22 april 2013

Idag är en sån dag man verkligen skulle vilja stänga in sig i ett rum och dra täcket över sig. Jag saknar Izzi otroligt mycket.

21 April 2013

Varje dag tänker jag på dig, varje sak jag gör tänker jag på dig. När jag inte orkade äta upp den sista korvbiten så tänkte jag "jag ger den till Izzi" men du är inte här hos mig :-( Det gör så ont i hjärtat. I nästan tio år har du varit vid min sida, i vått och torrt. Jag vet knappt vem jag är utan dig.
"När ska du skaffa ny hund?" var det en som frågade mig. Jag höll på att få tårar i ögonen, blev nästan lite arg och tänkte hur denna person kunde fråga det bara. Som om det bara var en leksak man kan köpa ny när den gamla är sönder. Nä min själ. Jag svara med ett fejkat leende: "Det dröjer"
Jag älskar dig min lilla flicka! Tro inget annat <3

20130415

Min älskade lilla bebis, min bästa vän som har funnits vid min sida i så många år. Du tog ditt sista andetag. Jag saknar dig så otroligt mycket så att det gör ont i hjärtat. Det är så tomt utan dig min lilla flicka :(


...

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Jag har tusen saker i huvet, men en fråga återkommer: Hur länge ska jag orka?

För din skull

Nöjd nu linda?! :-P ha ha!

RSS 2.0