig den är ;)


Nästan precis satt in bröden i ugnen.


Pappa satte upp taklister.


Jag tog en paus och kelade med dräktiga Kickan.


Zarina ville sniffa lite på bullarna.


Zarina och en valp sitter och tittar på när jag bakar.


Jag brände mig också på ugnen. Aj aj!


Färdiga kanelbullar, mums ;)


Brödet.




Nu har jag inte en aning vad jag ska göra.. Hmm, baka igen? Nej, jag orkar faktiskt inte det. Egentligen skulle jag sova hos Tessan och Jocce, men det blev inte så.

Jag är riktigt trött på att alla skaffar sig en partner nu, kanske jag är lite avundsjuk?

Men va fan?!

Jag visste det, jag kände det på mig igår. BLÄÄÄ!

Jag har varit duktig idag, jag steg upp ur sängen ungefär klockan nio . Vaknade halv nio :) Jag körde in och lämna pontus i skolan, sen körde jag och handlade lite ingredienser. Jag ska baka bröd och kanelbullar :) Mums!
Jag längtar såå till julen. Jag satt och kollade recept på internet och så såg jag några julrecept som jag brukar göra... Jag bakar ju varje jul, det är så himla mysigt :) Förra julen bakade jag vörtbröd, rågkransar, julgodis.. Åååh, jag vill göra det nu :D ha ha!
Ja, jag får väl sätta igång med att baka :)

Jobbigt.

Carol om ...:
Hej gumman... Tänkte bara säga att jag saknar dig o tänker på dig och följer din lilla blogg från o med nu:) Puss vännen min.
IP: 79.138.166.214


Det är riktigt jobbigt att vara ifrån min bästaste vän. Hon har skolan och jobb, jag har jobbet. Det finns inte mycke tid att träffas. Men jag tycker att det ska bli ändring på det :D Vi mulatter ska hålla ihop ;) ha ha, remember?


Otroligt gammal bild på mig och Carol, väldigt dålig bild dessutom :P


Denna gjorde Carol till mig för länge sen :) Love you girl!


Jag har gett mig fan på att jag ska gå upp tidigt imorron. Den tiden jag gick upp idag är oacceptabelt, jag börjar faktiskt bli äldre. Och äldre människor är uppe i tid :p ha ha! Men jag har druckit ett glas vin så det ska väl hjälpa mig att sova :) Jag tänkte faktiskt baka något, för jag har inte gjort det på jätte länge och pappa saknar mina goda kakor :D ha ha! Jag tänkte faktiskt göra kanelbullar och kanske nåt bröd.
Imorron kväll ska jag sova hos Tessan och Jocce, för dom ska nämnligen till Göteborg. Jag ska bara sova där över natten och ta hand om hundarna, dom kommer hem på onsdag kväll. Hoppas dom inte tar med datorn ;) ha ha!

Nu ska jag sova.. Börjar redan få huvudvärk minnsan :p
Go natt sweethearts!

...


Shopping-sugen

Det kliar i fingrarna! Vad ska jag göra? Jag vill köpa skor, jag vill köpa väska, jag vill köpa allt !
Jag vaknade sent idag.. vid tolv tiden, sen låg jag i sängen till närmare halv två. ASDUMT!
Vet heller inte riktigt vad jag ska göra idag. Lite rastlös är jag, shoppingsugen rättare sagt. Jag har go lust att bara åka in till Ystad och shoppa upp mina pengar :P Okej, kanske får åka till Nova Lund eller nåt, dom har mer grejer att välja på ;) Men sen vill jag ändå inte för jag sparar ju till fucking mobilen. Kan jag inte bara köpa den nu? För jag har inte tillräckligt med pengar..

Okej, nu ska jag göra nåt vettigt. Ciao!

Tid för sängen?

Ja, det börjar väl bli tid för sängen kanske?
Chefen sa till mig innan jag gick från jobbet att jag skulle komma imorron. Och så ringde han innan ikväll och sa att jag inte behövde komma.. AAAH! Troligtvis ska jag inte jobba förrän på lördag.. Det blir bara mindre jobb, så jag börjar fundera på om jag verkligen kan spara till mobilen? Eftersom det bara blir mindre jobb, så får jag ju mindre pengar.. Självklart ska jag se efter annat jobb också!
Så vad händer imorron? Köra fyrhjuling kanske, eller göra nåt annat?
Nu ska jag gå och nanna. Go natt !

Becka till fredrik: - Fågelmördare!
Jag: Ha ha! Där fick du får kylskåpet!
Backenhoff: Va? Har ni fåglar i kylskåpet?



I see you

Mina solglasögon!

Så vad hände igår?
Fredrik och Benny kom och hämtade mig, körde upp till Kristianstad och svängde in på McDonalds först ;) Sen körde vi till Becka och Kim, vi var en av dom första typ. Men efterhand så kom där fler. Vi började med "Jag har aldrig" om ni har lekt den leken. Den är så himla rolig :D och man kan bli rätt berusad om jag har gjort mycke :)

Ja, och "mitt ragg" enligt becka kom sen vid tio tiden. Mycket trevlig kille, men det är nog that's it. Vissa går inte ihop helt enkelt. Men han var så snäll så att jag fick köra mig själv hem med hans bil :) Han skulle ändå till Tomelilla, så han sov medans jag körde ner. Jätte snällt av honom :)
Inte nog med det, om vi nu går tillbaka till festen. Så vid halv ett tiden, kom massa pundare. Inte ett dugg kul, så vid två slängde vi ut dom, för vi skulle ändå sova. Men vi hade rätt kul åt dom ändå :) Men när alla som gick kom ner där nere så börja dom bråka. För en kille hade strulat med den andra killens flickvän. Och alla tre var på festen, och allt va cool lugnt. Jag o Becka bara vänta på att det skulle bli intriger, men nä då! Jävla stadsbor :P Dom är så mesiga ! Vi bönder slåss alla fall... inte som stadsbor, som låtsas inte som ingenting har hänt. Alla fall, dom står där nere och muckar, munhögs och puttades, men ingen började slåss. Så himla tråkigt! Sen stod vi alla på balkongen och tittade om det verkligen skulle bli slagsmål. Det fattades bara en skål med popcorn så hade det varit perfekt, men nej då. Mesarna gick hem :P
Sen gick och la oss. :)

Idag.
Klockan ringde halv nio, och jag väckte mitt "ragg", vi plockade ihop och sa hejdå till becka och Kim.
Bilfärden var lugnt, förutom att koplingen på bilen var ASTRÖG! Så det var jätte jobbigt att växla och hitta dragläget. Men det blev lite snack, och sen la han sig för att sova en stund. Det tar ju en timme att köra från Kristianstad och hem till mig.
Väl hemma klockan tio prick, slängde jag i mig två mackor, skrev blogg, sminkade om mig, sen var det bara att åka till jobbet. Lite seg var, men vem är inte det dagen efter? Dessutom festa jag i fredes också, så jag var nästan dubelt så seg. Men väl på jobbet fick jag fart. Chefen var inte där så det var kvinnorna som ägde :D ha ha! Vi hade alla fall skit kul på jobbet, kvinnorna stod i köket och karlarna serverade ;) Så det ska vara, ha ha!
Vid halv fem tiden kom Jocce och Tessan för att hämta mig. TACK :D Och så glömde jag mina snygga solglasögon på jobbet ! Så störigt .
Väl hemma blev det söndagsmiddag med familjen. Spagetti och köttfärssås med en god sallad . Mums! Till efterrätt blir det pappas goda äppelpaj med vaniljsås.
Nu ska jag gå och vara social med dom andra.. Eller helt enkelt lägga mig i sängen, bara en liten stund?


Tillbaka.

Nu är jag tillbaka från Kristianstad, jag började jobba klockan elva så jag är precis bara hemma om och slänger i mig två mackor och byta om till jobbekläder.
Jag skriver mer sen när jag kommer hem :) Ciao!

Väntar....

Nu är jag klar och ska vänta på att Fredrik och Benny ska komma och hämta mig.. Dom sa vid fem tiden.. AAAH! Jag hungrig är jag också, det blir säkert mat i degeberga.



Det blev Gina Tricot tunikan och leggings med mina gigantiska örhängen, Just love them!

Jag ska göra mig en macka nu, för det var ju satan va jag är hungrig! Och vi ska ändå inte äta på en stund ännu, om inte killarna får för sig att äta på bertils.. :/

Troligtvis kommer jag hem inatt, så det blir nog ettt inlägg då. Ciao så länge!

Cider och kioskmat.

Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg innan jag gör mig iordning. Tydligen ska vi redan köra till Kristianstad vid fem tiden. Drygt, lite för tidigt, men men :) Det är egentligen bra, för då får jag mer tid med Becka eftersom jag ska åka igen vid elva. :( Eftersom jag ska jobba imorron. Kunde jag inte jobbat idag istället?! eller inte förrän på måndag ? :P Det hade ju varit bäst.

Och nu till nästa i-landproblem, vad ska jag ha på mig? Tänkte ha min Gina Tricot tunika med leggings, men inte helt säker. Jag palla inte ha jeans på mig idag, det hade jag igår :P Plus att jag ska åka buss i nästan en och halv timme när jag ska hem. Inte så bekvämt att sitta med jeans då. Hmm, förresten, hur fan ska jag ta mig från Simrishamn? Sista tåget går vid tolv, och jag är där vid ett. Fuck också !


Nåja, nu ska jag duscha. Hörs snart igen!


Mm ma ma

Idag blir det fest igen :D *wiie* Fast denna gången i Kristianstad hos min underbaraste bästaste vän sen 14år tillbaka, Rebecka så klart =) Det är fan att du ska bo så långt borta gumman.
Egentligen är jag för gammal för att festa två dagar i rad :P ha ha! Men jag får offra sig lite.. Det var år och dagar sen jag festade två dagar i rad faktiskt.

Jag hittade denna låten på youtube för någon dag sen. Så sjuk :P

Every day, every night.

Nu är jag hemma från festligheterna.. Men jag tänkte skriva om hela dagen.

Vid två tiden så körde jag in till byn och köpte lite gottigheter till kvällen . Lotta hade övertalat mig innan att jag skulle följa med till TH. Jag hade lovat mamma att jag skulle städa bilen för att jag fick låna bilen, det kunde jag väl göra. Jag lånar den rätt ofta ju. Så när jag kom hem så städade jag bilen, sen fick jag ett ryck och skulle tvätta bilen, men vi hade varkens tvättsvampar eller bilschampo, så jag fick köra in till tomelilla igen för att köpa det. När jag kom hem så tvättade jag bilen, så fin han blev :D hi hi.
När jag var klar så frågade mamma mig om jag kunde köra in till apoteket, så för tredje gången körde jag in till Tomelilla. Efter det så var det att slänga i sig maten och hoppa i duschen. Jag var sen på det, så jag fick skynda mig rejällt.
Väl hos TH, så spelade vi spel, drack, snackade skit och dansa..  Och så klart blev det systersnack på toaletten ett antal gånger :)
När klockan började närma sig tolv så begav vi oss till Celticbaren. Där var inte så jätte roligt, och det var kallt ute. Mot stängningdax så skulle flickorna hem på efterfest och jag hem mot hem :P Men jag mötte på Robin i sin fina Omega och bad han köra mig hem för en liten peng. Helt onödigt egentligen, men jag orkade verkligen inte åka tåg hem. ha ha! Han är så snäll den pågen ju !
Nu är jag hemma, sylten är jag. Så jag ska nog göra mig nån macka tänkte jag, sen ska jag fan sova.. Det blir fan ta mig fest imorron. Jag får se bara hur fan jag ska ta mig hem :/
Go natt och Ciao!

Fet sen.

Jag skulle vara på festen klockan sju, jag har precis blivit klar. Jag skriver mer inatt när jag kommer hem
Ciao!

Ring ring.

Jag har ringt till chefen, jag ska jobba på söndag klockan elva.. Det blir en lugn lördag.. i Kristianstad, hur kan det bli det?! :p ha ha!
Och så ringde jag till utbildningen, jävlar va jag stamma. Whatever, dom får ha tålamod :) Men hon som jag skulle prata med va på lunch, så jag ska ringa tillbaka vid ett tiden. Jag hoppas att det går :D Hade varit så kul om både Linn och jag gjorde utbildningen :)

Vad händer idag?
- In på systemet och köpa lite cider till lördag.
- Möjligtvis sola solarium, jag börjar ju blekna rätt rejällt.
- Städa mina rum, bara pyssla lite, jätte stökigt är här inte.
- Får inte glömma att jag ska tvätta kläder !!!

Nu ska jag gå och äta nånting :) Ciao!

Ful vana.

Nu kan jag inte sova igen, vad är det med mig?! Det är för att jag inte jobbar, och sover lite längre om mornarna. Jag skyller detta på min chef. Han är dessutom dum, nu när jag inte har jobbat, vem har då fått göra mina sysslor? Jo, anna! Hur jävla schysst är det?! Vad är det med gubben egentligen?
Jag har legat och tänkt nu igen. Denna gången på utbildningen, om jag kommer in, om Linn också kommer in, ska vi samåka? Tänk om inte linn blir uttagen, måste jag då skaffa boende i helsingborg eftersom jag inte har råd att pendla själv? Finns där nånstans jag kan bo isåfall.. Jag leker lite med tankarna helt enkelt :)
Nu ska jag gå och kissa, sen ska jag försöka sova igen.

Yrkesförarutbildning.

Ja, nu är jag hemkommen från Marre och har slängt i mig lite mat. När jag kom dit var också Linn där, marre skulle slinga hennes hår. Så det tog ännu längre tid, för jag trodde att jag bara skulle färga marres hår.. Hon hade inte sagt nåt om att Linn också skulle bli färgad.. Nåja. Vi hade roligt alla fall. och jag fick nummer så att jag kan ringa till lastbilsskolan imorron. Jag vill ju ta lastbilskort, och det vill Linn också, så det blir roligare om man är två ju :D Sen är det ett plus om båda kommer in :) he he.. Nu kommer pappa bli glad :D ha ha!

Usch, nu ska jag gå till sängs tänkte jag.. Mycket att tänka på.
Go natt och Ciao!

I kissed a girl.

Min bästa kompis Rebecka försöker para ihop mig med en Göteborgare. ha ha! :P Alla vet att när ens kompis försöker para ihop en med en kille så går det bara åt skogen.  Min andra kompis Elna har försökt två gånger, den första var katastrof ! Den andra va lögnare. Nåja, jag hoppas att denna gången kanske det går lite bättre? Denna ska tydligen plugga till kapten, ;) mums!
Nu ska jag köra in till Marre och leka hårfrisörska :P

MSN!

Nu strular msn, jag kan alla fall inte logga in. Jobbigt! Det är rätt skumt att man är så beroende. ha ha!
Snart ska jag hoppa i duschen, sen ska jag dra mig in till tomelilla, till marre för att färga hennes hår. Sen blir det kanske en vända till Bo Ohlsson och hitta en inpackning till håret? Jag får se vad börsen säger :)

Jag trodde aldrig att denna tjejen kunde göra en sådan här låt, men jag tycker den är bra. Videon passar inte till, men man kan lätt dansa till den på dansgolvet :)

Caught in the middle

Tänk om man inte kan sluta tänka för mycke? Det är lätt att säga "sluta tänk så mycke" Det får en att tänka ännu mer.
En sak som skrämde mig, var att jag drömde om Tåewny inatt. AAAAAH!
Nu ska jag gå och äta frukost, men först ska jag tänka lite mer.

Barn är elaka, tonåringar är elakare.
Nåt som slog mig, när jag satt på toaletten faktiskt. Är att tonåringar är så mycke elakare än barn. Jag kommer ihåg på min tid, om någon hade på sig nåt som inte vart coolt eller snyggt, frös man ut den. Eller om man sa nåt som inte hade nån mening egentligen, så fick man den konstiga blicken.
Tonåren är en kamp om att passa in. Man gör allt för att bli populär (been there, done that) Man skolkade, var otrevligt till lärarna, kaxig till sina kompisar, bara för att visa att man var störst bäst och vackrast. Jag ångrar idag att jag var sån, några tjejer och jag i min klass var coola gänget på skolan, och jag har hört nu i efterhand att jag var en bitch. Jag tänker mig själv som en snäll person, jag var det som barn alla fall.
Man gör allt för att passa in, men är det rätt egentligen? Kan man inte bara vara sig själv? Felet är att man lyssnar på andra, man lyssnar på vad de andra tycker. Vad hände med vad man tyckte själv? Om någon inte tyckte om att man hade håret uppsatt i en hästsvans, då var man utanför helt plötsligt.

När man var barn så var bacillskräck det hetaste. Jag kommer ihåg att vi hade en väldigt bacillskräck för en väldigt överviktig pojke i vår klass. Om han rörde oss, skulle vi också bli tjocka som honom. Jag var redan mullig, men jag ville inte bli tjock som honom tänkte jag då. Det var väldigt elakt av oss. Han kunde inte hjälpa att han var tjock.
Vi hade en annan pojke i vår klass som var "mobbaren" han var på tjockisen hela tiden. Även mig, för att jag stammade. Men efter att mina systrar skällde ut honom på lekplatsen i byn så slutade han :p ha ha! Men så klart som mobbare kan man inte sluta. Idag är det han som är tjock istället. Karma slår tillbaka ;)


Var tjock och glad, även om det inte är hälsosamt :P

Meeen!

Jag kan inte sova.. Och dom sa på Oprah att om man inte har somnat inom femton minuter så ska man gå upp ur sängen. Allt Oprah säger är sant. HAHAHA! Eller hur? :) Hon är som vilken människa som helst... hi hi.
Men när jag låg i sängen och försökte sova, kunde jag inte mer än drömma mig bort. Jag tittade på Sex and the city innan jag stängde av tvn, och det var det avsnittet som Carrie flyttade till Paris med ryssen, och Mr Big insåg att han älskade Carrie och ville ha hennes tillbaka.. SNYFT!
Ibland önskar man att det hände en själv. Mannen på den vita hästen som kommer och räddar en. Eller det kanske också bara är fantasi? Jag har tagit tillbaka killar, och det har bara gått åt skogen. Jag har också haft min Mr Big, men till skillnad från oss och Carrie & Big så kommer det inte bli vi igen. Varför ska man upprepa samma saker igen lixom? En gång sårad, alltid sårad.
Hösten får mig att tänka, mer. Jag tänker alltid för mycket. ajja, bättre det än att inte tänka alls? Jag vill göra så mycket, nu är jag mycket inne på att åka till New York. Väldigt dyr resa, men kanske värt det? Jag känner att jag vill göra nånting.. Eller så är det för att jag känner mig rastlös, för att jag inte har jobbat på närmare en vecka? Ja, det är nog därför.

Jag ska försöka sova igen :) Go natt !

Förresten så slog det mig, att om jag hade jobbat denna veckan så hade jag haft råd med mobilen! Störigt va? Ja, en aningen faktiskt...

When I close my eyes, it's you I see

Okej förra inlägget var kanske inte så roligt.. Hemska bilder, men sånt är det.

Klockan är ca kvart över tio, jag har tagit min kvällsmacka med varmchoklad. Så jag är nästan redo för sängen. Men inte riktigt än. :) Måste ju skriva en rad eller två först.

Min arbetskompis Anna skrev precis till mig på facebook att det är så tråkigt när jag inte är på jobbet. Det värmde i hjärtat :) Men tyvärr är det inte jag som bestämmer när jag ska jobba, annars hade jag varit där nästan hela tiden.. kanske :) Jag har inte jobbat på snart en vecka, så jag undrar när jag ska jobba igen.

Jag är såå nöjd med mitt hår. Tusen tack Lotta :D det var tur att du kom hem idag ;) Men jag märkte att håret blev slitet bara av det lilla blekningsmedlet, som min hårfrisörska sa "Du har känsligt hår" Det märkte jag nu alla fall :) Så jag tänkte köpa nån hårinpackning, någon som har ett bra tips?

Jag är otroligt shopping-sugen, jag har pengar. Men det ska jag ju ha till mobilen som jag ska köpa! Förresten så var lotta och titta på den härom helgen eller när det nu var. Hon tyckte den var helt okej, och som hon beskrev det så verkade det bra :) Så jag lääängtar tills jag har pengar. Det är därför jag också vill jobba, så jag kan tjäna lite pengar . he he.

Och andra sidan så tycker jag att min pappa och min mamma är väääldigt dålig på att kommentera... och skriva blogg för den delen :P Jag har fått en kommentar sen artonhundrafrösihjäl :P Förutom igår av pappa .. haha!

Nej nu är det väl dax att lägga sig? Snart är det ju Sex & The City :D
Go natt och Ciao!

Könssjukdomar.

Det är faktiskt inte många som vet om könssjukdomar.. Vissa kan man bota, andra får man leva med i resten av sitt liv. Jag tänkte slänga in lite fakta om könsherpes. Alla har säkert hört om det, men vet ni verkligen vad det innebär?
Obs! Det förekommer obehagliga bilder längre ner.

Vad är könsherpes?

Könsherpes - genital herpes - är en sexuellt överförd virusinfektion. Det är den vanligaste sexuellt överförbara sjukdomen efter kondylom. Den orsakas av ett virus, antingen Herpes Simplex virus typ 1 (HSV-1) eller Herpes Simplex virus typ 2 (HSV-2). HSV-1 är det virus som vanligtvis orsakar munherpes, cirka 70 procent av den vuxna befolkningen är bärare. HSV-1 kan ge könsherpes genom munsex.

Drygt 30 procent av den vuxna befolkningen i Sverige är bärare av HSV-2, det virus man vanligtvis förknippar med könsherpes. En och samma person kan också vara bärare av båda virustyperna.


80 procent av alla smittade vet inte om att de är smittade av könsherpes

Av alla som har könsherpes är det bara 20 procent som har fått diagnosen könsherpes, det vill säga de vet om att det är herpes de har, medan hela 60 procent har symtom, men kopplar inte samman dessa symtom med könsherpes. Att 60 procent av de som har könsherpes inte är medvetna om sin herpesinfektion kan bero på att utbrotten dyker upp på ställen där han eller hon aldrig tittar, eller kan se utan spegel eller att personen i fråga förväxlar det med andra åkommor.

Resterande grupp på 20 procent har könsherpes utan att ha några symtom. De har en så kallad asymtomatisk infektion. Hos flera i denna grupp av människor kanske infektionen aldrig kommer att ge sig tillkänna i form av ett symtomgivande utbrott medan hos andra i den här gruppen kan det dröja en lång tid efter det att en person blivit smittad innan han eller hon får ett symtomgivande utbrott.

  • 20% Har könsherpes och vet om det
  • 20% Har könsherpes utan att veta om det, har inga symtom, men är smittsamma
  • 60% Har könsherpes och har symtom, vet dock inte om att det är könsherpes

Detta betyder att cirka 80 procent av de människor som är infekterade med könsherpes antingen inte uppvisar någon symtom alls eller också ser de inte sambandet mellan sina symtom och könsherpes.


Vad händer i kroppen vid smittotillfället och vid en återkommande infektion

Könsherpes smittar via direktkontakt slemhinna mot slemhinna eller genom mun slemhinnekontakt, alltså munsex. Det vanligaste är alltså att könsherpes smittar när man har sex med en annan person.

När virus kommit in i kroppen förökar det sig och kan hos vissa personer orsaka besvär som blåsor eller sår. Samtidigt sprids också virus via nervtrådar upp till nervknutor vid korsryggraden. Där kommer virus att finnas kvar i form av en latent (vilande) infektion för resten av livet. I nervknuten kommer därefter virus att då och då föröka sig och transporteras ut till huden. Detta kan resultera i ett symtomgivande utbrott med nya blåsor och sår. Det kan även ske i form av omedveten virusutsöndring som kan smitta en partner. De återkommande utbrotten kommer oftast på samma ställe.


Finns det någon behandling som fungerar?

Ja. Det finns receptbelagda mediciner som ger bra hjälp mot könsherpes. Inget som botar, men bromsar det.

ANVÄND KONDOM!



Källa:
http://www.harduherpes.nu/konsherpes.aspx
http://www.abcpedia.com/virus/virus-genital-herpes.jpeg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c1/SOA-Herpes-genitalis-female.jpg


Ett inlägg igen :)

Jag trodde inte att det skulle ta så snabbt :P he he..

Okej, Dagens Händelse :)

Lotta kom hem med bullar och fick syn på mitt nyfärgade hår. Det var inget happy face :P haha! Alltså själva färgen är ju okej, men det var utväxten som såg förjävlig ut. Så hon erbjöd sig att färga utväxten till mig :D Så jag körde in till Bo Ohlsson och köpte en färg..


Jag ville inte vara med på bild, för jag var helt totalt osminkad.. Så jag kände inte för det :)




Vi kom på att vi hade inget att lägga färgen i eftersom den var i en sån tub, så jag gjorde en skål av folie :D Plus att vi använde en brödborste som pensel :P Gick hur bra som helst.


Denn färgen använde jag. Ljus guldbrun.


Och så här blev det :D Jag ska ta en bild framifrån när jag har fixat mig lite :) Jag är sååå nöjd :D

Dessutom skulle jag ringa till chefen idag, och så svarade Anna. Hon berättade att chefen var på akuten med hans höft eller vad det nu var, och troligtvis ska han opereras. Stackarn :/

Facebook

Efter mååånga om och men så har jag skaffat facebook. Jag tycker inte om det, men eftersom jag har gett upp lunarstorm och dom flesta också. Så har jag valt att skaffa facebook, för att de flesta vänner jag har, har det också. Jag vill ju ha kontakt med dom också. :)
Jag ska snart lägga upp bilder på dagens hädelse, så fort lotta har skickat bilderna till mig.
Jag fick redan min första add på msn av en icke svensk. Blockera.! Alltså jag har inget emot icke svenskar, herre gud, jag är nästan det själv :P Morfar kommer från Forna Jugoslavien, mormor från Österrike och farmor från Danmark. Denna familjen är riktig blandras ;) Sen har vi ursprung från Frankrike och Ryssland också tror jag.. Ja, kanske hela världen? Vem vet? ;) Alla kommer ju från aporna . ha ha!


Jag skicka ett sådant Frågeformulär till min kusin Veronicka, ni ska se vad hon svara :)
FRÅGEFORMULÄR: 
DU fyller i svaren på frågorna om MIG, och skickar tillbaka det till 
mig. Men, skicka först ut ett tomt formulär till alla dina vänner så 
att de kan göra det samma för dig. Var ärlig - det är mycket 
roligare att få tillbaka! Du får kanske reda på något du inte visste 
om dig själv. 
 
1. Mitt namn: 
Pauline Nilsson (Jag heter Olsson!)
2. Var möttes vi första gången? 
ja du.. d kommer ja inte ihåg 
3. Vad tror du mitt andranamn är? 
ehm? eva maby? (vår oma heter eva, men fel svar)
4. Hur länge har du känt mig? 
ja hela mitt liv 
5. Hur väl känner du mig? 
ganska så bra 
6. Röker jag? 
ja.. hehe 
7. Tror jag på gud? 
alla gör väl d mer eller mindre? (Jag kanske inte tror på Gud personligen, men jag tror på en högre makt)
8. När du såg mig, vad var ditt första intryck? 
ehm? gaggagoggo? 
9. Min ålder? 
20 
10. Födelsedag? 
17 feb så klart (kom ihåg det!)
11. Hårfärg? 
brunt.. (inte nu längre )
12. Ögonfärg: 
a! d vet ja.. ehm? GRÖNA.. eller blå (blå är rätt svar)
13. Har jag några syskon? 
NÄ! hehe..jo.. 4. (du har väl en halv syster har ja för mejj.. ) (tre och en halv med halvsyrran)
14. Vad är en av mina favoritsysselsättningar? 
ehm? dricka vin.. asg* (om man hade kunnat druckit vin varje dag så hade jag gjort det)
15. Kommer du ihåg något av det första jag sa till dig? 
typ d samma ja sa till dejj*gaggagoggo.. 
16. Vilken sorts musik lyssnar jag helst på? 
blandat? (pretty much right)
17. Vad är min bästa sida? 
du har bara bra sidor (i know :D )
18. Är jag blyg eller framåt? 
beror på..men mest framåt 
19. Skulle du kalla mig rolig? 
nä.. HA! där blev du rädd va? klart, du heter ROLIG i andranamn 
20. Är jag en rebell, eller följer jag alla regler? 
mer eller mindre en rebell..  
21. Några speciella talanger? 
klart (jaha? vilka? :P )
22. Vilken är min favoritfärg? 
på kläder elller? d¨å e d blandat*bara plagget e snyggt så* 
23. Vilket är ditt bästa minne av mig? 
ja du..vår underbara knäppa vin kväll
24. Vilka tre ord beskriver mig bäst?
underbar,rolig och BÄST

I just can't stop.

Tänk om det blir så?

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Har precis haft en samtal med en sötis. :) Så nu kan jag sova gott.
Go natt och sov sött sötnosar!


Jag har fortfarande den kvar.

Sämre bild.



Väldigt dålig bild, men jag tar en bättre imorron när det är bättre ljus i rummet.
Ärligt talat blev jag inte nöjd med färgen, det är lite morotsrött (igen!).. Det blev några fläckar, och så är utväxten asful. Så jag överväger att färga om det nu i veckan. Jag ska ändå färga Marres hår på torsdag, så då kan hon färga mitt :) Antinge blir det Romance Red (mörkrött) eller mörk brunt. Jag har inte bestämt mig :) Men eftersom jag vill vara rödhårig på Halloween, så blir det nog en röd färg :)
Dessutom måste jag ta en bättre bild imorron så att ni verkligen ser hur min frisyr blev :) Jag kanske ska klippa mig kort till vintern? hmm...

Top Model har börjat igen.. Och om ni vill veta vinnaren så kolla in min syster Chanettes blogg. Jag låtsades att jag inte såg det :) ha ha!
När jag låg och tittade på Top Model kom mamma rasande in på mitt rum och börja skrika om bilnycklarna.. Tydlingen har hon ropat på mig från garaget och det har jag inte hört, för jag var så inne i tvn, som hon också brukar vara ! Jag lovar och svär på min dödsångest att jag inte hörde henne !

Så vad händer nu?
Det undrar jag med. Funderar på att titta på looney tunes. Vilken barnunge jag är :P

Jag verkligen läääängtar tills jag köper mobilen! Jag vill såååå gärna ha den !

Slingor.

Ja, nu sitter jag med slingorna i håret.. Har inte tvättat ur det än. Det ser snyggt ut än så länge alla fall :) Klippningen blev perfekt så klart. Min gravida syster följde med mig till frissan och snackade lite skit. Tydligen är han inte en bra kille :P ha ha! Tur att jag inte blev ihop med honom :P
Och jag skulle ju inte gör blonda slingor eftersom jag har så känsligt hår. Men som många vet, så jag gör ju inte vad folk säger oftats :) Jag vill ju göra slingor, så då får jag ta konsekvenserna.
Nåja, jag får vänta en stund till. Sen får ni se hur det blev :)
Ciao!

D-dagen.

Okej, jag ringde nyss till chefen och förklarade att jag har varit sjuk, han förstod och jag skulle ringa honom ikväll. Tack Gode Gud :) Har varit nervös inför detta samtalet, trodde han skulle skälla ut mig eller nåt. Brukar han göra så :D ha ha! Nä skämt och sido.

Idag ska jag klippa mig, åååh jag är så nervös inför det också. Jag hoppas att jag blir nöjd, klart jag blir ! Min frisörska är trés duktig. Och hon har alltid smaskiga skvaller om byns busar :) Sen efter klippningen ska jag ju direkt hem och slinga mitt hår (Jag gör det själv) Jag lägger in bilder sen .

Nu ska jag gå och äta frukost.. Ciao!

get a life?



Jag har helt gett upp Lunarstorm, jag har många gånger tänkt att jag ska avsluta mitt konto där. Men sen vill jag inte bli av med mina dagboksinlägg som jag har.. Det är väldigt många, jag har skrivit sen jag var 13år tror jag. Jag vet inte vart jag ska göra av alla inlägg. Kanske överföra dom på en CD-ROM skiva? Det är ju ändå nåt jag kan titta tillbaka på.

Nu är det nog tid att lägga sig. Tänkte att jag skulle föna håret sen lägga mig i sängen och titta på Sex and The City, jag har fortfarande inte sett filmen ! och jag vill sååå gärna! Jag får be min bror att han skaffar den till mig.
Go natt och Ciao!

we cry



Riktigt bra låt :)

Här sitter jag i badrock och turban på huvet. Ska snart ta mig en kopp varm mjölkhoklad :) Det är så himla gott.
Helvete, jag skulle ju in på arbetsförmedlingen idag.. Jag tänkte att dom kunde ge mig ett lastbilskort :) ev. ett busskort. Jag vill ju jätte gärna börja köra lastbil, och busskort är bra att ha :) Jag får gå in där imorron om jag har tid.
Nu ska jag gå och göra den där varmachokladen :) muuums!

Vart tog Design - Simon & Thomas vägen?



Jag bara älskar dessa gayguys och hans lilla skåneterrier av nåt slag :) Deras stil är min smak. Men varför visas dom inte på tv längre? Jag saknar dom ju..

Så vad händer nu?
Det finns inte mycket att göra. Jag är ganska rastlös, hade gärna gått ut för en promenad. Men min förkyldning säger att jag inte borde. Man ska ju helst inte anstränga sig när man är sjuk.
Imorron blir det klippning ! Jag är så uppspelt, efter att jag har klippt mig ska jag hem och färga håret. *wiiie*
Kanske titta lite på tv nu, sedan ta en dusch.. Det låter bra :)
Ciao!

Husmanskost.

Jag älskar att läga husmanskost, det är så himla enkelt. Men visst, jag äälskar också att laga annat rolig mat, jag älskar att göra kyckling redcurry. Det är så himla gott :D
Idag ska jag göra egen potatismos och steka lite fiskpinnar.. Blev väldigt sugen på blomkål, eller brysselkål.. Ska kanske köra en snbb vända till tomelilla och inhandla? Nej, brockolli vill jag ha :D Potatisen står ändå och kokar, så jag hinner nog att köra in. Eller nej... jag ska koka morötter :D



Nu blev jag sugen på att fika .. min kompis snackade om att han fikade idag på Bullen & Bönan idag. Det vill jag också ju !

Lonley without you.

Jag hade en konstig dröm inatt.. så konstig att jag inte tänker berätta om den :P
Jag ska ju klippa mig imorron, och jag funderar på lugg.. och så klippa upp det lite och behålla längden.

Nåt sånt här tänkte jag, fast snyggare :)

Nej, jag måste äta nånting nu, jag kan inte tänka klart :P

Förkyld.

Nu har jag åkt på en förkyldning också.
Vi firade pontus med en god söndags middag. Jag var så himla seg och förkyld så jag gick och la mig vid fyra tiden.. Tänkte bara sova två timmar, men jag vaknade sen vid nio :S inte bra. Jag får se om jag mår bättre imorron.
Nu måste jag sova igen.. jag är så jävla trött. Och täppt i näsan!
Go natt .

Åter igen.

Ja, jag får väl berättade lite mer om gårdagen än vad jag gjorde inatt. Jävlar, jag var berusad.. Men ändå inget stavfel :P Och jag satt en kvart och skrev det inlägget :P Det gick inte fort.
Alla fall, jag kom till Benny vid halv åtta tiden (bjudningen var klockan sex, men det är påtok förtidigt) Vi var ungefär fem-sju stycken, men vi hade trevligt :) Vid halv tolv åkte vi till valla.. Där var knappt folk när vi kom dit.
Kvällen var ju trevlig, blev fotade också, så jag får se om man kom med :) Men där var inte mycket folk.. massa sliskiga typer som ville se flickor strippa.. No no, dessutom blev jag uppraggad av en utlänning, för det första han kunde inte dansa (jag tror inte att man kan kalla det dans) och inte sjunga. Jävlar var det skårra i öronen :P ha ha! Som tur kom Benny till min räddning . TACK!
Den manliga strippan, herre gud ! HEEELL NOO! Okeej, inte världens snyggaste. Men han var mini! Beställ en längre strippa nästa gång :P
Klockan blev halv tre, och det var tid att gå och ta jackorna. Ärligt så visste jag inte riktigt hur jag skulle komma hem, jag visste att Tony och emma kunde köra mig.. Men jag hitta dom inte, som tur hittade Marre, så hon körde mig hem :D

Idag har här varit folk och tittat på huset. Det var en polskifamilj, sonen var snygg ;) muums! Dom kom hit klockan elva och jag fick gå upp klockan tio för att kunna plocka undan och snygga till lite.. Men jag vaknade redan klockan nio och kunde inte somna om. Fy fan va allt snurrade :P Jävlar.. Jag mår inte hallonsaft idag kan man säga.
Och så blir det kalas för Pontus idag. Bara för familjen :) Tur är väl det, hade inte pallat om släkten hade kommit hit :p

Herre gud, jag drack Jägermeister igår ! UUUURK! :p ha ha!

bilden hade kommit in :D

Jag och Kickan. Fan va jag är glansig :/ inte bra. Det var inte världens bästa bild heller.


Maniga strippan, och Martina fick sitta i stolen ;)


Den kvinnliga strippan, fast jag tror att dom var fler.. men men..

Ont i käken.

Jag har alltid en tendens att spänna mina käkar, alltså bita ihop. Och sen får jag jätte ont, som nu. är det alkoholens fel kanske?
Alla fall, det var en trevlig kväll. Strippan på erotiknatta var så där, kunde varit bättre. Förfesten var trevligt, vi var inte många, men vi hade trevligt :)
Jag är ganska berusad, och det tar evigheter att skriva detta inlägget. Så det är kanske dax för mig attt gå lägga mig och skriva mer imorron? Ja, jag tycker det med. :)
Go natt och Ciao!

ps. nytt rekord, 30 läsare :D

Svinvalla.

Tydligen är jag så desperat så att jag sticker till erotiknatta :P haha! Äsch, man vet inte om jag sticker dit när förfesten är över.. Nåja, får se :)
Jag har allafall sminkat och gjort mig färdig.. Så jag ska dra till förfesten nu :)



Ciao!

En tupplur.

Ja, det blev en lång vilostund för mig :) TRE TIMMAR! Lite för mycke, det är ju inte så att jag ska festa hela natten lång. Eller? Faktiskt så är jag ganska festsugen. Men är så jag desperat så att jag ska till erotiknatta,, eller? Äsch, jag får ringa runt och se vem som ska festa :)

Jag fick ett sms av min kusin Veronicka, den löd så här:
"Alltså det ringde en tjej och frågade massa om dig"
Jag blev ju nyfiken, och skrev "Va? Vem var tjejen?"
Så svarar hon "hahaha, läs hela"
Jag läste hela väääldigt noga.. och skrev tillbaka "Det gjorde jag"
Då svarar hon "Ja.. ha ha :) jag gick på den med :)"
Jag fattar ingenting, så jag kollar meddelandet igen, och klickar ner lite till. och så står där:
"Är du så desperat att du inte ens hinner läsa klart medelander? ;) Skicka viadre och se hur många desperata vänner du har ! :)"
Sååå sjukt :P ha ha!

Klockan tio.

Mamma var så snäll så hon väckte mig klockan tio idag. Kan vara skönt att gå upp i tid och äta frukost, man kan alltid ta en powernäp sen ju :) Min bror däremot är nog lite bakis . haha!
Så vad händer idag? Jag är väldigt sugen på att festa. Antagligen så ska jag inte jobba imorron, så jag vill egentligen festa till det. För jag har köp hem vin och cider :) Synd att Lotta ska till Malmö , annars hade vi kunnat dra ut :/
Jag gick och la mig klockan ett inatt, men jag kunde inte somna förrän två tiden. Jag lät Izzi sova i sängen inatt (hon brukar annars ligga i sin korg) och så tog jag massa söta bilder på henne med min mobil. Dumt egentligen, för jag kan inte överföra dom till datorn :P ha ha!
Nu ska jag nog lägga mig i sängen en stund, känner att en huvudvärk kan nog komma .
Ses sen. Ciao!


Detta är inte från inatt, jag har inte chilirött på väggarna längre :P Och inte den sängen heller . Attans va fula sängkläder :P ha ha!

Why so serious?

Nu är jag hemkommen från festen. Så klart så blev bråk mellan småglinen. OMG! Allt började med att en kille råkade knuffa en annan kille.. Tramsigt rent ut sagt! Ajja... jag fick alla fall köpt öl till pappa :D ha ha! Där kom ett par killar och sålde öl för hundra spänn flaket, det är ganska billigt, och jag hade sagt till pappa idag att jag kunde köpt öl till honom när jag ändå var på systemet, men istället fick jag ett halt flak :) bättre det ju.
Izzi sitter här i min famn och vill bli kelad. Varje gång jag skriver så pussar hon på mig, hon är så gullig :D hi hi.
Nu ska jag gå och tvätta av mitt smink, sen ska jag nanna. Jag är nykter och trött :P
Go natt och Ciao!


Jag och Izzi för nåna år sen.

Iväg med dig !

Ja, nu ska jag o min bror köra till festen. Men tänkte lägga in en bild på hur jag ser ut.. :)


Nu ska vi dra !
Ciao!

whaaat?!

Feta riskerar förtidsdö trots motion
Motionera mera är ett vanligt råd till överviktiga.
Men det går inte att radera riskerna med att vara fet genom att vara fysiskt aktiv,
visar en svensk-amerikansk studie av 37 000 medelålders och äldre män.

Jag var tvungen att lägga in detta också.. Jag fick detta på min mail, av mail.se.
Är det så hemskt att man riskerar att dö även om man motionerar som fet?

Party :)

Jag och Anna har skit kul på jobbet idag, verkligen. Jag skulle skala morötter, och så hitta jag en riktigt lång och en liten.. Så gick jag fram till henne och frågade vilken hon föredrar. Hon börja asgarva :P ha ha! Alltså jag har aldrig sett en sån stor morot för :p Den var skiiiit lång ! Synd att jag inte fota den . Sen fulade vi oss hela tiden :P
Dessutom fick jag leka servitris också :D Det var ganska kul faktiskt.
Ikväll blir det pizza, för Pontus fyller ju år :) Min lillebror blir 16år . Stora pojken nu :)
Och ikväll blir det dessutom fest för min kusin som fyller 18år. Så jag och min bror ska dit och fira honom. 

Kvällens låt:

Jag bara älskar denna låten. Jag hörde den första gången på ztv för nåna veckor sen, och blev direkt förälskad :) Den påminner mig om bulgarien, så jag har säkert hört den där nere :P ha ha!

Vad händer nu? Jag ska väl förbereda mig för att hämta pappa kan jag tänka mig.. Jag undrar om jag ska duscha nu eller sen? Jag tar det sen. Pallar inte nu :P
Ciao!

Too much

Snart blir jag orolig.. mamma har inte kommit hem än :/

Grattis Pontus på 16årsdagen :D

Han ser inte ut så, han bara fular sig :P ha ha!

Nåja, nu ska jag ringa till mamma.. Hoppas hon kommer hem snart, för jag behöver bilen :S Men hon kom nu, så jag slipper oroa mig :D
Ciao!

Tack för mig.

För ikväll :D ha ha!
Istället för att gå och duscha så fastnade jag med att ändra min blogg. Ni ser själv :)

Men nu har jag alla fall duschat och sitter här med turban och badrocken. Tog mig tiden att skrubba också, det är så himla skönt ! Och det bästa är att sedan krypa ner i en säng med nytvättade sängkläder.. Mmmm!
Så nu ska jag gå och föna håret.. och titta på nyheterna :P
Go natt och Ciao!


Come closer.

Jag har varit seg hela dagen. Bara inte mamma har smittat mig med hennes förkyldning.
Katten har kissat på mina kläder, och hunden (inte min då) har kräkt på mina sängkläder, så jag håller på att tvätta nu för fulla muggar, och mina kläder fick jag tvätta en gång till, för dom stank fortfarande piss.. Sååå trevligt, inte !
Det blir jobb imorron, så jag ska alldeles strax gå och duscha och förbereda mig för sängen. Ja, klockan är bara halv åtta. Men jag tänkte ta en lång varm dusch :) Det börjar bli kyligt ute, så då är det skönt med en varm dusch.



Denna låten bara älskar jag. Jag går och sjunger på den för jämnan. Jag lyssnade alltid på den när jag var på väg hem från Stockholm. *snyft*

Jag kanske slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig :)
Ciao!

En fredagsfräckis.. på en torsdag :)

En patient kommer in till läkaren och säger:

-Lova att inte skratta.

-Naturligtvis, jag har arbetat som läkare i 20 år och jag har aldrig skrattat åt en patient.

Han tar då av sig byxorna och kalsingarna och visar upp det i särklass minsta könsorganet läkaren sett.
Den är inte större än korken till en kulspetspenna.
Läkaren kämpar för att inte börja skratta, men kan inte hejda en fnissning, som utvecklas till en ordentlig skrattattack.
I flera minuter står läkaren dubbelvikt med tårarna rinnandes innan han kommer till sans och säger:

-Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag vet inte vad som tog åt mig, lovar att det inte skall hända igen.
Okej, vad har du nu för problem?
- Den är svullen..

ny header

Ja, jag kunde inte hålla fingrarna i styr.. Så jag gjorde en ny header :D Jag tog bort EgoPauline, för jag tycker det är lite egoistiskt :P Mohaha! Jag blev faktiskt nöjd med denna också :)

Hur det går med min städning? Hmm, jag har inte börjat än. Ha ha! Men jag måste nu!

Ciao!


Herregud

Jag vill först ta upp detta vad Kissie har skrivit i sin blogg om bögar. Jag säger bara Oh My God! kan man vara mer blond? Hon säger emot sig själv också dessutom. Jag kan säga direkt att jag är inget fan till Kissie, hon verkar inte ha alla hönsen hemma. Snart blir det väl bloggkrig kan jag tänka mig ;)

I två timmar kan man säga, har jag har suttit och överfört bilder från min mammas dator till min. Jag skickade först alla bilderna via e-post, men de kom aldrig fram. Så jag tog mig i kragen och överförde alla 300bilderna via MSN. Jag kan säga att jag aldrig ska göra det mer :P ha ha! Men nu är dom på min dator också :D Så nu har jag mina bulgarien-bilder. Äntligen !
Och jag ska inskaffa mig ett USB-minne. Mycke bra att ha :)
Jag sa ju att jag skulle städa idag också.. Det slog mig nu, jag har inte ens hunnit äta frulle. Jag gick upp kvart över tio för att jag skulle städa. Men sen fick jag ett ryck och skulle överföra mina bilder.. Dryge Pauline :P ha ha! Aja, jag kan väl städa nu också :) Men först frukost ! :D

Jag måste bara skriva att jag är glad för din skull :D hi hi.


Jag sa ju att jag skulle lägga upp en bild på när kniven bröt sig när Linn skulle skära i tårtan, på tjejmiddagen :P Snacka om hård tårta ;) haha! Men den var supergod! (det är frusta hallon ovanpå)

Checking !

Jag ska bara kolla om jag klarar av att lägga in ett youtube-klipp. Min kära barndomskompis förklara för mig, så jag hoppas att jag fattar :P ha ha!

Bekännelse

Jag måste faktiskt erkänna att jag gillade den nya juryn i Idol 2008.
Anders Bagge, Julia Bagge (dom två har varit gifta) och Andreas Carlsson.
Jag tycker att Andreas (till höger) är en typiskt Swartling faktiskt. Men dom verkar helsköna alla tre.
Också vill jag tillägga att Peter Jidhe är tråkig! Jag vill ha tillbaka Carolina Gynning och Carina Berg!



Jag vill så gääääärna ha mobilen ! Det kliar så i fingrarna! Jag har nästan pengar till den, så jag får vänta lite till bara. Jag trodde den fanns i guld också, så jag skickade till Lotta och sa att den fanns i guld också. Men sen titta jag lite till, så var det inte den modellen :( Sorry ! Oooops :P

Vad händer annars? Jag är ledig imorron, så jag funderar om jag ska ordna pontus födelsedagspresent. Han fyller nämnlingen år på fredag,. Skulle inte förvåna mig om chefen ringer imorron förmiddag och frågar om jag kan jobba ändå. Jag vill ju inte säga nej egentligen, men om han har sagt att jag är ledig så är jag ju det :) he he..

Vill också tilllägga att jag har fått fler läsare, ni är inte många, men jag är otroligt glad för er ändå :D Ni är ungefär 20-25 stycken, som egentligen är rätt många eftersom jag bara har bloggat sen Mars. Men jag tycker det är jätte roligt att folk läser min blogg överhuvudtaget :D Och ni får jätte gärna lämna en kommentar, var inte blyga. :p

Vet ni vad jag ska göra imorron? STÄDA ! Det behövs verkligen . Det ligger dammråtter lite överallt här tycker jag. Skulle behöva tvätta upp lite i min garderob, där ligger kläder överallt. :P

Ser du lotta att jag har fixat text under min profilbild? ;) he he..

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.. jag är inte trött, men jag är väldigt seg. Jag ska faktiskt titta på nyheterna nu och bli mer allmänbildad :P ha ha! Sen ska jag läsa min bok, som jag inte har gjort :)
Gonatt och Ciao!

Säsongstart


Då är det start för Idol igen. Ikväll klockan åtta på Tv4.
Jag har följt det varenda år, och jag kommer säkert göra det till det slutar. Har man en gång börjat så går det inte sluta som man brukar säga :P Men jag tycker det är himla dumt att dom har bytt ut juryn. Jag tyckte väldigt mycke om dom ju, speciellt när Clabbe var med :P Han var sån mjukis. Och Kirsti med hennes Halleluja.moment.

Min senaste idol-favorit är Danny från 2006. Han kanske inte är skit snygg, men hans sångröst är underbar.. Jag älskar låten If only you fast när inte Therese är med. :P Han har gjort många bra låtar, och jag hoppas han gör fler.

Rätt snygg kropp också ;)

Brev.



Ja, jag vet. Världens bästa webkamera :P ha ha! vad suddig bilden blev . Hoppas ni kan se vad där står :) Det är alla fall brev från Arbetsförmedlingen, dom undrar om jag har fått arbete än och så ska jag skriva i en blankett som jag ska skicka tillbaka. Jag ska alldeles strax fylla i, sen får jag och lilla Izzi ta en promenad till postlådan :)

Jag undrar vad jag ska göra till kvällsmat? Mamma ska på kurs snart så hon skulle inte ha. Jag är rätt sugen på pannkakor, så jag försöker hitta recept på det.. För mitt gamla är borta :(

Haven't I always loved you?

Jag är hemkommen från jobbet nu, och sitter här och äter två mackor med koktmedvurst och grillkrydda. Ja det är faktiskt gott :) mums.
Jag körde till Reimans efter jobbet och skulle prata med hon som tar hand om lönen. Men hon var fortfarande inte där, men min gamla chef tog mitt nummer och sa att hon skulle ringa mig imorron efter att hon hade pratat med "lönen".
Jag trivs faktiskt på mitt jobb nu, det är ganska kul att komma dit :)
Nu ska jag nog städa lite.. kan ju behövas här också :P Men först ska jag titta på Just shoot me.



:D

Jag har glömt att berätta en grej. Jag mätte mitt midjemått för någon dag sen, och vet ni vad? Jag har minskat med 4cm :D Fatta vad glad jag blev ! But more to go .. he he.
Ja, då blir det jobb idag också.. suck. Jag får väl sticka nu :P

Haven't I always loved you?

Jahaa..

Ja, jag kanske tycker synd om mig just nu? vad gör det? Man får tycka synd om sig själv ibland.! Vissa gör det mer än andra ! Tänk på hur ni själva är innan ni börjar hacka på andra!
Dessutom får man vara lite omogen vid min ålder. Tänker i min sitts; Jag har precis gått ut skolan, efter 14år. Jag har precis kommit ut i "vuxen livet" och lämna min tonår bakom mig. Jag kanske inte är redo för att bli vuxen?

Hur som helst, jag orkar inte prata om det. Jag vill helst bara glömma det, men man kan ju inte fly från sina problem, för det är ju fel. Ibland får man det.
Jag låg i min säng och tittade på Looney tunes, och sen blev jag störd.
Jag måste gå till sängs nu alla fall och läsa min Glamour tidning. Jobb imorron ju.
Go natt och Ciao!

Är jag?

Är jag bortskämd?
Är jag patetisk?
Är jag dum i huvet?
Är jag omogen?

Vissa perioder är man lite nere, och då hjälper det inte med grova ord.
Jag är trött, jag vill sova i hundra år.
Du vet själv hur det är att vara förviirrad.
I denna åldern håller man på att hitta sig själv också,
man har precis kommit ut från tonåren och helt plötsligt är man vuxen,
egentligen det man har längtat efter i många år.
Hur ska man bete sig egentligen?
Chic eller moral-tant? Jag väljer så klart chic, men jag känner mig inte så nu.
Jag orkar inte med hårda ord. Jag går i sönder.


Usch...

Jag mår inte bra.. Jag ska gå och lägga mig.

Så här är det..

Anledningen varför det står EgoPauline på min header är för att mina kompisar tycker jag är ego, därav namnet EgoPauline :) vi har även då mina kompisar CrackMy, Lilla Tuffa Marre och SvordomaSanne..

Nu ska jag titta på That's 70s show :)

Blir man som folk säger?

När folk säger att man är dum i huvet, så får man en eftertanke "Är jag verkligen det?" Det är inte så roligt att höra negativa säger om en hela tiden, även om den andra personen inte menar det egentligen. Eller så säger dom sanningen?
När jag var liten blev jag retad för att jag stammar, det var ju ett faktum. Lixom, ja jag stammar men jag kan inte göra så mycke åt det egentligen. (på den tiden, nu finns det ju faktiskt hjälpmedel, men dom är sviiin dyra). Jag menar, en ful person kan göra sig vacker, en tjock person kan gå ner i vikt. Men stamning har man alltid.
Man kan "lära" sig att träna bort en del, men det finns ändå där. Jag har gått till en logoped när jag var barn (först trodde mamma och pappa att jag hade problem med hörseln, för jag börja prata rätt sent, men sen kom dom fram till att jag stammar) Plus att logopeden lärde mig rikssvenska. Varför lär man ett barn rikssvenska när den bor i Skåne?! Det har följt mig hela livet sen, ingen har trott att jag kommer från skåne. Men men. Sen hade jag ett låångt uppehåll och började gå dit när jag började gymnasiet. Jag skulle egentligen inte slutat gå dit, för jag hade behövt det. Men som tur är inte min stamning så grov, jag har bara Light :) ha ha!

Det blev ingen Nova Lund för mig idag, mina systrar kunde inte vänta tills jag hade slutat jobbet :/ Nåja, får väl åka dit en annan gång.
Nu är jag sylten, så jag ska faktiskt ta mig nåt lätt att äta :)

Förresten så älskar jag Amirs blogg. Den kan ljusa upp vilken mörk dag som helst ! :D


Ännu en dag.

Ja, nu sitter jag här igen och väntar på bättre tider :P Nej då. Jag ska alldeles strax göra mig iordning och bege mig till jobbet.
Idag blir det Nova Lund med Lotta och Tessan, om du nu kan vänta på mig om jag slutar den tiden? Nova stänger faktiskt klockan åtta :P
Jag ställde min klocka på halv åtta idag, och så snooza jag till kvart över nio. Hur lönt var det egentligen? HAHA!
Nej, nu börjar jag väl få bråttom igen.
Ciao!

Trevligt besök.

Elna har precis åkt, alltid roligt att ha lite besök på kvällskvisten. Vi kollade på lite gamla bilder från "förr i tiden" :) he he..
Alltså mitt öga är inte bra.. Jag ser suddigt i ögonvrån, jag blir lite orolig. Detta är inte bra.. Mitt braiga öga också :S
Nåja, jag får väl gå och lägga mig nu så och hoppas att ögat är bra imorron.


Jag o Elna på nyår :)

Nu ska jag nanna.
Go natt och Ciao!


VA?!

Ska Blondinbella vara med i Extra Extra?! Kyss Karlsson, vad kommer härnäst?

Internetbank

Idag har jag jobbat, blev bara två timmar. Hade lite ögongodis också, guud så söt han var ;) Synd att du inte jobba idag Anna :P ha ha!
Efter jobbet så tog jag en fika med systern Tessan. Blev en baguette med kycklingcurryröra på Bullen & Bönan. Den är såå himla god :) Och till blev det varm choklad .
Sen tog jag mig friheten och gick in på banken med Tessan och skaffade mig internetbank, så att jag kan betala mina räkningar själv. Hur bra som helst :)
Nu sitter jag här och gör inte alls för mycket :P Tänkte lägga mig i sängen en stund och samla lite kraft, för Elna kommer senare, så då ska vi snacka lite skit ;) Alltid kul! ha ha!


En snabbis.

Tänkte att jag skulle göra ett snabbt inlägg innan jag stressar mig till jobbet... Det börjar bli lite panik :P Men så är det när man hellre vill ligga i sängen dom där 15minuterna längre :P
Men med en närmare eftertanke så har jag inget vettigt att skriva.. Så jag ska nog koncentrera mig på att ta mig till jobbet :P
Ciao!

RSS 2.0